#Asli demirer dünyanın en aşk yeri müzik dinle

Öyle Güzel Ki  - Gökhan Türkmen 04:50

Öyle Güzel Ki - Gökhan Türkmen

Öyle Güzel Ki - Gökhan Türkmen Sessiz GTR Müzik 2016 Söz/Müzik: Gökhan Türkmen Düzenleme: Atıl Aksoy Yönetmen: Murat Joker Oyuncular: Emre Kınay, Gökhan Türkmen, Güneş Arık Görüntü Yönetmeni: Varol Şahin Yönetmeni ..

Vay Delikanlı Gönlüm Vay  Vol - 2  ft Arda Baba 02:49

Vay Delikanlı Gönlüm Vay Vol - 2 ft Arda Baba

7/A VOL 2 - Vay Deli Kanlı Gönlüm Vay #AhmetŞafak #Remix Arda Baba Vay Delikanlı Gönlüm Şarkı Sözleri Bu zamanda Ferhat olmak zor gönül Dağ bulursun ama şirin bulamazsın Bu zamanda mecnun olmaz zor gönül çöl bulursu..

VOL 2 - Vay Deli Kanlı Gönlüm Vay #AhmetŞafak #Remix Arda Baba 02:49

VOL 2 - Vay Deli Kanlı Gönlüm Vay #AhmetŞafak #Remix Arda Baba

7/A Vay Delikanlı Gönlüm Şarkı Sözleri Bu zamanda Ferhat olmak zor gönül Dağ bulursun ama şirin bulamazsın Bu zamanda mecnun olmaz zor gönül çöl bulursun ama leyla bulamazsın Bu zaman aşık olmak zor gönül Sen bu düş..

  • ARDA VDF tarafından
  • 1.224 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Vay Deli Kanlı Gönlüm Vay VOL 2 -  ft Arda Baba 02:49

Vay Deli Kanlı Gönlüm Vay VOL 2 - ft Arda Baba

7/A Vay Delikanlı Gönlüm Şarkı Sözleri Bu zamanda Ferhat olmak zor gönül Dağ bulursun ama şirin bulamazsın Bu zamanda mecnun olmaz zor gönül çöl bulursun ama leyla bulamazsın Bu zaman aşık olmak zor gönül Sen bu düş..

  • ARDA VDF tarafından
  • 920 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Taladro Feat. Ece Mumay - Uçurtma 04:26

Taladro Feat. Ece Mumay - Uçurtma

Taladro Feat. Ece Mumay - Uçurtma Müzik Dinle Şarkı Sözleri Kaç büyük devirdi dünya ? Kaç acı içinde kaç dert ? Kaçıncı rüya ve kaçıncı saf ten ? Sen kaç, ben ölüyorum kasten Senin de canına bir canavar dokunur Çok gü..

Amerika Katil ! Aşık Mahzuni Şerif 04:59

Amerika Katil ! Aşık Mahzuni Şerif

Amerika Katil ! Aşık Mahzuni Şerif dinle Katil Amerika Bütün insanlık adına Amerika katil katil Kanun yapar kendi teper Amerika katil katil Vietnam'ın suçu nedir Hür yaşamak ayıp mıdır Atom patlat ister kudur Amerika ka..

  • MÜZİKLER tarafından
  • 1.008 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Özcan Deniz'e Sürpriz Doğum Günü 01:00

Özcan Deniz'e Sürpriz Doğum Günü

Özcan Deniz Aslı Enver aşk haberlerine aldırmadan eğlendiler! zcan Deniz ve Aslı Enver aşk haberlerine aldırmadılar hep birlikte doğum günü kutladılar. Murat Boz Bahar Candan olayı sonrası bu işe ne diyecek. 'İstanbullu..

  • ANKA tarafından
  • 1.127 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Kurtulmuş , Teröristin Parmak İzine Ve Eşgaline Ulaşılmıştır 03:25

Kurtulmuş , Teröristin Parmak İzine Ve Eşgaline Ulaşılmıştır

Başbakan Yardımcısı Kurtulmuş, Bakanlar Kurulu sonrasında Ortaköy saldırısıyla ilgili önemli açıklamalarda bulundu. Kurtulmuş, Teröristin parmak izine ve eşgaline ulaşıldığını açıklayarak, ''Zor ve titizlikle sürdürül..

Nepotizm Nedir 03:07

Nepotizm Nedir

Akraba kayırma, yakın kayırma demektir. (Dalga geçerek) Akraba kayırma, yakın kayırma TDK ‘da pek kibar. Bu bizim hemşericilik, toprakçılık, torpilcilik. Geldiğin yeri unutmayacaksın; Bir de böyle bir şey var değil mi? e..

