#Atatürk havalimanında

1919-1922 Kurtuluş Savaşı izle 15:05

1919-1922 Kurtuluş Savaşı izle

1. Dünya Savaşı sonrası itilaf devletlerinin ülkede başlattığı işgallere karşı Mustafa Kemal Atatürk'ün Samsun'a çıkmasıyla başlayan milli mücadele...

  • TRT ARŞİV tarafından
  • 1.031 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Hamza Eroğlu'nun Erzurum Kongresi Anlatımı izle - TRT Arşiv 02:08

Hamza Eroğlu'nun Erzurum Kongresi Anlatımı izle - TRT Arşiv

Hamza Eroğlu'nun Erzurum Kongresi ve Mustafa Kemal Atatürk'ün milli mücadelenin lideri olması ile ilgili anlatımı..

  • TRT ARŞİV tarafından
  • 1.459 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Ekonomi Bakanı, Expo Fuarı'na Yetişmek İçin Taksiye Bindi 01:00

Ekonomi Bakanı, Expo Fuarı'na Yetişmek İçin Taksiye Bindi

Ekonomi Bakanı, Expo Fuarı'na Yetişmek İçin Taksiye Bindi Yeşilköy'de CNR Fuar Merkezi'nde düzenlenen 16. MÜSİAD Expo Fuarı nedeniyle sabah saatlerinden itibaren Atatürk Havalimanı ve çevresinde yoğun bir trafik yaşandı..

Komutanlar Siperde! Hulusi Akar, Şırnak'ta Böyle Karşılandı 06:34

Komutanlar Siperde! Hulusi Akar, Şırnak'ta Böyle Karşılandı

Komutanlar Siperde! Hulusi Akar, Şırnak'ta Böyle Karşılandı Türkiye-Irak sınır hattındaki birlikleri denetleyen ve programları güvenlik gerekçesiyle açıklanmayan komutanların ziyaretine ilişkin fotoğraflar, bugün yayınl..

24 Kasım Öğretmenler Günü Taksim Meydanı’nda Kutlandı 03:32

24 Kasım Öğretmenler Günü Taksim Meydanı’nda Kutlandı

24 Kasım Öğretmenler Günü Taksim Meydanı’nda Kutlandı 24 Kasım Öğretmenler Günü Taksim Meydanı’nda düzenlenen törenle kutlandı. Törene çok sayıda öğretmen ve öğrencinin yanı sıra İstanbul İl Milli Eğitim Müdürü Ömer Far..

Erzurum Kongresi 2  izle 11:55

Erzurum Kongresi 2 izle

Kurtuluş Savaşı öncesinde Anadolu'da Mustafa Kemal Atatürk tarafından başlatılan ilk mücadelenin konu edildiği programda; Erzurum’un Kurtuluş Savaşı sırasındaki önemi ve Erzurum Kongresi yer almaktadır...

Erzurum Karargahı Yapı Sanat Enstitüsü Binası izle 03:12

Erzurum Karargahı Yapı Sanat Enstitüsü Binası izle

Mustafa Kemal Atatürk'ün Erzurum'da kaldığı Yapı Sanat Enstitüsü Binası ve Erzurum Kongresi..

  • TRT ARŞİV tarafından
  • 1.274 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Gazi Mustafa Kemal 11.Bölüm izle 26:01

Gazi Mustafa Kemal 11.Bölüm izle

Belgeselin 11. bölümünde; Atatürk’ün Veliaht Vahdettin ile birlikte Almanya’ya gitmesi, Karlsbad anıları, Vahdettin ile İstanbul'da yaptığı görüşmeler, 18 Ağustos 1918’de Halep’e 7. Ordu Komutanı olarak dönmesi, İngilizl..

Gazi Mustafa Kemal 9.Bölüm izle 26:27

Gazi Mustafa Kemal 9.Bölüm izle

Belgeselin 9. bölümünde; Atatürk'ün 1916'da Bitlis, Muş ve Diyarbakır’daki görevleri, Rus kuvvetleriyle savaşarak Muş ve Bitlis’in geri alınmasındaki rolü, 3. Ordu komutanlığına vekaleti, 7. Yıldırım orduları komutanlığı..

Gazi Mustafa Kemal 8.Bölüm izle 27:52

Gazi Mustafa Kemal 8.Bölüm izle

Programın 8. bölümünde; Atatürk'ün 17 Ağustos Kireçtepe ve 21 Ağustos 2. Anafartalar Zaferi'ni kazanması, Çanakkale Savaşı'ndan ayrılması, Enver Paşa ile yazışmaları ve Bitlis'i düşman işgalinden kurtarması konu edilmekt..

