#Aslı demirer bilirsin müzik dinle

Ceylan Ertem & Barana - Sen Affetsen Ben Affetmem 08:34

Ceylan Ertem & Barana - Sen Affetsen Ben Affetmem

Tanrım kötü kullarını sen affetsen ben affetmem Bütün zalim olanları sen affetsen ben affetmem Tanrım kötü kullarını sen affetsen ben affetmem Bütün zalim olanları sen affetsen ben affetmem Sen Tanrısın affedersin ba..

  • TOP MÜZİK tarafından
  • 2.168 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Beyza Durmaz - Miras (Club Remix) 04:22

Beyza Durmaz - Miras (Club Remix)

Beyza Durmaz - Miras (Club Remix) Dinle Miras Tas bastım bağrıma sana yenilmedim Ben hala karşında sözümden dönmedim Bir damla gözyaşı dökmedim ardından Bilirsin ya dönmem ölsem de aşkından Kalbimi kıran vicdansıza Bo..

  • TOP MÜZİK tarafından
  • 1.064 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Raviş - Güle Güle Sevgilim (Official Video) [ @ravismuzik ] 04:06

Raviş - Güle Güle Sevgilim (Official Video) [ @ravismuzik ]

Söz-Müzik : Turgut Raviş Vokal : Utku Çılgın Düzenleme : Utku Çılgın ( Recordman Studio ) Gitarlar : A. Burak Erdoğan Davul : Umut Çılgın Raviş 3 - Güle Gül..

Zara Hasret Rüzgarları 04:41

Zara Hasret Rüzgarları

ŞARKI SÖZLERİ: HASRET RÜZGARLARI ÇOK ERKEN ESTİ SAVRULDUK SEVGİLİM DERTLERDEN YANA ZAMANSIZ DÖKÜLEN YAPRAKLAR GİBİ AYRILDIK SEVGİLİM DOYMADIM SANA NASIL BAŞLAMIŞTI BAK NASIL BİTTİ EN GÜZEL DUYGULAR SİLİNDİ GİTTİ N..

  • MÜZİKCİ tarafından
  • 955 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Ferdi Tayfur - Sevda Yelleri 05:34

Ferdi Tayfur - Sevda Yelleri

Susmadan yürekten kopan feryadım Duyururmu sana bilmem bir gün sesimi Yollara dalarken kara gözlerim Getirir mi rüzgar son nefesimi Başında yok ise sevda yelleri Nereden bilirsin çektiklerimi Yanıldım şaştımda bir aşık o..

Orhan Gencebay - Efkar Bastı Gönlümü 03:28

Orhan Gencebay - Efkar Bastı Gönlümü

Efkar bastı gönlümü yine feryat ediyor Senden gelen dert ile sana hitap ediyor Sen açtın bu yarayı dermanını ver artık Yıllardır bekliyorum geleceksen gel artık Yeter yeter bu ayrılık yeter Yeter yeter bu kadar naz..

Ümit Besen - Nikah Masası 04:48

Ümit Besen - Nikah Masası

Nikahına beni çağır sevgilim İstersen şahidin olurum senin Bu adam kim diye soran olursa Eski bir tanıdık dersin sevgiim Hayaller kurardık biz yıllar önce Hiç yoktu hesapta ayrılık bizce Bilirsin ne kadar görmek is..

İkiye On Kala - Bunca Zaman Sonra 04:38

İkiye On Kala - Bunca Zaman Sonra

Gerçekten hala beni hatırlıyor musun, mesela en çok neye gülerdim ? Yalan yok bazı şeyleri unutuyorum, bilirsin zaten kötüydü hafızam. Şarkılar yazmadım diye mi gitmiştin, yoksa birini mi sevmiştin ben uyurken ? Senden s..

  • MÜZİKLER tarafından
  • 1.016 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Ferdi Tayfur - Bana Sor 05:36

Ferdi Tayfur - Bana Sor

uykusuz gecelerin sabahini bana sor , yarim kalan askimin acisini bana sor bana sor yalnizligi ayriligi bana sor mutlulugu bilirsin mutsuzlugu bana sor yikilan yuvalarin sonu gelmez yollarin yasanmamis yillarin ey..

