#Asli demirer dünyanın en aşk yeri müzik dinle

Dünya Haber: Yaşayan Efsane Ronaldo Rekora Doymuyor 00:59

Dünya Haber: Yaşayan Efsane Ronaldo Rekora Doymuyor

İspanya Birinci Futbol Ligi takımlarından Real Madrid'de forma giyen Cristiano Ronaldo, kuşkusuz kariyerinin zirvesinde. Dünyanın dört bir yanında futbolseverlerin gözdesi olan Portekizli futbolcu, özel yaşantısında da..

Kazdağları'nda Sonbaharda Renk Cümbüşü 00:53

Kazdağları'nda Sonbaharda Renk Cümbüşü

Kazdağları'nda Sonbaharda Renk Cümbüşü Çanakkale ve Balıkesir illeri sınırları kalan ve oksijen zenginliğiyle dünyanın nadir bölgeleri arasında yer alan ve her mevsim farklı güzelliklere bürünen Kazdağları, sonbaharda s..

Kılıçdaroğlu'ndan AB'ye: ‘Bir Kişiye Kızıp 80 Milyonluk Ülkeye Yaptırımlar Uygulamayın 03:35

Kılıçdaroğlu'ndan AB'ye: ‘Bir Kişiye Kızıp 80 Milyonluk Ülkeye Yaptırı

Avrupa Parlamentosu'nun Türkiye ile müzakerelerin dondurulmasına ilişkin kararının ardından Avrupa Birliği üyesi ülkelerin liderlerine seslenen CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Türkiye Cumhuriyeti, kurulduğu tariht..

Trump'ın Dışişleri Bakanı Adayı_ _Suriye Meselesinde Erdoğan'la Yeniden Çalışmalıyız 01:27

Trump'ın Dışişleri Bakanı Adayı_ _Suriye Meselesinde Erdoğan'la Yenide

Amerika Birleşik Devletleri’nde (ABD) 20 Ocak’ta başkanlık görevini devralacak olan Donald Trump’ın izleyeceği dış politika merak edilirken, Dışişleri Bakanı adayı Rex Tillerson Suriye konusunda Cumhurbaşkanı Recep Tayyi..

Malazgirt'te Tarihi Gün 08:44

Malazgirt'te Tarihi Gün

Türklere Anadolu'nun kapılarını açan Malazgirt Meydan Muharebesi'nin 946'ncı yıldönümü törenle kutlanıyor. Anıt Meydan’da düzenlenen kutlamalarda konuşan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Malazgirt Zaferi'nin önemine d..

Mükemmel Bir Manzara Anlatan Adam 01:11

Mükemmel Bir Manzara Anlatan Adam

Görüntüde İstanbul mezarlığına giden adam mezarlıkta dünyanın boş olduğu geliceğimiz yeri tam olarak gösterip mükemmel bir manzara olarak vuruguluyor..

  • JET TV tarafından
  • 1.201 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Hayat kısa... isteklerinizi ertelemeyin... 00:15

Hayat kısa... isteklerinizi ertelemeyin...

dünyanın her yeri güzel !..

  • PengoTV tarafından
  • 157 görüntüleme
  • 5 yıl önce
İşte Sağlık Bakanlığı'nın -Hava Hastanesi 02:47

İşte Sağlık Bakanlığı'nın -Hava Hastanesi

Ambulans uçaklar, dağ taş, kar kış demeden her türlü koşullarında vakalara anında müdahale edebiliyor. Ambulans uçaklar, gerektiği zamanlarda adeta bir ‘hava hastanesine’ dönüşebiliyor. Vatandaşların ihtiyaçlarına göre h..

Ağlayalım Atatürke - Aşık Veysel Şatıroğlu 05:16

Ağlayalım Atatürke - Aşık Veysel Şatıroğlu

Ağlayalım Atatürk'e Bütün dünya kan ağladı Başbuğa olmuştu ülke Geldi acem can ağladı Şüphesiz bu dünya fani Tanrının aslanı hani İnsi cinsi cem'i mahluk Hepisi birden ağladı Doğu batı cenup şimal Aman Tanrı bu nasıl h..

Bu çocuk tüm dünyayı sarstı! 01:15

Bu çocuk tüm dünyayı sarstı! "Rusya Dizlerinin üstüne koymadı!"

Kalmuk, Sasha Dzhevakov yetenekli çocuklar. O sadece 6 yaşında, ama o zaten vatandaşlarımıza ve internet kullanıcılarının milyonlarca binlerce kalbini kazandı. O ustalıkla samimiyetle Puşkin'in şiirlerini, yılbaşı, Prota..