  • TRT ARŞİV tarafından
  • 1.177 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Gazi Mustafa Kemal 7.Bölüm izle 28:26

Gazi Mustafa Kemal 7.Bölüm izle

Belgeselin 7. bölümünde; Atatürk’ün 9-10 Ağustos Anafartalar Zaferi'ni kazanması, Conkbayırı savunması ve albay olması, 16. Kolordu Komutanlığı’na getirilmesi, cepheye gelen Enver Paşa’nın kendisini ziyarete gelmemesi üz..

Başbakan Yıldırım- 'En güvenli liman Türkiye’dir' 07:34

Başbakan Yıldırım- 'En güvenli liman Türkiye’dir'

Başbakan Yıldırım- 'En güvenli liman Türkiye’dir' Başbakan Binali Yıldırım, “Dostlarımızın, kardeşlerimizin, Asya’dan, Afrika’dan, sığınacakları, yatırımlarını yapacakları en güvenli liman Türkiye’dir” dedi Başbakan ..

Gazi Mustafa Kemal 6.Bölüm izle 28:48

Gazi Mustafa Kemal 6.Bölüm izle

Belgeselin 6. bölümünde; Atatürk'ün Gelibolu Yarımadası'na asker çıkarması, 25 Nisan 1917’de Arıburnu’ndaki düşman kuvvetlerinin 19. Tümen tarafından Conkbayırı'ndaki savunması ve albaylığa yükselişi konu edilmektedir...

  • TRT ARŞİV tarafından
  • 1.195 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Gazi Mustafa Kemal 4.Bölüm izle 27:32

Gazi Mustafa Kemal 4.Bölüm izle

Belgeselin 4. bölümünde; 1911'de İtalyanların Trablusgarb’ı işgali, Atatürk'ün Tobruk Savaşı'ndaki başarısı, 1912 Derne Komutanlığı ve Balkan Savaşları, Bolayır’da savaşa katılması, Dimetoka ve Edirne’nin geri alınması, ..

Gazi Mustafa Kemal 3.Bölüm izle 28:11

Gazi Mustafa Kemal 3.Bölüm izle

Belgeselin 3. bölümünde; Atatürk'ün Manastır 3. Orduya tayin olması, 1909’da 31 Mart Olayını bastırmak üzere İstanbul'a giden harekat ordusunda kurmay başkanı olması, Enver, Talat ve Cevat Paşa'yla ilişkileri konu edilme..

Chp’li Vekilden Murat Boz’a ‘Hayırsız Evlat’ Suçlaması 07:07

Chp’li Vekilden Murat Boz’a ‘Hayırsız Evlat’ Suçlaması

CHP Zonguldak Milletvekili Ünal Demirtaş, Burak Yılmaz’ın çağrısı üzerine sosyal medya üzerinde yayınladığı video ile anayasa değişikliği teklifine ‘Evet’ diyen ünlü pop müziği sanatçısı Murat Boz’u hayırsız evlat olmakl..

Tarihte Bu Ay 21.Bölüm izle 28:50

Tarihte Bu Ay 21.Bölüm izle

Nedim Erağan'ın sunuculuğunu yaptığı programın 21. bölümünde; Atatürk'ün Ankara'ya gelişi, Gaziantep'in kurtuluşu, kadınlara seçme ve seçilme hakkının verilmesi, Kıyafet Devrimi, zaman ölçülerinin değişmesi ve İnsan Hakl..

Develer Güreşti, Sahipleri Kavga Etti 03:06

Develer Güreşti, Sahipleri Kavga Etti

Antalya’nın Demre ilçesinde bu yıl 12’incisi düzenlenen Geleneksel Demre Deve Güreşleri renkli görüntülere sahne oldu. Çeşitli illerden gelen 100 deve birbirleriyle kıyasıya güreşirken, bazı güreşlerde de deve sahipleri ..

Amatör Maçta Arbede 02:53

Amatör Maçta Arbede

Antalya Süper Amatör Lig Doğu Grubu'nda Manavgat Belediyespor-Kestelspor maçının ardından sahaya inen taraftarları güvenlik güçleri havaya ateş ederek durdurdu. Antalya Süper Amatör Lig Doğu Grubu'nda Manavgat Belediyes..

Tarihte Bu Ay 26.Bölüm izle 31:30

Tarihte Bu Ay 26.Bölüm izle

Nedim Erağan'ın sunuculuğunu yaptığı programın 26. bölümünde; İzmir'in İşgali, Darüşşafaka'nın kuruluşu, Mustafa Kemal Atatürk'ün Samsun'a çıkışı ile Zonguldak, Sakarya ve Kocaeli'nin kurtuluşu konu edilmektedir...