Hudayinabit - Yasin Bozkurt 04:19

Hudayinabit - Yasin Bozkurt

Şarkı Sözü Derine dalıp ses çıkarmayalım Bedenlerimiz nedenlerini konuşuyorlar susalım Tabiyki bilirsin herşeyi bi bak sessizliğidemi Hüdayinabitiz biz kendisi kendiyle olanı Denize açılır gibi kucakla ve Dalgalar gelip..

Yokuz - Kime Baktın 03:15

Yokuz - Kime Baktın

Kime Baktın şarkı sözleri ile Kime baktın? Kendini hep ararsın, hep ararsın Neye şaştın? Kendini hep satarsın, hep satarsın Neye güldün? Kendini hep üzersin, hep üzersin Niye sustun? Doğruyu sen bilirsin, sen kibirsin ..

Deniz Tekin - Uyanmalıyım (Official Video) 05:32

Deniz Tekin - Uyanmalıyım (Official Video)

Söz-Müzik: Deniz Tekin Düzenleme: Deniz Tekin, Bartu Özbatur, Gürhan Öğütücü, Sezer Özdem Davul: Bartu Özbatur Elektrogitar: Gürhan Öğütücü Bas gitar: Sezer Özdem Yönetmen: Can Özen Şarkı Sözleri: Fark edince çok zor, v..

Afi Ares - Soldan Basarak (Official Audio) 03:26

Afi Ares - Soldan Basarak (Official Audio)

Söz: Afi Ares Müzik & Düzenleme: Mahir Akın Şarkı Sözleri: Basitleşen tavırlar gelip geçer yanımdan Kayıp düşlerim ve siz bütün dünlerimden İz bıraktı başarılarıma K*şarı yanıma yakıştıramam o yüzden tekim Bu yolların ..

Tuğba Özerk - Koltuklar Kitaplar 03:57

Tuğba Özerk - Koltuklar Kitaplar

Söz & Müzik: Tuğba Özerk Düzenleme: Erhan Bayrak Ara Melodi : Aylin Alaz Bayrak Kayıt : Erhan Bayrak Mix / Mastering : Celil Yavuz Gitar : Caner Güneysu Yaylılar : İstanbul Strings ( Studyo Can ) Ud / Cümbüş : Altuğ..

Taylan Paskal - Bir Damla Gözyaşı 03:00

Taylan Paskal - Bir Damla Gözyaşı

Söz & Müzik: Taylan Paskal Düzenleme: Ufuk Bulut Yönetmen: Celal Turgut, Ahmet Furkan Öksü Bir Damla Gözyaşı şarkı sözleri ile Seni bir de bana sorsan, Ateşimi alıp soğutsan, Bir gönülden, bir serden, bir de senden. B..

Patron & Sagopa Kajmer - Siyah (Official Video) 03:50

Patron & Sagopa Kajmer - Siyah (Official Video)

Şarkı Sözleri ; PATRON Karanlık sardı semtin sokaklarını Çatılar ve şehir ışıklarını Tuz basar ay bu gece benim yarama Bir saat bile kalamam Bir daha seni aramam Kalbim sanki bi plastik poşet uçuyor Şansım yok hep pus..

Taylor Swift - Blank Space 04:32

Taylor Swift - Blank Space

Nice to meet you, where you been? Tanıştığımıza memnun oldun,nerelerde kaldın? I could show you incredible things Sana inanılmaz şeyler gösterebilirdim Magic, madness, heaven, sin Sinir,delilik,cennet,günah Saw you..

  • PengoTV tarafından
  • 991 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Melih Gorgun - 14 Bahar 04:28

Melih Gorgun - 14 Bahar

Saçlarıma vurdu ayrılık ayları Bir seni çok sevdim Bir de baharları Bir seni özledim Bir seni bekledim Unuttum gidenleri Gidenler dönmüyor geri Yollarıma çıkma çıkarsan hiç acımam Gözlerime bakma bakarsan dayanamam Bil..

  • Candy tarafından
  • 1.150 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Gökhan Türkmen - _Dene_ 03:45

Gökhan Türkmen - _Dene_

Söz & Müzik : Serhat Tekin Düzenleme : Caner Anar Yönetmen : Murat Joker Miksaj : Sertaç Özgümüş Mastering : Çağlar Türkmen Stil Danışmanı : Birsen Ölmez TEŞEKKÜRLER..... ALP KIRŞAN BORA UZER GOLDEN SAVOY OTEL KEREM GÜ..

