#Askeri tatbikat

12 Eylül 1980 Darbesi Ve TRT'ye Etkileri İzle 04:04

12 Eylül 1980 Darbesi Ve TRT'ye Etkileri İzle

12 Eylül 1980 askeri darbesi ve darbenin TRT'ye etkileri...

  • TRT ARŞİV tarafından
  • 1.063 görüntüleme
  • 7 yıl önce
12 Eylül 1980 Darbesi Ve TRT'ye Etkileri izle 04:04

12 Eylül 1980 Darbesi Ve TRT'ye Etkileri izle

12 Eylül 1980 askeri darbesi ve darbenin TRT'ye etkileri..

  • TRT ARŞİV tarafından
  • 1.149 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Fahri Korutürk'ün Kıbrıs Açıklaması izle 01:27

Fahri Korutürk'ün Kıbrıs Açıklaması izle

Haberde; Fahri Korutürk'ün Milli Güvenlik Kurulu için geldiği Genel Kurmay Başkanlığı'nda askeri törenle karşılanması ve toplantı çıkışında Kıbrıs hakkında yaptığı basın açıklaması yer almaktadır...

32. Gün-1990 Doğu Ve Batı Almanya'nın Birleşmesi İzle 07:35

32. Gün-1990 Doğu Ve Batı Almanya'nın Birleşmesi İzle

Doğu Almanya'nın askeri gücü, Varşova Paktı'ndan ayrılma düşüncesi, Doğu ve Batı Almanya'nın birleşmesi ile oluşabilecek etkiler. Mehmet Ali Birand'ın, DAC Genelkurmay Başkanı Baas, Batı Almanya Genelkurmay Başkanı Klaus..

  • TRT ARŞİV tarafından
  • 1.142 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Bakan Işık'tan Avusturya'nın Silah Ambargosu Kararına Yanıt 06:09

Bakan Işık'tan Avusturya'nın Silah Ambargosu Kararına Yanıt

Bakan Işık'tan Avusturya'nın Silah Ambargosu Kararına Yanıt Milli Savunma Bakanı Fikri Işık Benim Avusturya'nın koyduğu bu silah satışından Türkiye'nin pratikte etkilenmeyeceğini size söylemem gerekiyor ama böyle bir k..

Ankara 8.Bölüm İzle 45:14

Ankara 8.Bölüm İzle

Belgeselin Demokrasiye Doğru adlı 8. bölümünde; 1945 - 1950 yıllarında ülkede yaşanan siyasi, sosyal, ekonomik ve askeri olaylar konu edilmektedir...

Ankara 9.Bölüm İzle 46:10

Ankara 9.Bölüm İzle

Belgeselin Ve Demokrası adlı 9. bölümünde; 1950 - 1957 yıllarında ülkede yaşanan sosyal, siyasal, ekonomik ve askeri gelişmeler konu edilmektedir...

American Assassin Fragmanı 02:27

American Assassin Fragmanı

AMERICAN ASSASSIN, Soğuk Savaş ustası Stan Hurley (Michael Keaton) 'un talimatnamesi uyarınca bir CIA siyah işe alımcısı Mitch Rapp (Dylan O'Brien)' in yükselişini izliyor. Ardından, ikili, askeri ve sivil hedeflere yöne..

The Beguiled Fragmanı 02:22

The Beguiled Fragmanı

Bir Konfederasyon kız yatılı okulunda hapsedilirken, yaralı bir Birlik askeri yalnız kadın kalplerinin her birinin yolunu tıkarak birbirlerini ve sonuçta onun üzerinde dönmesini sağlıyor...

Çernobilden Kurtuldu Türkiye'yi Uyardı 05:04

Çernobilden Kurtuldu Türkiye'yi Uyardı

Çernobil faciasında sağ kurtulduktan sonra bölgedeki sağlık çalışmalarıyla bilinen Prof. Dr. Vasiliy Nikolovayevic Melnicenko, İstanbul’da en az Çernobil kadar tehlike saçan iyot eksikliğini anlattı. Başta kanser, otiz..

The Exception Fragmanı 02:18

The Exception Fragmanı

Bir Alman askeri, Hollanda direnişinin İkinci Dünya Savaşı'nın başlangıcında Hollanda'da Kaiser Wilhelm'in evine sızmak için bir casusu yerleştirip kurtarmadığını belirlemek için araştırmaya başlarken genç Yahudi bir Hol..

