#Askeri alanda

Hsyk Başkanvekili- Yargıtay'a Gelen Dosyaların Fotokopisini Çekip Pensilvanya'ya Gönderiyorlarmış 03:55

Hsyk Başkanvekili- Yargıtay'a Gelen Dosyaların Fotokopisini Çekip Pens

Hsyk Başkanvekili- Yargıtay'a Gelen Dosyaların Fotokopisini Çekip Pensilvanya'ya Gönderiyorlarmış HSYK Başkanvekili Yılmaz, eski HSYK Başkanvekili Hamsici ve eski üyeler Tosun ve Özçelik'in itirafçı olduklarını belirter..

Bakan Çavuşoğlu'ndan AB'ye_ Sen Kimsin de Türkiye'yi Atıyorsun 01:35

Bakan Çavuşoğlu'ndan AB'ye_ Sen Kimsin de Türkiye'yi Atıyorsun

Bakan Çavuşoğlu'ndan AB'ye_ Sen Kimsin de Türkiye'yi Atıyorsun Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, Her gün bir ülkenin dışişleri bakanı kalkıyor kendi başına, 'Türkiye'yi müzakerelerden, üyeliklerden atalım' diyor. Sen ..

Beşiktaş'taki Saldırıda Şehit Olan Polisleri Anlatan Albay'dan Göz Yaşlarınıza Hakim Olamayacağınız Konuşma 04:33

Beşiktaş'taki Saldırıda Şehit Olan Polisleri Anlatan Albay'dan Göz Yaş

Harbiye Askerî Müzesi ve Kültür Sitesi Komutanlığında düzenlenen 'Türkiye Şehitlerini Anıyor' etkinliğinde Beşiktaş'taki hain saldırıda şehit olan polisler için konuşan Albay Erhan Altunok'un konuşması duygu dolu anlara ..

  • Cowboy tarafından
  • 822 görüntüleme
  • 8 yıl önce
14 Şehit Veren Tugayın Eski Askerlerinden Vefa 01:18

14 Şehit Veren Tugayın Eski Askerlerinden Vefa

Kayseri'deki hain terör saldırısında 14 askerini şehit veren 1. Komando Tugayı'nın 56 ilden gelen yaklaşık 400 eski askeri, olayın yaşandığı yere giderek şehitleri andı..

1. Dünya Savaşında Askerler izle 03:33

1. Dünya Savaşında Askerler izle

Askeri teçhizat taşıyan ve top atışı yapan askerler. Askeri araç ve araçtan çıkan askerler...

ABD, Golf Sahasına Helikopter Düştü Son Dakika 00:27

ABD, Golf Sahasına Helikopter Düştü Son Dakika

ABD, Golf Sahasında Ölümcül Blackhawk Kaza Oldu. ABD Ordusu Askeri Bölge Washington'a göre, UH-60 Blackhawk(kara şahin) helikopteri, Maryland, Leonardtown'daki bir golf sahasında, rutin bir eğitim egzersizi sırasında bir..

İncirlik'te Hareketlilik Devam Ediyor 03:41

İncirlik'te Hareketlilik Devam Ediyor

Almanya'nın askerlerini çekme kararı aldığı İncirlik Hava Üssü’nde askeri hareketlilik devam ediyor. İncirlik Üssü'nde yaklaşık 1 haftadır süren askeri hareketlilik bugün öğle saatlerinde de sürdü. Üste rutin olarak sa..

TSK ile ÖSO Harekete Geçti 03:45

TSK ile ÖSO Harekete Geçti

TSK ile ÖSO Harekete Geçti Fırat Kalkanı Operasyonunun 61’ıncı gününde El Bab ile Tel Rıfat bölgesinde DEAŞ’a son darbeyi indirmek için Türk Silahlı Kuvvetleri ile Özgür Suriye Ordusu yığınak yaparken, Tanklar TIR’lar ..

Şehitlerimizin İsmi Ve Memleketleri Belli Oldu 01:28

Şehitlerimizin İsmi Ve Memleketleri Belli Oldu

Şehitlerimizin İsmi Ve Memleketleri Belli Oldu Hakkari, Diyarbakır, Bingöl ve Batman'da hain saldırılar sonrası 5 askerimiz şehit oldu, 3 askerimiz ise yaralandı. Şehitlerimizin ismi ve memleketi memleketi belli oldu ..

Genelkurmay Başkanı Hulusi Akar Rusya’da 01:38

Genelkurmay Başkanı Hulusi Akar Rusya’da

Genelkurmay Başkanı Hulusi Akar Rusya’da Genelkurmay Başkanı Orgeneral Hulusi Akar, Rusya Federasyonu Genelkurmay Başkanı Orgeneral Valery Gerasimov’un resmi davetlisi olarak Rusya’ya gitti. Genelkurmay Başkanlığında..