Sertab Erener - Ben Yaşarım 05:01

Sertab Erener - Ben Yaşarım

İçimdeki yokluğuna ağladım Geceleri gündüzlere de bağladım Dudaklarıma ismini yasakladım Duvarlara yüreğimi yasladım Yokluğunu hatalarıma bağladım Geç oldu ama şimdi anladım Akarım, taşarım, yol olur, ben yaşarım Söyle ..

Nisan Nicole Rona - Gidiyorum 04:19

Nisan Nicole Rona - Gidiyorum

Gidiyorum şarkı sözleri ile Zaman sadece birazcık zaman Geçici bu öfke, bu hırs, bu intikam Acılarımız tarih kadar eski Nefes alıp vermek misali olağan Zaman sadece birazcık zaman Son bulduğu yerde sevgiler bir tek a..

Sharief x Ender x Harun Aga - Dunya 03:41

Sharief x Ender x Harun Aga - Dunya

Dunya şarkı sözleri ile... Nakarat: Ender 2x Hayallerimiz sayende simdi paramparca, yarinlarda Göz yaslarim tükendi direndi karanlikta, damla damla Sharief: A..

Raviş - Güle Güle Sevgilim (Official Video) [ @ravismuzik ] 04:06

Raviş - Güle Güle Sevgilim (Official Video) [ @ravismuzik ]

Güle güle sevgilim Ayrılık zamanıdır şimdi Yüreğimin darağacına Bir ipte sen vur şimdi Seni sevdiğim kadar Sensizliği de sevmeliyim şimdi Güle güle sevgilim Bilirsin ağlayamam şimdi Hem ben ağlarsam söyle nasıl ..

Heyss - Jargon 02:26

Heyss - Jargon

Jargon şarkı sözleri ile Denedim denedim olmuyo diye bişey yok şansımı zorluyom Çevrem çok hepsi boş Ailem dışında inanan yok Çekilin önümden artık yapicak bu işi Kalmadı sabrım yok Tikadim kulakları bak olsada engel t..

Hayki B1R 04:06

Hayki B1R

Beyaz bir altın pamuk, Adanamdan hediye Tüm dünya aşıktır, bilirsin; Van'daki kediye Gökteki Ay; tıpkı bizim Kütahya'da porselen, Güneş doğarken İstanbul'dan bir başka yükselir... Artvin'de bal kadar tatlı; Afyon'da kay..

Volkan'ın Çok Sevdiği Civcivi Saliha - Avrupa Yakası 01:45

Volkan'ın Çok Sevdiği Civcivi Saliha - Avrupa Yakası

Avrupa Yakası dizisinden hatırladığımız Volkan'ın (Ata Demirer) üstüne oturarak ölümüne sebep olduğu, çok sevdiği civcivi Saliha ile olan anısı...

  • PITIRCIK tarafından
  • 7.354 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Ünlülerin Sevgililer Günü Paylaşımları! 06:09

Ünlülerin Sevgililer Günü Paylaşımları!

Ünlülerin sosyal medyada paylaştığı 14 Şubat'a özel resimlerden kimisi çok imrendirdi kimisi de çok güldürdü.....

  • ANKA tarafından
  • 826 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Olanlar Oldu Film Fragmanı 02:11

Olanlar Oldu Film Fragmanı

Olanlar Oldu Filminin Özeti Zafer ve annesi Döndü Hanım, Ege’nin bir kıyı kasabasında birlikte yaşamaktadır. Yaşı geçmekte olan oğlunun kasabanın güzeli Mehtap’tan ayrılmış olmasına ve hâlâ evlenmemiş olmasına üzülen Dön..

  • PengoTV tarafından
  • 5.927 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Adı Efsane 6. Bölüm - Efsane'nin Yıkıldığı An! 04:55

Adı Efsane 6. Bölüm - Efsane'nin Yıkıldığı An!

2017 yeni ve iddialı yapımları arasında olan Adı Efsane dizisinde Melis, yıllardır içinde biriktirdiği öfkeyi babası Tarık'ın yüzüne kusuyor. Baba kız arasında gergin dakikalar yaşanıyor.....

  • ANKA tarafından
  • 839 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Adı Efsane 7. Bölüm Fragmanı 00:52

Adı Efsane 7. Bölüm Fragmanı

Melis vuruluyor! Hastaneye kaldırılan Melis, hayati tehlikeyi atlatabilecek mi?..