#Asla başınıza gelmesini İstemeyeceğiniz olay kurye siparişe tükürürken görüntülendi

TALİHSİZ SERÜVENLER DİZİSİ FİLMİNİ İZLE ( Jim Carrey ) 1:47:58

TALİHSİZ SERÜVENLER DİZİSİ FİLMİNİ İZLE ( Jim Carrey )

Son derece zengin bir ailenin Violet, Klaus ve Sunny Baudelaire adlarındaki 3 çocukları, muazzam bir gelecek ile yetim kalmışlardır. Kendilerine kalan bu büyük mirası, anne ve babalarının bir yangında can vermelerinin ar..

  • PengoTV tarafından
  • 12.522 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Yılda 1 Milyon Çinli Turistin Türkiye'ye Gelmesi İçin Tarihi Anlaşma 00:51

Yılda 1 Milyon Çinli Turistin Türkiye'ye Gelmesi İçin Tarihi Anlaşma

Yılda 1 Milyon Çinli Turistin Türkiye'ye Gelmesi İçin Tarihi Anlaşma Türkiye ve Çin arasındaki ticari ve turizm ilişkilerini ilerletmek için Çin'e çıkarma yapan 18 kişilik Türk heyeti, yılda en az 1 milyon Çinli turisti..

İsrail ve Filistinsiz Paris Barış Zirvesi 01:38

İsrail ve Filistinsiz Paris Barış Zirvesi

Kudüs, Fransa’nın öncülüğünde toplanan Paris Barış Zirvesi’ne kilitlendi. İsrail ve Filistin arasındaki barış girişimlerini canlandırmayı hedefleyen zirveye ne İsrail ne de Filistin katıldı. Fransa Dışişleri Bakanı Jean..

Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu Terör Örgütleri Nato İçin De Önemli Tehdit 03:12

Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu Terör Örgütleri Nato İçin De Önemli

Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu Terör Örgütleri Nato İçin De Önemli Tehdit Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, Irak ve Suriye'deki olaylara değinerek, terör sorununu değerlendirdi. NATO Parlamenterler Asamblesi 62'nci..

Biyonik Eliyle Hayata Üçüncü Kez Dokundu 02:17

Biyonik Eliyle Hayata Üçüncü Kez Dokundu

Biyonik Eliyle Hayata Üçüncü Kez Dokundu Kanseri yendikten sonra iki kez kalp krizi geçiren ve açık kalp ameliyatı olan 26 yaşındaki Zübeyde Nisa Karabacak, geçirdiği trafik kazasında sağ kolunu kaybetti. Genç kız, takı..

20 Bin Vatandaş Suriyelilerin Tahliyesi Bitene Kadar Nöbet Tutacak 04:01

20 Bin Vatandaş Suriyelilerin Tahliyesi Bitene Kadar Nöbet Tutacak

İnsan Hak ve Hürriyetleri İnsani Yardım Vakfı (İHH) Başkanı Bülent Yıldırım, Halep'teki insan kıyımına karşı bin 500 yardım tırının akşam saatlerinde bölgeye ulaşacağını ve beraberinde gelen 20 bin kişinin, bölgeden son ..

Trump, ABD Sınırını Mültecilere ve 7 Müslüman Ülke Vatandaşına Kapattı 01:10

Trump, ABD Sınırını Mültecilere ve 7 Müslüman Ülke Vatandaşına Kapattı

ABD Başkanı Donald Trump göçmenlik konusunda seçim kampanyası sırasında verdiği söz doğrultusunda Amerikan sınırını bazı Müslüman ülkelerden giden mültecilere kapattı. Trump Irak, Suriye, Yemen, İran, Sudan, Somali ve L..

Irak'ta Yolsuzluk Protestosu Şiddete Dönüştü 01:09

Irak'ta Yolsuzluk Protestosu Şiddete Dönüştü

Irak’ta Sadr Hareketi lideri Mukteda es-Sadr yanlıları Yüksek Seçim Komiserliği üyelerinin değiştirilmesi talebiyle başkent Bağdat’ta gösteri düzenledi. Göstericilerin korunaklı Yeşil Bölge’ye yürümek istemeleri üzerine..

Mart ayında büyük saldırı geliyor : koray kamaci - istiklal gazetesi 04:41

Mart ayında büyük saldırı geliyor : koray kamaci - istiklal gazetesi

Evet sevgili dostlar son zamanlarda Türkiye üzerine büyük oyunlar oynanıyor. Bu oyunları kuranlar içteki kuklaları ile birlikte Mart ayında büyük kaoslar planladılar. Bu hususta öncelikle 20 Şubat tarihi sürekli kulağıma..

  • Umut Tv tarafından
  • 1.253 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Wilders  Kur'an Hollanda'da Yasaklanmalı 01:29

Wilders Kur'an Hollanda'da Yasaklanmalı

Hollandalı İslam karşıtı siyasetçi Geert Wilders, Kur’an’ın Hollanda’da yasaklanması gerektiğini söyleyerek bir kez daha ileriye gitti. Wilders, Müslümanların kutsal kitabı Kur’an-ı Kerim’i Adolf Hitler’in ‘Mein Kampf’ ..

