#Asla başınıza gelmesini İstemeyeceğiniz olay kurye siparişe tükürürken görüntülendi

Tüm Türkiye'nin Konuştuğu Burcu Başoğlu Kabadayı Kimdir? 01:41

Tüm Türkiye'nin Konuştuğu Burcu Başoğlu Kabadayı Kimdir?

Sunucu Murat Başoğlu'nun çapkınlığı bir anda Türkiye'nin magazin gündemine oturdu. Teknede görüntülendiği kadının ise spor salonunda fitness hocası olan yeğeni Burcu Başoğlu Kabadayı olduğu iddia ediliyor. Peki Burcu Baş..

  • ANKA tarafından
  • 2.604 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Ben Bilmem Eşim Bilir- Merve Stresten Sinir Krizi Geçirdi! 01:34

Ben Bilmem Eşim Bilir- Merve Stresten Sinir Krizi Geçirdi!

Ben Bilmem Eşim Bilir'in 6 Ağustos Pazar bölümü yarışmacılarından Merve Hanım, pipet oyunu sırasında eşinin tahmini yapabilmek için kendisini strese soktu ve ağlama krizine girdi! Ben Bilmem Eşim Bilir'in zor oyunlarında..

  • ANKA tarafından
  • 993 görüntüleme
  • 7 yıl önce
 Gülşen'den:Gidip Kapıya Dayanacaktım 00:35

Gülşen'den:Gidip Kapıya Dayanacaktım

Dün gece 7. Büyük Ankara Festivali'nde verdiği konser öncesinde bebeğiyle beraber kaldığı otelde aile için şiddete tanıklık eden Gülşen, Gidip kapıya dayanacaktım dedi. Pop sanatçısı Gülşen, dün gece Ankara'da verdiği ..

  • ANKA tarafından
  • 1.073 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Korkunç Kaza:Havafişek Küçük Çocuğa İsabet Etti! 00:34

Korkunç Kaza:Havafişek Küçük Çocuğa İsabet Etti!

Evin bahçesinde ateşlenen havaifişeklerden biri dört yaşındaki çocuğa isabet etti. Cep telefonuyla çekim yapan anne Devon Live o anları saniye saniye kaydetti. İngiltere'de yaşanan olay sonrası hastanede tedavi altına al..

Rumeli Hisarı'nda Yangın 01:13

Rumeli Hisarı'nda Yangın

Rumeli Hisarı'nda Yangın Rumeli Hisarı sahilindeki bir restoranda çıkan yangın söndürüldü. Alınan bilgiye göre, Rumeli İskelesi'nin yanındaki bir restorantta hizmet vermediği sabah saatlerinde henüz belirlenemeyen nedenl..

Meryem ve Kenanlı Cingöz Recai Filminin Galasında Şok! 10:32

Meryem ve Kenanlı Cingöz Recai Filminin Galasında Şok!

Meryem ve Kenanlı Cingöz Recai Filminin Galasında Şok! Sinem Kobalı Kızdıran Olay Neydi..

  • ANKA tarafından
  • 1.187 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Kaliforniya'da Ağacın İçinin Yanması 00:26

Kaliforniya'da Ağacın İçinin Yanması

Kaliforniya da Devam Eden Yangında ağacın içinin yanması ama dışında herhangi birşey olmaması insanların tepkisini çekti işte o doğa üstü olay..

  • JET TV tarafından
  • 866 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Hülya Avşardan Zengin Damada Şartlı Onay! 00:41

Hülya Avşardan Zengin Damada Şartlı Onay!

Londra'daki okulunu Yasin'i özlüyorum diye bırakan Zehra Çilingiroğlu, eğitimine İstanbul'da devam etme kararı alınca annesi Hülya Avşar'dan sevgilisine izin çıktı. Son dönemlerde her yaptığı olay olan Zehra Çilingiroğ..

  • ANKA tarafından
  • 717 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Kız Kardeşinin Kına Gecesini Basan Uzman Çavuş 02:36

Kız Kardeşinin Kına Gecesini Basan Uzman Çavuş

Manisa ‘nın Demirci ilçesinde kız kardeşinin kına gecesini elindeki sopayla basan uzman çavuş ortalığı karıştırdı. İddialara göre kız kardeşinin düğün merasimi için Demirci ilçesine geldiği öğrenilen E.A isimli şahıs kın..

  • JET TV tarafından
  • 1.125 görüntüleme
  • 7 yıl önce
NASA’dan Merkür’ün Geçişini Gösteren Çarpıcı Paylaşım 02:04

NASA’dan Merkür’ün Geçişini Gösteren Çarpıcı Paylaşım

9 Mayıs her yüz yılda aşağı yukarı 13 kez olan bir olay gerçekleşti ve Merkür, Güneş’le Dünya’nın arasından geçti. NASA da ilgilenenlerin izleyebilmesi için bu hadiseyi canlı olarak yayınladı. Merkür’ün geçişini kayıt ..

