#Aslinda

Sizi Öldürebilecek 10 Sürpriz Yiyecek 03:06

Sizi Öldürebilecek 10 Sürpriz Yiyecek

Bu videoda her gün tükettiğimiz ama aslında ölümcül etkileri olabilecek 10 yiyeceği derledik...

  • JET TV tarafından
  • 729 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Klon Nedir 02:19

Klon Nedir

Klon, kopya, klonlama kopyalama demektir. Sınavda kopya çekiyorum demek yerine klonlama yapıyorum dersen göze girme ihtimalin var yani. Aslında klon, insanın kendine yakışanı kopyalamasıdır bir nevi. Klon seni felaket..

All Star Maçında Potaya Smaç Basan Amca Seyirci Coşturdu 02:39

All Star Maçında Potaya Smaç Basan Amca Seyirci Coşturdu

Yaşlı temizlik görevlisi amcamız salakta ortalığı temizliyormuş gibi gözükse de aslında basket toplarını karşıdan kesiyormuş. Yaptığı hareketle ise gençlere taş çıkarttı adeta. Hep birlikte izliyoruz..

  • JET TV tarafından
  • 978 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Fanatik Taraftar Oğluna Beşiktaş İsmini Koydu 04:26

Fanatik Taraftar Oğluna Beşiktaş İsmini Koydu

Manisa’da fanatik Beşiktaş taraftarı, şu an 2 yaşında olan oğluna Beşiktaş adını verdi. Beşiktaşlı babanın tek hayali ise oğlunun Beşiktaş’ta forma giymesi. Manisa’da çay ocağı işleten fanatik Beşiktaşlı Mesut Karasi, y..

Gerçek Öpücük - Never Been Kissed Film İzle 1:47:28

Gerçek Öpücük - Never Been Kissed Film İzle

Gerçek Öpücük Film Konusu Başarılı bir metin yazarı olmasına rağmen Josie asıl isteğinin muhabirlik olduğunu söyleyince ona bir teklif gelir. Hayalini kurduğu işte ilk görevi eski okuluna gidip öğrenci kılığında dönemin ..

  • PengoTV tarafından
  • 4.156 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Sevindiğini Belli Edemediğin 12 An 03:39

Sevindiğini Belli Edemediğin 12 An

Bu Hayat Okulu videosunda sevindiğini belli edemediğin anlar var aslında çok seviniyorsun ama bir sebepten belli edemiyorsun..

  • JET TV tarafından
  • 911 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Gamer Nedir 03:28

Gamer Nedir

Gamer'in tam karşılığı oyuncu aslında. Ama öyle bildiğin sokak oyunları değil burada bahsedilen. Gamer, bilgisayar oyunları oyuncusudur. Gamer olmanın da seviyeleri vardır bu arada. Öyle bir oyuna başladım, ben tam bir g..

Donör Nedir 07:14

Donör Nedir

Donör Nedir? Donör, bağışta bulunan, armağan eden, organ ya da kan bağışı yapan kimse anlamına gelir. Yani aslında donör hayat kurtaran kişidir. Kendine bir karşılık beklemez. Karşısındakinin, hatta belki de hiç tanımad..

Elite Zexer Bedevi Kavmini Mercek Altına Aldı 'Kum Fırtınası' 04:07

Elite Zexer Bedevi Kavmini Mercek Altına Aldı 'Kum Fırtınası'

Güney İsrail’de yaşayan iki Bedevi kadının hikayesini anlatan Kum Fırtınası’nda başrolleri Lamis Ammar, Ruba Blal ve Hitham Omari üstleniyor. Filmin yönetmen koltuğunda ise senaryoyu da kaleme alan Elite Zexer oturuyor. ..

TARKAN - Arada Bir 04:10

TARKAN - Arada Bir

YANIYORUM DOSTLAR ŞU SIRALAR EFKARIM VAR KIYAMAM AĞLAMA KARALARI BAĞLAMA GEÇER BU DA GEÇER UMUDUNA DARILMA İNSANIZ, ARADA BİR DENGEMİZ ŞAŞABİLİR AKIL BAŞA DÖNÜNCE YİNE SEVGİYE EĞİLİR ARADA Bİ BEN DE KADERE ..

