#Askeri mücadele

Ben Size Taarruz Emretmiyorum Ölmeyi Emrediyorum - Gallipoli 07:54

Ben Size Taarruz Emretmiyorum Ölmeyi Emrediyorum - Gallipoli

Avustralya yapımı Gallipoli dizisinden, Mustafa Kemal Atatürk'ün askerlerine Ben size taarruz emretmiyorum, ölmeyi emrediyorum dediği sahne. İyi seyirler...

  • PITIRCIK tarafından
  • 1.207 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Şehit Tümgeneral Cumhurbaşkanı Erdoğan'la Telefonda Görüşmüştü 01:47

Şehit Tümgeneral Cumhurbaşkanı Erdoğan'la Telefonda Görüşmüştü

Şırnak 23. Sınır Tümen Komutanlığı'ndan kalkan askeri helikopter kısa bir süre sonra düştü. Yüksek gerilim hatlarına takılarak düştüğü açıklanan helikopterdeki Tümgeneral Aydoğan Aydın ve 2'si albay 13 askerimiz şehit ol..

Fetö'nün Haberci Hainlerinden Astsubay Başçavuş Yakalandı 00:43

Fetö'nün Haberci Hainlerinden Astsubay Başçavuş Yakalandı

İzmir Cumhuriyet Başsavcılığınca yürütülen FETÖ/PDY Silahlı terör örgütü soruşturması kapsamında, mahrem abilere gizli bilgileri aktardıkları belirlenen 117 muvazzaf askere yönelik operasyon sürüyor. Operasyon kapsamında..

Karda Mahsur Kalan Ambulans Kurtarıldı 00:49

Karda Mahsur Kalan Ambulans Kurtarıldı

Van'da etkili olan kar yağışı ve tipi nedeniyle mahsur kalan askeri araç, öğretmen servisi ile evinde rahatsızlanan bir hasta, karla mücadele ekipleri tarafından kurtarıldı...

Karargâhı Kurtarma Operasyonunu İmamın Evinden Yönettik 02:36

Karargâhı Kurtarma Operasyonunu İmamın Evinden Yönettik

Karargâhı Kurtarma Operasyonunu İmamın Evinden Yönettik VAN Jandarma Asayiş Kolordu Komutanı Korgeneral Arif Çetin, 15 Temmuz darbe girişimi gecesi Jandarma Genel Komutanlığı'nın Beştepe'deki karargahını kurtarmak için ..

Mısır Yönetimi 120 Bin Camiyi Kapattı 01:08

Mısır Yönetimi 120 Bin Camiyi Kapattı

Mısır Yönetimi 120 Bin Camiyi Kapattı Mısır'da darbeyle göreve gelen Kahire yönetimi, bugün yapılması beklenen gösterilere karşı tüm camilerin namazların hemen ardından kapatılması talimatı verdi. Tahrir Meydanı'ndaki m..

Binali Yıldırım: AP Kararının Hiçbir Önemi Yok, İlişkileri Kerhen Yürüyordu 06:16

Binali Yıldırım: AP Kararının Hiçbir Önemi Yok, İlişkileri Kerhen Yürü

Binali Yıldırım: AP Kararının Hiçbir Önemi Yok, İlişkileri Kerhen Yürüyordu Binali Yıldırım, Suriye'de Türk askerine yönelik saldırının Suriye rejimi tarafından gerçekleştirildiği mesajını verdi Başbakan Binali Yıldırı..

Samsun Merkezli 14 İlde Fetö Operasyonu: 18 Gözaltı 01:03

Samsun Merkezli 14 İlde Fetö Operasyonu: 18 Gözaltı

Samsun merkezli 14 ilde düzenlenen FETÖ/PDY operasyonunda 18 kişi gözaltına alındı. Samsun merkezli 14 ilde düzenlenen FETÖ/PDY operasyonunda 18 kişi gözaltına alındı. Samsun Cumhuriyet Başsavcılığı'nın koordinesinde Sam..

Muhsin Yazıcıoğlu - Nasuh Mitap 01:04

Muhsin Yazıcıoğlu - Nasuh Mitap

Hücre arkadaşı onu anlattı!‘Her yediğimiz dayaktan sonra suyumuzu paylaştık’ 1980 darbesinde Muhsin Yazıcıoğlu ile aynı hücrede kalan Dev Yol liderlerinden Nasuh Mitap, Yazıcıoğlu’nun hayatını bu şekilde kaybetmesinden ü..

