#Asya usulü shot

Bisküvi Tadında Kurabiye Tarifi 02:24

Bisküvi Tadında Kurabiye Tarifi

Kurabiye Tarifi için gereken malzemeler: 125 gr oda sıcaklığında tereyağı veya margarin Yarım su bardağı sıvı yağ 1 adet yumurta 3/4 su bardağı şeker 1 paket vanilya 1 paket kabartma tozu Aldığı kadar un (yaklaşık 3 - 3,..

Yurdum İnsanının Bedava Masaj ile İmtihanı 01:21

Yurdum İnsanının Bedava Masaj ile İmtihanı

İstanbul Taksim Meydanı’nda Malezyalı bir doktor ve yardımcısı, vatandaşlara ilginç bir masaj tekniği uyguladı. İlginç masaj tekniğine memnun kalan vatandaşların da doktora Türk usulü masajla karşılık vermesi renkli görü..

  • JET TV tarafından
  • 1.204 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Avrasya Tüneli'nde Son 50 Gün 00:47

Avrasya Tüneli'nde Son 50 Gün

Avrasya Tüneli'nde Son 50 Gün Asya ve Anadolu yakasını denizin altından ikinci kez birbirine bağlayacak olan ’Avrasya Tüneli Projesi’, açılışına 50 gün kala havadan görüntülendi. Denizin altından iki yakayı birbiri..

Trene binmek o kadar kolay değilmiş :Durmadan Yolcu Alan Trenler Japon İcadı DEĞİL :-D 00:51

Trene binmek o kadar kolay değilmiş :Durmadan Yolcu Alan Trenler Japon

Asya ülkesinde hala Durmadan yolcu el yardımıyla yapılmaktadır. tuhaf ve komik tarafı yolcunun eşyasının arkasından baş yolcu ile gelmesi .eğlenceli video sizlerle...

  • PengoTV tarafından
  • 1.218 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Hulk'tan Kalecinin Aklını Alan Fantastik Gol! 01:26

Hulk'tan Kalecinin Aklını Alan Fantastik Gol!

Asya Şampiyonlar Ligi'nde Hulk fırtınası esti. Porto'nun ve Zenit'in eski forveti Brezilyalı Hulk takımı Sanghay'ın Seul karşısında oynadığı mücadelede attığı golle Çin'li futbolseverleri kendine hayran bıraktı...

  • Ömer tarafından
  • 1.131 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Başbakan Yıldırım- 'En güvenli liman Türkiye’dir' 07:34

Başbakan Yıldırım- 'En güvenli liman Türkiye’dir'

Başbakan Yıldırım- 'En güvenli liman Türkiye’dir' Başbakan Binali Yıldırım, “Dostlarımızın, kardeşlerimizin, Asya’dan, Afrika’dan, sığınacakları, yatırımlarını yapacakları en güvenli liman Türkiye’dir” dedi Başbakan ..

Erdoğan Fetih Marşı ile Mesaj Verdi 01:11

Erdoğan Fetih Marşı ile Mesaj Verdi

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, İstanbul Gençlik Festivali'nde gençlere fetih marşıyla mesaj verdi, Arif Nihat Asya'nın fetih marşı şiirini okudu....

Son Dakika- İzmir'de Operasyon! Özel Harekat Binasını Bombalayan Pilotun Eşi de Gözaltında 01:55

Son Dakika- İzmir'de Operasyon! Özel Harekat Binasını Bombalayan Pilot

Son Dakika- İzmir'de Operasyon! Özel Harekat Binasını Bombalayan Pilotun Eşi de Gözaltında Son dakika gelişmesi... İzmir Katip Çelebi Üniversitesi'nden 29 kişi FETÖ soruşturması kapsamında gözaltına alındı. Gözaltına al..

Just Dance Dünya Kupası'nda Şampiyon Olan Çılgın Türk Umutcan Tütüncü 13:37

Just Dance Dünya Kupası'nda Şampiyon Olan Çılgın Türk Umutcan Tütüncü

17-19 Şubat 2017 tarihinde düzenlenen Just Dance Dünya Kupası’nda şampiyonluğu göğüsleyen Türk dansçı Umutcan Tütüncü oldu! Dünya genelinde artan e-Spor çılgınlığının farklı ve eğlenceli türü olan Just Dance, bildiğiniz ..