Ruh Üç Yerden Teslim Edilir! Göbek Deliği Kalp & İki Kaşın Arası! Bölgeyi Sen Belirliyorsun 41:39

Ruh Üç Yerden Teslim Edilir! Göbek Deliği Kalp & İki Kaşın Arası! Bölg

???? Bunca spiritualite arasında Allah nerede! Ben yarattım tezahür ettirdim, var ettim, yok ettim ! 6:40 ???? Misal alemi neresidir ? ???? Nasıl yaşarsan öyle canlı verirsin ! Ona göre bir melek gelir ! ???? Ölüm anın..

  • STUDIO AS tarafından
  • 16 görüntüleme
  • 3 hafta önce
Olanlar Oldu - İncirler Olana Kadar 01:24

Olanlar Oldu - İncirler Olana Kadar

Ata Demirer'in Olanlar Oldu filminin Aslı'sının herkesi hayran bırakan sesi.....

  • ANKA tarafından
  • 1.817 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Ahmet Selcuk İlkan - Ft. İntizar - Geçen Yıl Bu Zamanlar 04:39

Ahmet Selcuk İlkan - Ft. İntizar - Geçen Yıl Bu Zamanlar

Neyleylim Sen Yoksan Eğer Dünyanın Servetini Neyleylim Sen Yoksan Eğer Ahretin Cennetini Neyleylim Sen Yoksan Eğer Sahilleri, Kırları Neyleylim Sen Yoksan Eğer Yazı, Kışı Baharı Nede Haklıymış Meğer Aşk Uğruna Yalanlar S..

  • PITIRCIK tarafından
  • 957 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Kaoma - Lambada (1989) 03:24

Kaoma - Lambada (1989)

Lambada Şarkı Sözleri Chorando se foi quem um dia só me fez chorar (beni kim ağlatırsa birgün o da yalnız kalıp ağlayacaktır) Chorando se foi quem um dia só me fez chorar (beni kim ağlatırsa birgün o da yalnız kalıp ağl..

  • PengoTV tarafından
  • 1.186 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Yüksek Sadakat - Kafile 04:20

Yüksek Sadakat - Kafile

Yüksek Sadakat - Kafile dinle Albüm Adı : Yüksek Sadakat Düzelten : felucia Bendeki bu ateş sönmeden Mevsim yazdan hazana dönmeden Gözlerine uykular inmeden Göğsüne yatır beni düşlere götür beni.. Aşk bu cana bede..

  • PengoTV tarafından
  • 1.321 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Feride Hilal Akın - Gözlerimi Kapatsam 03:10

Feride Hilal Akın - Gözlerimi Kapatsam

Aşk bir hastalıkmış sanki, Seni bende hapsetti; yüreğim kilitli. Ben odamda kokunla şimdi, Konuştuğum duvar sessizdi. Adın nefesimdi. Buralar şimdi yangın yeri Yokluğun yangının alevi x2 Söyle gitm..

Bodrum Masalı 31.Bölüm Fragmanı 00:54

Bodrum Masalı 31.Bölüm Fragmanı

Bodrum Masalı son bölümde Aslı, Ateş’in başka bir kızla öpüşmesinin ardından aklında soru işaretleri oluşması nedeniyle annesi Maya’ya ne yapması gerektiğini sormuştu. Maya ise “Sen gerçekten Ateş’in seni aldatabileceğin..

Murat Boz Bahar Candan'la Çok Fena Yakalandı! 02:19

Murat Boz Bahar Candan'la Çok Fena Yakalandı!

Murat Boz Bahar Candan ihanet gecesinin görüntüleri Aslı Enver izlemesin! Aslı Enver Murat Boz terk etti Aslı Enver Murat Boz ayrıldı..

  • ANKA tarafından
  • 1.206 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Şeytan-ı Racim 2 - İfrit 2015 Türk Filmi İzle 1:23:01

Şeytan-ı Racim 2 - İfrit 2015 Türk Filmi İzle

Konusu : Aslı, dokuz yaşından itibaren yetimhanede büyümüş, sıkıntılı bir çocukluk ve ergenlik dönemi geçirmiştir. Yıllar sonra çocukluğundan beri ona musallat olan, onu kontrol eden güç tekrar ortaya çıkmıştır. Aslı'nı..

Baba Candır 66.Bölüm Fragmanı (Final) 00:38

Baba Candır 66.Bölüm Fragmanı (Final)

Evde son günlerini geçiren çocuklar tek tek odalarıyla ve anılarıyla vedalaşırlar. Çocukların gidişiyle beraber evi ve yufkacıyı satıp emekliye ayrılmayı planlayan Salih Usta’ya büyük sürpriz yaparlar. Kutlama için bütün..

