#Asla başınıza gelmesini İstemeyeceğiniz olay kurye siparişe tükürürken görüntülendi

Aşırı Hız Felaket Getirdi 00:54

Aşırı Hız Felaket Getirdi

Suudi Arabistan'da meydana gelen feci kazada 2 kişi öldü, 2 kişi de yaralandı. Aşırı süratli bir otomobilin önündeki otomobile çarpmasıyla başlayan kazada, kontrolden çıkan araçlar park halindeki kamyonete çarptı. Feci k..

Seyir Halindeki Araç Alev Alev Böyle Yandı 00:22

Seyir Halindeki Araç Alev Alev Böyle Yandı

Eskişehir'de trafikte seyreden bir araç, henüz belirlenemeyen bir nedenden dolayı alev alev yandı. Olay, Basın Şehitleri Caddesi üzerinde öğlen saatlerinde yaşandı. Henüz belirlenemeyen bir nedenden dolayı eski model bir..

Çocuğuna Sarıldığı Anda Kafasına Sıktılar 00:41

Çocuğuna Sarıldığı Anda Kafasına Sıktılar

İstanbul Sultanbeyli'de bir baba, çocuğuna sarıldığı sırada başından vuruldu. Çocuğun gözleri önünde babasını vuran şahıslar ise bindikleri otomobille olay yerinden kaçtı...

 Londra Tower Hill İstasyonunda Patlama 01:08

Londra Tower Hill İstasyonunda Patlama

İngiltere Londra Tower Hill tren istasyonunda patlayan bir torba panikleyen tüm yolcular istasyonundan kaçmaya başladılar. Patlamadan sonra olay yerine gelen polis , olayı hatalı bir telefon bataryadan kaynaklandığını do..

Uzun Bekleyiş 00:10

Uzun Bekleyiş

Küçük çocuğun başına gelen olay Seyredelim..

  • JET TV tarafından
  • 932 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Paris Saldırganın Kimliği Belirlendi 01:27

Paris Saldırganın Kimliği Belirlendi

Fransa’nın başkenti Paris’te 1 polisi öldüren 2 polisi de yaralayan saldırganın kimliği belirlendi. Ülkede şoka neden olan saldırı, dün akşam saatlerinde Champs Elysees Caddesi’nde meydana geldi. Bir kişi caddede bekley..

Gizemli Gerçek Film İzle 1:51:39

Gizemli Gerçek Film İzle

Bölge Savcılığı dedektifi Jess Cobb, FBI dedektifi Ray Kasten ve Bölge Savcısı Yardımcısı Claire Sloan kendi alanlarının yükselen isimleridir ve tümü 11 Eylül saldırıları sonrası Los Angeles merkezli terörle mücadele tim..

Murat Yıldırımın Gözlerinin Dolduğu Anlar 05:10

Murat Yıldırımın Gözlerinin Dolduğu Anlar

Mersin’den yarışmaya katılan Nail Erdoğan’ın yaşam öyküsü tüm stüdyoyu özelikle de Murat Yıldırım’ı çok etkiledi. 39 yaşında evli ve üç çocuk babası Nail Erdoğan 1999 yılında asker arkadaşının bir operasyon esnasında yan..

  • ANKA tarafından
  • 1.019 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Kabil'de İntihar Eylemcisi Nato Konvoyunu Hedef Aldı 00:52

Kabil'de İntihar Eylemcisi Nato Konvoyunu Hedef Aldı

Afganistan’ın başkenti Kabil’de N ATO konvoyuna intihar saldırısı düzenlendi. Çarşamba günü yerel saatle 8:00 sularında, Amerika Birleşik Devletleri Büyükelçiliği yakınında meydana gelen olayda en az 8 kişi öldü, 25 kişi..

Araçlara Hareket Çekip Korna Çalmalarını İsteyen Çılgın Genç 00:46

Araçlara Hareket Çekip Korna Çalmalarını İsteyen Çılgın Genç

Zeplin dahil gördüğü her aracın korna basması için el hareketi yapan Avustralyalı genç sosyal medyada olay oldu...

  • JET TV tarafından
  • 1.124 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Hasta Yakının Hastane Çalışanını Darp Anı Kamerada 00:50

Hasta Yakının Hastane Çalışanını Darp Anı Kamerada

Şanlıurfa'da hastanede sağlık çalışanının darp edilme anı güvenlik kamerasına yansıdı. Olay, dün öğle saatlerinde Haliliye ilçesinde bulunan Mehmet Akif İnan Eğitim ve Araştırma Hastanesinde meydana geldi. İddiaya göre, ..