  • PITIRCIK tarafından
  • 813 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Murat Boz Kazakistan Festivalinden Görüntüler 05:01

Murat Boz Kazakistan Festivalinden Görüntüler

Kazakistan’ın en büyük şehri Almatı ülkenin kültür merkezi olduğu kadar Orta Asya’nın da kültür merkezi haline geliyor. Bu stratejinin bir parçası olarak “Asya’nın Starları” adlı müzik festivali Almatı’da en iyi sesleri ..

4 Yaşında Kuran-ı Kerim’i Hatim Etti 01:51

4 Yaşında Kuran-ı Kerim’i Hatim Etti

Van'da 5 yaşındaki Asya Hanaz, 4 yaşında Kuran-ı Kerim'i hatim etti...

4 Yaşında Kuran-ı Kerim’i Hatim Etti 01:51

4 Yaşında Kuran-ı Kerim’i Hatim Etti

Van’da 5 yaşındaki Asya Hanaz, 4 yaşında Kuran-ı Kerim’i hatim etti...

ABD'nin Teröristlere Sağladığı Mühimmat  Buzdağının Görünen Kısmı 02:21

ABD'nin Teröristlere Sağladığı Mühimmat Buzdağının Görünen Kısmı

ABD'nin müttefikleri için gönderilen silahların Suriye'deki teröristlerin eline geçtiği yönündeki açıklamaları değerlendiren Rus siyaset bilimci Dmitriy Evstafyev, kamuoyuna yansıyan verilerin buzdağının görünen kısmı ol..

Yedi Dil Biliyor, Her Dilde Kısmetini Arıyor 01:18

Yedi Dil Biliyor, Her Dilde Kısmetini Arıyor

Adıyaman’da 7 dil bilen Mehmet Yaşar Yörük, evlenmek için bildiği her dilde kısmet arıyor. Üç çocuğu olan ilk eşinden ayrılan Mehmet Yaşar Yörük, Türkçe, İngilizce, Arapça, Almanca, Romanca, Latince ve Kürtçe biliyor. M..

İstanbul Stratejik Olarak Neden Önemli 04:17

İstanbul Stratejik Olarak Neden Önemli

M.Ö 700’den beri insan yaşıyor buarda. Daha İsa doğmamış düşün. Adamlar ilk Kadıköy’e yerleşmişler. Tabii o zaman daha Kadıköy Belediyesi yok. Belki oralarda hizmet vardır diye karşıya geçip Sarayburnu'na çıkmışlar. İşte..

The Lonely and Great God - Goblin 1. Sezon 1. Bölüm izle 1:28:26

The Lonely and Great God - Goblin 1. Sezon 1. Bölüm izle

Goblin 1.Bölüm Özeti Bir goblin olan Kim Shin (Gong Yoo) sevdiği birçok insanın ölümünü görmüştür ve ölümsüz hayatını sonlandırmak istemektedir. Bunun için de insan bir goblin gelinine ihtiyacı vardır ve yüz yılardır bir..

1952'den Günümüze En Güzel Miss Universe Ödülünü Kazananlar 04:05

1952'den Günümüze En Güzel Miss Universe Ödülünü Kazananlar

Miss Universe, Miss Universe Organizasyonu tarafından işletilen yıllık uluslararası bir güzellik yarışmasıdır. Rakip yarışmaları Miss World ve Miss Earth ile birlikte bu yarışmacı, dünyadaki en önemli ve en beğenilen güz..

Itaewon Class 1.Sezon 2.Bölüm 1:06:16

Itaewon Class 1.Sezon 2.Bölüm

Itaewon class 2 bölüm izle Episode 2 Itaewon Class 1.Sezon 2.Bolum Itaewon Class 2. Bölüm izle | Asya Fanatikleri Farkıyla!..

  • maridale tarafından
  • 5.866 görüntüleme
  • 4 yıl önce
1915 Çanakkale Köprüsü yoluna ‘çevreci’ ses bariyerleri yerleştirildi 02:16

1915 Çanakkale Köprüsü yoluna ‘çevreci’ ses bariyerleri yerleştirildi

Tamamlandığında 'dünyanın en büyük orta açıklığına sahip asma köprüsü' unvanına kavuşacak olan 1915 Çanakkale Köprüsü’nün bağlantı yoluna tamamen yerli ve geri dönüştürülebilir ‘çevreci’ ses bariyerleri yerleştirildi. Kı..

