#Aslında uzun zaman önce müzik dinle

Ovit Tünelinde  Işık Görüldü 03:18

Ovit Tünelinde Işık Görüldü

Ovit Tünelinde Işık Görüldü Hizmete girdiğinde dünyanın en uzun 2. tüneli olacak olan ve Rize ile Erzurum'u birbirine bağlayacak Ovit Tüneli’nde Başbakan Binali Yıldırım’ın kullandığı iş makinesinin son vuruşları ile ..

Cumhurbaşkanı Erdoğan: 'Türkiye’yi Lozan’a Hapsetmeye Çalışıyorlar' 05:40

Cumhurbaşkanı Erdoğan: 'Türkiye’yi Lozan’a Hapsetmeye Çalışıyorlar'

Cumhurbaşkanı Erdoğan: 'Türkiye’yi Lozan’a Hapsetmeye Çalışıyorlar' Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Lozan’ın tartışılmaz kutsal bir metin olmadığını belirterek, hala Türkiye’nin Lozan’a hapsedilmeye çalışıldığını sö..

Diyarbakır'da temaslı kişilerin pozitif vakaya dönüşme oranında artış 08:23

Diyarbakır'da temaslı kişilerin pozitif vakaya dönüşme oranında artış

Diyarbakır'da koronavirüs vakalarındaki artışı önce yoğun bakımda yatan hasta sayısı, ardından ise temaslı kişilerin pozitif vakaya dönüşme oranındaki artış izledi. Mayıs ayına kıyasla Türkiye genelinde 1.3 oranında arta..

Kara Mamba Yılanının Yumurtadan Çıkış Anı 03:54

Kara Mamba Yılanının Yumurtadan Çıkış Anı

Kara mamba (Dendroaspis polylepis), Elapidae familyasından son derece saldırgan ve zehirli bir yılan türü. Anavatanı Afrika olup, dünyanın ikinci en uzun zehirli yılanıdır. Erişkin kara mambaların ortalama boyu 2,5 metr..

  • PITIRCIK tarafından
  • 639 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Fifth Harmony - All In My Head (Flex) ft Fetty Wap 03:31

Fifth Harmony - All In My Head (Flex) ft Fetty Wap

Fifth Harmony - All In My Head (Flex) ft Fetty Wap Beşinci Uyum - Tümü Başımda (Flex) ft Fetty Wap Flex, time to impress Come and climb in my bed Don't be shy, do your thing It's all in my head [Fetty Wap:] I wanna fl..

  • Candy tarafından
  • 838 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Bunlardan Kesinlikle Ücret Almamamız Gerekir 01:03

Bunlardan Kesinlikle Ücret Almamamız Gerekir

Bunlardan Kesinlikle Ücret Almamamız Gerekir Cumhurbaşkanı Erdoğan, kanser ilaçlarından dahi ücret alınmaması gerektiğini belirterek, Geçen Başbakanımız ve Sağlık Bakanımızla konuştuk. Dedim ki bakın kesinlikle, kanser..

Cumhurbaşkanı Erdoğan_ 'ÖSO Ve Komandolarımız El Bab'a Girdiler' 06:39

Cumhurbaşkanı Erdoğan_ 'ÖSO Ve Komandolarımız El Bab'a Girdiler'

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Özgür Suriye Ordusu ve arkalarında Türk Komandolarının El Bab'a girdiğini söyledi. Doğu ve Güneydoğu’sundaki operasyonları hatırlatarak, da hatırlatan Erdoğan, “Güneydoğu’da, Doğu’da..

 ibrahim Sadri  Ben Seni Hiç Sevmedim Ki 06:22

ibrahim Sadri Ben Seni Hiç Sevmedim Ki

Ben seni hiç sevmedim ki Yorgun akşamlarda söylediğimiz şarkıları sevdim Bir çiçeğe gülmeni, bir güle benzemeni sevdim Bir de yıldızları sevdim, Eylül akşamlarında gelip gözlerinde durdular Ben seni hiç sevmedim ki; Ben..

  • Candy tarafından
  • 894 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Çiftlik Bank Sahibi Mehmet Aydın'dan Açıklama 00:36

Çiftlik Bank Sahibi Mehmet Aydın'dan Açıklama

Biraz uzun ama geniş ve ayrıntılı bir tahlil yaptım bu konuyla ilgili. Okumanızı tavsiye ederim. 1. Bunların merkezi Türkiye'de değil, KKTC'deydi. Neden? diye sormadınız. Ben söyleyeyim: KKTC'yi tanıyan tek ülke Türkiy..

  • JET TV tarafından
  • 1.311 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Un Helvası Tarifi 04:32

Un Helvası Tarifi

Malzemeler: 3/4 su bardağı sıvı yağ, 2 su bardağı un, 3/4 su bardağı şeker, 1 su bardağı soğuk süt, Üzeri için tarçın. Uzun süredir ilk defa denediğim bir Tarifi aynı gün içerisinde paylaşıyorum sizlerle. Bu tarif beni ..