  • PengoTV tarafından
  • 845 görüntüleme
  • 7 yıl önce
İlhan Talu  Mehmet Partigöç'ün Fetö’cü Olduğunu Biliyorum 02:14

İlhan Talu Mehmet Partigöç'ün Fetö’cü Olduğunu Biliyorum

Ankara 17. Ağır Ceza Mahkemesince Sincan Ceza İnfaz Kurumları Kampüsü'ndeki salonda görülen Genelkurmay çatı davasının 5. Celsesinesi başladı. Günler ilerledikçe duruşmada ilginç anlar yaşanmaya devam ediyor. Dün bir ask..

Dağların Zirvelerine 'Kartal Yuvası' 01:46

Dağların Zirvelerine 'Kartal Yuvası'

Hakkari'nin Yüksekova ilçesine bağlı Dağlıca bölgesinde teröristlerden temizlenen dağların zirveleri patlatılarak Mehmetçik için üs bölgesi yapılıyor. En fazla şehidin verildiği askeri birlik olan Dağlıca Hudut Taburu so..

Valkyria Chronicles 4 Announcement Trailer PS4 05:30

Valkyria Chronicles 4 Announcement Trailer PS4

The continent of Europa is engulfed in the flames of the Second Europan War between the Atlantic Federation and the Autocratic Eastern Imperial Alliance. Although the Federation struggles valiantly against the Empire’s f..

  • BETA tarafından
  • 644 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Kurtlar Vadisi Vatan Hd İzle 1:42:32

Kurtlar Vadisi Vatan Hd İzle

Kuzey Irak’ta operasyon yapan Polat Alemdar ve ekibini bir sürpriz beklemektedir. Ele geçirilen Türkiye haritasında askeri birlikler ve özel harekât merkezleri gibi stratejik önemi olan onlarca hedefin yanı sıra sınırdak..

Kuzey Kore Nedir 04:42

Kuzey Kore Nedir

Kore Demokratik Halk Cumhuriyeti, Doğu Asya’da Kore yarımadasında bir devlet. Bu ülkenin yüz ölçümünden, coğrafyasından, ikliminden daha ilginç bir durumu var. Kim Jong Un! Kuzey Kore, 1910-1945 yılları arasında Japon..

Sevimli Haydut 1961 Türk Filmi İzle 1:43:10

Sevimli Haydut 1961 Türk Filmi İzle

Konusu : Film, küçük yaşta yolları ayrılan iki kardeşin hikâyesini anlatır. Osman daha bir çocukken babası eşkıyalar tarafından öldürülür, kardeşi ise kaçırılır. İntikamını almak için büyüyünce zaptiye zabiti olur. Ne v..

058mucadele 09:59

058mucadele

mucadele suresi Ebubekir Satri..

  • PengoTV tarafından
  • 609 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Musul Operasyonunda Türk Jetleri De Yer Aldı 02:34

Musul Operasyonunda Türk Jetleri De Yer Aldı

Musul Operasyonunda Türk Jetleri De Yer Aldı Başbakan Binali Yıldırım, 'Koalisyon güçleri içerisinde havadan müdahalede bizim hava kuvvetlerimiz de yer almıştır. 'Musul’da Türkiye’nin işi yok' diyenler cevabını almıştır..

Cumhurbaşkanı Erdoğan- 'Nazinin Ta Kendisi Sizsiniz 07:43

Cumhurbaşkanı Erdoğan- 'Nazinin Ta Kendisi Sizsiniz

Cumhurbaşkanı Erdoğan- 'Nazinin Ta Kendisi Sizsiniz Cumhurbaşkanı Erdoğan, Lüksemburg Dışişleri Bakanı Jean Asselborn’ın 'Nazi' benzetmesine yanıt verdi Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Lüksemburg Dışişleri Bakanı ..

Cumhurbaşkanı Erdoğan_ Bunları İslam Dünyasından Söküp Atmalıyız 02:13

Cumhurbaşkanı Erdoğan_ Bunları İslam Dünyasından Söküp Atmalıyız

Cumhurbaşkanı Erdoğan_ Bunları İslam Dünyasından Söküp Atmalıyız Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, İslam ülkelerine çağrıda bulunarak, Müslüman kanı dökmekten başka maharetleri olmayan bu katil sürülerini İslam düny..

  • Haberler tarafından
  • 706 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Filipinler cezai sorumluluk yaşını 9'a indiriyor 01:39

Filipinler cezai sorumluluk yaşını 9'a indiriyor

Filipinler, cezai sorumluluk yaşını 15'ten 9'a indirmek için ceza kanununda reform yapmaya hazırlanıyor. Düzenleme, Devlet Başkanı Rodrigo Duterte'nin uyuşturucu çeteleriyle mücadele planının parçası olarak gündeme gel..