Genç Kadın Yolun Karşısına Geçmek İsterken Canından Oldu 01:43

Genç Kadın Yolun Karşısına Geçmek İsterken Canından Oldu

Adana’da, 27 yaşındaki genç kadın yolun karşısına geçmek isterken otomobilin çarpması sonucu hayatını kaybetti. Genç kadına çarpan, kadın sürücü yanında bulunduğu kişiyle yer değiştirerek olay yerinden otomobille hızla k..

Görüntüler FETÖ'cü Darbecilerin Yalanlarını Ortaya Çıkardı - İlhan Talu 02:09

Görüntüler FETÖ'cü Darbecilerin Yalanlarını Ortaya Çıkardı - İlhan Tal

FETÖ'nün darbe girişimine ilişkin çatı iddianamesindeki bazı sanıkların darbede aktif rol almadıkları, FETÖ ile bağlantılarının bulunmadığı yönündeki savunmaları, Genelkurmay Karargahı'ndaki görüntülerle ve haklarında ..

New York'ta Otomobil Yayalara Çarptı 01:45

New York'ta Otomobil Yayalara Çarptı

ABD'nin New York kentindeki Times Meydanı'nda kaldırımdaki yayaların üzerine sürülen araç 1 kişinin ölümüne 23 kişinin yaralanmasına yol açtı.ABD'nin New York kentindeki Times Meydanı'nda kaldırımdaki yayaların üzerine s..

Rusya, “Tüm Kimyasal Silahları Geçen Üç Yıl İçinde İmha Ettik” 00:50

Rusya, “Tüm Kimyasal Silahları Geçen Üç Yıl İçinde İmha Ettik”

Cumhurbaşkanı Vladimir Putin, Rusya'nın tarihi gelişimini tarihi bir olay olarak nitelendirerek, Rusya'nın programdan üç yıl önce Çarşamba günü yaptığı son kimyasal silah imha ettiğini söyledi...

Kazalara İlk Koşan Köpekler Oldu 00:51

Kazalara İlk Koşan Köpekler Oldu

Çinde Arabaların aynı yerde kaza yapmasında köpeklerin olay yerine ambulanstan önce varması, Bu köpeklerin dünyanın en sadık hayvanları arasında geçiyor...

  • PengoTV tarafından
  • 1.779 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Led Ekranların Bakımını Yapan Kişi Böyle Asılı Kaldı 00:43

Led Ekranların Bakımını Yapan Kişi Böyle Asılı Kaldı

Ankara İvedik OSB'de, led ekranların bakımını yapan kişinin ayağı kayınca asılı kaldı. Olay yerine gelen ekipler asılı kalan kişiyi kurtardı...

Dyatlov Geçidinde Ne Oldu  -20. Yüzyılın En İlginç Belgeseli 20:30

Dyatlov Geçidinde Ne Oldu -20. Yüzyılın En İlginç Belgeseli

Yıl 1959. Rusya’da 9 üniversite öğrencisi ve profesyonel dağcı Ural dağları bölgesinde yaptıkları tırmanıştan bir süre sonra kamp yaptıkları alanın çevresinde ölü olarak bulundu. Dünya genelinde dağcıların soğuktan yada ..

  • ANKA tarafından
  • 1.103 görüntüleme
  • 7 yıl önce
7 Yaşındaki Çocuğun Elektrikli Kaykay ile Alkışa Şayan Şovu (Hoverboard) 08:02

7 Yaşındaki Çocuğun Elektrikli Kaykay ile Alkışa Şayan Şovu (Hoverboar

Hoverboard Nedir? Hoverboard, bilim kurgu filmlerinden esinlenerek icat edilen bir uçan kaykay prototipiydi aslında. Günümüzde ise, satışı fırtına gibi esen; prototip olmaktan çıkıp belli şirketler tarafından tasarlanabi..

  • PengoTV tarafından
  • 1.624 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Fury Film İzle 2:14:38

Fury Film İzle

Film, 1945 yılında İkinci Dünya Savaşı’nın son anlarını anlatıyor. Komutan Wardaddy, topçu Boyd Swan, yükleyici Grady Travis, şoför Trini Garcia ve yardımcı şoför Norman’dan oluşan birlik, 300 düşman askeriyle karşı kar..

