#Asya usulü shot

Türk'ün Japon Tuvaletiyle İmtihanı 00:21

Türk'ün Japon Tuvaletiyle İmtihanı

Abim senin neyine japon usulü taharetlenmek? Git memleketinde nasıl yapıyorsan öyle yap. Adamların totişlerine verdiği değer bile bir başka cidden...

  • JET TV tarafından
  • 1.238 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Her Şey Çok Güzel Olacak  Barı Açıyorum 00:34

Her Şey Çok Güzel Olacak Barı Açıyorum

Arada Geçen Komik Sohbet Çin Usulü Karpuz Yiyorum İzle..

Şahan Gökbakar'dan Taş Fırında Napoli Pizzası 00:54

Şahan Gökbakar'dan Taş Fırında Napoli Pizzası

Ünlü oyuncu Şahan Gökbakar Napoli Usulü Pizza yaptığı görüntüleri sosyal medya hesabından paylaşarak takipçilerinin ağızlarını sulandırmış...

  • JET TV tarafından
  • 1.379 görüntüleme
  • 7 yıl önce
 Azra Akın, Düğününe Damga Vuran O Detaylarla İlgili Konuştu! 11:04

Azra Akın, Düğününe Damga Vuran O Detaylarla İlgili Konuştu!

Eski Dünya Güzeli Azra Akın, 4 yıldır birlikte olduğu Atakan Koru ile dünya evine girdi. Edirne’nin Keşan İlçesi’nde yapılan Trakya usulü düğüne, Akın’ın gelinliği damga vurdu. 2002 yılında Dünya Güzeli seçilen Azra Akın..

  • ANKA tarafından
  • 794 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Bilimin Her Zaman İşe Yaramadığını Anlamak 02:23

Bilimin Her Zaman İşe Yaramadığını Anlamak

Görüntüde boğalı arabayla ihiyaçlarını götürmeye çalışan iki kafadarın hayvan pert düşünce bir akıllık yapalım iş bilimle çözelim derken,iş yatınca kırbaç usulü geçtiklerini izlicez..

  • JET TV tarafından
  • 753 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Son Dakika! MHP Gaziantep Milletvekili Ümit Özdağ, Partisinden İhraç Edildi. 01:31

Son Dakika! MHP Gaziantep Milletvekili Ümit Özdağ, Partisinden İhraç E

Son Dakika! MHP Gaziantep Milletvekili Ümit Özdağ, Partisinden İhraç Edildi. MHP Disiplin Kurulu, Gaziantep Milletvekili Ümit Özdağ'ın parti üyeliğinden çıkarılmasına karar verdi. Özdağ'ın karara itiraz hakkı bulunuyor..

Arabasının Sileceği Bozulan Adam Bakın Ne Yapıyor 00:16

Arabasının Sileceği Bozulan Adam Bakın Ne Yapıyor

Arabasının Sileceği Bozulan Sürücüden Türk Usulü Çözüm..

  • JET TV tarafından
  • 1.294 görüntüleme
  • 7 yıl önce
 Komik ve Eğlenceli Görüntüler 10:22

Komik ve Eğlenceli Görüntüler

Vietnam usulu komik eğlenceli görüntüleri izliyoruz efendim..

  • JET TV tarafından
  • 1.029 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Icliköfte Tarifi 16:35

Icliköfte Tarifi

Malzemeler Dıs malzemesi 1 kilo ince koftelik bulgur Yaklasik 10 tane orta boy haslanmis patates 1 bucuk yemek kasigi aci biber salcasi Arzuya göre bir tatli kasigi reyhan 1 tatli kasigi kimyon Yeteri kadar tuz 1 b..

  • Kadınca tarafından
  • 733 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Komik Görüntüler 10:33

Komik Görüntüler

Bizleri stresten biraz uzak tutacak ve gülümsememizi sağlayacak vietnam usulü komik ve eğlenceli görüntüleri izliyoruz efendim..

