#Askeri alanda

Descendants Of The Sun 12.Bölüm Türkçe Altyazılı İzle 58:23

Descendants Of The Sun 12.Bölüm Türkçe Altyazılı İzle

Descendants Of The Sun 12.Bölüm Özeti Birleşmiş Milletlerin barış askeri gücünde görev yapan Yüzbaşı Yoo Shi-Jin (Song Joong-Ki) ile doktor Kang Mo-Yeon (Song Hye-Kyo) arasındaki aşk hikayesini anlatmaktadır. Yoo Shi-J..

Descendants Of The Sun 13.Bölüm Türkçe Altyazılı İzle 59:09

Descendants Of The Sun 13.Bölüm Türkçe Altyazılı İzle

Descendants Of The Sun 13.Bölüm Özeti Birleşmiş Milletlerin barış askeri gücünde görev yapan Yüzbaşı Yoo Shi-Jin (Song Joong-Ki) ile doktor Kang Mo-Yeon (Song Hye-Kyo) arasındaki aşk hikayesini anlatmaktadır. Yoo Shi-J..

Descendants Of The Sun 14.Bölüm Türkçe Altyazılı İzle 57:34

Descendants Of The Sun 14.Bölüm Türkçe Altyazılı İzle

Descendants Of The Sun 14.Bölüm Özeti Birleşmiş Milletlerin barış askeri gücünde görev yapan Yüzbaşı Yoo Shi-Jin (Song Joong-Ki) ile doktor Kang Mo-Yeon (Song Hye-Kyo) arasındaki aşk hikayesini anlatmaktadır. Yoo Shi-J..

Descendants Of The Sun 15.Bölüm Türkçe Altyazılı İzle 59:54

Descendants Of The Sun 15.Bölüm Türkçe Altyazılı İzle

Descendants Of The Sun 15.Bölüm Özeti Birleşmiş Milletlerin barış askeri gücünde görev yapan Yüzbaşı Yoo Shi-Jin (Song Joong-Ki) ile doktor Kang Mo-Yeon (Song Hye-Kyo) arasındaki aşk hikayesini anlatmaktadır. Yoo Shi-J..

Descendants Of The Sun 16.Bölüm Türkçe Altyazılı İzle 59:11

Descendants Of The Sun 16.Bölüm Türkçe Altyazılı İzle

Descendants Of The Sun 16.Bölüm Özeti Birleşmiş Milletlerin barış askeri gücünde görev yapan Yüzbaşı Yoo Shi-Jin (Song Joong-Ki) ile doktor Kang Mo-Yeon (Song Hye-Kyo) arasındaki aşk hikayesini anlatmaktadır. Yoo Shi-J..

Mersin'de Şehit Olan Askerler Memleketlerine Uğurlandı 01:54

Mersin'de Şehit Olan Askerler Memleketlerine Uğurlandı

Mersin'in Mut ilçesinde askeri personeli taşıyan otobüsün devrilmesi sonucu şehit olan askerler düzenlenen törenle memleketlerine uğurlandı. Mut Devlet Hastanesi önündeki törene, Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar, Kara Ku..

ABD'nin bir donanma gemisi daha Karadeniz'de 02:23

ABD'nin bir donanma gemisi daha Karadeniz'de

ABD füze destroyerinin dün akşam Karadeniz'e açılmasının ardından sabah saatlerinde İngiliz Kraliyet Donanma gemisi Karadeniz'e açılmıştı. ABD Donanmasının hızlı ikmal gemisi de Karadeniz'e gitmek için Türk boğazlarından..

Trump Konuştu: Nefes Alamayınca ABD Karıştı! 00:56

Trump Konuştu: Nefes Alamayınca ABD Karıştı!

Koronavirüs olan Trump Beyaz Saray'a döndü... Maskesini çıkardığı ve nefes alırken zorlandığı anlar gündeme bomba gibi düştü!Koronavirüse yakalanan ABD Başkanı Donald Trump günlerdir dünya gündeminin bir numaralı maddesi..

Esir alınan Rus askerinden Putin’e- Yoldaş Başkan, Rus askerleri ve sizin adınıza utanıyorum 01:44

Esir alınan Rus askerinden Putin’e- Yoldaş Başkan, Rus askerleri ve si

Ukrayna tarafından esir alınan bir Rus askeri, Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin’e seslenerek, “Yoldaş Başkan, Rus askerleri ve sizin adınıza utanıyorum” dedi. Rusya’nın Ukrayna’ya saldırıları 24 Şubat’tan bu yana dev..

Yunan ordusu hakkında her şey 19:20

Yunan ordusu hakkında her şey

Yunan Ordusu’nun temellerinin İngiliz Borsa’sında atıldığını biliyor muydunuz? Peki, bu ordunun başkomutanının Danimarkalı bir prens olduğunu duymuş muydunuz? Son dönemlerde ordusuna ve özellikle de hava kuvvetlerine hız..