1915 Çanakkale Köprüsü’nde adım adım sona yaklaşıldı 04:25

1915 Çanakkale Köprüsü’nde adım adım sona yaklaşıldı

Çanakkale Boğazı'nda Avrupa ve Asya kıtalarını ilk kez birbirine bağlayacak 1915 Çanakkale Köprüsü'ne 53'üncü tabliye bloğunun montajı yapıldı. Her biri 45 metre genişliğinde, 48 metre uzunluğunda ve 700 ton ağırlığındak..

Derin - Depth ( Глубина)  Kısa Film İzle 03:55

Derin - Depth ( Глубина) Kısa Film İzle

Moskova'da Shot, Глубина (Derinlik) ft. Наадя, Samuel Proffitt'in yeni EP'si The Grey Notebook'un ilk müzik videosudur. Samuel Proffitt ile Наадя (Naadia) arasındaki bu unutulmaz ve işbirliğine dayalı iş birliği, Moskova..

  • Film İzle tarafından
  • 2.118 görüntüleme
  • 8 yıl önce
ABD Yine Olay , Zenci Joe Mcknight NFL Öldürülmesi 04:08

ABD Yine Olay , Zenci Joe Mcknight NFL Öldürülmesi

Eski NFL Oyuncu Joe McKnight Elinden,göğsünden ve Omuzun vurularak Öldürüldü. Cinayet Araştırması devam etmektedir. 10 yıl önce aynı yerde benzer bir olay daha yaşanmıştı. Kederli Ailesi konuyla ilgili yetkili mercile..

Dude Perfect'in 2017'deki En İyi Hareketleri 06:20

Dude Perfect'in 2017'deki En İyi Hareketleri

Trick Shot'ları ile muhteşem anlar yaşatan Dude Perfect ekibi 2017 yılı boyunca yayınladıkları görüntülerden Best of videosu hazırlardı...

  • JET TV tarafından
  • 726 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Michael Jackson - They Don't Care About Us 04:41

Michael Jackson - They Don't Care About Us

THEY DON�T CARE ABOUT US [Çocuklar:] All I wanna say is that They don't really care about us, (Don't worry what people say, we got it true) All I wanna say is that They don't really care about us, (Enough is enough of t..

Lil Yachty - Shoot Out The Roof 02:37

Lil Yachty - Shoot Out The Roof

[Lil Yachty:] Yeah I see everything that happens You know what I'm saying? I see all y'all little niggas, jocking and biting style Niggas ain't me bruh, niggas can't be me Nigga want to be, you feel me? I know you niggas..

Büşra Yılmaz Günlük Sonbahar Makyajım 14:37

Büşra Yılmaz Günlük Sonbahar Makyajım

Kullandığım Ürünler - Golden Rose Matlaştırıcı ve Gözenek Sıkılaştırıcı Makyaj Bazı - Nyx Total Control Fondöten - Maybelline Age Rewind Kapatıcı - Essence All About Matt Pudra - Maybelline Micro Pencil Kaş Kalemi - May..

The Chainsmokers - Paris (Lyric) 03:48

The Chainsmokers - Paris (Lyric)

[Verse 1: Andrew Taggart] We were staying in Paris To get away from your parents And I thought, “Wow If I could take this in a shot right now I don't think that we could work this out” Out on the terrace I don't know if ..

Mike Posner - I Took A Pill In Ibiza (SeeB Remix) 03:56

Mike Posner - I Took A Pill In Ibiza (SeeB Remix)

Mike Posner - I Took A Pill In Ibiza (SeeB Remix) Sözleri : I took a pill in Ibiza To show Avicii I was cool And when I finally got sober, felt ten years older But fuck it, it was something to do I'm living out in LA I ..

  • Halis Tekin tarafından
  • 1.176 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Wiz Khalifa - Marrocos Legendado 03:57

Wiz Khalifa - Marrocos Legendado

Is it recording? Somebody grab me a lighter Desert swag You think anything you want More They say they want You gonna live your life Maybe, (maybe) They wish they could be living for you Say that thing, (say that thing)..

Lady Gaga - John Wayne 02:56

Lady Gaga - John Wayne

It's like, I just love a cowboy You know I'm just like, I just, I know, it's bad But I'm just like Can I just like, hang off the back of your horse And can you go a little faster?! 3 am, mustang speedin' Two lovers, hea..