#Aslı enver eteği belinde dinle

Siyah Beyaz Aşk 20. Bölüm 3. Fragmanı 00:59

Siyah Beyaz Aşk 20. Bölüm 3. Fragmanı

Siyah Beyaz Aşk 20. Bölüm 3. Fragmanı yayında! Ferhat, söyleyemediği duygu dolu sözlerini Aslı uyurken söylüyor! Ferhat, Aslı'nın uyuduğu sırada içindeki güzel duyguları ortaya çıkıyor. Sert mizacının yanında, içinde ta..

Siyah Beyaz Aşk 7. Bölüm 3. Fragmanı 01:05

Siyah Beyaz Aşk 7. Bölüm 3. Fragmanı

Siyah Beyaz Aşk 7. Bölüm Fragmanı - 3 yayında! Ferhat, uzun süredir kalbinde bulamadığı sevdayı Aslı'da bulabilecek mi? Ferhat, peşinde olan adamlar tarafından vurulmuştur. Ferhat'ın vurulduğu an yanında olan Aslı, hast..

Diriliş Ertuğrul 108. Bölüm İzle 2:43:28

Diriliş Ertuğrul 108. Bölüm İzle

Ertuğrul, saraya Halime ile birlikte gelmiş, Ares’i getirdiğini kimseye belli etmemişti. Ares’in Emir Saadeddin’le yaptığı işbirliğini sultanın huzurunda itiraf ettirmek isteyen Ertuğrul, huzura çıktığında Ares’i getirtm..

Siyah Beyaz Aşk 26. Bölüm 2. Fragmanı 00:59

Siyah Beyaz Aşk 26. Bölüm 2. Fragmanı

Siyah Beyaz Aşk 26. Bölüm Fragmanı - 2 yayında! Aslı ve Ferhat, doğacak çocuklarını düşünerek hayatlarını yeniliyor. Aslı ve Ferhat, geçmişi arkada bırakarak yeni hayatlarında mutlu olmayı başarabilecekler mi? Siyah Be..

Siyah Beyaz Aşk 25. Bölüm Fragmanı 00:56

Siyah Beyaz Aşk 25. Bölüm Fragmanı

Siyah Beyaz Aşk 25. Bölüm Fragmanı yayında! Yiğit ölüm kalım savaşı veriyor; Ferhat ile Aslı, kendi yollarını çiziyor! Yiğit, düzenlediği operasyondan sonra Namık Emirhan'ın birlikte çalıştığı kaçakçıların hedefi haline..

Siyah Beyaz Aşk 26. Bölüm Fragmanı 00:55

Siyah Beyaz Aşk 26. Bölüm Fragmanı

Siyah Beyaz Aşk 26. Bölüm Fragmanı yayında! Ferhat, Cüneyt'i tüm yaptıkları için ölümle cezalandıracak mı? Ferhat ve Aslı, hayatlarındaki kötülükleri çıkartarak; yeni bir hayata başlangıç yapmak için birbirlerine söz ve..

Siyah Beyaz Aşk 30. Bölüm Fragmanı 00:56

Siyah Beyaz Aşk 30. Bölüm Fragmanı

Siyah Beyaz Aşk 30. Bölüm Fragmanı yayında! Ferhat, intikam hırsı yüzünden Aslı ile büyük bir tartışma içerisine giriyor! Ferhat, babasının ölümüne sebep olan kişinin Namık Emirhan olduğunu öğrenmesiyle intikam peşinde ..

Fındıklı Damla Çikolatalı Biscotti Tarifi 04:54

Fındıklı Damla Çikolatalı Biscotti Tarifi

Malzemeler: 2 yumurta (birinin akı üzerine sürülmek için ayrılacak), 100 gr tereyağ, 2 su bardağı un, 3/4 su bardağı pudra şekeri, 1,5 çay kaşığı kabartma tozu, 1 paket vanilya, Bir tutam tuz, 1/2 su bardağı kalın çekilm..

Taha Özer Yaptırdığı Estetik Ameliyatları Açıkladı 13:27

Taha Özer Yaptırdığı Estetik Ameliyatları Açıkladı

Beyaz Magazin'e konuk olan Aslı Hünel'e eşi Savaş Yurtsever'den süpriz! Savaş Yurtsever eşi Aslı Hünel ile ilgili özel hayatlarına dair birçok açıklamada bulundu...

  • BETA tarafından
  • 158 görüntüleme
  • 5 yıl önce
Yavuz Akyazıcı - Yürek 03:49

Yavuz Akyazıcı - Yürek

Yavuz Akyazıcı - Yürek Dinle Funda Akyazıcı v, Yavuz Akyazıcı g, Enver Muhamedi b, Derin Bayhan d Music, Lyrics - Ari Barokas Göksu Duvarcı, Saba Sümer - Camera Sound Engineers: Ömer Taşkın, Serkan Kargacı Arrangeme..