Son Dakika! Milli Savunma Bakanı ve Kara Kuvvetleri Komutanı Sınırda 00:49

Son Dakika! Milli Savunma Bakanı ve Kara Kuvvetleri Komutanı Sınırda

Son Dakika! Milli Savunma Bakanı ve Kara Kuvvetleri Komutanı Sınırda Suriye sınırına yapılan tank ve zırhlı araç sevkiyatının ardından Milli Savunma Bakanı ve Kara Kuvvetleri Komutanı, bölgede inceleme yaptı. Dün çok ..

Kuzey Irak Sınıra Giden Barış Gücüne Ait Tanklar Gaziantep'e Ulaştı 02:58

Kuzey Irak Sınıra Giden Barış Gücüne Ait Tanklar Gaziantep'e Ulaştı

Kuzey Irak Sınıra Giden Barış Gücüne Ait Tanklar Gaziantep'e Ulaştı Ankara'dan Kuzey Irak sınırına giden Barış Gücü Tugayı'na ait tank ve zırhlı araçlar, Gaziantep'e ulaştı. Ankara Mamak'ta bulunan ve Barış gücü olara..

Suriye: Rusya, Deyr ez Zor'da üs kurmayı planlamıyor 03:56

Suriye: Rusya, Deyr ez Zor'da üs kurmayı planlamıyor

Suriye Dışişleri Bakanı Velid Muallim, Rusya'nın Deyr ez Zor'da askeri üs kurmayı planlandığına dair iddiaları reddetti. Russia Today (RT) televizyonuna konuşan Muallim, Rusya'nın Deyr ez Zor'da üs kuracağına dair iddial..

Terör Örgütü PKK'ya Büyük Operasyon! 6 Tabur Asker Katıldı 01:51

Terör Örgütü PKK'ya Büyük Operasyon! 6 Tabur Asker Katıldı

Terör Örgütü PKK'ya Büyük Operasyon! 6 Tabur Asker Katıldı Muş-Bingöl-Diyarbakır üçgeninde bulunan Şenyayla bölgesinde, terör örgütü PKK'lılara yönelik 6 askeri taburun katılımıyla operasyon başlatıldı Alınan bilgiler..

Kaplan Tankı Endonezya'da Görücüye Çıktı 00:52

Kaplan Tankı Endonezya'da Görücüye Çıktı

Endonezya'da 72. Ulusal Silahlı Kuvvetleri Günü, Endonezya'nın Banten kentinde askeri geçit töreni ile kutlandı. Törende, Türkiye ve Endonezya ortaklığında yapılan Kaplan tankı, savaş helikopterleri, denizaltıları ve sil..

Suriye Sınırından Yeni Görüntüler 00:55

Suriye Sınırından Yeni Görüntüler

İdlib'deki çatışmasızlık bölgesine gerçekleştirilecek intikal kapsamında Hatay'a gelen çok sayıda zırhlı personel taşıyıcı ile askeri araçlar Reyhanlı sınırına konuşlandırıldı. Sınır hattına konuşlanan araçların zaman za..

Reyhanlı'da Askere Destek Yürüyüşü 01:58

Reyhanlı'da Askere Destek Yürüyüşü

İdlib'deki çatışmasızlık bölgesine yönelik intikal kapsamında askeri hareketliliğin yaşandığı Hatay'ın Reyhanlı ilçesinde Suriye sınırındaki mahallede vatandaşlar askere destek için yürüyüş düzenledi - Yürüş sırasında ..

Ikby Bayrağı İndirildi 00:10

Ikby Bayrağı İndirildi

Kerkük'ün güneyindeki Tuzhurmatu ilçesinde Peşmerge ve Türkmen Haşdi Şabi güçleri arasında çatışma çıktı. Irak güçleri de Tuzhurmatu'ya konuşlanmış durumda...Irak Ordusu'nun Kerkük'ün güneyindeki Tuzhurmatu ve Beşir kasa..

Genelkurmay Karargahı'nda Abd'li Subay Görev Yapacak' İddiasına Yalanlama 01:05

Genelkurmay Karargahı'nda Abd'li Subay Görev Yapacak' İddiasına Yalanl

Genelkurmay Karargahı'nda Abd'li Subay Görev Yapacak' İddiasına Yalanlama ABD'li bir subayın, koordinasyon amacıyla, Genelkurmay Karargahı'nda değil, ABD'nin Türkiye'de bulunan Savunma Koordinasyon Merkezi 'ODC' veya An..

İsrail Basını Obama'nın,  Suriye'deki Ypg Militanlarına Silah Yardımını Yeniden Başlattı 00:43

İsrail Basını Obama'nın, Suriye'deki Ypg Militanlarına Silah Yardımın

İsrail Basını Obama'nın, Suriye'deki Ypg Militanlarına Silah Yardımını Yeniden Başlattı Obama'dan Gider Ayak YPG'ye Son Kıyak! Silah Yardımını Yeniden Başlattı İsrail basını, Trump'ın başkanlık yarışını kazanmasının a..