Yıldırım , Olmazsa Türkiye Gereğini Yapacak 01:14

Yıldırım , Olmazsa Türkiye Gereğini Yapacak

Başbakan Binali Yıldırım, terör örgütü PKK’nın Sincar’da konuşlanmasının Türkiye’nin milli güvenlik meselesi olduğunu ifade ederek, “Ya Irak Peşmerge güçleri buradan PKK’lıları çıkaracak ya da Türkiye gereğini yapacak. B..

Yola Gramla Tuz Atan Belediye Görevlisi 00:23

Yola Gramla Tuz Atan Belediye Görevlisi

Belediyelerin İstanbul başta olmak üzere bir çok şehri etkisi altına alan kar ile mücadeleleri devam ediyor. Ancak bu mücadele umarız videomuzdaki görevlinin yaptığı gibi değildir...

  • PITIRCIK tarafından
  • 1.202 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Nijerya’da 4.7 Milyon Kişi Açlıkla Karşı Karşıya 02:36

Nijerya’da 4.7 Milyon Kişi Açlıkla Karşı Karşıya

Nijerya’da Boko Haram’ın kontrolünde bulunan bölgelerde 4.7 milyon insan açlıkla mücadele ediyor. Dünya Gıda Programı (WFP) yetkililerinin yaptığı açıklamaya göre, 1.8 milyon kişinin acil gıda yardımına ihtiyacı var...

Yıldırım ile Barzani Münih'te Bir Araya Geldi 00:29

Yıldırım ile Barzani Münih'te Bir Araya Geldi

Başbakan Yıldırım ile IKBY Başkanı Barzani'nin yaptığı görüşmede, terörle mücadele konusundaki kararlılığın vurgulandığı, terör gruplarının bölgede yol açtığı tahribat ve rahatsızlık üzerinde durulduğu bildirildi...

ABD Rakka operasyonu için Suriye'ye 400 asker gönderdi 00:50

ABD Rakka operasyonu için Suriye'ye 400 asker gönderdi

Amerika Birleşik Devletleri (ABD) terör örgütü DEAŞ'le mücadele için Suriye'ye 400 asker daha gönderdi. Bu kuvvetler deniz piyadeleri ve komandolardan oluşuyor. Söz konusu birliklerin DEAŞ'in kalesi konumunda bulunan Rak..

Kenan Sofuoğlu Kaza Yaptı Yarışı Tamamlayamadı 00:44

Kenan Sofuoğlu Kaza Yaptı Yarışı Tamamlayamadı

Dünya Supersport Şampiyonası'nda mücadele eden Türk motosikletçi Kenan Sofuoğlu, İspanya'da düzenlenen sezonun 3. etabında kaza yaparak yarışı tamamlayamadı...

Erdoğan  Teröre Methiye Özgürlük Değil 02:16

Erdoğan Teröre Methiye Özgürlük Değil

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, TÜRGEV tarafından İstanbul'da kurulan İbn Haldun Üniversitesi'nin resmi açılışında konuştu. Terör örgütleriyle mücadele kapsamında akademik personelin ihracı ve gazetecilerin tutuklanm..

Kedinin Yılanla Ölümüne Kavgası 01:23

Kedinin Yılanla Ölümüne Kavgası

Karaman'ın Ermenek İlçesi'nde kedinin yılanla mücadelesi çevredekiler tarafından cep telefonu kamerasıyla kaydedildi. Ermenek İlçesi Seyran Mahallesi'nde iftar saatinden sonra balkona çıkan bir kişi, yolun kenarından dur..

  • JET TV tarafından
  • 1.347 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Genelkurmay Başkanı  Bayram Namazını Siirt'te Kıldı 01:30

Genelkurmay Başkanı Bayram Namazını Siirt'te Kıldı

Genelkurmay Başkanı Orgeneral Akar, terörle mücadeleye ilişkin Bu mücadele devam edecek, inşallah her taraf tertemiz olacak. dedi...

Yemen'de Kolera Salgını Sürüyor 00:57

Yemen'de Kolera Salgını Sürüyor

İç savaşın pençesindeki Yemen, kolera salgınıyla mücadele ediyor. Dünya Sağlık Örgütü verilerine göre, 27 Nisan'dan beri koleradan dolayı hayatını kaybedenlerin sayısı 1.200'ü geçti. Kolerayla mücadele için Yemen'e 36 t..