Bir Genç Kız Geceleri Tek Başına Sokakta Gezer Mi 00:33

Bir Genç Kız Geceleri Tek Başına Sokakta Gezer Mi

Fırtına Kemal (Cüneyt Arkın) yardımsever, iyi kalpli, güçlü bir gece kulübü ve kumarhane sahibidir. Amansız Tayyar (Turgut Özatay) kulübü ve kumarhaneyi Kemal'den almak ister. Kendisinden çiçek almadığı günü uğursuz sayd..

Sessiz Ol Fragmanı 01:47

Sessiz Ol Fragmanı

Murat ve Aslı uyandıkların dehşet içerisinde kalırlar. Kendilerini elleri bağlı bir şekilde bilmedikleri bir yerde bulurlar. Üstelik odada tanımadıkları baygın bir genç ve küçük bir çocuk vardır. Yaşadıklarına anlam vere..

Baba Kız, Ata Tohumunu Korumak İçin 5 Yıldır Domates Üretiyor 03:29

Baba Kız, Ata Tohumunu Korumak İçin 5 Yıldır Domates Üretiyor

Denizli’de Orman Mühendisi Aslı Sözeri, babasıyla birlikte 5 yıldır ata tohumu domatesleri korumak için üretim yapıyor. Özel serasında ata tohumundan domates fidanı da üreten Sözeri, fidanların büyük bölümünü ücretsiz ol..

Davos'tan 2017 İçin Çıkan Sonuç_ Belirsizlik 09:04

Davos'tan 2017 İçin Çıkan Sonuç_ Belirsizlik

Ekonomi ve politika dünyasının etkin isimleri Dünya Ekonomi Forumu için bir kez daha Davos’ta toplandı. Zirvede 2017 beklentileri tartışıldı Zirveyi euronews izleyicileri için izleyen İsabelle Kumar ve Sarah Chappell je..

Yıldız Futbolcuların Unutulmayan Golleri 04:19

Yıldız Futbolcuların Unutulmayan Golleri

Yıldız Futbolcuların Unutulmayan Golleri..

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Avrupa Parlamentosu'na Sert Tepki 06:20

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Avrupa Parlamentosu'na Sert Tepki

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Avrupa Parlamentosu'na Sert Tepki Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, İslam İşbirliği Teşkilatı toplantısında yaptığı konuşmada, Türkiye'nin AB'ye üyelik müzakereleri için Avrupa Parlamentosu'n..

Başbakan Yıldırım’dan Kadınlara Çağrı 01:33

Başbakan Yıldırım’dan Kadınlara Çağrı

Başbakan Binali Yıldırım, Buradan bütün kadınlarımıza çağrıda bulunuyorum; gelin Türkiye’den yola çıkarak bir vicdan hareketi başlatalım. Halep’teki acı çeken kadınların seslerini duyuralım. Sessiz dünyanın dört bir köş..

Tane Tane Şehriyeli Pirinç Pilavı Tarifi 04:47

Tane Tane Şehriyeli Pirinç Pilavı Tarifi

Malzemeler : 1 su bardağı Pirinç, 1 Türk kahvesi fncanı Şehriye, 1 tepeleme yemek kaşığı tereyağ, 1 yemek kaşığı sıvı yağ, 2 su bardağı sıcak su, Tuz. Şehriyeli Pirinç pilavını sade pilavdan daha çok severim. Annemin pil..

Bilal Hancı feat. Özkan Meydan - Sevdanın Böylesi (Official Video) 02:24

Bilal Hancı feat. Özkan Meydan - Sevdanın Böylesi (Official Video)

Sevdanın Böylesi şarkı sözleri ile; Yar senden başkasinun gözlerine bakamam Sevmesen bile beni yüreğumden atamam Yar senden başkasinun gözlerine bakamam Sevmesen bile beni yüreğumden atamam [Nakarat] Dünyanın hilesini..

Lavta - Terk-i Diyar Ormanı 03:45

Lavta - Terk-i Diyar Ormanı

Terk-i Diyar Ormanı şarkı sözleri ile Gözlerinin içinde pek alışık olmadığım bir durum var Aklımı çeliyor bu aşk küsüyorum bazen zamana ben Yalnızca içimde sevgimle yeşerip büyüyen bir fidan Seni güneşten yağmurdan ko..

Cevdet Bağca - sana olan sevdamdandır bilesin 04:06

Cevdet Bağca - sana olan sevdamdandır bilesin

öpüyorsam ayrılığı gözünden söküyorsam yüreğimi göğsümden geçiyorsam gözlerinin içinden sana olan sevdamdandır bilesin geçiyorsam bir çiçeğin özünden sana olan sevdamdandır bilesin meğer ne yalnızız insan olmuşsak yapra..