Çay Krizine Girenler İçin Çaybulans 02:07

Çay Krizine Girenler İçin Çaybulans

irma çalışanlarından Rıfat Üçüncü, araçlarda yazan Çaybulans ve İçiş üstünlüğü nün hikayesini anlattı. Üçünçü, “Bu, patronlarımızın aklına geldi. Çaybulans yazılı araçlarımız çok dikkat çekiyor. Bizler trafikte araçla..

  • Umut Tv tarafından
  • 683 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Friendzone Nedir 04:17

Friendzone Nedir

Friendzone Nedir? Friendzone, hepimizin zaman zaman belki de her zaman karşı karşıya kaldığı komik hatta trajikomik durum aslında. Sen seversin o seni arkadaş olarak görür, sen arkadaş sanırsın o seninle ne hayaller kur..

Clickbait Nedir 02:13

Clickbait Nedir

Medyanın kullandığı manipülasyon tekniklerinden biri olan clickbait, Türkçeye tık yemi, tık tuzağı olarak çevrilebilir. Hani YouTube'ta videoların tıklama almasını sağlayan çarpıcı video görselleri var ya, ya da deprem g..

Neden Hıçkırırız 02:17

Neden Hıçkırırız

Neden hıçkırırız? Sebebi aslında basit. Mide ve akciğer çevresindeki hava basıncı değişince, başlıyoruz hıçkırmaya işte. Bir de bunun hıçkıra hıçkıra ağlama kısmı var ki, işte onda da aynı durum. Basınç değişiyor, bu def..

NASA Dünya'ya Benzeyen 7 Yeni Gezegen Keşfetti 01:20

NASA Dünya'ya Benzeyen 7 Yeni Gezegen Keşfetti

Amerikan Ulusal Havacılık ve Uzay Dairesi NASA, Güneş Sistemi dışında 7 yeni gezegen keşfetti. Bilim insanları Dünya’dan 40 ışık yılı uzaktaki Trappist-1 isimli yıldızın yörüngesinde bulunan gezegenlerin çapları ve kütle..

The Vampire Diaries 8.Sezon 15.Bölüm Fragmanı (HD) 00:45

The Vampire Diaries 8.Sezon 15.Bölüm Fragmanı (HD)

Elena'nın küçük erkek kardeşi,sonradan ortaya çıktığına göre aslında kuzeni, Jeremy Gilbert'ı Steven R. McQueen; Jeremy ve Elena'nın teyzesi ve yasal vasisi Jenna Sommers'ı ise Sara Canning canlandırır.[8] Katerina Graha..

The Vampire Diaries 8.Sezon 14.Bölüm Sneak Peek#1 (HD) 01:29

The Vampire Diaries 8.Sezon 14.Bölüm Sneak Peek#1 (HD)

Nina Dobrev, hikayenin ana kahramanı Elena Gilbert 3. sezon finalinde vampire dönüşmüştür. Nina Dobrev, aynı dizide ikiden fazla karakteri canlandırmıştır. Amara, Tatia, Katherine Pierce ve Elena Gilbert. Hikayenin en kö..

Neden Versus 03:35

Neden Versus

Hilal Şefkatli bu komik ve ilginç videoda Neden Versus? diye soruyor ve versus kullanımını hem bilimsel hem de eğlenceli bir dille ele alıyor. Sahi neden versus? Versus ne yahu deme aslında sen de kullanıyorsun. VS işt..

Homeland 6.Sezon 6. Bölüm Türkçe Altyazılı Hd İzle 47:20

Homeland 6.Sezon 6. Bölüm Türkçe Altyazılı Hd İzle

‘Homeland’, ‘küresel düzen’ ile ‘küresel düzen karşıtlığı’ arasındaki mücadeleye Amerika penceresinden ancak Amerika-yanlısı olmadan bakma gayretinde bir dizi. Bu nüansı kaçırırsanız diziyi kolayından Amerikancı-propagan..

  • Tv Series tarafından
  • 32.490 görüntüleme
  • 8 yıl önce
En Yeni Mobil İletişim Teknolojileri Barcelona'da Tanıtıldı 03:41

En Yeni Mobil İletişim Teknolojileri Barcelona'da Tanıtıldı

Telefon şirketleri akıllı telefonlarının en son sürümlerini İspanya’nın Barselona kentinde 12’ncisi yapılan Dünya Mobil Kongresi’nde piyasaya sundu. Çinli teknoloji devi Huawei, rakipleri Apple ve Samsung’un yokluğunda P..