  • TOP MÜZİK tarafından
  • 1.125 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Akif Yılmas & Barış Behram - Paranoya 03:37

Akif Yılmas & Barış Behram - Paranoya

Söz & Müzik: Akif Yılmas, Barış Behram Müzik Yönetmeni & Düzenleme: Barış Behram Aranje: Gazelle Kayıt: Süpernova Müzik Mix: Enver Akarcalı Mastering: Muhammer Tokmak Bağlama: Varol Balabanoğlu Keman: Sinan Acar Yönetmen..

Gazi Mustafa Kemal 8.Bölüm izle 27:52

Gazi Mustafa Kemal 8.Bölüm izle

Programın 8. bölümünde; Atatürk'ün 17 Ağustos Kireçtepe ve 21 Ağustos 2. Anafartalar Zaferi'ni kazanması, Çanakkale Savaşı'ndan ayrılması, Enver Paşa ile yazışmaları ve Bitlis'i düşman işgalinden kurtarması konu edilmekt..

  • TRT ARŞİV tarafından
  • 1.177 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Gazi Mustafa Kemal 7.Bölüm izle 28:26

Gazi Mustafa Kemal 7.Bölüm izle

Belgeselin 7. bölümünde; Atatürk’ün 9-10 Ağustos Anafartalar Zaferi'ni kazanması, Conkbayırı savunması ve albay olması, 16. Kolordu Komutanlığı’na getirilmesi, cepheye gelen Enver Paşa’nın kendisini ziyarete gelmemesi üz..

Gazi Mustafa Kemal 3.Bölüm izle 28:11

Gazi Mustafa Kemal 3.Bölüm izle

Belgeselin 3. bölümünde; Atatürk'ün Manastır 3. Orduya tayin olması, 1909’da 31 Mart Olayını bastırmak üzere İstanbul'a giden harekat ordusunda kurmay başkanı olması, Enver, Talat ve Cevat Paşa'yla ilişkileri konu edilme..

Zirvedekiler 47.Bölüm 48:50

Zirvedekiler 47.Bölüm

Topluma mal olmuş, kendini milyonlara sevdirmiş siyasetçi, sanatçı, sporcu ve iş adamı olmak üzere ünlülerimizin bilinmeyen yüzlerini ortaya çıkarmak, başarı öykülerini dinlemek, aile hayatını biraz daha yakından tanımak..

İşte Hayat 11.Bölüm 45:35

İşte Hayat 11.Bölüm

Uğur Dündar'ın sunuculuğunu yaptığı programın 11. bölümünde; Türkiye'de amatör futbol, Bafa Gölü'ndeki balıkçıların sorunları, Hava Trafik Kontrol Kulesi ve Bodrum'da kızılderili yaşantısı süren Enver Kayador konu edilme..

Cumhuriyet'in Çocukları 29 Ekim'i Coşkuyla Kutladı 02:39

Cumhuriyet'in Çocukları 29 Ekim'i Coşkuyla Kutladı

Cumhuriyet'in Çocukları 29 Ekim'i Coşkuyla Kutladı Bahçeşehir Okulları Cumhuriyetimiz'in 93. Kuruluş yılı şerefine '29 Ekim Cumhuriyet Gençleri Konseri' ile kutladı. Bahçeşehir Okulları Cumhuriyetimiz'in 93. Kuruluş y..

Mardin’de 17 Belediye Yöneticisi Tutuklandı 01:31

Mardin’de 17 Belediye Yöneticisi Tutuklandı

Mardin Cumhuriyet Başsavcılığı’nın başlattığı soruşturma kapsamında aralarında Adliyeye sevk edilen 20 kişiden 17’si tutuklandı. Mardin adliyesine Pazar günü çıkarılan 20 kişiden Mardin Büyükşehir Belediyesi Sağlık İşle..

Mesut Yar Nasıl 40 Kilo Verdi 00:50

Mesut Yar Nasıl 40 Kilo Verdi

Enver Aysever ile Aykırı Sorular'a konuk olan Mesut Yar, tüm Türkiye'nin dikkatini çeken zayıflama sürecinden bahsetti...

  • NABIZ tarafından
  • 764 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Tutsak 5. Bölüm Fragmanı 00:49

Tutsak 5. Bölüm Fragmanı

Tutsak 5. Bölüm Fragmanı yayında! Sadullah'ın merak edilen katili Bahadır mı? Kenan'ın Elif'e güvenmesinde beklediği bir çıkarı var mı? Hayata umutla bakan, neşeli, masum, gururlu ve güzel bir genç kız olan Elif, ailesi..