Yemen'de Hava Saldırısı 00:54

Yemen'de Hava Saldırısı

Suudi Arabistan öncülüğündeki koalisyon güçleri Yemen'in başkenti Sana ve bazı bölgelere yoğun bombardıman gerçekleştirdi. Husilerden bir kaynak, koalisyona bağlı savaş uçaklarının Sana'nın etrafındaki bazı askeri kampla..

Daeş Militanlarının Türk Askerine Yönelik Düzenlediği Saldırıda 2 Asker Yaralandı. 02:06

Daeş Militanlarının Türk Askerine Yönelik Düzenlediği Saldırıda 2 Aske

Daeş Militanlarının Türk Askerine Yönelik Düzenlediği Saldırıda 2 Asker Yaralandı. Fırat Kalkanı Harekatı'nın 89'uncu gününde Özgür Suriye Ordusu'nun (ÖSO) El Bab bölgesindeki ilerleyişi sırasında DAEŞ militanları taraf..

Fırat Kalkanı Operasyonu'nda 3 Şehit, 5 Yaralı 00:41

Fırat Kalkanı Operasyonu'nda 3 Şehit, 5 Yaralı

Fırat Kalkanı Operasyonu'nda 3 Şehit, 5 Yaralı Fırat Kalkanı Operasyonu'nda 3 şehit, 5 yaralı olduğu, yaralı ve şehitlerin Gaziantep'e getirildiği öğrenildi. Suriye'de Fırat Kalkanı Harekatı kapsamında yürütülen El-Bab..

Hatay’daki Sınır Birliklerine Tank Sevkiyatı Sürüyor 01:54

Hatay’daki Sınır Birliklerine Tank Sevkiyatı Sürüyor

Afrin'de yürütülen Zeytin Dalı Harekatı devam ederken sınır birliklerine tank sevkiyatı sürüyor. Türk Silahlı Kuvvetleri (TSK) ve Özgür Suriye Ordusu (ÖSO) güçlerinin Afrin'de yürüttüğü Zeytin Dalı Harekatı kapsamında sı..

Başbakan Yıldırım: Irak Bize Laf Edeceğine Terör Örgütü Pkk'ya Yataklık Yapmasın 01:47

Başbakan Yıldırım: Irak Bize Laf Edeceğine Terör Örgütü Pkk'ya Yataklı

Başbakan Yıldırım: Irak Bize Laf Edeceğine Terör Örgütü Pkk'ya Yataklık Yapmasın BAŞBAKAN Binali Yıldırım, Iraklı yetkililerin Başika'daki Türk güçleriyle ilgili açıklamalarına tepki gösterip, Ülkemizin başını ağrıtan ..

Halep'in Doğusunda Savaş Sona Erdi 01:17

Halep'in Doğusunda Savaş Sona Erdi

Rusya öncülüğündeki rejim güçlerinin ağır bombardımanı altındaki Halep’in doğusunda ateşkes sağlandı. Görüşmeler Türk istihbarat yetkilileri ile Rus askeri makamları arasında yapılırken, ilk etapta bölgedeki sivillerin,..

15 Temmuz'daki O Anın Yeni Görüntüleri Ortaya Çıktı! 01:30

15 Temmuz'daki O Anın Yeni Görüntüleri Ortaya Çıktı!

15 Temmuz 2016'daki darbe girişimi sırasında Konya'daki üsten iki helikopterle hareket ederek, İstanbul'daki Moda Askeri Deniz Kulübü'nde Korgeneral Mehmet Şanver'in kızının düğünü basan ve aralarında dönemin Hava Kuvvet..

Son Dakika! Demirtaş ve Yüksekdağ Tutuklandı 03:47

Son Dakika! Demirtaş ve Yüksekdağ Tutuklandı

Son Dakika! Demirtaş ve Yüksekdağ Tutuklandı Son dakika gelişmesi... HDP'ye yönelik terör operasyonunda tutuklama talebiyle mahkemeye sevk edilen HDP Eş Genel Başkanları Selahattin Demirtaş ve Figen Yüksekdağ tutuklandı..

Esad Rejimi Simyasal Silah Kullanımından Sorumlu Tutuldu 01:15

Esad Rejimi Simyasal Silah Kullanımından Sorumlu Tutuldu

Suriye’de Esed rejimi kimyasal silah kullanmakla yeniden suçlandı. Reuters Ajansı’nın haberine göre Birleşmiş Milletler ve Kimyasal Silahların Yasaklanması Örgütü tarafından hazırlatılan raporda kimyasal silahların kulla..

Amerikanın Yeni Başkanı- Donald Trump Kimdir 03:11

Amerikanın Yeni Başkanı- Donald Trump Kimdir

Amerikanın Yeni Başkanı- Donald Trump Kimdir Televizyon realite şovlarından Beyaz Saray'a giden yolculuk. ABD yeni başkanı Donald Trump Kimdir? Nasıl Başkan Oldu? Donald Trump'ın hayatına dair tüm detaylar. Aslen bir ..