Nikah Masasında Zombiye Dönüşen Gelin Milcano 1981 Mahmut Tuncer 04:22

Nikah Masasında Zombiye Dönüşen Gelin Milcano 1981 Mahmut Tuncer

Film, sevdiği kızı ağanın elinden kurtmaya çalışan Çoban Mahmut’un hikâyesini anlatır. Çoban Mahmut, köyün güzellerinden Milcan’a gönlünü kaptırmıştır. Gürzap Ağa’ya derdini açan Mahmut, ağanın da izniyle Milcan’ı ister...

İki Yalancı 3.Bölüm - Gizli Aşıklara Şok Baskın! 05:16

İki Yalancı 3.Bölüm - Gizli Aşıklara Şok Baskın!

Ağva'da baş başa kalan Serkan ve Duygu arasında duygusal anlar yaşanıyor. Gençler, Ağva'ya gitmeyi planladıktan sonra Serkan ile Duygu'yu büyük bir heyecan sarar. Birbirleriyle baş başa kalmak isteyen ikili, yakın arkada..

  • ANKA tarafından
  • 1.006 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Tillerson'dan Nükleer Anlaşmayı Revizyon Talebi 00:41

Tillerson'dan Nükleer Anlaşmayı Revizyon Talebi

ABD Dışişleri Bakanı Rex Tillerson İran ile imzalanan nükleer anlaşmada değişiklik yapılmasını talep etti. Tillerson anlaşmanın ‘yeniden gözden geçirilmesi gerektiğini' söyledi. Fox News televizyonuna demeç veren ABD Dış..

Korku Dolu Paranormal Hikayeler ! 08:29

Korku Dolu Paranormal Hikayeler !

Bir gece evde yalnızsın. Çok sıkıldın ve telefonunu alıp saate bakıyorsun. Saat gecenin üçü. Canın sıkılmış bir şekilde Facebook’a giriyorsun. Boş boş dolanırken bir anda bir mesaj geliyor. Hiç tanımadığın birinden. Mesa..

  • ZULMA tarafından
  • 1.734 görüntüleme
  • 7 yıl önce
İşsiz Gence Çekilişle 500 Bin TL’lik Otomobil Çıktı 01:20

İşsiz Gence Çekilişle 500 Bin TL’lik Otomobil Çıktı

Bir dondurma firmasının çekilişle Türkiye genelinde iki kişiye verdiği lüks arabaların biri Ordu’nun Ünye ilçesindeki işsiz gence çıktı. Değeri 500 bin TL’den fazla olan Porsche Cayman çekilişini kazanan üniversite mezun..

Kara Gözlüm Türkan Şoray Türk Filmi İzle 1:34:19

Kara Gözlüm Türkan Şoray Türk Filmi İzle

Filmin Konusu: Filmde, bir balıkçı kızıyla genç bir müzisyenin aşkı anlatılır. Azize, ihtiyar babasının yanında balıkçılık yaparak geçimini sağlamaktadır. Kenan ise işsiz kalmış bir klasik müzik bestecisidir. Azize’nin s..

  • KAPALI SET tarafından
  • 8.830 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Mehmet Günsür Martıların Efendisi Sihirli Bir Filmi 10:53

Mehmet Günsür Martıların Efendisi Sihirli Bir Filmi

Merakla beklenen martıların efendisi filminin galası yapıldı. Mehmet Günsür, Nejat İşler, Timuçin Esen gibi isimlerin rol aldığı film, İstanbul’da deniz kıyısında sakin bir yaşam süren Martıların Efendisi’nin, uzun zaman..

  • BETA tarafından
  • 625 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Arasi Kremalı Bademli Pasta Tarifi 10:03

Arasi Kremalı Bademli Pasta Tarifi

BADEMLI KREMALI PASTA TARIFI Su bardagimin ölcüsü 250 ml cay bardagimin ölcüsü 100 ml Malzemeler 5 tane odasında yumurta 250 gram şeker (1 su bardagi arti yarim cay bardagi geliyor) 1 tane vanilya 1 tane kabartma tozu ..

Ceset - El Cuerpo Türkçe Dublaj İzle 1:51:00

Ceset - El Cuerpo Türkçe Dublaj İzle

Herkese Merhaba Arkadaşlar Son Jenerik Kanalıma Hoş Geldiniz. Öncelikle Bu Tarz Dizi , Fragman Ve Filmlerin Devamının Ve Sürekliliğinin Sağlanması İçin Kanalıma Abone Olursanız Çok Sevinirim. İstediğiniz Dizi,Film, Çiz..

