#Aslı hünel yıkılmadan Çıkma karşıma müzik dinle

Ferdi Tayfur Ağlamazsam Uyuyamam 05:05

Ferdi Tayfur Ağlamazsam Uyuyamam

Bir sen söyle bir de beni dinlermisin ey kardeşim Yıllaryılı bu yollarda ömrümü harcamışım Hangimiz usanıp hangimiz bıkacağız Hangimiz yıkılmadan sabahı bulacağız Ben usanmam ben bıkmam ben onsuz yaşayamam Ben her gece ..

Gece Yarısı Sokakta Yakalanan Genç- -Cezayı Duysa Annem Evlatlıktan Reddeder- 02:51

Gece Yarısı Sokakta Yakalanan Genç- -Cezayı Duysa Annem Evlatlıktan Re

Bursa'da sokağa çıkma kısıtlamasıyla birlikte şehir merkezi ve 17 ilçede polis ekipleri alarma geçti. Ekipler saat 23.00 sıralarında sokakta dolaşan iki genci durdurdu. Üzerlerinde kimlik de olmayan gençlerden birisi 3 b..

Pkk Şeytan Üçgeninde Sıkıştı,  Kandil Kadrosu Da Orada. 01:52

Pkk Şeytan Üçgeninde Sıkıştı, Kandil Kadrosu Da Orada.

Pkk Şeytan Üçgeninde Sıkıştı Diyarbakır'da şeytan üçgeni olarak adlandırılan ve Lice, Hani ve Kocaköy ilçeleri kırsalında geniş çaplı operasyon başladı. PKK 'şeytan üçgeni'nde sıkıştı. Kandil kadrosu da orada. Diyarba..

Mustafa Ceceli - Can Parçam 03:42

Mustafa Ceceli - Can Parçam

kalemin günahı yok söz bittiyse çıksın yerinden göz değdiyse yaşanıyormuş nefessiz yanıyorum ben ateşsiz dualarım dilsiz Allah’a yaşatmasın sensiz can parçam tut ellerimi sakın bırakma ölene kadar sınıyor hak belli ki b..

Nepotizm Nedir 03:07

Nepotizm Nedir

Akraba kayırma, yakın kayırma demektir. (Dalga geçerek) Akraba kayırma, yakın kayırma TDK ‘da pek kibar. Bu bizim hemşericilik, toprakçılık, torpilcilik. Geldiğin yeri unutmayacaksın; Bir de böyle bir şey var değil mi? e..

Sarpsborg 2 - 3 Beşiktaş Uefa Şampiyonlar Ligi Maç Özeti 06:15

Sarpsborg 2 - 3 Beşiktaş Uefa Şampiyonlar Ligi Maç Özeti

Beşiktaş Avrupa Ligi I Grubu 5. maçında 2-0 geriye düştüğü maçta Sarpsborg'u 3-2 mağlup etti ve gruptan çıkma şansını devam ettirdi. Karşılaşmanın ilk yarısında Beşiktaş kalesinde hiç beklemediği iki gol gördü. Maçın h..

Genç İmam, Sosyal Medyadaki Videoları İzleyerek Traktör Yaptı 04:52

Genç İmam, Sosyal Medyadaki Videoları İzleyerek Traktör Yaptı

Gümüşhaneli 29 yaşındaki imam köy işlerini yapan babasına traktör alamayınca sosyal medyadaki videoları izleyerek kendi imkanları ile çıkma parçalarla mini bir traktör yaptı. Merkeze bağlı Aşağı Alıçlı köyünden olan 2 ç..

Prof. Dr. Ceyhan koronavirüste endişelendiren yeni gelişmeyi açıkladı 03:58

Prof. Dr. Ceyhan koronavirüste endişelendiren yeni gelişmeyi açıkladı

Hacettepe Üniversitesi Tıp Fakültesi Çocuk Enfeksiyon Hastalıkları Bilim Dalı Başkanı Prof. Dr. Mehmet Ceyhan, koronavirüs salgınında hasta yaş ortalamasının düştüğünü ifade etti. Ceyhan, pandeminin başından bu yana 15 y..

Her Kış Fiyatı Düşen İkinci El Otomobillerde Bu Kış Düşüş Beklenmiyor 03:00

Her Kış Fiyatı Düşen İkinci El Otomobillerde Bu Kış Düşüş Beklenmiyor

Vatandaşlar son dönemlerde fahiş oranda artan ikinci el otomobil fiyatlarından yana dert yanarken, kış sezonuna doğru fiyatlarda her yıl olduğunu gibi bir düşüş olmayacağı tahmin ediliyor. İkinci el otomobil pazarında Ko..

Televizyonu Olmayan Yaşlı Kadın Kısıtlamadan Habersiz Ekmek Almaya Geldi 02:33

Televizyonu Olmayan Yaşlı Kadın Kısıtlamadan Habersiz Ekmek Almaya Gel

Düzce’de sokağa çıkma kısıtlamasında hasta eşine sıcak ekmek almak üzere dışarı çıkan yaşlı kadın polis ekipleri tarafından fark edildi. Ekipler evinde televizyon bulunmadığı için kısıtlamadan haberi olmayan yaşlı kadına..