  • JET TV tarafından
  • 662 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Köfteli İskender Kebab Tarifi 06:55

Köfteli İskender Kebab Tarifi

Ev Usulü+Yapimi Çok Kolay Köfteli İskender Kebab Tarifi..

Komik Ve Eğlenceli Görüntüler 11:44

Komik Ve Eğlenceli Görüntüler

Bizleri stresten biraz uzak tutacak ve gülümsememizi sağlayacak vietnam usulü komik ve eğlenceli görüntüleri izliyoruz efendim...

  • JET TV tarafından
  • 945 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Pastane Usulü Tarçınlı Kurabiye Tarifi Kurabiye Tarifleri 02:33

Pastane Usulü Tarçınlı Kurabiye Tarifi Kurabiye Tarifleri

Kurabiye tarifleri sevenler için nefis bir pastane usulü tarçınlı kurabiye tarifi videosu hazırladık. Yapımı da kolay olan tarçınlı kurabiyemiz ağızda dağılan kıvamdadır...

Pastane Usulü Un Kurabiyesi Tarifi  Kurabiye Tarifleri 02:18

Pastane Usulü Un Kurabiyesi Tarifi Kurabiye Tarifleri

Kurabiye tarifleri sevenler için pastane usulü un kurabiyesi tarifi videosu hazırladık. Yapımı ve hazırlama süresi oldukça kısa olan un kurabiyesi nasıl yapılır ve tam ölçülü malzemeleri nelerdir her ayrıntısı bu video d..

Maceracı _ Hatay 1:12:27

Maceracı _ Hatay

Eşine az rastlanır tatların, sonu gelmez kahkahaların, en güzel sohbetlerin ve elbette yepyenibir şehri tanımanın özlemi içinde misiniz? Eğer cevabınız evet ise bu hafta Maceracı’yı sakın kaçırmayın. Çünkü Maceracı tüm n..

Susamlı Kurabiye Tarifi - Kurabiye Tarifleri 02:22

Susamlı Kurabiye Tarifi - Kurabiye Tarifleri

Tuzlu kurabiye tarifleri sevenler için en sevilen susamlı kurabiye tarifi yapımı videosu hazırladık. Pastane usulü kurabiyelerimizi evde hızlı ve kolayca yapabilirsiniz...

Hindistan'da Kulak Temizleme 02:30

Hindistan'da Kulak Temizleme

Merhabalar. Hindistan sokaklarında gezerken her şeyle karşılaşabilirsiniz. hint usulü hiç bir ülkeye benzemez. kulak temizliği bakın nasıl yapılıyor...

Piknikçilerin Çöplerine Sitem -Ayıp Beya- 01:34

Piknikçilerin Çöplerine Sitem -Ayıp Beya-

Kırklareli’nin Lüleburgaz ilçesinde temizlik işçileri piknik alanında topladığı 150 torba çöple Trakya usulü tepki gösterdi. Bir araya getirilen çöp torbalarıyla yazılan Ayıp Beya sitemi büyük beğeni topladı...

Maceracı _ Alanya HD 1:06:33

Maceracı _ Alanya HD

Kar, kış ve soğuk havadan bunaldık! Şöyle Akdeniz kenarında bir nefes alsak mı diyorsunuz? O zaman gülümseyin. Çünkü Maceracı bu hafta sizleri, Antalya’nın güzel ilçesi Alanya’ya götürüyor. Alanya macerası tadına doyulma..

Maceracı _ Düzce 1:09:59

Maceracı _ Düzce

Maceracı, bu hafta Türkiye’nin 81. ili olan Düzce’yi ekranlara getiriyor. İlk olarak Düzce’de yanan suları görüntüleyen Murat Yeni, ardından sulardan yükselen alevlerin üzerinde yapılan Düzce usulü Arnavut Ciğeri’nin ve ..

Çok Çikolatalı Pasta 00:55

Çok Çikolatalı Pasta

Çok çikolatalı pastanın tadı müthiş. Özellikle kremasını her yerde kullanıyorum, kremalı tatlılarda, cupcake'lerde Malzemeler; 150 gram tereyağı 1,5 su bardağı tozşeker 3 yumurta 1 paket vanilya 1,5 su bardağı un 1 çay..

