#Aslan altın hasret Çekmeye mi geldim müzik dinle

AYTEKİN KAYA- ÇİFT JANDARMA 05:02

AYTEKİN KAYA- ÇİFT JANDARMA

Çift Jandarma Geliyor Loy Kaymakam Konağından Fiske Vursam Kan Damlar Loy Kırmızı Yanağından Haydi Malım Haydi Canım Şinanay Aslan Yarim Haydi Malım Haydi Canım Şinanay Aslan Yarim Zeytin Yaprağı Yeşil Loy Dibinde Kahve ..

Türk Hackerlar New York Borsasının Sunucularına Saldırdı 01:39

Türk Hackerlar New York Borsasının Sunucularına Saldırdı

Türk hacker grubu Aslan Neferler Tim, New York Borsasına siber saldırıda bulundu. Sistemin sunucularına saldıran hackerlar, Tahmini kayıpları 800 milyon dolar açıklamasında bulundu. Ünlü Türk hacker grubu Aslan Neferl..

Zürafadan Aslana Uçan Tekme 00:44

Zürafadan Aslana Uçan Tekme

Planet Earth II belgeselinin son bölümünde yayınlanan bir görüntü sosyal medyada büyük yankı uyandırdı. Görüntüler bir aslanın zürafayı avlama çabalarını ve zürafanın sert cevabını gösteriyor. Bir avlanma mücadelesinde z..

  • Cowboy tarafından
  • 1.110 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Sivas Film İzle 1:34:02

Sivas Film İzle

ÖZET: 11 yaşındaki Aslan'ın yaşadığı küçük köydeki tek gündeliği okula gitmek ve arkadaşlarıyla vakit geçirmekten ibarettir; en büyük derdiyse aynı sınıfta okuduğu Ayşe'ye olan aşkıdır. Bir gün yaşadıkları yerde bir hay..

  • Tv Series tarafından
  • 11.770 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Arılar Balı Peteğe Değil Cam Kavanozlara Yapıyor 01:49

Arılar Balı Peteğe Değil Cam Kavanozlara Yapıyor

Kayserili bal üreticisi Aslan Candan’ın ilk kez ürettiği cam kavanozdaki balın görenleri şaşırttığını belirterek, siparişlere yetişemediğini söyledi. Kayseri’nin Pınarbaşı ilçesinde bal üreticiliği yapan Aslan Candan, da..

Jandarmadan Afrin Operasyonuna Yeni Marş 03:12

Jandarmadan Afrin Operasyonuna Yeni Marş

Jandarma Genel Komutanlığı, Aslan Mehmetçik şiirini Zeytin Dalı Harekatı için marş şeklinde yeniden besteledi. Jandarma Genel Komutanlığı, Afrin bölgesinde terör örgütleri PKK/KCK/PYD-YPG ve DEAŞ mensuplarını etkisiz h..

Harun Kolçak  Sokul Bana 04:31

Harun Kolçak Sokul Bana

Sevdim evet yine sevdim Seviştim de senden sonra Başkaları çok boş geldi Hiç içime sinmedi Nedense hep istedim seni Karşı koydu benliğim Arzular tek nedenim değil Özledim geri geldim Geldim evet yine geldim Bi..

Ayva Cicek Acmis - Fasl-i Beyoglu 02:34

Ayva Cicek Acmis - Fasl-i Beyoglu

Eski Istanbul Resimleri Esliginde Ayva Cicek Acmis Sarkisi Fasl-i Beyoglu 2008 Albümünden Ayva Çiçek Açmış Yaz Mı Gelecek: Ayva çiçek açmış yaz mı gelecek Gönül bu sevdadan vaz mı geçecek Bana ettiklerin az mı gelece..

Tüketen Değil Üreten Olmak İstedi, 40 Yıl Sonra Köyüne Geri Döndü 04:20

Tüketen Değil Üreten Olmak İstedi, 40 Yıl Sonra Köyüne Geri Döndü

Sivas’ın Dikmencik köyünde yaşayan 55 yaşındaki İbrahim Tarhan, 40 yıllık gurbet hayatında bir çok firmada yöneticilik yaptıktan sonra tüketen değil üreten olmak için köyüne dönüp tarım ve hayvancılık yapmaya başladı. Si..

Sıla Seni Görmeseydim [Akustik] HD 04:39

Sıla Seni Görmeseydim [Akustik] HD

İçimde bir sıkıntı var Akşam çöktü ondan mı Seni görmeseydim yoklar mıydı bilmem Bu hasret ağrısı Davetsiz bu hayatın mutlaktır oyunları Kaybettik mi yoksa kazandık mı Ben sustum cevabını Seni görmeseydim yoklar mıydı bi..