Sokaklarda Yaşayan Ali Çiftçi'ye Kesilen Ceza İptal Edildi 27.12.2020 TURKEY 01:12

Sokaklarda Yaşayan Ali Çiftçi'ye Kesilen Ceza İptal Edildi 27.12.2020

Sokaklarda Yaşayan Ali Çiftçi'ye Kesilen Ceza İptal Edildi 27.12.2020 TURKEY Emniyet, sokakta yaşayan inşaat işçisine kesilen 3 bin 150 lira ceza nedeniyle özür diledi Antalya'da kalacak yeri olmadığı için sokağa çıkm..

“Maaşını benim vergimle veriyorlar” cümlesi polisi çileden çıkardı 00:58

“Maaşını benim vergimle veriyorlar” cümlesi polisi çileden çıkardı

Memur-Sen bağlantı yolunda hafta sonu kısıtlaması nedeniyle uygulama yapan polis ekipleri içinde 3 kişi olan bir aracı durdurdu. Araç içerisinden polisin yanına gelen bir şahıs “Benim maaşımla maaş alıyorsunuz” deyince p..

2023 KRİTİK YIL! 1:53:01

2023 KRİTİK YIL!

Bildiğimiz Her Şey Yalanlanacak! Gerçeklerin Ortaya Çıkma Zamanı Geldi! Bizi Engellemeye Çalışıyorlar Kur'an Kursu Çocuklara Kur'an'ı Öğretebiliyor Mu? Din Bahanesiyle Türkler Üzerine Oynanan Oyunlar ORJİNAL NUTUK ..

  • STUDIO AS tarafından
  • 16 görüntüleme
  • 2 yıl önce
Bodrum Masalı 31.Bölüm Fragmanı 00:54

Bodrum Masalı 31.Bölüm Fragmanı

Bodrum Masalı son bölümde Aslı, Ateş’in başka bir kızla öpüşmesinin ardından aklında soru işaretleri oluşması nedeniyle annesi Maya’ya ne yapması gerektiğini sormuştu. Maya ise “Sen gerçekten Ateş’in seni aldatabileceğin..

Baba Candır 66.Bölüm Fragmanı (Final) 00:38

Baba Candır 66.Bölüm Fragmanı (Final)

Evde son günlerini geçiren çocuklar tek tek odalarıyla ve anılarıyla vedalaşırlar. Çocukların gidişiyle beraber evi ve yufkacıyı satıp emekliye ayrılmayı planlayan Salih Usta’ya büyük sürpriz yaparlar. Kutlama için bütün..

Murat Boz Bahar Candan'la Çok Fena Yakalandı! 02:19

Murat Boz Bahar Candan'la Çok Fena Yakalandı!

Murat Boz Bahar Candan ihanet gecesinin görüntüleri Aslı Enver izlemesin! Aslı Enver Murat Boz terk etti Aslı Enver Murat Boz ayrıldı..

  • ANKA tarafından
  • 1.204 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Bir Genç Kız Geceleri Tek Başına Sokakta Gezer Mi 00:33

Bir Genç Kız Geceleri Tek Başına Sokakta Gezer Mi

Fırtına Kemal (Cüneyt Arkın) yardımsever, iyi kalpli, güçlü bir gece kulübü ve kumarhane sahibidir. Amansız Tayyar (Turgut Özatay) kulübü ve kumarhaneyi Kemal'den almak ister. Kendisinden çiçek almadığı günü uğursuz sayd..

Şeytan-ı Racim 2 - İfrit 2015 Türk Filmi İzle 1:23:01

Şeytan-ı Racim 2 - İfrit 2015 Türk Filmi İzle

Konusu : Aslı, dokuz yaşından itibaren yetimhanede büyümüş, sıkıntılı bir çocukluk ve ergenlik dönemi geçirmiştir. Yıllar sonra çocukluğundan beri ona musallat olan, onu kontrol eden güç tekrar ortaya çıkmıştır. Aslı'nı..

Siyah Beyaz Aşk 14. Bölüm Fragmanıı 00:55

Siyah Beyaz Aşk 14. Bölüm Fragmanıı

Siyah Beyaz Aşk 14. Bölüm Fragmanı yayında! Aslı ile Ferhat'ın karşısına çıkan zorluklar, birbirlerine olan inançlarını yıkacak mı? Ferhat, karanlık dünyasından Aslı'yı uzak tutmak ister. Aslı ise zorluklarıdan kaçan bi..

Siyah Beyaz Aşk 22. Bölüm 2. Fragmanı 00:59

Siyah Beyaz Aşk 22. Bölüm 2. Fragmanı

Siyah Beyaz Aşk 22. Bölüm 2. Fragmanı yayında! Aslı ile Ferhat, boşanma kararından vazgeçecekler mi? Abisi Cem'in ölümüyle hayatına dair yeni kararlar alan Aslı, Ferhat ile boşanma noktasına gelir. İkilinin birbirlerine..

