#Asla başınıza gelmesini İstemeyeceğiniz olay kurye siparişe tükürürken görüntülendi

Avcılar'da Doğalgaz Borusu Patladı 02:10

Avcılar'da Doğalgaz Borusu Patladı

Olay, Avcılar Yelpaza Sokak üzerinde meydana geldi. İddiaya göre, İSKİ ekipleri kazı çalışması yaptığı sırada doğalgaz borusu patladı. Patlamayla birlikte açığa çıkan doğalgaz alev aldı. Çevrede bulunan bir evin patlaman..

Yanına Yaklaşanlara Kurşun Yağdırdı Brezilya 00:23

Yanına Yaklaşanlara Kurşun Yağdırdı Brezilya

Brezilya'da şüpheli şekilde yanına 2 kişi yaklaşan genç, silaha sarıldı. Mermilerin isabet ettiği şahıslardan biri olay yerinde hayatını kaybederken diğeri bacağından yaralandı. Genç ardından olay yerinden kaçarken o anl..

Kadıköy’de Silahlı Kavga 2 Ölü 01:15

Kadıköy’de Silahlı Kavga 2 Ölü

Edinilen ilk bilgilere göre, Kadıköy Bostancı Sahil yolunda bulunan bir kafede iki grup arasında silahlı kavga çıktı. Kavgada 1 kişi olay yerinde, 1 kişi de kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetti. Olay yerine çok sayıd..

Endonezya’da Trenden Yılan Çıktı 00:32

Endonezya’da Trenden Yılan Çıktı

Endonezya’da şehirler arası bir trende yolcuları korkutan bir olay yaşandı. Trenin tavanındaki bagaj rafında, saklanmış bir yılan bulundu. Bir tren yolcusu ise çıplak elleriyle yılanı yakaladı ve olduğu yerden çıkardı. S..

Londra'da Metro İstasyonunda Alarm 00:22

Londra'da Metro İstasyonunda Alarm

İngiltere'nin başkenti Londra'da Circus metro istasyonunda bulunan kişiler tahliye edilmeye başlandı. Olay yerine polis ekipleri sevk edilirken, tahliyenin boşaltılma nedenine ilişkin net bir açıklama yapılmadı. Görgü ta..

Silopi’de Ayağı Kapana Sıkışan Kız Çocuğu Yaralandı 02:22

Silopi’de Ayağı Kapana Sıkışan Kız Çocuğu Yaralandı

Olay, Yeşiltepe Mahallesi’nde meydana geldi. Edinilen bilgilere göre, Vatan İlköğretim Okulu 3’üncü sınıf öğrencisi Çiğdem Başak’ın ayağı, polis kontrol noktasında bulunan kapana sıkıştı. Durumun bildirilmesi üzerine ola..

Trafikte Tüm Absürt Olaylara Denk Gelen Motorcu 05:02

Trafikte Tüm Absürt Olaylara Denk Gelen Motorcu

İstanbul trafiğinde nerede bir olay var bu motorcu orada bela çeken motorcuyu izliyoruz efendim..

  • JET TV tarafından
  • 1.145 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Osmaniye'ye 3 Havan Mermisi Atıldı, Anne İle Oğlu Yaralandı 00:44

Osmaniye'ye 3 Havan Mermisi Atıldı, Anne İle Oğlu Yaralandı

Osmaniye'ye 3 Havan Mermisi Atıldı, Anne İle Oğlu Yaralandı 19 Ekim 2016 16:03 Osmaniye'de iki mahalleye 3 havan mermisi atıldı PAYLAŞ TWITTER Paylaş Tweetle Paylaş Paylaş Gönder Osmaniye'nin Amanos Dağı eteklerindeki ..

Bir Olayı Travmatik Olarak Değerlendirmek İçin Nelere Bakmak Gerekir 01:17

Bir Olayı Travmatik Olarak Değerlendirmek İçin Nelere Bakmak Gerekir

Kişinin bir olay nedeniyle yaşadığı stresin boyutu baş edebileceğinden öteyse o olay travmatik olarak adlandırılabilir...

  • NABIZ tarafından
  • 859 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Antalya’da Tramvay Raydan Çıktı: 1 Yaralı 01:24

Antalya’da Tramvay Raydan Çıktı: 1 Yaralı

Antalya’da Tramvay Raydan Çıktı: 1 Yaralı Antalya’da Meydan-Fatih seferini yapan tramvay, Meydan durağında raydan çıkarak hattının bağlı olduğu direğe çarptı. Çarpmanın etkisiyle 1 vatandaş hafif şekilde yaralanırken, İ..

Türkiye'yi Kahreden Olayda Yeni Gelişme 00:36

Türkiye'yi Kahreden Olayda Yeni Gelişme

Türkiye'yi Kahreden Olayda Yeni Gelişme Manisa'nın Alaşehir İlçesi'nde 8 gündür kayıp olan 4 yaşındaki Irmak Kupal'ın cesedi, bugün saat 16.35'te, H.A.'nın gömdüğünü söylediği bölgede yürütülen çalışmalarda bulundu. Top..

