#Askeri sevkıyat

Amerikanın Japonyaya Attığı Atom Bombası 07:18

Amerikanın Japonyaya Attığı Atom Bombası

Hiroşima'ya atom bombası saldırısı, II. Dünya Savaşı'nın son aşamasında 6 Ağustos 1945[2] Pazartesi[3] saat 08:15'te Amerika Birleşik Devletleri'nin Uranyum-235 tipi atom bombası Little Boy (Küçük Oğlan) ile gerçekleşt..

  • Belgesel Tv tarafından
  • 1.377 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Thy, Necef, Süleymaniye, Basra Seferlerini Durdurdu 00:42

Thy, Necef, Süleymaniye, Basra Seferlerini Durdurdu

Thy, Necef, Süleymaniye, Basra Seferlerini Durdurdu Musul’un IŞİD’ten geri alınmasına yönelik askeri operasyonun başlamasının ardından, Türk Hava Yolları Erbil ve Bağdat’a yaptığı seferlerinin geçici olarak iptalinden s..

Estonyada Bazı Militanlar ABD Desteğiyle Rusya'ya ''Biz Savaşa Hazırız'' Mesajı Gönderiyor 02:45

Estonyada Bazı Militanlar ABD Desteğiyle Rusya'ya ''Biz Savaşa Hazırız

Estonyada çoğu erkek ve kadınlardan oluşan binlerce kişi askeri hazırlıkta ABD'desteğiyle direnişe hazır olduklarını gösteriyor...

Saat 03.00'da Planlanan Darbe Girişimi Neden Erkene Alındı 01:19

Saat 03.00'da Planlanan Darbe Girişimi Neden Erkene Alındı

15 Temmuz’da Genelkurmay Başkanlığı’ndaki darbe girişimine ilişkin hazırlanan iddianameden çarpıcı detaylar çıkıyor...

Netenyahu Moskova'da Putin ile görüştü 00:59

Netenyahu Moskova'da Putin ile görüştü

İsrail Başbakanı Benyamin Netenyahu, Moskova'da, Suriye krizinin çözümünde kilit rol oynayan Rusya lideri Vladimir Putin ile bir araya geldi. Netenyahu, Putin'e Suriye krizinde İran'ın rolü ve Hizbullah'ın bölgede gider..

Al Bayraklı Naaşın Başında Nöbet Tutan Askerin Gözyaşları 00:35

Al Bayraklı Naaşın Başında Nöbet Tutan Askerin Gözyaşları

Al bayraklı naaşın başında nöbet tutan askerin gözyaşları Hakkari’nin Çukurca ilçesinde PKK’lı teröristlerle çıkan çatışmada şehit düşen 26 yaşındaki Piyade Uzman Çavuş Murat Özer’in, al bayrağa sarılı tabutunun başında..

Diyarbakır’a Savaş Uçağı Takviyesi 02:01

Diyarbakır’a Savaş Uçağı Takviyesi

Diyarbakır’a Savaş Uçağı Takviyesi Türkiye'nin farklı noktalarında bulunan hava üslerinden Diyarbakır’a hem asker hem de savaş uçağı takviyesi yapıldığı öğrenildi. Musul operasyonu sırasında ve sonrasında terör örgütü ..

Obama'nın Özel Temsilcisi'nden Türkiye Açıklaması 02:16

Obama'nın Özel Temsilcisi'nden Türkiye Açıklaması

Obama'nın Özel Temsilcisi'nden Türkiye Açıklaması ABD Başkanı Barack Obama'nın DEAŞ'la (IŞİD) Mücadele Özel Temsilcisi Brett McGurk, Türkiye ve Rakka operasyonuna ilişkin açıklamalarda bulundu. NATO-PA Ortadoğu ve Akden..

BM İnsan Hakları Örgütü Türkiye'de Ciddi İnsan Hakları İhlalleri Yapıldı 01:09

BM İnsan Hakları Örgütü Türkiye'de Ciddi İnsan Hakları İhlalleri Yapıl

Birleşmiş Milletler İnsan Hakları Örgütü yayınladığı raporunda Türkiye'de terör örgütü PKK ile ateşkes sürecinin sona erdiği Temmuz 2015'ten bu yana Güneydoğu Bölgesi'nde yapılan askeri operasyonlar sonucu yaklaşık iki b..

Bordo Bereliler Suriye 02:26

Bordo Bereliler Suriye

Film, 2015'in Eylül ayında geçiyor. Hakkari Dağlıca'da 16 askeri şehit eden PKK'lıların yakalanması için seferberlik başlamıştır. Bölgeye getirilen bordo bereliler bu görevi tamamlamaya kararlıdır ve daha görevin başında..

