#Askeri eğitim almış köpeğin muhteşem denge show

 Cemal Süreya  Kadınlar Susarak Gider 02:50

Cemal Süreya Kadınlar Susarak Gider

Cemal Süreya - Kadınlar Susarak Gider dinle kadinlar susarak gider! çok uzun emekler verir ilişkisini yürütmek için. birinin kadını olmayı yüreği, beyni, ruhu o kadar zor kabul etmiştir ki, başka bir adama ait olmayı ist..

  • Candy tarafından
  • 970 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Etkin  Garip Gönlüm 04:23

Etkin Garip Gönlüm

Nice umutlar varken hayata bombos bakmıs bir mechule es olmus bu garip gonlum. Sevgi sevkat doluyken acılara ugramıs bir zalime es olmus bu garip gonlum. **Nakarat** Severmis sevilmezmis bir anlik bir hevesmis sevgi..

Kaan - Belki 04:23

Kaan - Belki

Kaan - Belki Dinle Belki şarkı sözleri ile Belki bir daha sevmez gönül seni sevdiği gibi Belki de bir daha sövmez dilim unutur gidenleri Belki bir gün pişman olur döner bana geri Belki de çoktan başkası almış yerime ..

  • TOP MÜZİK tarafından
  • 1.050 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Ufuk Beydemir - Ay Tenli Kadın 03:16

Ufuk Beydemir - Ay Tenli Kadın

Ufuk Beydemir - Ay Tenli Kadın Müzik Dinle Şarkı Sözleri Senin derinlerinde bir yerde buldum Sımsıkı sarılacak, karışacak köklerimiz Görmek, beraber olmak seninle Çok güzel belki ama düşlemek bambaşka Tenin almış beyaz..

Çay Ocağına Giren Hırsız, Esnafın Çay Siparişi Verdiği Cep Telefonunu Çaldı 01:45

Çay Ocağına Giren Hırsız, Esnafın Çay Siparişi Verdiği Cep Telefonunu

Pendik’te bir hırsızın çay ocağına girerek esnafın çay söylediği cep telefonunu ve kasadaki paraları çalıp kaçtığı anlar güvenlik kamerasına yansıdı. Hırsızın dükkana girdiği sırada düşürdüğü el dezenfektan standını düze..

Doğan Duru - Başka Gezegen 03:57

Doğan Duru - Başka Gezegen

Söz & Müzik: Doğan Duru Düzenleme: Doğan Duru Mix: Doğan Duru Mastering: Turgay Poyraz Yıkılmaz Yönetmen: Pınar Öğün Başka Gezegen şarkı sözleri ile Kapat gözlerini bitsin bu oyun Ne perde ne sahne ne ışık hepsi bozgu..

Doğan Duru - Başka Gezegen 03:57

Doğan Duru - Başka Gezegen

Başka Gezegen şarkı sözleri ile Kapat gözlerini bitsin bu oyun Ne perde ne sahne ne ışık hepsi bozgun Her gece dalıp durduğum beton bir duvar Ne rolüm ne makyajım ne de kostümüm var İltihaplı yaralı kanayan cümleler ..

Sylvester Stallone (Rambo - Rocky) Çocukluğundan Günümüze Gösellerle Hayatı 05:09

Sylvester Stallone (Rambo - Rocky) Çocukluğundan Günümüze Gösellerle H

Michael Sylvester Gardenzio Stallone 6 Temmuz 1946'da New York'ta doğdu. Babası İtalyan asıllı berber Frank Stallone ve annesi Rus Yahudisi ve Fransız asıllı dansçı Jacqueline Jackie Stallone'dur. Erkek kardeşi müzisye..

  • PengoTV tarafından
  • 945 görüntüleme
  • 7 yıl önce
01:13

"En Mutlu Ülke Norveç, Türkiye 69. Sırada"

Norveçlilere göre düzgün işleyen kamu düzeni, bedava sağlık ve eğitim hizmetiyle iş ve özel hayat arasındaki denge, listede birinci sırada yer almalarının başlıca sebepleri...