Düğün Dönüşü Facia  2 Ölü 4 Yaralı 03:41

Düğün Dönüşü Facia 2 Ölü 4 Yaralı

Düğün Dönüşü Facia 2 Ölü 4 Yaralı Orhangazi-İznik Karayolu, Üreğil Mahallesi kavşağında meydana gelen trafik kazasında kavşaktan dönüş yapmak isteyen ve sürücüsünün alkollü olduğu ileri sürülen bir kamyonet ile otomob..

Türkmen Lider Salihi 'Bu İşler Pkk’nın Kerkük’e Girmesi İçin Mi Yapıldı 04:46

Türkmen Lider Salihi 'Bu İşler Pkk’nın Kerkük’e Girmesi İçin Mi Yapıld

Türkmen Lider Salihi 'Bu İşler Pkk’nın Kerkük’e Girmesi İçin Mi Yapıldı DEAŞ militanlarının Kerkük’e saldırmasının ardından başlatılan operasyona PKK’nın da katılması, Irak Türkmen Cephesi'nde bardağı taşırdı. Bunun ..

Annesiyle Dedikodusu Çıkan Kişiyi Öldürdü 01:46

Annesiyle Dedikodusu Çıkan Kişiyi Öldürdü

Annesiyle Dedikodusu Çıkan Kişiyi Öldürdü Adana'da bir kişi annesiyle ilişkisi olduğu yönünde dedikodusu çıktığını ileri sürdüğü şahsı pompalı tüfekle öldürdü. Edinilen bilgiye göre, olay, 23 Ekim günü saat 19.00 sıra..

Alperen Ocakları İstanbul İl Başkanı'na Silahla Saldırı 01:42

Alperen Ocakları İstanbul İl Başkanı'na Silahla Saldırı

Alperen Ocakları İstanbul İl Başkanı Kürşat Mican'ın aracına silahlı saldırıda bulunuldu. Mican'ın içinde bulunduğu 34 BBP 64 plakalı makam otomobiline, Sultanbeyli Necip Fazıl Mahallesi, Kuran Kursu Caddesi ile Eşref Bi..

İstanbul’da Atölye'de İnanılmaz Kaza Kamerada 00:36

İstanbul’da Atölye'de İnanılmaz Kaza Kamerada

İstanbul’da Atölye'de İnanılmaz Kaza Kamerada Sancaktepe’de raf atölyesinde yaşanan iş kazasında, Pakistan uyruklu bir işçi, çok sayıdaki ahşap plakaların üzerine düşmesi sonucu hayatını kaybetti. Kaza anı güvenlik kame..

Diyarbakır’da Silahlı Kavga- 1 Ölü, 3 Yaralı 01:14

Diyarbakır’da Silahlı Kavga- 1 Ölü, 3 Yaralı

Diyarbakır’da Silahlı Kavga- 1 Ölü, 3 Yaralı Diyarbakır’da iki grup arasında alacak verecek meselesi yüzünden yaşanan silahlı kavgada, 1 kişi hayatını kaybetti, 3 kişi yaralandı. Olay, dün akşam saatlerinde merkez Kay..

Kaçmaya Çalışırken Vuruldu, Taksinin Altında Kalarak Can Verdi 05:59

Kaçmaya Çalışırken Vuruldu, Taksinin Altında Kalarak Can Verdi

Kaçmaya Çalışırken Vuruldu, Taksinin Altında Kalarak Can Verdi , Antalya'da iki kişi tarafından darp edilen, sonra ensesinden vurulan Mehmet Aydoğdu, kaçmaya çalıştığı sırada düştüğü yolda, taksinin üzerinden geçmesi son..

Soylu'dan Hdp Grup Toplantısına Katılan Büyükelçilere Tepki- Kabul Etmiyoruz 05:18

Soylu'dan Hdp Grup Toplantısına Katılan Büyükelçilere Tepki- Kabul Etm

Soylu'dan Hdp Grup Toplantısına Katılan Büyükelçilere Tepki- Kabul Etmiyoruz İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, büyükelçilerin HDP grup toplantısına katılmalarını sert bir dille eleştirdi: Dün TBMM'de bir olay yaşandı. Biz..

3 DNA Testi de 'Senin Oğlun' Dedi, Anne Kabul Etmedi! Ve Ramazan'ın Cesedi Bulundu 02:16

3 DNA Testi de 'Senin Oğlun' Dedi, Anne Kabul Etmedi! Ve Ramazan'ın Ce

3 DNA Testi de 'Senin Oğlun' Dedi, Anne Kabul Etmedi! Ve Ramazan'ın Cesedi Bulundu Ailesi, Gaziantep'te IŞİD'in düzenlediği saldırıda ölen Ramazan'ın cesedine bir türlü ulaşamıyordu. 3 DNA testine rağmen 25 numaralı ces..