  • STUDIO AS tarafından
  • 78 görüntüleme
  • 2 yıl önce
Nusaybin’de Patlama- 2 Ölü 00:32

Nusaybin’de Patlama- 2 Ölü

Nusaybin’de Patlama- 2 Ölü Mardin’in Nusaybin ilçesinde yasaklı mahallelerden getirilen molozların döküldüğü alanda demir arayan 1’i çocuk 2 kişi, henüz belirlenemeyen bir nedenle yaşanan patlamada hayatını kaybetti. Ol..

Başbakan Yıldırım'dan Bankacılara Uyarı: 'Tefeciliği Bırakın' 01:56

Başbakan Yıldırım'dan Bankacılara Uyarı: 'Tefeciliği Bırakın'

Başbakan Yıldırım'dan Bankacılara Uyarı: 'Tefeciliği Bırakın' Başbakan Binali Yıldırım Afyonkarahisar'da Ticaret ve Sanayi Odası'nda yaptığı konuşmada bankacıları uyararak Lütfen reel sektörün sesine kulak verin. Tefec..

Bahçeli'den Cumhuriyet Gazetesi Soruşturmasına Tam Destek 05:43

Bahçeli'den Cumhuriyet Gazetesi Soruşturmasına Tam Destek

Bahçeli'den Cumhuriyet Gazetesi Soruşturmasına Tam Destek MHP lideri Bahçeli, Cumhuriyet Gazetesinin bazı yönetici ve yazarlarının gözaltına alındığı soruşturmaya destek verdi. Bahçeli: Adında Cumhuriyet olup da, Cumhur..

Erdoğan Sert Çıktı- Asla İzin Vermeyiz 06:11

Erdoğan Sert Çıktı- Asla İzin Vermeyiz

Erdoğan Sert Çıktı- Asla İzin Vermeyiz Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Batı'ya sert eleştirilerde bulunarak Suriye'deki insani sorumluluk konusunda sınıfta kalanların bize ders vermesine izin vermeyiz dedi. Cumh..

Erdoğan'dan Chp Bildirisine Sert Yanıt 02:35

Erdoğan'dan Chp Bildirisine Sert Yanıt

Erdoğan'dan Chp Bildirisine Sert Yanıt Cumhurbaşkanı Erdoğan, bildiriler yayınlamak suretiyle ülkenin Cumhurbaşkanına ve hükümetine saldırmanın bir siyasetçiye yakışmayacağını söyledi. Erdoğan, “Bunlar ne menem bir ana..

Üç Hür El&Kolbastı (1974) 02:06

Üç Hür El&Kolbastı (1974)

Üç Hür El Kolbastı (1974) Trabzon Türk Rock müzik tarihinin kardeş grubu Üç Hürel, 1970 yazında Onur, Haldun ve Feridun Hürel kardeşler tarafından kuruldu. Aslında söz konusu bu tarih, grubun Üç Hürel ismi altında ilk..

Google Earth Sanal Gerçeklik Teknolojisiyle Buluşuyor 01:03

Google Earth Sanal Gerçeklik Teknolojisiyle Buluşuyor

Hızla gelişen sanal gerçeklik teknolojisi Google'ın dünyayı gezdiren uygulaması Google Earth'le birleşiyor. Samsung, HTC, Google gibi büyük şirketler ise sürekli olarak sanal gerçeklik teknolojisini geliştirmek için çalı..

  • Cowboy tarafından
  • 1.035 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Dünyanın İlk Avukat Robotu 01:03

Dünyanın İlk Avukat Robotu

Robotlar insanların birçok alanda en iyi yardımcısı olma yolunda ilerliyor. İngiltereli bir öğrenci tarafından geliştirilen ‘’avukat robot’’ dünyada hukuk danışmanlığı yapabilen ilk robot olma özelliğini taşıyor...

  • Cowboy tarafından
  • 589 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Başbakan Yardımcısı Kurtulmuş: Düzenlemeler Tecavüz Suçlarını Kapsamıyor 02:21

Başbakan Yardımcısı Kurtulmuş: Düzenlemeler Tecavüz Suçlarını Kapsamıy

Başbakan Yardımcısı Kurtulmuş: Düzenlemeler Tecavüz Suçlarını Kapsamıyor Başbakan Yardımcısı ve Hükümet Sözcüsü Numan kurtulmuş Bakanlar Kurulu sonrası yaptığı açıklamada 'Düzenlemeler tecavüz suçlarını kapsamıyor, kaps..

Cumhurbaşkanı Erdoğan: 'Türkiye’yi Lozan’a Hapsetmeye Çalışıyorlar' 05:40

Cumhurbaşkanı Erdoğan: 'Türkiye’yi Lozan’a Hapsetmeye Çalışıyorlar'

Cumhurbaşkanı Erdoğan: 'Türkiye’yi Lozan’a Hapsetmeye Çalışıyorlar' Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Lozan’ın tartışılmaz kutsal bir metin olmadığını belirterek, hala Türkiye’nin Lozan’a hapsedilmeye çalışıldığını sö..