Türkiye Böyle 3'lü Görmedi (O Ses Türkiye Yılbaşı Özel) 02:45

Türkiye Böyle 3'lü Görmedi (O Ses Türkiye Yılbaşı Özel)

O Ses Türkiye Yılbaşı Özel bölümünde Arda Turan, Burak Yılmaz ve Gökhan Özoğuz muhteşem bir düete imza attı... Şarkı Sözleri_______________________: Seni gördüğüm zaman Dilim neden tutulur Seni gördüğüm zaman Güller elim..

  • PengoTV tarafından
  • 1.583 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Arkadaşını Oyuna Getirdi 10 Çirkin Arkadaş Şakası 03:40

Arkadaşını Oyuna Getirdi 10 Çirkin Arkadaş Şakası

Konu: Zor zamanlarda, mutlu anlarda, renkli hatıralarda arkadaşların yeri ayrıdır. Ancak bazen bu arkadaşlar eşek şakalarının kahramanı da olabiliyor. Bu videoda birbirinden çirkin şakalarla arkadaşlarını deli eden 10 k..

  • JET TV tarafından
  • 831 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Konyalılardan Rekor Kıran Erdoğan Klibi İzlerken Gözleriniz Dolacak! 08:02

Konyalılardan Rekor Kıran Erdoğan Klibi İzlerken Gözleriniz Dolacak!

Başbakan erdoğan klibi.. Konya erdoğan uzun adam klip. Başbakan erdoğan konyalılardan. konyalı erdoğan klibi. cumhurbaşkanı adayı Başbakan recep tayyip erdoğan klibi.. izlenme rekorları kıran Başbakan erdoğan klibi. Başb..

Gece - Bana Bir Sarki Soyle 03:38

Gece - Bana Bir Sarki Soyle

Tatlı bir uyuşukluk hissi bahsettiğim Ayak parmaklarından kafatasına kadar uzanan Bazıları berrak bir su gibidir bazıları da benim gibi Çamurlu bir göl merak ettiğin dibini Tutuşturmayı merak ediyorsan tutkuyu Peki..

Erkan Oğur Mamoş Türküsü 07:28

Erkan Oğur Mamoş Türküsü

Pencereden bir taş geldi Ben sandımki mamoş geldi Uyan mamoş mamoş uyan Başımıza ne iş geldi Mamoş palton tutayım mı ? Hayrına satayım mı ? Di gah mamoş mamoş di gah Başımıza yığıldı halk Eyvah mamoş mamoş eyvah Tabib ça..

Başbakan Yıldırım'dan Asgari Ücret Açıklaması 02:23

Başbakan Yıldırım'dan Asgari Ücret Açıklaması

Başbakan Binali Yıldırım, Çankaya Köşkü’nde Türkiye Genç İşadamları Konfederasyonu heyetini kabul etti. Yıldırım, asgari ücretle ilgili önemli açıklamalarda bulundu. Asgari ücretin belirlendiğini hatırlatan Yıldırım, “To..

Kardeşlerin Kavgası Ölümle Bitti 01:53

Kardeşlerin Kavgası Ölümle Bitti

Kardeşlerin Kavgası Ölümle Bitti Gaziantep'te husumetli iki kardeş arasında çıkan kavgada tüfeğin ateş alması sonucu vurulan ağabey Şükrü Uzun hayatını kaybetti Olay, önceki gece Şahinbey ilçesi Binevler Mahallesi 68 ..

Vezir Parmağında Yasemin Yalçın'a Kına Gecesi 01:38

Vezir Parmağında Yasemin Yalçın'a Kına Gecesi

Duayen oyuncu Yasemin Yalçın, yönetmen Mahsun Kırmızıgül’ün 25 Ocak’ta vizyona girecek olan yeni filmi ‘Vezir Parmağında yine oyunculuğuyla uzun süre konuşulacak. Boyut Film/ Murat Tokat yapımcılığında vizyona girecek ol..

  • PITIRCIK tarafından
  • 1.006 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Ceza - Bir Minik Mikrofon 04:47

Ceza - Bir Minik Mikrofon

Ceza - Bir Minik Mikrofon Müzik Dinle Şarkı Sözleri Sapır sapır dökülür yere patır patır ayak sesleri vardı düşmanın yok oldu hatırlatın zaten akıl makıl yok birinde çatır çatır aldım hep ben şadırvanın başında takıld..

Inna - Gimme Gimme 02:57

Inna - Gimme Gimme

Inna Gimme Gimme I pulled up to a palace in no town Twenty minutes from Bali oh yeah Got a feeling that is up at to go down Party people wanna party so I say Gimme gimme gimme gimme that love Gimme gimme gimme gimme th..