Dızmana Tarifi 11:23

Dızmana Tarifi

Malzemeler 1 su bardagi ilik süt 1 bucuk su bardagi ilik su 1 tane yas maya(kuru mayada olur) 1 yemek kasigi seker 2 tatli kasigi tuz Yaklasik 7 su bardagi un.Unumuzu kontrollü koyalim.yumusak ama ele yapismiyan bir ham..

İstanbul Kokulu Ekmek 13:39

İstanbul Kokulu Ekmek

Ihlamurlu Ekmek için, 450 gr beyaz un-1,5 kavanoz* 50 gr siyez unu- 2 dolu çorba kaşığı 330 gr ıhlamurlu su- ½ kavanoz 200 gr ekşi maya- ½ kavanoz 4 avuç taze ıhlamur çiçeği veya 2 avuç kuru ıhlamur 3 tane ıhlamur yaprağ..

Nisan Ayında Kar Yağdı 01:32

Nisan Ayında Kar Yağdı

Nisan ayına girilmesiyle birlikte herkesin bahar gelmesini beklediği bir zamanda Ordu'nun yüksek kesimlerine kar yağdı. Ordu'da yüksek kesimlerine öğleden sonra kar yağışı yaşandı. Kar yağışıyla birlikte Gürgentepe Bele..

Yumuşacık Hamburger Sandviç Ekmeği Tarifi 08:36

Yumuşacık Hamburger Sandviç Ekmeği Tarifi

Yumuşacık Puf Kabarak Hamburger Sandviç Ekmekleri için malzemeler: ön mayalama: 1 su bardağı ılıktan biraz sıcak su 1 yemek kaşığı kuru maya yarım bardak un ana hamur: 1 yemek kaşığı dolusu tereyağ 1 yumurta 3-4 su barda..

Çikolatalı Pasta Tarifi (Kinder Délice) 10:11

Çikolatalı Pasta Tarifi (Kinder Délice)

5 tane yumurta 1 su bardağı şeker 1 paket vanilya 3 yemek kaşığı un (tepeleme) 2 yemek kaşığı nişasta (tepeleme) 2 yemek kaşığı kakao 1 paket kabartma tozu Keki ıslatmak için şerbet hazırlayalım. 3 yemek kaşığı şekeri 1 ..

Üçünüze Bir Mezar 1972 Türk Filmi İzle 1:01:55

Üçünüze Bir Mezar 1972 Türk Filmi İzle

Konusu : Film, köylüye zulmeden eşkıyalara karşı koyan maskeli bir adamın hikâyesini anlatır. Bir adam üç oğluyla eşkıyalık yaparak köylüye zulmetmektedir. Köyün ağası oğlu Mehmet’e yazmış, bir an evvel köye gelmesini i..

Evde Tulumba Tatlısı Tarifi  Çıtır Çıtır Kolay Şerbetli Tatlı 04:33

Evde Tulumba Tatlısı Tarifi Çıtır Çıtır Kolay Şerbetli Tatlı

Çok meşhur bir türk tatlısı olan tulumba tatlısının evde kolaylıkla nasıl yapıldığını öğrenmeye hazırmısınız. Bu şerbetli tatlı tarifinin aslında çok benzerleri tüm dünyada yapılıyor. Hatta İngilizce kanalımızda çoğu kiş..

Kara Gözlüm 1970 Türk Filmi İzle 1:34:19

Kara Gözlüm 1970 Türk Filmi İzle

Konusu : Filmde, bir balıkçı kızıyla genç bir müzisyenin aşkı anlatılır. Azize, ihtiyar babasının yanında balıkçılık yaparak geçimini sağlamaktadır. Kenan ise işsiz kalmış bir klasik müzik bestecisidir. Azize’nin sesini..

Tahinli Kurabiye Tarifi 02:22

Tahinli Kurabiye Tarifi

MALZEMELER 1 su bardağı Tahin, 3/4 (tatlı sevenler için 1) su bardağı pudra şekeri, 1/2 çay bardağı sıvı yağ, 1 su bardağı ince çekilmiş ceviz içi, 2,5 su bardağı un. *********************** Yeni bir haftaya başlıyoru..

Çocuklar Duymasın 43. Bölüm Fragmanı 01:01

Çocuklar Duymasın 43. Bölüm Fragmanı

Çocuklar Duymasın 43. Bölüm Fragmanı yayında! Soru - Cevap oyunu çiftlerin arasını bozuyor! Zero Tuna'nın, çiftler arasında oynamak için getirdiği soru-cevap oyunu sorun oluyor. Haluk'un, gelen soruya verdiği cevap Melt..

 Fırında Kolay Burma Tatlısı 03:42

Fırında Kolay Burma Tatlısı

Not: Kullandığım borcam küçük olduğu için iki tane çıkıyor. Burma Kadayıf Tarifi için Malzemeler 500 gr taze kadayıf 125 gr tereyağı 1 çay bardağından biraz az sıvıyağ Arası için 300-400 gr badem veya şam fıstığı ( b..