Koray AVCI - Ağlama Yar (Akustik) 06:26

Koray AVCI - Ağlama Yar (Akustik)

Sen Leyla’ydın bende Mecnun Çöller içinde Sen alevdin bende rüzgâr Küller içinde Gel de bir gör şu halimi Kullar içinde Yeşermez bahçem Kapanmaz yaram, zaman içinde (x2) Ağlama yar Bir gün gelir, bu hasret biter Döneceği..

Altında 'taklit' modası! 02:51

Altında 'taklit' modası!

ALTIN ALMIŞ BAŞINI GİDERKEN: ELE GÜNE KARŞI BAŞINIZI ÖNE EĞDİRMEYECEK ALTERNATİF DÜĞÜN TAKILARI VAR ARTIK....YANİ BİR ZAYTUNG HABERİ DAHA GERÇEK OLDU..ÇEYREK, GRAM, GRAMIN YARIMI DERKEN,,, İMİSTASYON ALTIN DA İLGİ GÖRMEY..

Karargâhı Kurtarma Operasyonunu İmamın Evinden Yönettik 02:36

Karargâhı Kurtarma Operasyonunu İmamın Evinden Yönettik

Karargâhı Kurtarma Operasyonunu İmamın Evinden Yönettik VAN Jandarma Asayiş Kolordu Komutanı Korgeneral Arif Çetin, 15 Temmuz darbe girişimi gecesi Jandarma Genel Komutanlığı'nın Beştepe'deki karargahını kurtarmak için ..

Kurtulmuş'tan Sert Mesaj_ Haddini Bildireceğiz 06:28

Kurtulmuş'tan Sert Mesaj_ Haddini Bildireceğiz

Başbakan Yardımcısı Numan Kurtulmuş, Orta Doğu’ya ayar çekmeye çalışan küresel güçlere haddini bildireceğiz. Batı ülkeleri değil sınırlarını tel örgüler ile örtmek, gök kubbelerini çelikten gök kubbeler ile örtseler bil..

Ferdi Tayfur Ne Çıkar 03:32

Ferdi Tayfur Ne Çıkar

bu dünyaya dert çekmeye dert çekmeye gelmişim ak yerine karaları karaları giymişim ben feleğin sillesini yemişim beni kırsan taşa vursan derde salsan ne çıkar felek kırdı kanadımı kanadımı kolumu çoktan beri ş..

Üç Hür El&Kolbastı (1974) 02:06

Üç Hür El&Kolbastı (1974)

Üç Hür El Kolbastı (1974) Trabzon Türk Rock müzik tarihinin kardeş grubu Üç Hürel, 1970 yazında Onur, Haldun ve Feridun Hürel kardeşler tarafından kuruldu. Aslında söz konusu bu tarih, grubun Üç Hürel ismi altında ilk..

En Güzel Oyun Havalari Hey Onbeşli̇ Tokat Yolları Taşlı (Turkish Oriental Music) 01:44

En Güzel Oyun Havalari Hey Onbeşli̇ Tokat Yolları Taşlı (Turkish Orien

En Güzel Oyun Havalari Hey Onbeşli̇ (Turkish Oriental Music) dinle izle Hey On Beşli Tokat-Hamdi Tüfekçi-Nida Tüfekçi Hey Onbeşli Onbeşli Tokat Yolları Taşlı Onbeşliler Gidiyor Kızların Gözü Yaşlı Aslan Yâr..

  • PengoTV tarafından
  • 2.211 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Hösün Ağam ( Gaziantep Uzun Havaları Özel Seçme.. ) 08:06

Hösün Ağam ( Gaziantep Uzun Havaları Özel Seçme.. )

gider gelir de kilis yollarına bakarım hüseyin ağam gelmezse kilis seni yakar yıkarım hüseyin ağam ölüm sana yakışır mı benim ağam uyansana neler oldu neler oldu aman aslan yatakları da çakallara mesken oldu benim ağam ..

  • PengoTV tarafından
  • 2.176 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Hey Onbeşli Onbeşli Tokat Yolları Taşlı 05:02

Hey Onbeşli Onbeşli Tokat Yolları Taşlı

Hey Onbeşli Onbeşli Tokat Yolları Taşlı Hey On Beşli Tokat-Hamdi Tüfekçi-Nida Tüfekçi Hey Onbeşli Onbeşli Tokat Yolları Taşlı Onbeşliler Gidiyor Kızların Gözü Yaşlı Aslan Yârim Kız Senin Adın Hediye Ben Dola..

  • PengoTV tarafından
  • 1.909 görüntüleme
  • 7 yıl önce
İzmir'de Korkunç İnfaz- 3 Ölü 01:54

İzmir'de Korkunç İnfaz- 3 Ölü

Olay, gece saatlerinde Bayraklı ilçesine bağlı Şevket İnce Mahallesi 2162/3 sokaktaki tek katlı bir evde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, Özkan Cengiz, babası Mehmet Cengiz ve Kadir Aslan evde oldukları sırada henüz..