Dünya Haber: İsrailden Suriyeye Hava Saldırısı 00:26

Dünya Haber: İsrailden Suriyeye Hava Saldırısı

Esad rejimine ait devlet televizyonu, İsrail'in Şam Havalimanı yakınındaki askeri noktaları vurduğunu duyurdu. İsrail'den, saldırıyı resmen teyit eden bir açıklama gelmese de dolaylı ifadelerle saldırı kabul edildi...

Samsun Merkezli 14 İlde Fetö Operasyonu: 18 Gözaltı 01:03

Samsun Merkezli 14 İlde Fetö Operasyonu: 18 Gözaltı

Samsun merkezli 14 ilde düzenlenen FETÖ/PDY operasyonunda 18 kişi gözaltına alındı. Samsun merkezli 14 ilde düzenlenen FETÖ/PDY operasyonunda 18 kişi gözaltına alındı. Samsun Cumhuriyet Başsavcılığı'nın koordinesinde Sam..

Trump Ve Putin'den Nükleer Silahlanmaya Teşvik 01:00

Trump Ve Putin'den Nükleer Silahlanmaya Teşvik

Beyaz Saray’a taşınmaya hazırlanan Amerika Birleşik Devletleri’nin yeni Başkanı Donald Trump, Amerikan ordusunun nükleer kapasitesini artırması gerektiğini belirtti. Trump sık sık yaptığı gibi yine Twitter hesabından se..

Zırhlı Muharebe Araçları Suriye Sınırına Gönderildi 02:12

Zırhlı Muharebe Araçları Suriye Sınırına Gönderildi

Demiryolu ile Gaziantep'e getirilen İstanbul 66.Mekanize Tugayına ait zırhlı araçlar, Suriye sınırına doğru yola çıktı İstanbul 66. Mekanize Zırhıl Tugayı'ndan demir yolu ile gönderilen zırhlı muharabe araçları (ZMA) ve ..

Caber Kalesi IŞİD Örgütünden Temizlendi 00:52

Caber Kalesi IŞİD Örgütünden Temizlendi

Rusya, Suriye’deki askeri varlığını azaltma kararı aldı. Duyurunun ardından Suriye Genelkurmay Başkanı Ali Abdullah Eyüp, misyonunu tamamlayan Rus gemilerini ziyaret etti. Eyüp, Suriye’den ilk ayrılacak olan Amiral Kuzn..

Çin Savaş Gemileri Filipinler'de 00:25

Çin Savaş Gemileri Filipinler'de

Çin donanmasından bir filo, üç günlük dostane bir ziyaret için Filipinler'in güneydoğusundaki liman kenti Davao'ya geldi. Çin askeri gemilerinin tarihi ziyareti dolayısıyla, ülkenin üçüncü büyük kentindeki limanda tören ..

Darbe Üssünde O Gece- Akın Öztürk 04:14

Darbe Üssünde O Gece- Akın Öztürk

FETÖ'nün darbe girişimi sırasında Akıncı Üssü'ndeki olaylara ilişkin hazırlanan iddianamede, şüphelilerden eski Yüksek Askeri Şura Üyesi Akın Öztürk'ün eylemleri ayrıntılarıyla gözler önüne serildi...

Bugün Anneler Günü 01:00

Bugün Anneler Günü

Bugün Anneler Günü... Annesini ya da evladını kaybedenler için Anneler Günü çok acı ve buruk geçiyor. Diyarbakır-Lice karayolunda, askeri aracın geçişi sırasında 18 Şubat 2016 günü düzenlenen bombalı saldırıda şehit olan..

  • En Yeniler tarafından
  • 1.149 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Bir Dilim Karpuzu Bir Saniyede Yemek 00:05

Bir Dilim Karpuzu Bir Saniyede Yemek

Bir dilim karpuzu bir saniyede yiyen Çinli askeri izliyoruz..

