#Askeri alanda

Ankara'da orman yangını 02:20

Ankara'da orman yangını

Ankara'nın Çubuk ilçesinde ormanlık alanda yangın çıktı...

Cinler Yüzünden Terk Edilen Köyler Bölüm 2 Cinli Köy 04:34

Cinler Yüzünden Terk Edilen Köyler Bölüm 2 Cinli Köy

Kırklareli - Samandağ Köyü 1982 yılında köyde gizemli bir şekilde çocuklar kaybolmaya başlar. Olayların büyümesi üzerine köylülerden ikisinin jandarmaya verdiği ifade aynen şöyledir. Köyün Muhtarı Cengiz S’nin ifadesi. ..

  • ZULMA tarafından
  • 4.495 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Hande Doğandemir Kimdir? 04:09

Hande Doğandemir Kimdir?

Hande Doğandemir, 22 Kasım 1985 tarihinde Ankara’da ailesinin tek çocuğu olarak doğmuştur. Annesi bir kamu kurumundan emekli, babası da banka emeklisidir. Ankara’da okuduğu ortaokul ve lisede Fransızca eğitim gördü. Anka..

İzmir’deki otluk yangını ile ilgili bir gözaltı 00:46

İzmir’deki otluk yangını ile ilgili bir gözaltı

İzmir’in Dikili ilçesinde, otluk alanda çıkan yangınla ilgili bir şüpheli gözaltına alınırken, yangın ekiplerin yoğun uğraşı neticesinde kontrol altına alınarak söndürüldü...

Erzurum’da 20 Milyon Bej ve 5 Milyon Metreküp Mavi Mermer Rezervi Bulundu 07:35

Erzurum’da 20 Milyon Bej ve 5 Milyon Metreküp Mavi Mermer Rezervi Bulu

Erzurum’un Pasinler ilçesinde 20 milyon metreküp Bej mermer ve doğada nadir olarak görülen 5 milyon metreküp mavi mermer rezervi tespit edildi. Erzurum’un Pasinler ilçesinde büyük miktarda bej ve mavi mermer rezervi bulu..

Türk Mühendislerden Yerli Tohum Hamlesi 06:11

Türk Mühendislerden Yerli Tohum Hamlesi

Antalya’nın Aksu ilçesinde bulunan TİGEM Boztepe Tarım İşletmesi Müdürlüğü, Türk çiftçileri için 2018 yılından bu yana yerli ve milli tohum üretiyor. İşletme Müdürü Olcay Akın, 11 bin metrekare alanda başlayan çalışmalar..

İstanbul Muhafızları 19. Bölüm 14:20

İstanbul Muhafızları 19. Bölüm

Kahramanlarımızdan Zeynep Caferağa Medresesinde ebru sanatı eğitimi almaktadır ve arkadaşlarını da teşvik eder. Medresede Gürgen ile karşılaşan kahramanlarımız onun hain bir plan içinde olduğunu hemen fark eder. Caferağ..

Ece Seçkin Kimdir? 00:49

Ece Seçkin Kimdir?

Müzik hayatına 3 yaşında piyano öğretmeni olan annesiyle birlikte başladı. Sadece piyano ve solfej üzerine müzik çalışmalarını sürdürürken, 1998 yılında girdiği konservatuvar sınavında, piyano bölümünü birincilikle kazan..

Dünya'nın En Büyük ve En Etkili 10 Nükleer Bombası 05:22

Dünya'nın En Büyük ve En Etkili 10 Nükleer Bombası

Atom Bombası Nedir? Dünyanın en etkili ve en ölümcü bombalarından birisi de Atom bombasıdır.Atom bombasının patlaması kontrolsüz çekirdek tepkimesi yoluyla gerçekleşen bir bomba türüdür. Atom bombası patlamasında çekird..

Yusuf Hayaloğlu - Hayat Nedir Anne 04:41

Yusuf Hayaloğlu - Hayat Nedir Anne

İbrahim Tatlıses, Türk şarkıcı, besteci, yapımcı, oyuncu, televizyon programcısı, iş adamı. İbrahim Tatlıses, müzik kariyerinin dışında, gıda, inşaat ve arama kurtarma sektörlerine de çeşitli yatırımlar yapmıştır. Örneği..