Kardeşlerin Kavgası Ölümle Bitti 01:53

Kardeşlerin Kavgası Ölümle Bitti

Kardeşlerin Kavgası Ölümle Bitti Gaziantep'te husumetli iki kardeş arasında çıkan kavgada tüfeğin ateş alması sonucu vurulan ağabey Şükrü Uzun hayatını kaybetti Olay, önceki gece Şahinbey ilçesi Binevler Mahallesi 68 ..

Öldükten 3 Yıl Sonra Mezardan Çıkan Adam 17:36

Öldükten 3 Yıl Sonra Mezardan Çıkan Adam

Balıkesir'de yaşanan bir olay akıllara durgunluk veriyor. 1979 yılında öldüğü söylenen Mustafa Yılmaz isimli adamın gömüldükten 3 yıl sonra mezardan çıktığı iddia ediliyor. Seda Sayan'ın peşine düştüğü olay beyinleri yak..

  • JET TV tarafından
  • 1.950 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Polisiz Diyerek Girdikleri Suriyeli Ailenin Evinden 5 Kilo Altın Çaldılar 02:36

Polisiz Diyerek Girdikleri Suriyeli Ailenin Evinden 5 Kilo Altın Çaldı

Polisiz Diyerek Girdikleri Suriyeli Ailenin Evinden 5 Kilo Altın Çaldılar Bahçelievler’de kendilerine polis süsü veren şüpheli şahıslar Suriyeli bir ailenin oturduğu evden iddiaya göre 5 kilo altını alarak kayıplara ka..

Çeşitli Sanatçılar - 90'lar En İyi Türkçe Pop, Vol. 2 1:00:44

Çeşitli Sanatçılar - 90'lar En İyi Türkçe Pop, Vol. 2

ÇEŞİTLİ SANATÇILAR - 90'LAR EN İYİ TÜRKÇE POP, VOL. 2 (AVRUPA MÜZİK YAPIM) 90'lı yılların en popüler şarkılarının tamamını full dinle! (Orijinal Kayıt) Şarkı Listesi: Sertab Erener - Ateşle Barut 00:00 Çelik - Güle Gül..

Çeçen Dansçı Sahnede Hayatını Kaybetti 00:44

Çeçen Dansçı Sahnede Hayatını Kaybetti

Çeçenistan'da, dansçı performans rakamlarına sırasında sahnede öldü Çeçenistan’da düzenlenen bir konserde sanatçı Liza Ahmatova şarkı söylerken 48 yaşındaki bir dansçı sahnede Şeyh Şamil dansı yapmaya başladı. Seyirciler..

  • PengoTV tarafından
  • 935 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Emniyet Uyardı! Sosyal Medya Kullanıcıları Dikkat 05:10

Emniyet Uyardı! Sosyal Medya Kullanıcıları Dikkat

Tekirdağ İl Emniyet Müdürlüğü Toplum Destekli Polislik Şube Müdürlüğü ekipleri, gençleri sosyal medya konusunda uyardı. Siber zorbalığa dikkat çeken ekipler, DEAŞ, PKK gibi terör örgütlerinin kendilerine eleman sağlamak ..

Yeniçağ Gazetesine Saldırı Anı Kamerada 00:56

Yeniçağ Gazetesine Saldırı Anı Kamerada

Yeniçağ gazetesinin Yenibosna’daki merkez binasına düzenlenen saldırı anı güvenlik kameralarına yansıdı. Akşam saatlerinde yüzleri kar maskeli yaklaşık 30 kişilik bir grubun Yeniçağ gazetesine düzenlediği saldırı anı gü..

Akbil Hırsızı Karganın Görüntüleri Güldürdü 01:41

Akbil Hırsızı Karganın Görüntüleri Güldürdü

İstanbul’da Sultanahmet’teki iş yerine gitmek için metro ulaşımını kullanan Nesibe Koç’un Terazidere istasyonunda başına gelenler güldürdü. Koç’un ulaşım için kullandığı akbil kartının dolumunu gerçekleştirdikten sonra b..

Son Dakika;Beşiktaş'ta Patlama 01:01

Son Dakika;Beşiktaş'ta Patlama

Beşiktaş’ta şiddetli patlama. Olay yerine çok sayıda polis ve ambulans ekibi sevk edildi. Başbakan Binali Yıldırım, İstanbul’daki patlamayla ilgili İçişleri Bakanı Süleyman Soylu ve İstanbul Valisi Vasip Şahin’den bilg..

Patlama Yerine Çelenk Bırakan Konsoloslara Tepki 01:30

Patlama Yerine Çelenk Bırakan Konsoloslara Tepki

Beşiktaş'ta terör saldırısının yaşandığı noktaya çelenk bırakan konsoloslara bir grup vatandaş tepki gösterdi. Hollanda konsolosluğu çelengini alarak yere atan bir vatandaş, Katiler burada çelenk gönderiyorlar dedi. Ar..