Hindistan Cevizi Topları 01:34

Hindistan Cevizi Topları

Çikolata Kaplı Hindistan Cevizi Topları Tarifi İçin Malzemeler Çikolata Kaplı Beyaz Rüya için Malzemeler 1 poşet krem şanti 1 su bardağı soğuk süt Alabildiği kadar hindistan cevizi (200 gr ) İçi için; İsteğe göre biraz..

Çin Komünist Partisi Kongresi Başladı 01:11

Çin Komünist Partisi Kongresi Başladı

Çin Komünist Partisi’nin (ÇKP) 19. Ulusal Kongresi, başkent Pekin’deki Tienanmen Meydanı’nda bulunan Büyük Halk Salonu’nda başladı. Hükümet, asker, devlet şirketleri ve parti tabanı temsilcilerinden oluşan 2 bin 300’e y..

 Eggs Benedict Tarifi 05:00

Eggs Benedict Tarifi

Eggs Benedict Malzemeler: 1 dilim çavdarlı ekmek 1 adet yumurta 2 yemek kaşığı tereyağı 3 dilim pastırma 4-5 dal frenk soğan Hollandaise Sos İçin; 2 yemek kaşığı sade yağ 2 adet yumurta sarısı 1 yemek kaşığı su 2 yem..

Sıcak Çikolata Tarifi 04:30

Sıcak Çikolata Tarifi

Meksika Usulü Sıcak Çikolata Malzemeler: 100 gram bitter çikolata 1 çay kaşığı kırmızı biber 2 çubuk tarçın Muskat rendesi Kremşanti 1 bardak krema 2 bardak Süt 1/2 bardak su Adımlar: 1- Çikolata, su ve çubuk tarçını ort..

Marshmallow Barları Tarifi 03:27

Marshmallow Barları Tarifi

Malzemeler : 2 su bardağı küçük marshmallow 250 gr (1,5 su bardağı) bitter çikolata 50 gr (1,5 yemek kaşığı) tereyağı 150 gr (3 yemek kaşığı) fıstık ezmesi 1 su bardağı pirinç fıstık Hazırlanışı : Çikolata ve fıstık ez..

Tırtıl Kurabiye Tarifi 06:48

Tırtıl Kurabiye Tarifi

MALZEMELER 2 tane yumurta 250 gr oda isisinda yumusamis tereyagi(istiyenler margarin kullanabilir) 1 su bardagi toz seker 1 cay bardagi siviyag 1 paket vanilya 1 paket kabartmatozu Yaklasik 4 su bardagi un 2 yemek kasig..

Tavuk Döner Dürüm Ekmeği Tarifi 10:08

Tavuk Döner Dürüm Ekmeği Tarifi

Dürüm icin lavas ekmeginin tarifi Malzemeler Yarim kilo un 1 su bardagi ilik su 1 su bardagi ilil süt 1 paket kuru maya 1 tk tuz 1 tk seker 2 yk siviyag Hazirlanisi Yogurma kabina unumuzu dökün ortasini acin.Kenarlari..

Milföy Çanağında Muhallebi Tarifi 01:58

Milföy Çanağında Muhallebi Tarifi

Bugün sizlere çıtır çıtır milföy çanağında muhallebi tarifini paylaşıyoruz. Şık görünümü ile beğenileri kazanacağından emin olduğumuz tatlı tarifimizin lezzeti de bir o kadar muhteşem. Çıtırdayan milföyün arasında muhall..

Yanardağ Kurabiye Tarifi 02:38

Yanardağ Kurabiye Tarifi

Çay saatlerinizde sofralarını süsleyecek ve lezzetine doyum olmayacak yanardağ kurabiye tarifini sizler için paylaşıyoruz. Şık görünümü ile gözlere hitap ederken, lezzeti ile damak tadımızı şenlendirecek yanardağ kurabiy..