  • PengoTV tarafından
  • 990 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Çalılara Tuvaletini Yapan Arkadaşa Hain Şaka 00:15

Çalılara Tuvaletini Yapan Arkadaşa Hain Şaka

Ormanlık alanda gezintiye çıkan arkadaşlardan birinin tuvaleti gelmiş ve çalılara tuvaletini yapmaya başladığında ancak kötü bir şakaya maruz kalmış...

  • PengoTV tarafından
  • 97 görüntüleme
  • 4 yıl önce
Şişli’de Korona virüse rağmen yapılan partiye polis baskını 01:17

Şişli’de Korona virüse rağmen yapılan partiye polis baskını

Şişli’de korona virüs salgını tedbirlerine rağmen parti yapılan mekanda polis 61 kişiye 3 bin 180’er liradan toplam ceza yazılması için ceza tutanağı düzenledi. Yine aynı ortamda kapalı alanda sigara da içilen 4 şahsa 18..

Eski ABD Başkanları Kamera Karşısında Aşı Olacak 01:17

Eski ABD Başkanları Kamera Karşısında Aşı Olacak

Amerika'da halkı aşı olmaya teşvik etme amaçlı yapılan girişimlere yenisi eklendi. Eski ABD başkanların halka açık alanda koronavirüs aşısı yaptıracakları açıklandı. Bu girişimin kamera karşısında gerçekleşeceği konuşuld..

Milli Muharip Uçak Gün Sayıyor 01:42

Milli Muharip Uçak Gün Sayıyor

ABD, Türkiye'ye parasını ödediği halde F-35 uçaklarını vermemişti. Ancak birçok alanda yerli ve milli silahlarını geliştiren Türkiye savaş uçağını üretmek için de çalışmalarını sürdürüyor. Bu kapsamda Türkiye'nin 5. Nesi..

Mangal Kömürü ile Zenciye Dönüşen Adam 00:22

Mangal Kömürü ile Zenciye Dönüşen Adam

Arkadaşları ile ormanlık alanda mangal yapan adam, mangal kömürü poşetini kafasına geçirip zenciye dönüşmüş...

  • PengoTV tarafından
  • 155 görüntüleme
  • 4 yıl önce
Başladığı Yere Erken Dönen Adam 00:43

Başladığı Yere Erken Dönen Adam

Arkadaşı ile dağlık alanda yürüyüşe çıkan adam çamurlu rampada oldukça zorlanmış ve bir anda kendini yerde bulup aşağıya kaymış...

  • PengoTV tarafından
  • 84 görüntüleme
  • 4 yıl önce
Savaşlarda Kullanılması Yasaklanmış 8 Silah 05:35

Savaşlarda Kullanılması Yasaklanmış 8 Silah

Dünya üzerinde çok uzun dönemlerdir gerçekleştirilen yüzler savaş sırasında oldukça çeşitli silahlar kullanıldı. Bu silahların kimileri sivilleri hedef aldı, kimileri de kullanana oldukça büyük avantajlar sağladı. Fakat ..

Derbi Öncesi Seferberlik İzle 01:04

Derbi Öncesi Seferberlik İzle

Fenerbahçe'de Beşiktaş ile Spor Toto Süper Lig'in 30. haftasında oynanacak derbi öncesi Jeremain Lens seferberliği yaşanıyor. Derbide sağ kanatta Lens'e forma vermek isteyen teknik direktör Dirk Advocaat, yıldız oyunc..

Donmamak için brandanın altında sabahladılar 03:48

Donmamak için brandanın altında sabahladılar

Kocaeli’nin Gölcük ilçesinde çalışmak için gittikleri ormanlık alanda dönüş yolunda gece saatlerinde kaybolan iki genç, arama kurtarma ekiplerini alarma geçirdi. Buldukları brandanın altında sabahlayan gençler, sığındıkl..

2 EV YANGINDA KÜLE DÖNDÜ 00:43

2 EV YANGINDA KÜLE DÖNDÜ

KAPALI ALANDA APARTMAN TOPLANTISI YAPTILAR AMA YAPTIKLARINA YAPACAKLARINA PİŞMAN OLDULAR.. ÇÜNKÜ O BULUŞMA RESMEN KORONAVİRÜS KAPMA TOPLANTISINA DÖNÜŞTÜ...1 KİŞİDE MUTANT VİRÜS TESPİT EDİLİNCE TÜM BİNA KARANTİNAYA ALINDI..

İddia Uğruna Suya Düşen Adam 00:41

İddia Uğruna Suya Düşen Adam

Ormanlık alanda akan küçük akarsudan karşı tarafa geçeceğini iddia eden adam kızı ile iddiaya girmiş. Adam hem iddiayı kaybetmiş hem ıslanmış...

