#Asli demirer sorma müzik dinle

Olanlar Oldu - Fragman (20 Ocak Cuma) 02:11

Olanlar Oldu - Fragman (20 Ocak Cuma)

Olanlar Oldu 20 Ocak'ta Sinemalarda! Anneler en iyisini bilir mi? Ata Demirer’den komedisi, aşkı ve deniz kıyısında geçen maceralarıyla içinizi ısıtacak bir film! Zafer ve annesi Döndü hanım, Ege’nin bir kıyı kasabasınd..

  • PITIRCIK tarafından
  • 1.061 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Ata Demirel Cem Yılmaz'ı Övmeye Doyamadı Cem'e Yakışır 01:46

Ata Demirel Cem Yılmaz'ı Övmeye Doyamadı Cem'e Yakışır

Ünlü komedyen Ata Demirer, önceki gece tek kişilik gösterisi “Ata Demirer Gazinosu”nun çıkışında kardeşi ve kardeşinin arkadaşlarıyla Beşiktaş’ta görüntülendi. Yılbaşında paylaştığı fotoğrafla yeni sevgilisi Alara Bozbey..

  • BETA tarafından
  • 988 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Siyah Beyaz Aşk 21. Bölüm Fragmanı 01:07

Siyah Beyaz Aşk 21. Bölüm Fragmanı

Siyah Beyaz Aşk 21. Bölüm Fragmanı yayında! Kendisini tanıyamayan Aslı, Ferhat ile olan ilişkisinde önemli bir karar almaya kalkıyor! Abisi Cem'in ölümü, Aslı'nın hayatını yeniden sorgulamasına sebep olur. Aslı, artık a..

Siyah Beyaz Aşk 28. Bölüm Fragmanı 00:57

Siyah Beyaz Aşk 28. Bölüm Fragmanı

Siyah Beyaz Aşk 28. Bölüm Fragmanı yayında! Aslı, Ferhat'tan ayrılmaya karar veriyor; Ferhat son sözü söylemesini istiyor! Ferhat, Vildan'dan çocuğu olduğunu sonunda Aslı'ya itiraf etmeye karar verir. Aslı, duyduklarına..

Ihlamurlar Çiçek Açtığı Zaman-Bedirhan Gökçe 05:00

Ihlamurlar Çiçek Açtığı Zaman-Bedirhan Gökçe

Ihlamurlar Çiçek Açtığı Zaman Dilimde sabah keyfiyle yeni bir ümit türküsü Kar yağmış dağlara , bozulmamış örtüsü Rahvan atlar gibi ırgalanan gökyüzü Gözlerimi kamaştırsa da geleceğim sana Şimdilik bağlayıcı bir takvim ..

  • Candy tarafından
  • 950 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Bodrum Masalı 39.Bölüm - Ateşten Gece Baskını! 03:59

Bodrum Masalı 39.Bölüm - Ateşten Gece Baskını!

Ateş, Aslı'nın hasretine dayanamıyor; gece yarısı sürpriz yapıyor! Aralarındaki problemleri atlatmayı başaran Aslı ile Ateş, eski günlerine dönmeyi başarırlar. Ateş, gece yarısı Aslı'ya baskın yapar. Aslı'nın odasına pen..

  • ANKA tarafından
  • 736 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Siyah Beyaz Aşk 23. Bölüm Fragmanı 00:46

Siyah Beyaz Aşk 23. Bölüm Fragmanı

Siyah Beyaz Aşk 23. Bölüm Fragmanı yayında! Aslı ile Ferhat, bebekleri konusunda anlaşmazlığa düşüyor; ikiliyi büyük bir yüzleşme bekliyor! Cem'in ölümünden sonra hayatını farklı bir yönde çizmek isteyen Aslı ile Ferhat..

Burak Aziz - İçim Rahat 04:02

Burak Aziz - İçim Rahat

Burak Aziz - İçim Rahat Şarkı Sözleri Gidişinden belli ki dönmeyeceksin İki yüzlülük etmişsin sadece Ateşinle kor olup sönmeyecektin Yazık ellerin olmuşsun öylece Şimdi çatlarım hasetimden Bana yoldan geçen biriymişim g..

Bülent Ersoy Psikolog Karşısında Kadınlara İlgi Duymuyorum 01:28

Bülent Ersoy Psikolog Karşısında Kadınlara İlgi Duymuyorum

Lise sonrası konservatuarda Aslı ve Murat'la dostluk kurmuştur. Eve geç geldiğinde babasından yediği tokatla dönmemek üzere evden kaçmış, kulüpte çalışırken ünlü menajer Nihat sayesinde gazinoya geçmiştir. Doktoruna ayrı..

Siyah Beyaz Aşk 2. Bölüm Fragmanı 01:04

Siyah Beyaz Aşk 2. Bölüm Fragmanı

Siyah Beyaz Aşk 2. Bölüm Fragmanı yayında! Ferhat'ın, Aslı'yı öldürmemek için koyduğu şart, herkesin hayatını derinden etkiliyor! Doktor Aslı Çınar, zorla tutulduğu yerde yasadışı işlerin döndüğünü anlamış ve oradan kaçm..