Tarihte Bu Ay 27.Bölüm izle 25:01

Tarihte Bu Ay 27.Bölüm izle

Açıklama: Nedim Erağan'ın sunuculuğunu yaptığı programın 27. bölümünde; Mardin, Edirne ve Tekirdağ'ın kurtuluşu, saltanatın kaldırılması, Türk Alfabesi'nin kabulü ve Gazi Mustafa Kemal'e Atatürk soyadının verilmesi konu ..

Tarihte Bu Ay 30.Bölüm izle 25:32

Tarihte Bu Ay 30.Bölüm izle

Nedim Erağan'ın sunuculuğunu yaptığı programın 30. bölümünde; Preveze Deniz Savaşı, Sivas Kongresi, Sakarya Meydan Muharebesi ve Atatürk'e gazilik ünvanı verilmesi konu edilmektedir...

Tarihte Bu Ay 44.Bölüm izle 15:23

Tarihte Bu Ay 44.Bölüm izle

Programın 44. bölümünde; Atatürk'ün Ankara'ya gelişi, Gaziantep'in kurtuluşu, Türk kadınına verilen seçme ve seçilme hakkı ve Namık Kemal'in hayatı konu edilmektedir...

15 Temmuz Gecesi Kılıçdaroğlu'nun 'Kontrollü Kaçış' Anı 06:00

15 Temmuz Gecesi Kılıçdaroğlu'nun 'Kontrollü Kaçış' Anı

Kemal Kılıçdaroğlu'nun 15 temmuz gecesi Atatürk Havalimanı'ndan kontrol lü kaçışının görüntülerini A Haber ortaya çıkardı. Sabah Gazetesi Özel İstihbarat Müdürü Abdurrahman Şimşek ve Özel İstihbarat Şefi Nazif Karaman, ..

Düzce Ceza İnfaz Kurumunda Yangın 01:41

Düzce Ceza İnfaz Kurumunda Yangın

Çıkan yangında dumandan etkilenen bir mahkum ve bir gardiyan hastaneye kaldırıldı. Yangın Çilimli ilçesinde ki Düzce Ceza İnfaz Kurumunda meydana geldi. Alınan bilgiye göre, cezaevinde bir suçtan dolayı tutuklu bulunan ..

'FETÖ'yle Korkuttukları Tamircinin 30 Yıllık Emeğini Çaldılar 04:14

'FETÖ'yle Korkuttukları Tamircinin 30 Yıllık Emeğini Çaldılar

Adana'da telefonla aradıkları oto tamircisine polis olduğunu söyleyip, kimlik bilgilerinin FETÖ'cülerin eline geçtiğini belirterek 37 bin lira parasını dolandırdığı ileri sürülen 2 kişi yakalandı. Edinilen bilgiye gör..

Sakaryaspor - Elaziz Belediyespor Maçında Arda Turan Vakası! 00:49

Sakaryaspor - Elaziz Belediyespor Maçında Arda Turan Vakası!

Sakarya'da Arda Turan vakası! Sakaryaspor maçında ceza sahasında yerde kalan Elaziz Belediyesporlu Okan Sarı, penaltı verilmeyince kramponunu çıkarıp hakem Gökmen Karataş'a doğru fırlatınca kırmızı kart gördü. Spor Toto ..

  • PITIRCIK tarafından
  • 859 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Milli Atlet Muharrem Dalkılıç Ödülünü Memleketi Gaziantep'te Aldı 04:26

Milli Atlet Muharrem Dalkılıç Ödülünü Memleketi Gaziantep'te Aldı

Atletizme katkı yapan yöneticilere Avrupa Atletizm Birliği tarafından verilen “Atletizme Hizmet Ödülü” eski federasyon başkanlarından Muharrem Dalkılıç’a verildi. Milli atlet ve eski Federasyon Başkanı 79 yaşındaki Muha..

 Baykal Evet Çıkarsa Ortalık Karışır 06:47

Baykal Evet Çıkarsa Ortalık Karışır

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Antalya Milletvekili Deniz Baykal, Manisa'da düzenlenen mitingde konuştu. CHP Antalya Milletvekili Deniz Baykal, Manisa'da miting düzenledi. 15 Temmuz Demokrasi Meydanında düzenlenen miting..

Fahri Korutürk'ün Soyadını Alma Anısı izle 01:54

Fahri Korutürk'ün Soyadını Alma Anısı izle

Fahri Korutürk ile Mustafa Kemal Atatürk'ün kendisine Korutürk soyadını vermesi hakkında yapılan röportaj...