  • PITIRCIK tarafından
  • 1.086 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Assassin’s Creed Origins  Gamescom  Cinematic Trailer  Ubisoft 2017 03:09

Assassin’s Creed Origins Gamescom Cinematic Trailer Ubisoft 2017

ABOUT Assassin's Creed Origins : Journey into Ancient Egypt, the most mysterious place in history, during a crucial period that will shape the world. Discover the secrets behind the Great Pyramids, forgotten myths, the l..

  • BETA tarafından
  • 844 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Kara Panter - Black Panther Türkçe Dublaj İzle 2:14:33

Kara Panter - Black Panther Türkçe Dublaj İzle

Black Panther Sonunda Çekildi! Marvel çizgi romanlarında onlarca yıldır rol aldıktan sonra, Black Panter sonunda Captain America: Civil War filminde ilk kez film izleyicisine merhaba demişti. Bundan çok kısa bir süre son..

Serkan Kaya - Sevemiyorum 04:35

Serkan Kaya - Sevemiyorum

Serkan Kaya - Sevemiyorum Dinle Aşk Ne Demek Bilen Var Mı?' isimli albümüyle bütün dikkatleri üzerine çeken Serkan Kaya, Poll Production by Polat Yağcı markasıyla yayınladığı albümünün ilk video klip çalışmasını Kemal Ba..

  • Candy tarafından
  • 1.997 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Demet Evgar - Nanay 04:00

Demet Evgar - Nanay

Nanay şarkı sözleri ile İNSAN İSTEMİYOR KİMSEYİ BAZEN İNSAN ÇEKEMİYOR KİMSEYİ BAZEN EN AZ BİR METREKARE YERİ OLMALI HERKESİN YALNIZLIĞIN DA HAKKINI YEMEYELİM O DA BÜYÜK BİR AŞK ZATEN AMA O DA OLMUYOR AMA BU DA OLMUYO..

Ziynet Sali - Efkarım Var 03:13

Ziynet Sali - Efkarım Var

Efkarım Var şarkı sözleri ile Her tekrarında Yıkıldık aşk etrafında Üzülme diyorlar bir de hiç dokunma Bırak efkarım var Bizi kandırıyor zaman eskisi gibi olmaz Hiçbir şey gelmez elimden Unutup gitmeli Ya da öyle d..

Yusuf Güney - Yardım Et Bana Sen Allah'ım 03:43

Yusuf Güney - Yardım Et Bana Sen Allah'ım

Yusuf Güney - Yardım et bana sen Allahım (Hazin) dinle Hazin bir öykü olur ta kendisi zamanının en deli efendisi nerden bakarsan ahkam kesiyor süründürüyor rica minnet bu aşk ilerliyor yolu kayıp yorulmuş Tökezliyor yap..

  • Candy tarafından
  • 1.205 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Onur Sarım - Ölene Kadar Öpsem 03:17

Onur Sarım - Ölene Kadar Öpsem

Onur Sarım - Ölene Kadar Öpsem Dinle Ölene Kadar Öpsem şarkı sözleri ile Gidiyoruz nereye, koşuyoruz aynı yöne. Aynı anda kesiliyor nefesimiz bile. Seviyoruz ölümüne, kopmak isterken belki de, Aynı yerden bağlanıyor..

  • TOP MÜZİK tarafından
  • 1.055 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Bülent Serttaş - Bodrum Akşamları 04:38

Bülent Serttaş - Bodrum Akşamları

Aşk Bodrum'da yaşanıyor güzelim Bodrum bana ben Bodrum'a özelim Senin ile cehenneme giderim Hayat güzel devam ediyor Bodrum'un akşamları bir başkadır Çılgınca geceler bize yaşatır Her gece rotamız yeni aşkadır Hayat güz..

Sundara Karma - Happy Family 06:02

Sundara Karma - Happy Family

Şarkı Sözleri [Verse 1] Left and right, they're calling me back home And I've heard their cries I've felt it in my bones Left and right, they choke me tight I'm overworn and out of sight I've heard their cries I've felt..

  • MÜZİKLER tarafından
  • 1.011 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Sibel Can & Kenan Doğulu - Hançer 05:34

Sibel Can & Kenan Doğulu - Hançer

Sibel Can Terk Edip Gittiğinden Beri Kalbime Lokma Aşk Girmedi Sahipsiz Kaldım Yalan Gibi Bozgunum Senden Bi Nedeni Yandımı Canın Benim Gibi Yaşarken Öldün Mü Mahkum Gibi Hasret Büyür Yüreğimde Paslı Kırık Hançer..