Siyah Beyaz Aşk 24. Bölüm Fragmanı 01:01

Siyah Beyaz Aşk 24. Bölüm Fragmanı

Siyah Beyaz Aşk 24. Bölüm Fragmanı yayında! Aslı, Ferhat'tan sakladığı sırrı itiraf ediyor! Ferhat, yaşadıkları olayların üstüne Aslı'yı terketmeyi kafasına koymuştur. Aslı ise Ferhat'tan hiçbir zaman ayrılmak istememek..

Sessiz Ol Fragmanı 01:47

Sessiz Ol Fragmanı

Murat ve Aslı uyandıkların dehşet içerisinde kalırlar. Kendilerini elleri bağlı bir şekilde bilmedikleri bir yerde bulurlar. Üstelik odada tanımadıkları baygın bir genç ve küçük bir çocuk vardır. Yaşadıklarına anlam vere..

Baba Kız, Ata Tohumunu Korumak İçin 5 Yıldır Domates Üretiyor 03:29

Baba Kız, Ata Tohumunu Korumak İçin 5 Yıldır Domates Üretiyor

Denizli’de Orman Mühendisi Aslı Sözeri, babasıyla birlikte 5 yıldır ata tohumu domatesleri korumak için üretim yapıyor. Özel serasında ata tohumundan domates fidanı da üreten Sözeri, fidanların büyük bölümünü ücretsiz ol..

Başbakan Binali Yıldırım Sanatçılarla Bir Araya Geldi 09:26

Başbakan Binali Yıldırım Sanatçılarla Bir Araya Geldi

Başbakan Binali Yıldırım'ın, çeşitli sanat dallarında çalışmalarını sürdüren yaklaşık 90 sanatçıyla bir araya geldiği toplantı sona erdi. Yıldırım, Başbakanlık Dolmabahçe Ofisi'nde farklı alanlarda çalışmalarını sürdüren..

  • ANKA tarafından
  • 897 görüntüleme
  • 7 yıl önce
İrem Derici - Acemi Balık 04:09

İrem Derici - Acemi Balık

İrem Derici - Acemi Balık Müzik Dinle Şarkı sözleri Beni kalbimden vuranlar varya Sürüne sürüne sürüne kapımı çalacak Karşıma geçip kıs kıs gülenler var ya Kapanıp önümde diz çöküp ağlayacak Eder miyim, eder miyim Del..

Ceylan Ertem - Aşık Oluyorum Eyvah (İlhan Şeşen - Hediyem) 04:05

Ceylan Ertem - Aşık Oluyorum Eyvah (İlhan Şeşen - Hediyem)

Ceylan Ertem - Aşık Oluyorum Eyvah (İlhan Şeşen - Hediyem) Dinle Bir ses var içimde seni fısıldar gibi erden çıktın karşıma yine neler başlar gibi hem güzel hem değil gözümde yaşlar gibi yine geceler ağır olacak sabaha ..

Serdar Ortaç - Şeytan 05:09

Serdar Ortaç - Şeytan

Serdar Ortaç - Şeytan Müzik Dinle Şarkı Sözleri Hayat beni neden yoruyorsun? Madem çok günah, oyunu sen bozuyorsun. Nasip olsun en güzel aşktan bize, Adımız birer hastaya çıktı mı yüze bakan yok. Sanıyorlar diz çö..

Hüseyin Çetinkaya - Süslü Hatun 03:35

Hüseyin Çetinkaya - Süslü Hatun

Hüseyin Çetinkaya - Süslü Hatun Dinle Süslü Hatun şarkı sözleri ile; Saçlarını boyar makyajını yapar Bi kaşı da havada kızgın biraz Gözleri kara kara yanağı da al al Buğday tenli dudağı kiraz Cilvesi deli ediyor ne..

  • TOP MÜZİK tarafından
  • 6.659 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Faruk Sabancı & Sagopa Kajmer - Bu Sen Değilsin 03:44

Faruk Sabancı & Sagopa Kajmer - Bu Sen Değilsin

Karşıma almışım dünyamı, boğuşuyorum onunla. Kol kola girmiş ihanetler önümden geçiyor. Bileklerimi sıkıyor parmaklar, tırnaklar batıyor. Üstüme düşüyor sağnaklar, şansıma kalbim halen atıyor. Bekle ki çıksın dökülsün di..

Aziz Piyade - Bu Şehri Yakın 03:08

Aziz Piyade - Bu Şehri Yakın

Bu Şehri Yakın şarkı sözleri ile Sen sakın endişelenme kadın Kadın üşürse bu şehri yakın Yakınlarda olucam sakin Ben gidince gökyüzüne bakın Kalbim saklı bir vazoda Kafan güzelse yaz ona Kim kırdı lan bu vazoyu Hemen ç..

  • TOP MÜZİK tarafından
  • 1.297 görüntüleme
  • 5 yıl önce