  • Tv Series tarafından
  • 11.763 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Denizin Ortasında Film İzle 2:01:43

Denizin Ortasında Film İzle

Denizin Ortasında In the Hearth of the sea Türkçe dublaj hd film izle Herman Melville’in ünlü Moby Dick romanına ilham kaynağı olan olay 1820’de geçiyor. Owen Chase (Chris Hemsworth) ve arkadaşları gemileriyle balina av..

  • Tv Series tarafından
  • 10.230 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Kadın Hırsızlar Güvenlik Kamerasında 01:11

Kadın Hırsızlar Güvenlik Kamerasında

Edinilen bilgiye göre, daha önce de haklarında hırsızlık suçundan işlem yapılan K.B. ve Y.B. isimli kadınlar, gözlerine kestirdikleri bir apartmana misafir gibi girdi. İçeriyi kontrol eden kadınlardan biri güvenlik kamer..

Las Vegas'ta Konser Alanına Silahlı Saldırı! 01:54

Las Vegas'ta Konser Alanına Silahlı Saldırı!

ABD'nin Las Vegas kentindeki bir festivalde düzenlenen silahlı saldırıda ilk belirlemelere göre çok sayıda kişinin yaralandığı bildirildi. İşte olay yerinden ilk görüntüler.....

Banka Hesaplarındaki Milyonlar Bir Düzeneğin Ucunda 03:02

Banka Hesaplarındaki Milyonlar Bir Düzeneğin Ucunda

Bolu’da, bir bankaya ait para çekme makinesine yerleştirilen kart kopyalama düzeneği dikkatli bir vatandaş tarafından farkedildi. Olay yerinde inceleme yapan polis ekipleri ATM’de bir de kameralı düzenek buldu...

Fazilet Hanım ve Kızları - Cinayet İşleniyor! 01:34

Fazilet Hanım ve Kızları - Cinayet İşleniyor!

Star Tv ekranlarında yayınlanan dizi Selin, yaşadığı buhran sonucunda Ece’yi boğmaya kalkar. Bu olay yalıda şok etkisi yaratır. Ece’nin yardımına Hazım ve Fazilet koşarken Selin daha fazla yalıda kalamayacaktır...

  • ANKA tarafından
  • 1.075 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Kingsman Gizli Servis Film İzle 2:08:44

Kingsman Gizli Servis Film İzle

Filmin Konusu 12 Şubat 2015 tarihinde ilk gösterimini Ukrayna’da yapacak olan Kingsman filmi Gizli Servis adı ile izleyici karşısına çıkıyor. Matthew Vaughn’un göster gününü adlı filme yapımcılık yaptıktan sonra yönetmen..

  • Tv Series tarafından
  • 31.163 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Holiganlar Stat Büfesinde Çalışan Öğrenciyi Kaynar Suyla Yaktı 06:16

Holiganlar Stat Büfesinde Çalışan Öğrenciyi Kaynar Suyla Yaktı

Antalya'da geçtiğimiz hafta oynanan TFF 1. Lig play-off Final maçında stadyum büfesinde çalışan üniversite öğrencisi Şuayip Çiftci’nin üzerine, su ve çay fiyatlarına tepki gösteren bir taraftar 20 litrelik kaynar suyu dö..

Beyoğlu’ndaki Çatışmada Yaşanan Panik Kamerada 03:15

Beyoğlu’ndaki Çatışmada Yaşanan Panik Kamerada

Beyoğlu’nda iki grup arasında çıkan çatışma sırasında yaşanan panik anları saniye saniye güvenlik kameralarına yansıdı. Beyoğlu Kasımpaşa’da dün gece saatlerinde iki grup arasında silahlı çatışma çıkmıştı. 1 kişinin öl..

Kepçenin Kovasıyla Arabayı Yıkaması 00:40

Kepçenin Kovasıyla Arabayı Yıkaması

Loader dediğimiz yüklenici tipi kepçe kovasını suyla doldurdu. sonrası malum olay :-D Yurdum insanı arkadaş iste ???????????????????????????? REPLY..

  • Cowboy tarafından
  • 1.116 görüntüleme
  • 7 yıl önce
İstanbul'un Göbeğinde Tuğlalı Gaspçı Paniği 02:28

İstanbul'un Göbeğinde Tuğlalı Gaspçı Paniği

Bağcılar'da bankadan çıkan bir şahsı takip eden gaspçılar tuğla ile aracın camını patlatıp para dolu çantayı almaya çalıştı. Bu sırada paraların sahibi buna izin vermeyince vatandaşlardan korkan soyguncular hızla olay ye..