#Asli demirer dünyanın en aşk yeri müzik dinle

Eliniz ve diliniz hastalıkları bağırıyor! 44:52

Eliniz ve diliniz hastalıkları bağırıyor!

Kristal Kaya Tuzunda 100’e yakın mineral vardır! Tansiyon hastaları da, kristal kaya tuzu kullanmalıdırlar! Bu fal değildir! Avuç içinize ve ayak altınıza bakarak, hastalıklarınızı görebilirsiniz! El içi ve ayak altınızd..

  • STUDIO AS tarafından
  • 74 görüntüleme
  • 2 yıl önce
DÜNYAYI KİMLER, NASIL YÖNETİYOR ? 15:12

DÜNYAYI KİMLER, NASIL YÖNETİYOR ?

Dünyayı perde arkasından yönetenler hakkında birçok görüş belirtildi ve hala yeni yeni teoriler ortaya atılıyor. Biz bu kez David Icke'ın gözünden bakmak istedik. David Icke'ın yorumlarını bazen gayet mantıklı bulmakla b..

  • STUDIO AS tarafından
  • 11 görüntüleme
  • 7 ay önce
Yeni Nesil Ajan 3 Xander Cage'in Dönüşü İzle Full Hd 1:46:42

Yeni Nesil Ajan 3 Xander Cage'in Dönüşü İzle Full Hd

Filmin Diğer Adı:xXx: The Return of Xander Cage Filmin IMDB Puanı:5.6 Filmin Yapım Yılı:2017 Filmin Türü:Aksiyon,Macera Filmin Yönetmeni:D.J. Caruso Filmin Senaristi:F. Scott Frazier, Chad St. John Filmin Oyuncuları:Ru..

  • Tv Series tarafından
  • 15.275 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Recep Tayyip Erdoğan'ın Esma'ya Yazılan Mektuba Ağladığı Anlar 09:11

Recep Tayyip Erdoğan'ın Esma'ya Yazılan Mektuba Ağladığı Anlar

Sevgili kızım ve değerli öğretmenim... Sana elveda demiyorum bilakis yarın görüşmek üzere. Başı dik tuğyana isyan ederek yaşadın. Tüm engelleri redderek hürriyete sınırsızca aşık oldun. Bu ümmet, uygarlıkta hak ettiği y..

Fikret Orman- “Üst Üste 4 Yıl, 5 Yıl Şampiyonluklar Nasip Olsun” 07:24

Fikret Orman- “Üst Üste 4 Yıl, 5 Yıl Şampiyonluklar Nasip Olsun”

Beşiktaş Divan Kurulu’nda konuşan Başkan Fikret Orman, bu yıl da şampiyonluğa çok yakın olduklarını söyleyerek, “2 sene, 3 sene üst üste şampiyonluklar gördük. Allah inşallah bize 4 sene, 5 sene üst üste şampiyonluklar n..

Kızımı Alabilirsin Ama Canımı Asla Nostalji 00:12

Kızımı Alabilirsin Ama Canımı Asla Nostalji

Cemil başarılı bir polis komiseridir. Uyuşturucu kaçakçılarını yakalamak için örgütten dışlanmış Arap Yusuf ile anlaşma yapar. Uyuşturucu alışverişinin yapılacağı yeri öğrenir. Baskın yaparlar ve yer altı örgütünün birço..

Samsa Böreği Tarifi  El Açması Kat Kat Kıymalı Börek Yapımı 05:53

Samsa Böreği Tarifi El Açması Kat Kat Kıymalı Börek Yapımı

Samsa böreği farklı ismi ile dikkat çeken lezzetli bir börektir. El açması börek tarifi arayanlar için yapması kolay ve son derece lezzetli çıtır çıtır bir börek tarifi vereceğiz. Kat kat açılan hamurları, lezzetli kıym..