Obama'nın Özel Temsilcisi'nden Türkiye Açıklaması 02:16

Obama'nın Özel Temsilcisi'nden Türkiye Açıklaması

Obama'nın Özel Temsilcisi'nden Türkiye Açıklaması ABD Başkanı Barack Obama'nın DEAŞ'la (IŞİD) Mücadele Özel Temsilcisi Brett McGurk, Türkiye ve Rakka operasyonuna ilişkin açıklamalarda bulundu. NATO-PA Ortadoğu ve Akden..

Binali Yıldırım: AP Kararının Hiçbir Önemi Yok, İlişkileri Kerhen Yürüyordu 06:16

Binali Yıldırım: AP Kararının Hiçbir Önemi Yok, İlişkileri Kerhen Yürü

Binali Yıldırım: AP Kararının Hiçbir Önemi Yok, İlişkileri Kerhen Yürüyordu Binali Yıldırım, Suriye'de Türk askerine yönelik saldırının Suriye rejimi tarafından gerçekleştirildiği mesajını verdi Başbakan Binali Yıldırı..

Yazıcıoğlu'nun Helikopterindeki Cihazı Söken Askere 100 Bin Lira Mı Verildi 01:15

Yazıcıoğlu'nun Helikopterindeki Cihazı Söken Askere 100 Bin Lira Mı Ve

Yazıcıoğlu'nun Helikopterindeki Cihazı Söken Askere 100 Bin Lira Mı Verildi Yazıcıoğlu'nun ölümüyle ilgili gündemi sarsacak iddia! FETÖ'den tutuklanan Oda Başkanı, helikopterdeki cihazları söken astsubaya 100 bin lira a..

Bakan Işık'tan Avusturya'nın Silah Ambargosu Kararına Yanıt 06:09

Bakan Işık'tan Avusturya'nın Silah Ambargosu Kararına Yanıt

Bakan Işık'tan Avusturya'nın Silah Ambargosu Kararına Yanıt Milli Savunma Bakanı Fikri Işık Benim Avusturya'nın koyduğu bu silah satışından Türkiye'nin pratikte etkilenmeyeceğini size söylemem gerekiyor ama böyle bir k..

Kuzey Kore Nedir 04:42

Kuzey Kore Nedir

Kore Demokratik Halk Cumhuriyeti, Doğu Asya’da Kore yarımadasında bir devlet. Bu ülkenin yüz ölçümünden, coğrafyasından, ikliminden daha ilginç bir durumu var. Kim Jong Un! Kuzey Kore, 1910-1945 yılları arasında Japon..

Hazinedar_ Beni Fetö’cü İlan Etmeye Çalıştıkları Mezkur 03:46

Hazinedar_ Beni Fetö’cü İlan Etmeye Çalıştıkları Mezkur

TBMM Darbe Girişimi Araştırma Komisyonu'na gönderdiği yazılı yanıtta önemli açıklamalarda bulunan Beşiktaş Belediye Başkanı Av. Murat Hazinedar, Beni FETÖ'cü ilan etmeye çalıştıkları mezkur video kaydı montajdır. Bana m..

Hayvanın keyfine bak 00:47

Hayvanın keyfine bak

Köpeğin salıncak keyfi..

suya balıklama atlayan harika köpek 00:32

suya balıklama atlayan harika köpek

Köpeğin herkese özenmesi :)..

  • Umut Tv tarafından
  • 1.178 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Minik Köpek Fili Böyle Kovaladı 00:15

Minik Köpek Fili Böyle Kovaladı

Köpek ‘bu iş cüsse işi değil’ dedi, fili böyle kovaladı. Köpeğin kararlılığından korkan fil ise çareyi kaçakta buldu. Minik köpeğin dev fili kovalaması ortaya komik görüntüler çıkarırken, o anlarsa amatör kameraya yansıd..

  • PITIRCIK tarafından
  • 1.498 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Biz İkimiz 24. Bölüm İzle 09:45

Biz İkimiz 24. Bölüm İzle

Arda gece uyanır ve pencereden dışarı baktığında, sokaktaki köpeğin gölgesini dinazora benzetir. Sabah Ceren'le birlikte tekrar dinazoru görmek için heyecanla beklerler. Fakat onun bir dinazor değil de köpeğin gölgesi ol..

Donmuş Göle Düşen Köpeği Kurtaran Kanadalı 00:38

Donmuş Göle Düşen Köpeği Kurtaran Kanadalı

Kanada'da bir adam, donmuş göle koşan köpeğin peşinden hiç tereddüt etmeden atladı. Kaydedilen görüntülerde, donmuş göle düşen köpeği gören genç adamın yardım için suya atladığı anlar anbean kaydedildi. Köpeğin tüm engel..