Siyah Beyaz Aşk 4. Bölüm Fragmanı 01:05

Siyah Beyaz Aşk 4. Bölüm Fragmanı

Siyah Beyaz Aşk 4. Bölüm Fragmanı yayında! Aslı tarafından bıçaklanan Ferhat, onun da kötü tarafa geçtiğini savunuyor; ikili arasında yeni bir hesaplaşma başlıyor! Ferhat'tan gördüğü şiddet üzerine onu bıçaklayan Aslı'yı..

Siyah Beyaz Aşk 6. Bölüm 2. Fragmanı 00:58

Siyah Beyaz Aşk 6. Bölüm 2. Fragmanı

Siyah Beyaz Aşk 6. Bölüm Fragmanı - 2 yayında! Ferhat ve Aslı, peşindeki adamlardan kurtulmayı başarabilecek mi? Namık, Ferhat'ın yavaş yavaş gönlünü kaptırarak Aslı'ya aşık olduğunu düşünmeye başlar. Bu düşündüğünü Fer..

Siyah Beyaz Aşk 10. Bölüm 2. Fragmanı 01:04

Siyah Beyaz Aşk 10. Bölüm 2. Fragmanı

Siyah Beyaz Aşk 10. Bölüm 2. Fragmanı yayında! Aslı, Ferhat'ın gönül yaralarını sarmaya çalışıyor; ikili arasında yeni bir yüzleşme baş gösteriyor! Ferhat'ın göründüğü gibi biri olmadığını anlayan Aslı, Ferhat'ın geçmişi..

Siyah Beyaz Aşk 12. Bölüm 2. Fragmanı 01:05

Siyah Beyaz Aşk 12. Bölüm 2. Fragmanı

Siyah Beyaz Aşk 12. Bölüm 2. Fragmanı yayında! Aslı'nın başı büyük bir belaya giriyor; onu kurtaran yine Ferhat oluyor! Aslı'yı ortadan kaldırmak isteyen Namık Emirhan, eski defterleri açar. Aslı'nın mahkemelik olduğu bi..

Siyah Beyaz Aşk 19. Bölüm Fragmanı 01:01

Siyah Beyaz Aşk 19. Bölüm Fragmanı

Siyah Beyaz Aşk 19. Bölüm Fragmanı yayında! Aslı'nın ağabeyi Cem, yaşam mücadelesini kazanabilecek mi? Aslı'yı ortadan kaldırmayı planlayan Namık Emirhan, ölüm emrini vermişti. Aslı'yı bizzat Cüneyt'in öldürmesini emred..

Siyah Beyaz Aşk 25. Bölüm 2. Fragmanı 01:09

Siyah Beyaz Aşk 25. Bölüm 2. Fragmanı

Siyah Beyaz Aşk 25. Bölüm 2. Fragmanı yayında! Ferhat, Aslı'ya aşkını yeniden dile getiriyor; yeni bir başlangıç için adım atıyorlar! Ferhat ile Aslı, zorlu süreçleri birlikte atlatmak için yeni bir adım atmaya karar ve..

Siyah Beyaz Aşk 32. Bölüm Fragmanı (Final) 01:08

Siyah Beyaz Aşk 32. Bölüm Fragmanı (Final)

Siyah Beyaz Aşk 32. Bölüm Final Fragmanı yayında! Aslı ölüm kalım savaşı veriyor; Ferhat için kritik bekleyiş başlıyor! Jülide, teyzesi Aslı'dan intikam almak için bir anda hayatına dahil olmuştu. Hasta yatağında komise..

Merve Deniz - Dönsün Dünya 03:55

Merve Deniz - Dönsün Dünya

Akşamdan kalmayan Anlar Canını yakar mı sahi? Sabretseydin geçer miydi? Yarım kalan bu filmi Yalnız izlersin belki Sonu Bensiz Daha Iyi Miydi? Kaçacak yer kalmadı Tutulmuş Bu Gece Köşeleri Aşkın Kimse Sorsak Olmadı Bulun..

Demi̇rer Tarkan Yapınca Güzel Ben Yapınca Kurbanlık Dana Gi̇bi̇ 07:54

Demi̇rer Tarkan Yapınca Güzel Ben Yapınca Kurbanlık Dana Gi̇bi̇

Ata Demirer dün akşam BKM Mutfak Uniq’te sahne aldı. BKM'nin düzenlediği İstanbul Komedi Festivali kapsamında sahne alan Ata Demirer dün akşamda hayranlarını kahkahaya boğdu. Sahneye çıkar çıkmaz Megastar Tarkan’ı dilin..

  • BETA tarafından
  • 714 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Siyah Beyaz Aşk 3. Bölüm Fragmanı 00:59

Siyah Beyaz Aşk 3. Bölüm Fragmanı

Siyah Beyaz Aşk 3. Bölüm Fragmanı yayında! Ferhat ile zorla evlenen Aslı, ağabeyi Cem'in durumunu anlamasını istiyor; Namık Emirhan ile Ferhat karşı karşıya geliyor! Tehditlere boyun eğmek zorunda kalan Aslı, zorla Ferha..