Umut Yılmaz Güney  Tuncel Kurtiz Türk Filmi İzle 1:39:01

Umut Yılmaz Güney Tuncel Kurtiz Türk Filmi İzle

Özel bir otonun çiğnediği atının ölümuyle dünyası yıkılan, parası olmadığı için yeni bir ot alamayan Cabbar, yaşamındaki son umudunu bir hocanın peşine takılmakta bulur. Ama aradıkları meçhul define bulunmaz. Final ilgin..

  • PengoTV tarafından
  • 33.735 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Tersine Dünya Demet Akbağ Türk Filmi Full Hd İzle 1:36:09

Tersine Dünya Demet Akbağ Türk Filmi Full Hd İzle

Filmin Konusu: Filmde, kadınlar ve erkekler arasındaki rollerin değiştiği bir dünyada yaşananlar konu edilir. Bitirim Leyla ve Sarı Leman yaşadıkları mahallenin delikanlı kadınlarıdır. Leman bir fabrikada çalışırken, Le..

  • PengoTV tarafından
  • 8.305 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Pir Sultan Abdal Tamamı Türk Filmi İzle 1:31:15

Pir Sultan Abdal Tamamı Türk Filmi İzle

Künye Yönetmen Remzi Jöntürk Senaryo Mehmet Aydın Yapımcı Ümit Utku Müzik Ali Ekber Çiçek Görüntü Yönetmeni Enver Burçkin Eser Mustafa Özkan Vizyona Giriş Tarihi 01 Kasım 1973 Süre 91 dk Tür Biyografi, Dram Özel..

  • Tv Series tarafından
  • 8.572 görüntüleme
  • 7 yıl önce
İçişleri Bakanı Süleyman Soylu sel bölgesinde 02:57

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu sel bölgesinde

Sel afetinin vurduğu 22 Ağustos gecesinden itibaren Giresun'da bulunan İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Dereli ilçesinden sonra Güce'de de incelemelerde bulundu. Helikopterle ilçe merkezine gelen Bakan Soylu, ilçeye bağlı..

Yoksulluk Seçimleri Nasıl Etkileyecek 08:04

Yoksulluk Seçimleri Nasıl Etkileyecek

Yoksulluk seçimleri nasıl etkileyecek? Enver Aysever'in sunduğu Ayrıntılar'ın bu haftaki konukları; Siyaset Bilimci Doç. Dr. Cangül Örnek, Akademisyen Dr. Neslişah Başaran Lotz, Sosyolog Pınar Kılavuz, Siyasal İletişim ..

300 Çocuğa 120 Milyon Liralık Burs Fırsatı 06:18

300 Çocuğa 120 Milyon Liralık Burs Fırsatı

Semra & Enver Yücel Vakfı üçüncü burs başvuru dönemini başlattı. Alınacak yeni bursiyerlerle birlikte toplamda 300 çocuğa 8 yıllık eğitim öğretim dönemi boyunca 120 milyon TL'lik burs verecek...

Aysever İle Özdağ Arasında Göçmen Tartışması Neden Sakin Değilsiniz 08:37

Aysever İle Özdağ Arasında Göçmen Tartışması Neden Sakin Değilsiniz

Aysever ile Özdağ arasında göçmen tartışması: Neden sakin değilsiniz? Enver Aysever'in sunduğu Ayrıntılar'ın bu haftaki konukları Türkiye'nin Sesi Partisi Kurucu Partisi Ayhan Bilgen, Türkiye Komünist Partisi Genel Se..

Alman Avrat 40 Bin Mark 1988 Ali Avaz Türk Filmi İzle 1:28:19

Alman Avrat 40 Bin Mark 1988 Ali Avaz Türk Filmi İzle

Alman Avrat 40 Bin Mark - Ali Avaz (1988 - 88 dk) Konu: Almanya'da evlendiği alman karısıyla Türkiye'deki köyüne dönen Ali Avaz'ın yaşadıklarını esprili bir dilde anlatılmaktadır. Yönetmen : Ali Avaz Senaryo : Ali Avaz..

  • PengoTV tarafından
  • 6.527 görüntüleme
  • 7 yıl önce
YGS Nedir 03:57

YGS Nedir

Yüksek öğretime geçiş sınavı. O ana kadar normaldi artık yükseğe geçiyorsun. Nasa’ya düşünüyoruz seni. Çünkü sen koçaklama ile güzelleme arasındaki farkı bildin. O yüzden sana bi kıyak. Tarih cevapları: barut, abbasiler,..

Sarıkamış Şehitleri İçin 50 Bin Kişi Yürüdü 01:00

Sarıkamış Şehitleri İçin 50 Bin Kişi Yürüdü

Kars'ın Sarıkamış ilçesinde, Sarıkamış Harekatı'nın 103. yılı anma etkinlikleri çerçevesinde, Gençlik ve Spor Bakanı Osman Aşkın Bak, Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Ahmet Arslan ve çok sayıda vatandaşın katıl..