Vatanım Sensin 30.Bölüm - Vatanın Mı Ailen Mi 05:06

Vatanım Sensin 30.Bölüm - Vatanın Mı Ailen Mi

Vasili, Cevdet'ti ailesi ile tehdit ederek, Kuvva Orduları’nın konuşlandığı her yeri, Ali Fuat Paşa’nın elindeki silahların, herkesin yerini bilmek istediğini söyler. Ailesi ve vatanı arasında bir seçim yapmak zorunda ka..

  • ANKA tarafından
  • 767 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Kanlı Oyun Scare Campaign Film İzle 1:36:36

Kanlı Oyun Scare Campaign Film İzle

Kanlı Oyun - Scare Campaign filminin konusu, Scare Campaign isimli kamera şakası programı, 5 senedir insanları korkutup insanların ilgisini çekmektedir. Fakat internet üzerinde yayın yapan başka bir program reytinglerini..

  • Tv Series tarafından
  • 1.526 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Boş Beşik Türk Filmi İzle 1:12:23

Boş Beşik Türk Filmi İzle

Filmin Konusu: Anadolu’nun orta yeri… Aralarında büyük bir sevgi olan Ağa kızı Fatma ile oba beyi Ali, evlenirler. Büyük beklentilere rağmen bu çiftin bir türlü çocukları olmamaktadır. Çevreden gelen yoğun baskılara ve y..

  • Tv Series tarafından
  • 4.136 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Karaoğlan Film İzle 1:51:25

Karaoğlan Film İzle

Karaoğlan izle, Karaoğlan full izle, Karaoğlan hd izle, 1238 yılında Camoka’nın önderliğindeki Moğollar’ın ordusu Anadolu kapılarına dayanmıştır.Bu büyük istilaya karşı harekete geçen Türk devletleri birlik içerisinde sa..

  • Tv Series tarafından
  • 7.072 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Dinazor Adası Film İzle 1:23:01

Dinazor Adası Film İzle

Dinazor Adası Türkçe Dublaj HD İzle – Full Tek Parça Dinosaur Island Filmin kahramanı Lucas 13 yaşlarında bir çocuktur ve bir gemi ile tatile çıkmaya karar verir.Ve birden kendisini yaratıklarla dolu bir karada bulur.Ba..

  • Tv Series tarafından
  • 16.302 görüntüleme
  • 7 yıl önce
İlber Ortaylı'dan çok konuşulacak Arda Turan Yorumu 03:10

İlber Ortaylı'dan çok konuşulacak Arda Turan Yorumu

Milli Takım’da yaşanan Arda Turan krizi gündemdeki sıcaklığını koruyor. Konuya son olarak Prof. Dr. İlber Ortaylı yorumlarıyla dahil oldu. CNN TÜRK’te Hakan Çelik ile Hafta Sonu programına konuk olan İlber Ortaylı, Arda ..

9. Kattan Düşen 3,5 Yaşındaki Çocuktan Geriye Bu Kareler Kaldı 04:21

9. Kattan Düşen 3,5 Yaşındaki Çocuktan Geriye Bu Kareler Kaldı

ANKARA - Başkent'te 13 katlı binanın 9. katındaki balkondan düşen 3 buçuk yaşındaki çocuk feci şekilde hayatını kaybetti. Olay, sabah saatlerinde Mamak'ta meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, hemşire olan Hürriyet Çev..

 O Ses Türkiye 2018 Ne Zaman Başlıyor? Juriler Kimler? 01:18

O Ses Türkiye 2018 Ne Zaman Başlıyor? Juriler Kimler?

O Ses Türkiye 2017 2018 Jüri Üyeleri Deniz Seki Murat Boz Yarışmanın geçtiğimiz sezonunda Ebru Gündeş'ten boşalan yeri Sibel Can doldurmuştu. Aldığımız duyumlara göre 7. sezonda Sibel Can'ın yerine hapisten çıkan Deniz S..