Mehmetcik Çanakkale Zaferi Dönemine Ait Asırlık Üniformaları Giydi 01:14

Mehmetcik Çanakkale Zaferi Dönemine Ait Asırlık Üniformaları Giydi

Çanakkale Deniz Zaferi'nin 102. yılı törenlerinde, savaş dönemine ait askeri üniformaları giyerek Şehitler Abidesi çevresinde ''saygı nöbeti tutacak askerler, ilgi odağı oldu...

  • PITIRCIK tarafından
  • 754 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Bu Devletin Sınırlarını Gönüllü Kabul Etmiş Değiliz 03:12

Cumhurbaşkanı Erdoğan: Bu Devletin Sınırlarını Gönüllü Kabul Etmiş Değ

Cumhurbaşkanı Erdoğan: Bu Devletin Sınırlarını Gönüllü Kabul Etmiş Değiliz Cumhurbaşkanı Erdoğan, Cumhuriyet bizim ilk değil, son devletimizdir. Bu devletin sınırlarını gönüllü olarak kabul etmiş de değiliz. dedi. C..

Afganistan'da İşçileri Taşıyan Minibüse Bombalı Saldırı 00:45

Afganistan'da İşçileri Taşıyan Minibüse Bombalı Saldırı

Afganistan'ın başkenti Kabil'de düzenlenen bombalı saldırıda ilk belirlemelere göre bir kişi hayatını kaybetti, en az 20 kişi de yaralandı. Afganistan içişleri bakanlığı saldırıda telekom şirketinde çalışan işçileri taş..

Kuzey Kore'den ABD'ye 00:57

Kuzey Kore'den ABD'ye "korkmuyoruz" Mesaj

Kuzey Kore, Amerika Birleşik Devletleri'nden (ABD) gelen daha sert yaptırım uygulanması ve muhtemel askeri müdahale açıklamalarının kendilerini korkutmadığını açıkladı. Reuters haber ajansına konuşan bir Kuzey Koreli ye..

Sınırın Suriye Tarafında Hareketlilik Sürüyor 01:50

Sınırın Suriye Tarafında Hareketlilik Sürüyor

Sınırın Suriye Tarafında Hareketlilik Sürüyor Fırat Kalkanı Harekatının 67’inci gününde sınırın Suriye tarafında hareketlilik devam ediyor. Azez-RAİ arasındaki bölgede muhalif unsurlardan oluşan Özel Görev Kuvvet Gru..

Erdoğan Külliye'de Tebrikleri Kabul Etti 01:42

Erdoğan Külliye'de Tebrikleri Kabul Etti

Erdoğan Külliye'de Tebrikleri Kabul Etti Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'nde 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı dolayısıyla devlet erkanının tebriklerini kabul etti. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Er..

Şehitlerimizin Kanı Yerde Kalmadı 00:44

Şehitlerimizin Kanı Yerde Kalmadı

Şehitlerimizin Kanı Yerde Kalmadı Avaşin-Basyan ve Zap bölgesine düzenlenen hava harekatında tespit edilen 1 doçka uçaksavar MTF mevzi, 3 havan mevzi olmak üzere dört hedef imha edildi, mevzii içinde ve civarında buluna..

Son Dakika! Harp Okulları Yeniden Açılıyor 01:30

Son Dakika! Harp Okulları Yeniden Açılıyor

Son Dakika! Harp Okulları Yeniden Açılıyor Son dakika gelişmesi... Son Kanun Hükmünde Kararnamede yer alan karara göre harp okulları Şubat 2017'den itibaren yeniden öğrenci alacak. Son Kanun Hükmünde Kararnamede yer a..

Yunanistan'a Kaçan Darbecilerin Gözaltı Süreleri Uzatıldı 01:02

Yunanistan'a Kaçan Darbecilerin Gözaltı Süreleri Uzatıldı

Yunanistan'a Kaçan Darbecilerin Gözaltı Süreleri Uzatıldı FETÖ'nün darbe girişimi sonrası Yunanistan'a kaçan darbeci 8 askerin, Türkiye'ye iade edilmelerine karar verilecek yargı süreci kapsamında gözaltı süreleri uzatı..

Kuzey Kore Japon Denizi'ne balistik füze fırlattı 00:37

Kuzey Kore Japon Denizi'ne balistik füze fırlattı

Kuzey Kore'nin bu sabah birden çok balistik füze denemesinde bulunduğu bildirildi. Kyodo haber ajansı, Japonya hükümeti yetkililerine dayandırdığı haberinde füzelerin Japon Denizi'ne doğru fırlatıldığını duyurdu. Haber..