Siyah Beyaz Aşk 5. Bölüm Fragmanı 00:47

Siyah Beyaz Aşk 5. Bölüm Fragmanı

Siyah Beyaz Aşk 5. Bölüm Fragmanı yayında! Yiğit, Aslı ile bir araya geliyor; gizlenen gerçeklerin hesabı soruluyor! Aslı, sarhoş olduğu gecede Ferhat'ın kendisini öpmesi karşısında şaşkınlığını gizleyemez. Ferhat, Aslı'..

Siyah Beyaz Aşk 11. Bölüm 2. Fragmanı 01:02

Siyah Beyaz Aşk 11. Bölüm 2. Fragmanı

Siyah Beyaz Aşk 11. Bölüm Fragmanı - 2 yayında! Ferhat ve Aslı, tüm yaşananlardan sonra uzaklaşmaya mı karar verecek? Namık'ın elinde büyük bir koz vardır. Namık'ın elindeki bilgi, Aslı'nın unutmak istediği büyük bir gü..

Berk Coşkun - Mevzu Derin (Lyric Video) 02:56

Berk Coşkun - Mevzu Derin (Lyric Video)

Söz: Berk Coşkun, Kubilay Karça Müzik: Berk Coşkun Düzenleme: Ben Büdü Gitarlar: Abdurrahman Şimşek Mix & Mastering: Buğra Kunt Lyric Video: Furkan Kasap Fotoğraf: Doğuş Subaşılar Şarkı sözleri: Sakın sorma Çat kapı uğ..

Burhan Altıntop'un Taksi Kurnazlığı 10:56

Burhan Altıntop'un Taksi Kurnazlığı

Yapımını Plato Film'in, yönetmenliğini Hakan Algül'ün üstlendiği Avrupa Yakası nın senaryosunu, başrolünü de oynayan Gülse Birsel yazıyor. Gülse Birsel'in canlandıracağı Aslı karakterinin babasını Gazanfer Özcan, anne..

  • JET TV tarafından
  • 1.446 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Ozan Çağlar - Vazgeçtim 03:45

Ozan Çağlar - Vazgeçtim

Tenha köşede yüreğim, yangın ortasında gittiğin günden beri, dokunur yüreğim sana. Şimdi gelsen/dönsen de nafile, Vazgeçtim artık senden. Vazgeçtim ellerinden vazgeçtim yüreğinden sorma beni sorma. Sormasın be..

Bodrum Masalı 37.Bölüm - Sürpriz Ayrılık! 05:56

Bodrum Masalı 37.Bölüm - Sürpriz Ayrılık!

Ateş'in kendisine hak vermediğini düşünen Aslı, ondan ayrılma kararı alıyor. Annesi Maya ile babası Faryalı'yı yıllar sonra bulan Aslı'nın mutluluğu uzun sürmez. Yıldız ile Faryalı'nın birbirlerini hala sevmeleri, Faryal..

  • ANKA tarafından
  • 954 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Siyah Beyaz Aşk 7. Bölüm Fragmanı 00:38

Siyah Beyaz Aşk 7. Bölüm Fragmanı

Siyah Beyaz Aşk 7. Bölüm Fragmanı yayında! Ferhat, ölümle burun buruna geliyor; Aslı'yı büyük bir tehlike bekliyor! Namık Emirhan'dan intikam almak için kolları sıvayan Şahin Cigal, adamlarına Ferhat'ın öldürülmesi emri..

Siyah Beyaz Aşk 7. Bölüm 2.Fragmanı 01:05

Siyah Beyaz Aşk 7. Bölüm 2.Fragmanı

Siyah Beyaz Aşk 7. Bölüm Fragmanı - 2 yayında! Ferhat'ın hayati tehlikesi sürüyor! Ferhat, yeniden gözlerini açabilecek mi? Ferhat, Aslı ile beraber kaçarken peşindeki adamlar tarafından arkasından vurulur. Silahın patl..

Siyah Beyaz Aşk 8. Bölüm Fragmanı 00:59

Siyah Beyaz Aşk 8. Bölüm Fragmanı

Siyah Beyaz Aşk 8. Bölüm Fragmanı yayında! ''Bir gün birini sevmeye kalkarsan, sevme! Çünkü sen severken de öldürürsün...'' Namık Emirhan'ın düşmanı Şahin Cigal'ın tuzağından kurtulmayı başaran Aslı ile Ferhat, bu olayd..

Siyah Beyaz Aşk 12. Bölüm 3. Fragmanı 00:56

Siyah Beyaz Aşk 12. Bölüm 3. Fragmanı

Siyah Beyaz Aşk 12. Bölüm 3. Fragmanı yayında! Ferhat, hakkındaki tüm gerçekleri öğreniyor; Aslı'dan başka kimsesinin olmadığını anlıyor! Yeter ile Namık Emirhan'ın konuşmalarını duyan Aslı, Ferhat'tan yıllarca saklanan ..