  • ANKA tarafından
  • 1.464 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Petek Dinçöz - Sandım Ki 05:40

Petek Dinçöz - Sandım Ki

Sana yüzyıllardan dolu Bir kalp kurdum İçinde bir günlük Yüreğin yok mu Duyanı çıldırtan Deli bir aşk sundum Göğsünde saklanmış, Haberin yok mu Seni sevenlerin adını bil Kalbimde gizlenen yerini bil Gideceğin gönül kapı..

  • Candy tarafından
  • 1.269 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Tarkan O sevismeler 04:10

Tarkan O sevismeler

Öperdim Ellerinden Sonrada Gözlerinden Yanaklarından En Çokta Dudağından Ah Nasılda Bilirdin Şu Kalbimden Geçeni Sen İçimde Kaybolurken Ben Sende Bulurdum Kendimi O Sevişmeler, Sevişmeler, Sevişmeler Bir Aşk Savaşında Ye..

  • TOP MÜZİK tarafından
  • 1.202 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Reynmen - Yoksun Başımda (Official Audio) 02:59

Reynmen - Yoksun Başımda (Official Audio)

Reynmen'in yeni albümü RNBESK, HOUZE Istanbul etiketiyle yayında! Reynmen - Yoksun Başımda (Official Audio) Dur dedim ama kalbim, Dedi beni yolla Yolla yollara düşsün, Aşk yokuşlara küskün, Gitme kalbim sen beni bir ba..

Yasin Can - Gecenin Yarısına 02:13

Yasin Can - Gecenin Yarısına

Gecenin Yarısına şarkı sözleri ile İçime çekerim dumanı gecenin yarsına Yarısı zehirse yarısı aşk Yarası nehirse kanasın kanasın kanasın Yaşarım ara sıra ara sıra ara sıra Ara sıraaa Çekiyorum herkese resti Ruhumu v..

Aydın Kurtoğlu - Şahsiyet 02:26

Aydın Kurtoğlu - Şahsiyet

Şahsiyet şarkı sözleri ile Yalan değil bir zamanlar sevmişliğim var seni Kalbimde şimdi yeni bir aşk hayır ya merak edersen beni Bir düşün bakalım dilimden dökülen neyin ahıydı günahıydı Hatırlıyorum giderken bana attı..

Demet Akalın feat Enes Yolcu - Bi Daha Bi Daha (Akustik) 03:22

Demet Akalın feat Enes Yolcu - Bi Daha Bi Daha (Akustik)

Bi Daha Bi Daha (Akustik) şarkı sözleri ile; Düştün aşk yine bende karanlığa Sana yol bulamıyorum 1 hafta iyiyiz 1 hafta kötüyüz Dengeyi kuramıyorum.. Yok, asla yapmam dediğim her şeyi yapıyorum Sorun bende mi acaba? Bu..

Hatice - Doyamıyorum 04:40

Hatice - Doyamıyorum

Hatice - Doyamıyorum güzel ve duygusal bir aşk şarkısı dinlemek isteyenler için.....

  • Candy tarafından
  • 1.236 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Afi Ares - Üzüntümün Özü Ne 04:50

Afi Ares - Üzüntümün Özü Ne

Şarkı Sözleri: Çöküyor ağır ağır üstüme şehrin en basık havaları Kendimce pencereler yazıp araladım Bu nasıl kalabalık gülen yüzler ile Düne bir intikam arayışında ki bakışlara takıl Uyuşmadan akıl, nasıl olacak Geceler ..

Seni Anan Benim İçin Doğurmuş Ebru Yaşar 04:03

Seni Anan Benim İçin Doğurmuş Ebru Yaşar

Aşkın ateşine dağlar dayanmaz Aşkı bilmeyenler gönülden yanmaz Aşk bir hastalıktır tabip anlamaz Aşka yardan başka Bana senden başka çare bulunmaz Seni anan benim için doğurmuş canım Hamurunu benim için yoğurmuş c..

Rafet El Roman - Yüreğimle Seviyorum 02:19

Rafet El Roman - Yüreğimle Seviyorum

Yalan sevgilim inanma ellere Kapılıp düşlere bana sitem etme Hiç mi hissetmedin ah bendeki yüreği Ben sadece seni hep seni sevdim İnan sevgilim bir ben bilirim Hasret acısı içimde saklı Yaşadığım her şey yüzümde y..