Başbakan Yıldırım İstanbul Haliç Kongre Merkezi'nde Düzenlenen Bilişim Zirvesi 2016'da Konuştu. 03:06

Başbakan Yıldırım İstanbul Haliç Kongre Merkezi'nde Düzenlenen Bilişim

Başbakan Yıldırım İstanbul Haliç Kongre Merkezi'nde Düzenlenen Bilişim Zirvesi 2016'da Konuştu. Başbakan Binali Yıldırım İstanbul Haliç Kongre Merkezi'nde düzenlenen Bilişim Zirvesi 2016'da konuştu. İnternet güvenliğini..

Pakistan Havayolları'na ait bir yolcu uçağı düştü 00:25

Pakistan Havayolları'na ait bir yolcu uçağı düştü

Pakistan Havayolları'na (PIA) ait bir yolcu uçağının ülkenin kuzeyindeki dağlık alanda düştüğü bildirildi. Chitral kentinden kalkan ve İslamabad'a gitmekte olan uçakta 47 kişi bulunuyordu. Uçakla kule arasındaki irtibat..

Türk Bordo Bereliler (vs) Amerikan Delta Force Özel Kuvvetler Yarışması.. 01:28

Türk Bordo Bereliler (vs) Amerikan Delta Force Özel Kuvvetler Yarışmas

Türk Bordo Bereliler Yarışmayı Kazanarak Bu Alanda En İyi Olduklarını Bir Kez Daha Gösterdiler.....

  • BLUEHUMAN tarafından
  • 2.012 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Başbakan Yıldırım'dan Asgari Ücret Açıklaması 02:23

Başbakan Yıldırım'dan Asgari Ücret Açıklaması

Başbakan Binali Yıldırım, Çankaya Köşkü’nde Türkiye Genç İşadamları Konfederasyonu heyetini kabul etti. Yıldırım, asgari ücretle ilgili önemli açıklamalarda bulundu. Asgari ücretin belirlendiğini hatırlatan Yıldırım, “To..

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Yeni Yıl Mesajı 08:37

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Yeni Yıl Mesajı

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, yeni yıl mesajı yayımladı. Erdoğan, yeni yıl mesajında Terör örgütlerinin başını ezeceğiz, 2023 hedeflerimizi gerçekleştireceğiz dedi. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan yeni yıl mes..

Trabzon Sürmene'de çok büyük yangın 8 Ocak 2017 03:33

Trabzon Sürmene'de çok büyük yangın 8 Ocak 2017

Trabzon'da orman yangını çıktığı öğrenildi. Edinilen bilgiye göre Trabzon'un Sürmene ilçesi Çamburnu mevkiinde ormanlık alanda yangın çıktı. Olay yerine çok sayıda itfaiye ekipleri sevk edildi. Arazinin sarp ve şiddetli..

Kekiğin İnanılmaz Faydaları Şaşıracaksınız 04:31

Kekiğin İnanılmaz Faydaları Şaşıracaksınız

Kekik çok geniş bir yelpazede sağlığımıza hizmet etmektedir. Cilt sağlığından, yüksek tansiyona kolesterolden, saç sağlığına kadar çok geniş bir alanda sağlığımızı korumaktadır.....

  • Kadınca tarafından
  • 591 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Yıldırım_ Onları Ayrı Yargılayın 06:20

Yıldırım_ Onları Ayrı Yargılayın

Başbakan Binali Yıldırım, vatandaşın 15 Temmuz darbecilerinin yargılanmamasından rahatsız olduğuna işaret ederek, Silahı alıp insanları öldürenler belli, 'Niye bunlar hala yargılanmadı' diye soruyor bana vatandaş. 'İnsa..

Evinde Roman Havası Eşliğinde Döktüren Hatun 03:51

Evinde Roman Havası Eşliğinde Döktüren Hatun

Dilara Kaçmaz yepyeni roman havası performanslarıyla ekranlarda..Sıra dışı tarzı, güzelliği ve yeteneğiyle bu alanda iddiasını ortaya koyan Dilara ile roman havası tutkunlarına görsel bir ziyafet sunuyoruz...

  • PITIRCIK tarafından
  • 3.753 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Rusya, Dördünce Jenerasyon Mikoyan Mig-35 Adlı Savaş Uçağını Tanıttı. 00:51

Rusya, Dördünce Jenerasyon Mikoyan Mig-35 Adlı Savaş Uçağını Tanıttı.

Rus savunma şirketi Mikoyan Mig-35 savaş uçağını medyaya tanıttı. Tanıtım etkinliği Moskova’nın 150 km doğusundaki Lukhovitsy firmasına ait alanda yapıldı...