Çakmakla Yapabileceğiniz Üç Kolay İlizyon 03:20

Çakmakla Yapabileceğiniz Üç Kolay İlizyon

Aslında çok iyi bildiğimiz çakmak ile üç kolay ilizyon numaralarını izliyoruz efendim..

  • JET TV tarafından
  • 1.127 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Google Earth vs GTA 5 01:02

Google Earth vs GTA 5

Gta 5'in gerçekçiliğini aslında en çok Gta Vice City ve San Andreas tayfa bilir. Bu kıyaslamada da bu gerçekçilik kanıtlanmış gibi. Rockstar Games efsanesi umarım hiç bitmez..

  • JET TV tarafından
  • 682 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Cumhurbaşkanı Erdoğan  Suriye'de Esed'le Yürümek Kesinlikle Mümkün Değildir 01:34

Cumhurbaşkanı Erdoğan Suriye'de Esed'le Yürümek Kesinlikle Mümkün Değ

Cumhurbaşkanı Erdoğan Suriye'de Esed'le yürümek kesinlikle mümkün değildir. 1 milyona yakın vatandaşını öldürmüş olan bir Suriye'nin başkanıyla nasıl olacak da geleceği kucaklayacağız? Çünkü Esed devlet terörü estirmiş ..

Parkinson'un Erken Evre Belirtileri Nelerdir 01:04

Parkinson'un Erken Evre Belirtileri Nelerdir

Parkinson hastalığının erken evre bulguları titreme ve hareket yavaşlığıdır. Son dönemde yapılan araştırmalar hastalığın aslında bu belirtilerden çok daha önceden başladığını gösterse de hastalığın tanısı titremeler başl..

  • NABIZ tarafından
  • 1.086 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Honda S2000 - Ait Olduğu Yerde Pistte Test Ettik 21:49

Honda S2000 - Ait Olduğu Yerde Pistte Test Ettik

2000 yılında otomobil fuarında gördüğümde adeta aşık olmuştum. Yıllar geçmesine rağmen S2000 gözümde hiç eskimedi aksine daha da değerli hale geldi. Sırf benim gözümde değil aslında tüm dünyada durum böyle fakat maalese..

  • BETA tarafından
  • 595 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Joker - Varmadın Farkına (feat. Ados) 04:14

Joker - Varmadın Farkına (feat. Ados)

Part 1 | Ados Benim daglarim hep dumanli çünkü yol aldigim hayat garip ve kuralli yerinde sayan mi aptal yerinde duran mi? ilerlemek mi dogru seçenek bu bir kumar mi? ben oturdugum yerden arsa uzandim unufaktim çok uzak..

Halil Sezai - Büyük Yalnızlık 03:38

Halil Sezai - Büyük Yalnızlık

Yeryüzünün üstünde gökyüzünün altında Kim bilir nerde nasıl kaç yaşındasın? Biri bir masal okuyor kepçesinden kulaklarının Korkarım halâ o masaldasındır Umarım büyük yalnızlık vurmamıştır halâ kıyılarına (x2) Sabahının e..

Morgan Türkçe Dublajlı Hd Filmini İzle 1:31:52

Morgan Türkçe Dublajlı Hd Filmini İzle

Çok büyük bir şirketin gizli laboratuarlarda yaptığı çalışmalar sonucunda yetiştirilen , yapay dna'lara ve doğa üstü güçlere sahip morgan (anya taylor-joy), son derece hızlı bir gelişim süreci göstermetedir. 1 ayda konu..

  • Tv Series tarafından
  • 4.242 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Lego Ninjago Filmi Jackie Chan Kamera Arkası 00:31

Lego Ninjago Filmi Jackie Chan Kamera Arkası

Lego Ninjago Filminde Rol Alan Jackie Chan Yine Kendi Serisinde Olduğu Gibi Film Sonu Kamera Arkası Görüntülerini Filmin Sonunda Paylaştı. Filmin Başında Ve Sonunda Bulunan Jackie Chan Bir Hikaye Anlattığı İçin Film Aslı..

Stres Nedir 01:12

Stres Nedir

Stres bünyenin dışsal tepkilere karşı verdiği uyum sağlayıcı bir tepkidir. Kişi stres tepkisi vererek aslında bütünlüğünü korumaya çalışır. Yeterli seviyede stres kişinin yaşamını sürdürmesi için gereklidir...

  • NABIZ tarafından
  • 849 görüntüleme
  • 7 yıl önce