  • ANKA tarafından
  • 2.002 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Harmandalı Zeybek Oyunu Nasıl Oynanır 05:26

Harmandalı Zeybek Oyunu Nasıl Oynanır

Harmandalı Tarihi, Yurdumuzda Ege yöresine ait en çok oynanan zeybek oyunudur. Harmandalı Zeybeği, Ege yöresine ait Türkiye genelinde bilinen bir türkü ve zeybek oyunudur. Türkünün çıkış yeri ... görüşü yaygındır. Harman..

  • PengoTV tarafından
  • 7.665 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Adrenalin Tutkunlarının Yeni Eğlencesi: İnsan Sapanı 04:50

Adrenalin Tutkunlarının Yeni Eğlencesi: İnsan Sapanı

Rize’de adrenalin tutkunları, bugünlerde Fırtına Vadisi’nde 'İnsan Sapanı' adı verilen yeni bir heyecanı yaşıyor. Özellikle yaz döneminde adrenalin tutkunlarının uğrak yeri olan Rize’nin Çamlıhemşin ve Ardeşen ilçelerin..

  • JET TV tarafından
  • 620 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Rüya - Bulut Peşini Bırakmayacak 08:25

Rüya - Bulut Peşini Bırakmayacak

Ruhşan, Selma’nın Alaz’ın teyzesi olduğunu Cihan‘a açıklar. Cihan ailesine karşı söylemiş olduğu yalan ortaya çıkmak üzeredir. Ruhşan Bulut’a, Alaz’ın Cihan’ın oğlu olma ihtimalinin çok yüksek olduğunu ve buna da katılma..

  • ANKA tarafından
  • 771 görüntüleme
  • 7 yıl önce
İnşaat Malzemesi Çalan Hırsız Kamerada 01:05

İnşaat Malzemesi Çalan Hırsız Kamerada

Sakarya'nın Akyazı ilçesinde inşaat yapı malzemeleri satan bir dükkandan malzeme çalan hırsız, güvenlik kamerasına yakalandı. 7 Eylül Perşembe günü saat 20.00 sıralarında Akyazı ilçesi Ada Caddesi Cumhuriyet Mahallesi'nd..

60 Saniye Filmini Hatırlatan Hırsızlık 01:10

60 Saniye Filmini Hatırlatan Hırsızlık

Gaziantep'te bir bakırcı dükkanında meydana gelen hırsızlık olayında hırsız, 6 saniyede girdiği iş yerinden toplam 60 saniyede 5 bin TL'lik malzeme çalarak kayıplara karıştı. Edinilen bilgiye göre, Şahinbey ilçesine bağl..

Paris'te Askerleri Ezen Saldırganın Kimliği Belli Oldu 02:25

Paris'te Askerleri Ezen Saldırganın Kimliği Belli Oldu

Fransa'nın başkentinde bu sabah askerleri ezen saldırgan, ülkenin kuzeyindeki bir otoyolda yaralı tutuklandı. Yakalandığı sırada saldırganın silahsız olduğu belirtiliyor. Polisle çıkan çatışmada 5 kurşunun isabet ettiğ..

Komşular Camdaki Sineklerden Şüphelendi, Korkunç Gerçek Ortaya Çıktı 02:45

Komşular Camdaki Sineklerden Şüphelendi, Korkunç Gerçek Ortaya Çıktı

Antalya’da yerleşik yaşayan Alman uyruklu 55 yaşındaki bilgisayar mühendisi Ernst Ruhland evinde ölü bulundu. Muratpaşa ilçesi Gençlik Mahallesi 1312 Sokak üzerindeki 19 Numaralı Apartman’ın birinci katında yaşayan Ruhla..

8,5 Asırlık Ahşap Çivisiz Cami Ve İlginç Hikayesi 04:15

8,5 Asırlık Ahşap Çivisiz Cami Ve İlginç Hikayesi

Samsun’da Selçuklu Devleti döneminde yapılan ahşap çivisiz cami görenleri hayran bırakıyor. Samsun’un Çarşamba ilçesinde tek bir çivi dahi çakılmadan yaklaşık 8,5 asır önce yapılan Göğceli Çivisiz Camisi, asırlardır zara..