  • JET TV tarafından
  • 1.090 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Adı Efsane - Seyfiden Naza Doğum Günü Hediyesi! 03:43

Adı Efsane - Seyfiden Naza Doğum Günü Hediyesi!

Reyhan, Sinan'a ve Seyfi de, Naz'a saklı sırrı açıklar! Reyhan, Naz'ın mutluluğunu da düşünerek sonunda karar verir ve Sinan'a kızı olduğunu söyler. Sinan bu duyduğu haber sonrasında çok şaşırır. 17 yıl boyunca bir kızın..

  • ANKA tarafından
  • 663 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Çılgın Hırsız 3 - Despicable Me 3 İzle 1:29:34

Çılgın Hırsız 3 - Despicable Me 3 İzle

Yapım: 2017 - ABD IMDB Puanı: 7.8 Yönetmen: Pierre Coffin , Chris Renaud , Kyle Balda ve Eric Guillon Gru, Balthazar Bratt ile yaptığı mücadelenin ardından suç dünyasından uzaklaşmaya, huzurlu bir hayat sürmeye karar ver..

Freni Patlayan Araç İkinci Kata Böyle Girdi! 00:49

Freni Patlayan Araç İkinci Kata Böyle Girdi!

Trabzon'un Ortahisar ilçesinde kontrolden çıkan otomobil ikinci kattaki daireye çarptı. Kazada otomobilin sürücüsü hafif yaralanırken binada hasar oluştu. Olay sırasında dairede kimse bulunmuyordu..

Saç Kesimini Beğenmeyen Adam Berberi Öldürdü! 00:38

Saç Kesimini Beğenmeyen Adam Berberi Öldürdü!

Rusya'nın başkenti Moskova'da saç kesimini beğenmeyen ve bu yüzden berberle tartışan şahıs, eline bıçak alınca kovalamaca yaşandı. Şahsı cadde ortasında yakalayan adam, berbere art arda bıçak darbeleri savurdu. Talihsiz ..

Kaleci Bu Pozisyonda Hayatını Kaybetti! 01:21

Kaleci Bu Pozisyonda Hayatını Kaybetti!

Endonezya Ligi'nde oynanan Persela Lamongan - Semen Padang maçında futbol dünyasını sarsan bir olay yaşandı. Persela kalecisi Choirul Huda, bir pozisyonda takım arkadaşı Ramon Rodrigues ve Pedang oyuncusu Marcel Sacramen..

İple Römorka Bağlanan Köpek Metrelerce Sürüklendi 00:15

İple Römorka Bağlanan Köpek Metrelerce Sürüklendi

iha.com.tr » Asayiş » İple römorka bağlanan köpek metrelerce sürüklendi 08 Eylül 2017 12:29 İple römorka bağlanan köpek metrelerce sürüklendi Konya’da bir traktörün arkasındaki römorka iple bağlanan köpeğin sürü..

Ver Elini Aşk - Ayperi ile Kaanın Yolları Kesişir 05:03

Ver Elini Aşk - Ayperi ile Kaanın Yolları Kesişir

Dedesinin evlendirmek istediği Ayperi ile Kaan'ın yolları aynı iş yerinde kesişti! Ayperi, köyden kaçarak ablasını bulmak için İstanbul'a geldiğinde, Kaan ile aynı iş yerinde çalışmaya başlar. Ayperi, temizlikçi olarak ç..

  • ANKA tarafından
  • 756 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Balkondan Düşen 4 Yaşındaki Çocuk Yere Böyle Çakıldı 02:24

Balkondan Düşen 4 Yaşındaki Çocuk Yere Böyle Çakıldı

Ağır yaralanan ve yoğun bakımda uyutulan çocuğun düşme anı ve vatandaşların yardıma koşarak hastaneye götürmesi ise güvenlik kameralarına saniye saniye yansıdı. Olay, önceki gün saat 14.00 sıralarında Van Merkez Serhat ..

Mahelle Kavgası 00:16

Mahelle Kavgası

34 yaşındaki Dong Lien isimli kadın, 35 yaşındaki kocası Nghia Lien'in evden daha çok dışarda zaman harcaması üzerine şüphelendi. Dong Lien, 3 çocuğu ve kayınvalidesiyle endişesini paylaştıktan sonra kenetlenen grup, iş ..