  • PITIRCIK tarafından
  • 1.075 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Pitbull Sokakta Oynayan Çocuklara Saldırdı 01:11

Pitbull Sokakta Oynayan Çocuklara Saldırdı

Görüntüleri adresi Amerika Birleşik Devletleri... Sokakta oynayan bir grup çocuğa saldıran pitbull cinsi köpek yakaladığı kız çocuğunu başında ısırarak yerde sürükledi. Çevreden geçmekte olan bir kamyon şoförünü aracının..

Anne Diye Ağlayan Yavru Köpek 01:44

Anne Diye Ağlayan Yavru Köpek

Balıkesir'de, İngiliz Terrier cinsi köpeğin yeni doğan yavrusu 'anne' diye bağırdı. Yavru köpeğin 'anne' dediği o anlar ise cep telefonu ile kaydedildi. Görüntüyü çeken 15 yaşındaki Burcu Özcan, Anne diyor resmen diyer..

  • JET TV tarafından
  • 711 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Köpeğe Karşı Gelen Cesur Kedi 01:14

Köpeğe Karşı Gelen Cesur Kedi

Köpeğin 1/3'ü boyutunda ama cesareti tartışılmaz! Köpeğin karşısında ayakta dimdik duran bu cesur ve gururlu kediyle çok eğleneceksiniz!..

  • JET TV tarafından
  • 605 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Bunu Yapan İnsan Olamaz 00:27

Bunu Yapan İnsan Olamaz

Bir otomobilin arkasına bağlı köpeğin, koşmaktan bitkin düştüğü, artık cansız bir beden gibi sürüklendiğini görenler, önce telefonunun kayıt düğmesine bastı, ardından aracı durdurup köpeğin acısını sonlandırdı. Daha sonr..

Depremden Günler Sonra Böyle Kurtarıldı 00:27

Depremden Günler Sonra Böyle Kurtarıldı

Meksika'da yaşanan deprem sonrası yıkılan bir bina enkazından canlı bir köpek çıkarılması deprem sonrası hüzne boğulan ülkeyi bir nebze olsun sevindirdi. Kurtarma çalışmalarını katılan vatandaşların da yardımıyla çıkarıl..

Sosyal Medyayı İkiye Bölen Görüntüler 01:50

Sosyal Medyayı İkiye Bölen Görüntüler

Kangal köpeğiyle oyun oynayan küçük çocuğun görüntüleri sosyal medyada tartışmaya yol açtı. Köpeğin üzerine oturan ve elini köpeğin ağzına sokan çocuğun görüntüleri sosyal medyada bazı kullanıcılar tarafından tepki alırk..

Çukura Düşen Yavru Köpeği Kedi Kurtardı 00:59

Çukura Düşen Yavru Köpeği Kedi Kurtardı

Kahraman kedi, çukurdan çıkmak isteyen ama bir türlü beceremeyen köpeğin imdadına yetişmiş. Kedi, köpeği yavrusu gibi ağzında taşıyarak düştüğü çukurdan çıkarmış...

  • JET TV tarafından
  • 1.066 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Vicdansız Kadın Minik Köpeği Böyle Tekmeledi 00:34

Vicdansız Kadın Minik Köpeği Böyle Tekmeledi

ABD'de bir kadın, köpeğini tekmelediğini gösteren görüntülerin ortaya çıkmasının ardından tutuklandı. ABD'nin Florida eyaletinde genç bir kadının asansörün içinde köpeğini defalarca tekmelediğini gösteren görüntüler orta..

Canavarlar Bir Anda Görülebilir )) 00:34

Canavarlar Bir Anda Görülebilir ))

Köpeğin Aslana Posta koyması , Belalı köpeğin siniri bir türlü geçmedi...

  • Cowboy tarafından
  • 1.039 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Dünyanın En Zengin Köpeği 01:01

Dünyanın En Zengin Köpeği

Bu köpeğin kendisine ait katları yatları var evet köpeğin yerinde olmayı hepimiz isterdik . İyi seyirler...

  • JET TV tarafından
  • 1.173 görüntüleme
  • 7 yıl önce