  • JET TV tarafından
  • 868 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Fare Ölüsü İle Devresini Korkutan Asker (Küfür İçerir) 01:31

Fare Ölüsü İle Devresini Korkutan Asker (Küfür İçerir)

Askerlerin birbirine yaptığı şakaların ardı arkası kesilmiyor. Şimdi de uyuyan devresinin üzerine ölü fareyi bırakıp korkutan askeri izliyoruz..

  • JET TV tarafından
  • 757 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Gün Dökümü 192.Bölüm-Tevfik Sağlam 02:38

Gün Dökümü 192.Bölüm-Tevfik Sağlam

Programın 192. bölümünde; Türk bilim adamı, askeri hekim Tevfik Sağlam'ın hayatı konu edilmektedir...

Manyetik Atış Silahı Denemesi 00:06

Manyetik Atış Silahı Denemesi

Türk bilim insanları yeni geliştirilen elektromanyetik fırlatıcı denemesini yaptı. Türk basınına yer alan habere göre, deneme sırasında araçtan alüminyum kalıba 15 gram ağırlığına sahip olan plastik mermiyle atış gerçekl..

Madde Madde Cumhurbaşkanlığı Sistemi 01:56

Madde Madde Cumhurbaşkanlığı Sistemi

Cumhurbaşkanlığı sistemine ilişkin Anayasa değişiklik teklifi, özetle şu başlıkları içeriyor: Milletvekili sayısı 550'den 600'e çıkarılacak. Milletvekili seçilebilme yaşı 25'ten 18'e indirilecek. Cumhurbaşkanlığı ve Gene..

ABD ordusu geniş katılımla Polonya'da 00:43

ABD ordusu geniş katılımla Polonya'da

NATO tatbikatı dikkatleri Polonya’ya çevirdi. Orta Doğu’da yaşanan sürecin yanısıra Amerika Birleşik Devletleri’ndeki başkan değişimi döneminde Rusya ve Avrupa’ya dönük politikaların yüksek sesle tartışılması devam ederk..

Garantör Devletler Kıbrıs Konferansından Umutlu Ayrıldı 01:57

Garantör Devletler Kıbrıs Konferansından Umutlu Ayrıldı

İsviçre’nin Cenevre kentinde düzenlenen Kıbrıs konferansı sona erdi. Birleşmiş Milletler’in ev sahipliği yaptığı toplantılara Kıbrıslı Türk ve Rum liderler Mustafa Akıncı ile Nikos Anastasiadis’in yanı sıra garantör devl..

Ukte Askerim ( Sözleriyle ) 02:26

Ukte Askerim ( Sözleriyle )

Seviyorum lan seni kalbimin sahibi Sen yeter ki benim ol uğruna kul köleyim İnan beklicem seni bırakırmıyım deli Bi gel göster kendini vallahi çok özledim Askerim askerim uğruna can vereyim Pencere kenarında yollarını gö..

Şehit Tümgeneral Cumhurbaşkanı Erdoğan'la Telefonda Görüşmüştü 01:47

Şehit Tümgeneral Cumhurbaşkanı Erdoğan'la Telefonda Görüşmüştü

Şırnak 23. Sınır Tümen Komutanlığı'ndan kalkan askeri helikopter kısa bir süre sonra düştü. Yüksek gerilim hatlarına takılarak düştüğü açıklanan helikopterdeki Tümgeneral Aydoğan Aydın ve 2'si albay 13 askerimiz şehit ol..

Bozdağ’dan Yunanistan’a Jet Yanıt 00:46

Bozdağ’dan Yunanistan’a Jet Yanıt

Adalet Bakanı Bekir Bozdağ, darbeci askerleri iade etmeyen Yunanistan’ın bağımsız yargı kararını verdi açıklamasına yanıt vererek, Yunanistan’ın bu kararı, Türkiye-Yunanistan ilişkilerine tamiri oldukça güç ve çok uzu..

Irak Ordusu Deaş’a Karşı Operasyon İçin Son Hazırlıklarını Tamamladı - 03:49

Irak Ordusu Deaş’a Karşı Operasyon İçin Son Hazırlıklarını Tamamladı -

Musul’un doğu tarafını terör unsurlarından tamamen temizleyen Irak ordusu, kentin batı kesimini de ele geçirmek için terör örgütü DEAŞ’a karşı son hazırlıklarını tamamladı. Musul'u 11 Haziran 2014'ten bu yana elinde bu..