  • JET TV tarafından
  • 1.099 görüntüleme
  • 7 yıl önce
40 Kişinin Zehirlendiği Aktaş Köyü Boşaltıldı 02:24

40 Kişinin Zehirlendiği Aktaş Köyü Boşaltıldı

Siirt’te bağlı Aktaş köyü kırsalında çocuklar tarafından bulunarak, getirildiği köyde kapağı açılan varilden yayılan gaz nedeniyle 23’ü çocuk, 40 kişi zehirlendi. Olay, Siirt kent merkezine yaklaşık 15 kilometre mesafede..

Mersin'de Polis Servis Aracına Bombalı Saldırı 00:35

Mersin'de Polis Servis Aracına Bombalı Saldırı

Mersin'de polis servis aracına yönelik bombalı saldırı düzenlendi, olay yerine polis, sağlık ve itfaiye ekipleri sevk edildi. Olayda çok sayıda polis memuru yaralandı...

Şırnak'ta Göçük:6 İşçi Öldü, 2 İşçi Toprak Altından Yaralı Kurtarıldı 01:10

Şırnak'ta Göçük:6 İşçi Öldü, 2 İşçi Toprak Altından Yaralı Kurtarıldı

Kaçak faaliyet gösteren kömür ocağında meydana gelen göçükte 6 işçi hayatını kaybetti. 2 işçinin yaralı kurtarıldığı ocakta göçük altında işçi bulunması ihtimaline karşı arama kurtarma çalışmaları sürüyor. Olay yerinden ..

Hastaneye Motosikletle Giren Amca 00:30

Hastaneye Motosikletle Giren Amca

Hatay'da hastanenin acil servisine motosikletiyle giren vatandaş, hastane görevlileri tarafından dışarı çıkartıldı. Olay, Hatay ve Adana Büyükşehir Belediyesi'nin resmi sosyal medya sayfalarında mizah konusu oldu...

  • JET TV tarafından
  • 950 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Küçük Kızı Kaçırmaya Çalışan Adama Mahalleliden Linç! 01:16

Küçük Kızı Kaçırmaya Çalışan Adama Mahalleliden Linç!

Hindistan'da küçük bir kızı kaçırmak için yanına sokulan adamın, kızı kandırmaya çalıştığını, etrafından ayrılmadığı fark eden başka bir adam, küçük kızın babasına haber veriyor. Babanın olay yerine gelmesiyle, kızı kaçı..

Orman Yangını Kontrol Altına Alınamıyor 03:29

Orman Yangını Kontrol Altına Alınamıyor

Kütahya’nın Emet ilçesine bağlı Kabaklar köyündeki orman yangını kontrol altına alınamıyor. Köyün doğu tarafında yangın kontrol altına alınırken, bu kez de güney tarafında yangın giderek büyüdü. Kabaklar köyünde yaşayan ..

Otobüsler Alev Alev Yandı 01:48

Otobüsler Alev Alev Yandı

Konya’da Hurdalık Sanayisinde demir kesimi yapıldığı sırada kıvılcımlardan ateş alan 2 otobüs alev alev yanarken, patlamalar meydana geldi. Yangın, saat 21.00 sıralarında merkez Karatay İlçesi Fevzi Çakmak Mahallesi Hurd..

Yanan Ormanlar Onların Ekmek Kapısı 04:33

Yanan Ormanlar Onların Ekmek Kapısı

Orman yangınları ülkenin akciğerlerini küle döndürürken, yarım asırdır ağaç kesme işiyle uğraşan Ağırman ailesine de ekmek kapısı oluyor. Ülkenin dört bir yanında yanarak yok olan ormanlar yürekleri burkarken, bu olay b..

Londra Metrosunda Patlama : Yaralılar Var 00:43

Londra Metrosunda Patlama : Yaralılar Var

İngiliz basını, başkent Londra'nın batısındaki bir metro istasyonunda patlama olduğunu yazdı. Patlama sonucu yaralananlar var. Metro gazetesi Parsons Green metro istasyonundaki patlamanın kaynağının trendeki bir çantanın..

Şok İtiraf! 'Babam, Annemi Kocamla Yakaladı!' 04:56

Şok İtiraf! 'Babam, Annemi Kocamla Yakaladı!'

Beyaz Tv ekranlarında yayınlanan Hayatta Her şey Var programında canlı yayına bağlanan bir seyirci olay açıklamalarda bulundu...

  • ANKA tarafından
  • 1.903 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Pompalı Tüfekle Etrafa Rast Gele Ateş Açtı 01:23

Pompalı Tüfekle Etrafa Rast Gele Ateş Açtı

Başkent'te pompalı tüfekle etrafa rastgele ateş açan şahıs, etkisiz hale getirildi.Alınan bilgiye göre, İbni Sina Hastanesi yakınlarında bir kişi pompalı tüfekle etrafa rastgele ateş açtı. Şahıs, olay yerine gelen polis ..