Yıllar Sonra Sahibini Gören Aslandan İnanılmaz Tepki! 04:05

Yıllar Sonra Sahibini Gören Aslandan İnanılmaz Tepki!

Meksika’da bir hayvanat bahçesinde bulunan dişi aslan Kiara, kendisini yavruyken sahiplenen Adolfo’yla yıllar sonra karşılaşmasında onu unutmadı ve ortaya böyle görüntüler çıktı. Yavruyken sahiplendiği dişi aslan Kiara'y..

  • En Yeniler tarafından
  • 699 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Özgecan'ın Katil Zanlısı Fatih Gökçe Yeniden Yargı Önünde 06:19

Özgecan'ın Katil Zanlısı Fatih Gökçe Yeniden Yargı Önünde

Mersin’in Tarsus ilçesinde 11 Şubat 2015 tarihinde Türkiye'yi ayağa kaldıran vahşetin kurbanı Özgecan Aslan'ın cinayet davasında ağırlaştırılmış müebbet hapis cezası onanan 27 yaşındaki Fatih Gökçe, hakkında 'cinsel sald..

Seda Atçı - Olay Olacak 03:13

Seda Atçı - Olay Olacak

Seda Atçı - Olay Olacak Müzik Dinle Şarkı Sözleri Yok çok acı çektim, kalbimi verdim Boynumu eğdim görmedin ki sen Sana zor geldim, bana hep güçlendin Vakit tamam akıllandım ben Kalemi kırdım dönüşü yok Sustu kal..

İkikardesh & Eza - Çukur 04:09

İkikardesh & Eza - Çukur

İkikardesh & Eza - Çukur Müzik Dinle Şarkı Sözleri VERSE Mahalleme küstüm geldim Tüm yanlışlarım hüznümdendir Koy bir kadeh daha giden gitsin Son kez çalsın Müslüm Ferdi Yine döndüm geldim Sırtladı bak gönlüm der..

İbrahim Tatlıses - Yalnızım Dostlarım 08:01

İbrahim Tatlıses - Yalnızım Dostlarım

Çekmediğim dertler çile kalmadı Feryatsız gündüzüm gecem olmadı Çekmediğim dertler çile kalmadı Feryatsız gündüzüm gecem olmadı Ağlamadık sokak köşe kalmadı Yalnızım dostlarım yalnızım yalnız Ağlamadık sokak köşe ..

Fatih Ünal - Bir Of 04:15

Fatih Ünal - Bir Of

Bir Of şarkı sözleri ile Birazdan batar güneş hüzün çıkar sonra Bugünde her gün gibi özledim Bana hiç kapanmayacak bir yara bıraktın Tuz basıp üstüne bekledim Ben sevmedim, sadece çok sevdim Bir of çekip içimden şehre ..

Meltem Erensoylu - Hey Ya 03:15

Meltem Erensoylu - Hey Ya

Hey Ya şarkı sözleri ile Korkma çekinme senın ılacın bende Baharım uyumustu senınle actım yıne Aşk bır fırtınadır yaşanır mı sessızce Öpüşürken meltemdir deprem olur sevişince Ille sen ılle Sahıp cık bu delıye Ille s..

TELLİ TURNAM - Eser Eyüboğlu 04:43

TELLİ TURNAM - Eser Eyüboğlu

TELLİ TURNAM - Eser Eyüboğlu Söz & Müzik: Musa Eroğlu Telli turnam selam götür sevdiğimin diyarına Üzülmesin ağlamasın belki gelirim yarına, cananıma Hasret kimseye kalmasın, sevdalılar ayrılmasın Ben yandım eller yan..

Müslüm Gürses - Ağlama Gözlerim 06:10

Müslüm Gürses - Ağlama Gözlerim

Müslüm Gürses - Ağlama Gözlerim Dinle Şarkı Sözleri : Bir gençlik rüzgarıdır eser deli deli başımda Başım öne eğilir kalırım yalnız başıma Bir gençlik rüzgarıdır eser deli deli başımda Başım öne eğilir kalırım yalnı..

  • TOP MÜZİK tarafından
  • 1.004 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Rüyalara Sor (Akustik Cover) - Mustafa Ceceli & Ece Mumay 02:47

Rüyalara Sor (Akustik Cover) - Mustafa Ceceli & Ece Mumay

Söz & Müzik: Hüseyin Mehmedoğlu Düzenleme: Mustafa Ceceli Yapım: Netd Yapımcı: Zehra Figen Üretmen Yönetmen: Berk Barutçu Yapım Sorumlusu: Ece Sena Ursavaş Kamera: Bedirhan Kurt, Ural Göksoy Editör: Gamze Baykal Rüyal..