Dans Eden Turiste Fırça Kayan Saray Muhafızı 00:30

Dans Eden Turiste Fırça Kayan Saray Muhafızı

İngiltere krallarından VIII. Henry tarafından yaptırılan saint james sarayı önünde dans eden fransız turiste fırça kayan saray muhafız askeri..

  • PITIRCIK tarafından
  • 844 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Berna Laçin Kimdir? 03:14

Berna Laçin Kimdir?

Berna Laçin, 20 Ağustos 1970 tarihinde İzmir, Karşıyaka’da doğmuştur. Babası askeri bir pilottur. İlkokul, ortaokul ve liseyi İzmir’de okuduktan sonra Yıldız Teknik Üniversitesi‘ni kazanınca ailecek İstanbul’a yerleştile..

Yazıcıoğlu'nun Helikopterindeki Cihazı Söken Askere 100 Bin Lira Mı Verildi 01:15

Yazıcıoğlu'nun Helikopterindeki Cihazı Söken Askere 100 Bin Lira Mı Ve

Yazıcıoğlu'nun Helikopterindeki Cihazı Söken Askere 100 Bin Lira Mı Verildi Yazıcıoğlu'nun ölümüyle ilgili gündemi sarsacak iddia! FETÖ'den tutuklanan Oda Başkanı, helikopterdeki cihazları söken astsubaya 100 bin lira a..

Türkiye ile ABD Arasında 7.62'lik Kriz 01:03

Türkiye ile ABD Arasında 7.62'lik Kriz

Türkiye ile ABD Arasında 7.62'lik Kriz ABD, Türkiye'ye 7.62 mm'lik makineli tüfek satışına 'politik sebeblerle' izin vermeyeceğini bildirdi. Türkiye'nin itirazı üzerine sorun çözüldü, ancak İHA'lara takılacak kamera sor..

DÜNYA HABERLER : Tabka Hava Üssü IŞİD'den kurtarıldı 00:43

DÜNYA HABERLER : Tabka Hava Üssü IŞİD'den kurtarıldı

ABD destekli Kürt YPG ve Arap savaşçılardan oluşan koalisyon güçleri, Suriye'nin Rakka kentinin 45 kilometre batısında bulunan Tabka Askeri Hava Üssü'nü terör örgütü IŞİD'den geri aldı. IŞİD, 2014'ten bu yana üssün kon..

SON DAKİKA! ABD'nin Kaliforniya eyaletinde silah sesleri! - Dünya Haberleri 01:49

SON DAKİKA! ABD'nin Kaliforniya eyaletinde silah sesleri! - Dünya Habe

Kaliforniya'da silahlı saldırı ABD'de Kaliforniya'daki oy verme merkezinde silah sesleri duyuldu. Olayda 1 kişi öldü, 2'si ağır 3 kişi yaralandı. ABD'nin California eyaletinde seçim merkezi yakınlarında ateş açılması son..

Kozmik Oda' Savcısı Mustafa Bilgili, Ankara'da Sahte Kimlikle Yakalandı 01:07

Kozmik Oda' Savcısı Mustafa Bilgili, Ankara'da Sahte Kimlikle Yakaland

Kozmik Oda' Savcısı Mustafa Bilgili, Ankara'da Sahte Kimlikle Yakalandı 'Kozmik Oda' soruşturmasının firari savcısı Mustafa Bilgili, Çankaya'da bir lokantada yakalandı. Bilgili'nin üzerinden sahte kimlik çıktı 'Kozmik..

Dünya Haber: Rusya Devlet Başkanı Putin Arktik Bölgesini Ziyaret etti 01:07

Dünya Haber: Rusya Devlet Başkanı Putin Arktik Bölgesini Ziyaret etti

Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin Arktik Konseyi toplantıları öncesi Arktik takımadalarına bir ziyaret gerçekleştirdi. Başbakan Dmitri Medvedev'in de katıldığı ziyarette bölgede faaliyet yürüten Rus bilim insanlarının..

TOP 10 Best Tanks In The World 2017  Military Technology 2017 10:34

TOP 10 Best Tanks In The World 2017 Military Technology 2017

2017 Yılında Yünyada TOP 10 En İyi Tankları Askeri Teknolojiler 2017 izle..

Erdoğan'dan Diyarbakır'da Tarihi Sözler 02:20

Erdoğan'dan Diyarbakır'da Tarihi Sözler

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Diyarbakır Valiliği önünde düzenlenen toplu açılış töreninde konuştu. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, terör örgütü PKK yanlılarının ikide bir barış, barış dediklerini belirterek, ..