Direğe Çarpan Aracın İçerisindeki 5 Kişiden 3’ü Yanarak Can Verdi 03:57

Direğe Çarpan Aracın İçerisindeki 5 Kişiden 3’ü Yanarak Can Verdi

Konya’da seyir halindeyken sürücüsünün direksiyon hâkimiyetini kaybederek elektrik direğine çarparak alev alan araç içerisinde bulunan 5 kişiden 3’ü yanarak can verirken, 2 kişi ise ağır yaralandı. Kaza, saat 04.00 sıra..

Erdoğan'dan Barzani'ye Sert Açıklamalar 03:34

Erdoğan'dan Barzani'ye Sert Açıklamalar

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Kuzey Irak açıklaması: Tek beklentimiz hassas çizgilerimizde bize saygı duymaları ve bize rağmen adım atmamalarıydı. Bunu yapmadılar Bize rağmen bu adım atıldı, bedel ödeyecekler. Kerkük tartış..

Metin Işık  Ağla Gözüm 06:07

Metin Işık Ağla Gözüm

Ağla gözüm, ağla ağla gülemem bugün Kanayaram kana kana, sızlarsın bugün Dertli sazım, dertli dertli çalarım bugün Ağla gözüm, ağla ağla gülemem bugün x2 Söz vermiştin bana, kaç hafta oldu Çok cumalar geçti, ne gör..

Hakkari'deki Saldırı İle İlgili Ankara'da Şüphe  PKK  Peşmerge... 01:05

Hakkari'deki Saldırı İle İlgili Ankara'da Şüphe PKK Peşmerge...

Cuma günü Irak'ın kuzeyinden PKK'nın gerçekleştirdiği ve şehit haberinin geldiği saldırı ile ilgili Ankara'da korkunç bir şüphe oluştu. Barzani yönetimindeki Kuzey Irak'ta neler oluyor? Vatan gazetesi Ankara Temsilcisi M..

Sigaramın Dumanına Sarsam  Grup Entika Canlı Performans 02:16

Sigaramın Dumanına Sarsam Grup Entika Canlı Performans

Grup ETNIKA ve İskele Sancak Meyhanesi Kaleici-Antalya Farklı tarzları harika yorumları ile Grup Etnika. Sigaramın dumanına sarsam saklasam seni Sigaramın dumanına sarsam saklasam seni Gitme gitme gittiğin yollardan dö..

Verdi'nin Maskeli Balo Operası Barselona Seyircisiyle Buluştu 04:15

Verdi'nin Maskeli Balo Operası Barselona Seyircisiyle Buluştu

Komediyle karışık üç perdelik bir trajedi… Verdi’nin Maskeli Balo operası sanatçının en önemli eserlerinden biri olarak kabul ediliyor. Polonyalı tenor Piotr Beczala, oyunun ana karakteri Boston Valisi Riccardo’yu canlan..

1919 Ünlü Fransız General Franchet De Esperey'in İstanbul'a  Girişi 01:41

1919 Ünlü Fransız General Franchet De Esperey'in İstanbul'a Girişi

BU KISA FİLMDE ÜNLÜ FRANSIZ GENERAL FRANCHET DE ESPEREY İN İSTANBUL A GİRİŞİ GÖRÜNTÜLENMİŞ TARİH 8 ŞUBAT 1919 .BU HERİF FİLMDE GÖSTERMİYOR AMA KAYNAKLARDA GEÇİYOR GALATA DA TÜRK BAYRAĞINI ÇİĞNEYEREK GEÇTİĞİ İÇİN TÜRK HAL..

  • JET TV tarafından
  • 895 görüntüleme
  • 7 yıl önce