  • PengoTV tarafından
  • 93 görüntüleme
  • 4 yıl önce
Kadını Bölgesinde İstemeyen Ördek 00:59

Kadını Bölgesinde İstemeyen Ördek

Arkadaşı ile ormanlık alanda yakın bir yerde yürüyüşe çıkan kadın önüne çıkan ördek yüzünden zor anlar yaşamış...

  • PengoTV tarafından
  • 78 görüntüleme
  • 4 yıl önce
Labirent Ölümcül Kaçış Film İzle 1:53:26

Labirent Ölümcül Kaçış Film İzle

Labirent Ölümcül Kaçış Film İzle hd türkçe dublaj Thomas (Dylan O’Brien) isimli bir genç, birlikte 60 çocukla beraber bir labirente hapsolmaktadır. Uyandığında ise kendisini labirentte bulan Thomas adı haricinde hiçbirş..

  • Tv Series tarafından
  • 49.701 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Juventus Bükreş 3-2 Fenerbahçe - Geniş Maç Özeti 04:16

Juventus Bükreş 3-2 Fenerbahçe - Geniş Maç Özeti

Fenerbahçe, yeni sezon öncesi ilk hazırlık karşılaşmasına Rumen ekibi Juventus Bükreş karşısında çıktı. İlk yarı beklentilerin çok aşağısında bir görüntü çizen ve ilk yarıyı 3-0 yenik kapatan Sarı Lacivertliler, 2. yarıy..

  • OFSAYT tarafından
  • 810 görüntüleme
  • 7 yıl önce
 İşte Şebnem Özinal'in Son Hali 00:59

İşte Şebnem Özinal'in Son Hali

Şebnem Özinal, bir dönemin en güzel ve en yetenekli oyuncularından biriydi. 'Böyle mi Olacaktı' adlı dizinin kötü karakteriydi... İşte Özinal'in son hali. Şebnem Özinal uzun zamandır ekranlarda görülmüyor. Tiyatroya 1991..

  • ANKA tarafından
  • 1.239 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Kahramanmaraş’ta İçme Suyu Gerginliği 01:48

Kahramanmaraş’ta İçme Suyu Gerginliği

Kahramanmaraş’ın Çağlayancerit İlçesine bağlı Helete Mahallesi’nde içme sularının Gaziantep iline bağlantı inşaatının durdurulması için vatandaşlar tarafından yapılan eylem, gerginliğe neden oldu. Yaz aylarında nüfusu 7 ..

Arakanlı Müslümanlar Sokaklarda Kalıyor 02:18

Arakanlı Müslümanlar Sokaklarda Kalıyor

Yaklaşık 15 gündür süren çatışmalardan kaçıp, evlerini geride bırakan 150 bin Rohingya Müslümanı, Bangladeş'e sığındı. Rohingyalılar için Bangladeş'te kurulan kamplarda yer kalmadığı için Arakanlı vatandaşlar artık, Cox’..

Zonguldak'taki vahşi cinayette üvey anne, baba ve öz kardeş tutuklandı 03:16

Zonguldak'taki vahşi cinayette üvey anne, baba ve öz kardeş tutuklandı

Zonguldak'ta 5 aydır kayıp olan 32 yaşındaki şahsın cesedinin ormanlık alanda bulunması ile ilgili gözaltına alınan üvey annesi, babası ve kardeşi tutuklanarak cezaevine gönderildi...

Tecavüzcüyü köpek ısırdı! 01:47

Tecavüzcüyü köpek ısırdı!

BURSA’DA ORMANLIK ALANDA BİR KADINA CİNSEL SALDIRI GİRİŞİMİNDE BULUNULDU.. SALDIRIYI ŞANS ESERİ O ANDA ORADAN GEÇEN 2 KARDEŞ VE ONLARIN KÖPEKLERİ ENGELLEDİ...VE TALİHSİZ KADIN O SAPIĞIN ELİNDEN KURTARILDI.....

Babasının Öldüğüne İnanmak İstemedi 01:33

Babasının Öldüğüne İnanmak İstemedi

Denizli’de ailesine yürüyüşe çıktığını söyleyerek evden çıkan 45 yaşındaki adam, ormanlık alanda ölü bulundu. Hayatını kaybeden adamın çocukları babalarının öldüğüne inanmak istemedi...