#Asya usulü shot

En Büyük 5 Yatırımcı Ülkeyiz 01:10

En Büyük 5 Yatırımcı Ülkeyiz

Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, Asya'nın Kalbi İstanbul Süreci 9. Bakanlar Konferansı için Tacikistan’a gitti. Mevkidaşı Sirojiddin Muhriddin ile ortak basın toplantısı düzenledi. Çavuşoğlu konuşmasında Tacikistan'da..

Chuck Norris - 6 Yaşından 76 Yaşına Kadar Resimlerle Hayatı 05:24

Chuck Norris - 6 Yaşından 76 Yaşına Kadar Resimlerle Hayatı

Carlos Ray Norris (Чак Норрис) Ryan, Oklahoma'da doğdu, hiç kimse gerçekten Chuck Norris'in içinde yaşayan inanılmaz yetenek biliyordu. Jimnastik salonunda saf bir bağlılık ve sayısız saatler vasıtasıyla, Amerikan Hava K..

Türkiye’deki Dev Kertenkele - Nesli Tükenmekte Olan Çöl Varanı 02:02

Türkiye’deki Dev Kertenkele - Nesli Tükenmekte Olan Çöl Varanı

Türkiye’deki dev kertenkele - Nesli tükenmekte olan Çöl Varanı konulu kısa belgeselimiz. Çöl varanı çöl ve yarı çöl alanlarda yayılım gösteren bir canlıdır. Çöl varanının en belirgin özellikleri, dillerinin uzun, ince ve..

  • JET TV tarafından
  • 1.257 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Eza - Polis Alarmı 03:28

Eza - Polis Alarmı

Polis Alarmı şarkı sözleri ile Şansımı bahtımı yok edip bitirdi yeniden kader Yok olup gitmiştim rap kapımı çalana kadar Çalışabilirsin ama en fazla karınca kadar Daha da fazlası şu anda değil ama yapabilirsin olunca ka..

Modaya Ortadoğu Damgası Vuran Tasarımcı  Elie Saab 08:02

Modaya Ortadoğu Damgası Vuran Tasarımcı Elie Saab

“Moda dünyasının önemli isimlerinden Lübnanlı tasarımcı Elie Saab, Küresel Tartışmalar’a hoş geldiniz. Moda, Ortadoğu ve Batı arasındaki bağı nasıl inşa edebilir?” Elie Saab: “Moda tasarımının sınırları yoktur. Herkes t..

Babanın kaçırdığı bebek bulundu! 01:57

Babanın kaçırdığı bebek bulundu!

BİR BABANIN 4 AYLIK BEBEĞİNİ PENCEREDEN KAÇIRDIĞI ANLARI VE ACILI ANNENİN GÖZYAŞLARINI DÜN EKRANLARINIZA GETİRMİŞTİK ... O GÖZYAŞLARI BUGÜN YERİNİ SEVİNCE BIRAKTI. ASYA BEBEK 24 SAAT İÇİNDE BULUNDU, ANNE İLE KUNDAKTAKİ K..

Çanakkale Köprüsü'nde tarihi geri sayım! Yol ortaya çıktı... 01:14

Çanakkale Köprüsü'nde tarihi geri sayım! Yol ortaya çıktı...

Çanakkale Boğazı'nda Avrupa ve Asya kıtalarını ilk kez birbirine bağlayacak 1915 Çanakkale Köprüsü'ne 30 tabliye blokunun montajı yapıldı. Cumhuriyetin 100'üncü kuruluş yılını simgeleyen kuleler arasındaki 2023 metrelik ..

Nesli Tükenmekte Olan Hayvanlar 2018 02:30

Nesli Tükenmekte Olan Hayvanlar 2018

Nesli Tükenmekte Olan Hayvanlar 2018 Bazı hayvanlar yıllar içerisinde nesilleri tükendi.Bazı hayvanlar ise nesli tükenmekte olan hayvanlar listesinde. Ve yetkililer tarafından korunma altında. İşte günümüzde Nesli Tükenm..

  • JET TV tarafından
  • 1.321 görüntüleme
  • 7 yıl önce
İstanbul Boğazı'nı Motosikletle Geçti! 01:26

İstanbul Boğazı'nı Motosikletle Geçti!

Avustalyalı Robbie Maddison kendi tasarladığı özel motosikletiyle deniz üzerinde Avrupa’dan Asya’ya geçti. Ortaköy Meydanı’nın kıyısından harekete geçen Maddison, Anadolu yakasında Beylerbeyi Parkı’na uğrayarak 1,5 dakik..

Asyalı Ailenin Rüzgar ile İmtihanı 00:23

Asyalı Ailenin Rüzgar ile İmtihanı

Aşırı rüzgarlı havada evlerine gitmek isteyen aile zor anlar yaşamış. Hatta ailenin en ufağı rüzgar nedeniyle oldukça uzaklaşmış...

  • PengoTV tarafından
  • 38 görüntüleme
  • 2 yıl önce
2023'TE OLACAKLARI HÜKÜMET GİZLİYOR! 1:40:30

2023'TE OLACAKLARI HÜKÜMET GİZLİYOR!

2023 yılında neler olacak? Türkiye'yi bekleyen tehlike nedir? Türkiye doğalgaz buldu mu? Gerçekleri nasıl saklıyorlar? Orta asya Türkmenistan gazı Türkiye'ye mi geliyor?..

  • STUDIO AS tarafından
  • 52 görüntüleme
  • 2 yıl önce
Afrika Sıcaklarında Belgeselleri Aratmayan Görüntüler 03:36

Afrika Sıcaklarında Belgeselleri Aratmayan Görüntüler

Tokat’ta kavurucu sıcaklarda mandaların suya girerek serinlediği anlar belgesel görüntülerini aratmadı. Tokat’ın Pazar ilçesine bağlı Çiftlik köyünde yetiştirilen mandalar Kazova’da meralarda yayılıyor. Asya bölgesinde ..

Kargaların Saldırısına Uğrayan 'Benekli Su Yelvesi Kuşunu' Köylü Kurtardı 02:58

Kargaların Saldırısına Uğrayan 'Benekli Su Yelvesi Kuşunu' Köylü Kurta

Kars’ta tarlada kargaların saldırısına uğrayan ve yaralanan Benekli Su Yelvesi’ni köylü kurtardı. Kargaların yaraladığı Su Yelvesi tedavisi yapılmak üzere Yaban Hayvanı Kurtarma ve Rehabilitasyon Merkezi’ne teslim edildi..

Çanakkale Köprüsü'nde 29 Tabliye Tamamlandı 01:22

Çanakkale Köprüsü'nde 29 Tabliye Tamamlandı

Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı, Çanakkale'de yapımı devam eden 1915 Çanakkale Köprüsü'nde 87 tabliyeden 29'unun montajının tamamlandığını açıkladı. Mega tabliye bloklarının bir bölümünün yerlerine monte edilmesiyle köp..