  • MÜZİKLER tarafından
  • 1.614 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Piyano Kek Tarifi  Kakaolu Kremalı Ağlayan Yaş Pasta 04:59

Piyano Kek Tarifi Kakaolu Kremalı Ağlayan Yaş Pasta

Yine değişik bir kek tarifi ile buradayız. Kremanın üzerine kakao serpilen, keki ise süt ile ıslatılan bu piyano kek nasıl yapılır öğrendikten sonra favori tarifleriniz arasında girecek. Kek yapımında önemli olan kekin i..

Cumhurbaşkanı Sincar’a Müsaade Edemeyiz 03:25

Cumhurbaşkanı Sincar’a Müsaade Edemeyiz

Cumhurbaşkanı Sincar’a Müsaade Edemeyiz Erdoğan: 'Sincar yeni bir Kandil olma yolunda, buna müsaade edemeyiz' Cumhurbaşkanı Erdoğan, Dün akşam Sayın Obama ile uzun uzun görüşmemiz oldu. PYD - YPG gibi örgütlere ihtiyac..

Bergen - Eller Aldı 03:41

Bergen - Eller Aldı

Eller aldı eller aldı, Sevdiğimi eller aldı.. Mutlu süren yaşantımı, Gözümdeki seller aldı.. Yüzün gülse kalbin, Ah çekip inliyor, Her zaman dünyamı, Başıma yıkıyor.. Yüzün gülse kalbin, Ah çekip ağlıyor, Her..

Darbenin Şifreleri 1999 Yılında Hazırlanan Raporda Gizli 05:05

Darbenin Şifreleri 1999 Yılında Hazırlanan Raporda Gizli

Darbenin Şifreleri 1999 Yılında Hazırlanan Raporda Gizli Dönemin Ankara Emniyet Müdür Yardımcısı Osman Ak tarafından hazırlanan ve Ankara Emniyet Müdürü Cevdet Saral tarafından 1999 yılında üst mercilere gönderilen FET..

Gülben Ergen - Ya Ölümsün Ya Düğün 04:45

Gülben Ergen - Ya Ölümsün Ya Düğün

yılmadım tükenmedim yorulmadan hep bekledim ha şimdi bugün ,ha şimdi yarın gece gündüz dua ettim yılmadım tükenmedim yorulmadan hep bekledim ha şimdi bugün ,ha şimdi yarın gece gündüz dua ettim bu ceza ,bu hükmün sonu ne..

Sevimli Tehlikeli Full Hd İzle 1:48:39

Sevimli Tehlikeli Full Hd İzle

Müzikal kimliğinden çok, oyuncu ve yönetmen kimliğiyle görmeye alıştığımız Özcan Deniz’in son filmi Sevimli Tehlikeli, Deniz’in şimdiye kadar yaptığı filmlerden hayli farklı bir yerde. Yine kendi yazıp yönettiği yeni fil..

  • Tv Series tarafından
  • 8.439 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Duman - Aman Aman 04:10

Duman - Aman Aman

Duman - Aman Aman Albüm Adı : Seni Kendime Sakladım Düzelten : BayanPisi Nereye gider başını alıp sorarsın Kim bilir durmadan nasıl susarsın Bilmeden boşuna atıp tutarsın Su gibi akıp geçer zaman Gezdin tozdun aman..

  • PengoTV tarafından
  • 1.890 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Sattas - Aman Aman 04:10

Sattas - Aman Aman

Sattas - Aman Aman Şarkı Sözleri Nereye gider başını alıp sorarsın Kim bilir durmadan nasıl susarsın Bilmeden boşuna atıp tutarsın Su gibi akıp geçer zaman Gezdin tozdun aman aman aman Sazdın sözdün aman aman aman ..

  • MÜZİKLER tarafından
  • 1.168 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Nisan Nicole Rona - Gidiyorum 04:19

Nisan Nicole Rona - Gidiyorum

Gidiyorum şarkı sözleri ile Zaman sadece birazcık zaman Geçici bu öfke, bu hırs, bu intikam Acılarımız tarih kadar eski Nefes alıp vermek misali olağan Zaman sadece birazcık zaman Son bulduğu yerde sevgiler bir tek a..

Muazzez Ersoy - KAHIR MEKTUBU(VOL-3) 04:53

Muazzez Ersoy - KAHIR MEKTUBU(VOL-3)

Muazzez Ersoy - KAHIR MEKTUBU Şarkı Sözleri e zaman iki satır yazmaya kalksam hep sana hep seni hep bizi yazıyorum e zaman bir kadeh alsam elime hep sana hep seni hep bizi içiyorum her gece kederdeyim durmadan içiy..

  • PITIRCIK tarafından
  • 1.292 görüntüleme
  • 8 yıl önce