#Atatürk havalimanında

Yere Düşen Türk Bayrağını Kaldırmak İçin Depar Atan Öğrenciler 00:46

Yere Düşen Türk Bayrağını Kaldırmak İçin Depar Atan Öğrenciler

Kocaeli'nin Körfez ilçesindeki bir ilkokulun bahçesinde oynayan öğrenciler, rüzgar nedeniyle yere düşen Türk Bayrağı ve Atatürk posterini kaldırdı. O anlar güvenlik kamerası tarafından kaydedildi...

Nutuk Bölüm - 2 2:52:43

Nutuk Bölüm - 2

Bundan sonra, 8 Eylül toplantısında sözünü ettiğim muhtıra ele alındı. Bu muhtırada başlıca Amerikan mandası üzerinde duruluyordu. O günlerde, İstanbul'dan gelen bazı kimseler Amerikalı Mistez Brown (Bravn) adında bir ga..

  • PengoTV tarafından
  • 1.046 görüntüleme
  • 6 yıl önce
CHP Milletvekili Adayından Şok Sözler 00:32

CHP Milletvekili Adayından Şok Sözler

CHP Eskişehir Milletvekili Adayı Sibel Yeşildal, CHP Eskişehir İl Başkanlığı binasında yapılan bayramlaşmada Razaman Bayramı'nın Mustafa Kemal Atatürk tarafından armağan edildiğini söyledi...

Cumhurbaşkanı Erdoğan Dev Proje İçin Yenikapı'da Oylama Yaptı 03:14

Cumhurbaşkanı Erdoğan Dev Proje İçin Yenikapı'da Oylama Yaptı

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan 'Büyük İstanbul Mitingi'nde konuştu. Mahşeri kalabalığa seslenen istanbul Atatürk Havalimanı'nın yerine yapılacak Millet Bahçesi'nden da bahsetti. Mitingte yapılacak Millet Bahçesi'nin ..

Ambulansın Karıştığı Zincirleme Kaza Kamerada 01:00

Ambulansın Karıştığı Zincirleme Kaza Kamerada

Adıyaman'da aralarında ambulansın da bulunduğu 3 aracın karıştığı zincirleme kaza Kent Güvenlik Sistemi kameralarına yansıdı. 22 Nisan tarihinde Adıyaman Atatürk Bulvarı Polis Evi karşısında meydana gelen kazada beş kişi..

Pilotlar Telsizde Kapıştı 01:46

Pilotlar Telsizde Kapıştı

Atatürk Havalimanı'na iniş yapan iki uçağın pilotu arasında durma çizgisi polemiği tartışmaya dönüştü. Kule konuşmalarına yansıyan tartışmada pilotlardan birinin 'Çıkışta bekliyorum' sözlerine diğer pilot, 'Görüşelim can..

  • JET TV tarafından
  • 777 görüntüleme
  • 6 yıl önce
 Çıplak Heykele Şort Dikmek İsteyen Gönüllü Terzi 04:37

Çıplak Heykele Şort Dikmek İsteyen Gönüllü Terzi

Malatya’da bir terzi, şehrin göbeğinde bulunan Atatürk Heykelinin yanında yer alan çıplak genç figürünü kapatmak için kolları sıvamış. Terzi, görev verilmesi halinde çıplak heykel için pantolon veya şort dikeceğini bildi..

  • JET TV tarafından
  • 1.021 görüntüleme
  • 6 yıl önce
10 Kasım 9:05 Saygı Duruşu 03:08

10 Kasım 9:05 Saygı Duruşu

10 Kasım Saat 09:05 de evde, yolda, parkta, markette her nerede iseniz orada bu videoyu ve sesini sonuna kadar açıp çevrenizde bulunanları hep birlikte Ata' mıza Saygı Duruşuna davet ediniz...

23 Nisan'da Neyi Kutluyoruz? - Röportaj 05:06

23 Nisan'da Neyi Kutluyoruz? - Röportaj

23 Nisan neden önemli, bu tarihte ne olmuştu, neyin yıl dönümünü kutluyoruz? Ulu önder Atatürk bu günü neden çocuklara armağan etti? soruları sokakta vatandaşlara sorulmuş, bakalım nasıl cevaplar verilmiş...

  • JET TV tarafından
  • 195 görüntüleme
  • 5 yıl önce
Kara Yolunda Tavuk Kovalayan Eleman 01:17

Kara Yolunda Tavuk Kovalayan Eleman

Adıyaman'da motosikletin arka kısmındaki kafesten düşen tavuk karayolunu birbirine kattı. Sahibi karayolunda uzun süre tavuğu kovaladı. Yoğun trafiğin olduğu Adıyaman Atatürk Bulvarı'nda ilerleyen motosikletin arkasında..

  • JET TV tarafından
  • 787 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Üç Kişi Mültecileri Eve Kapatıp İşkence Etti 01:42

Üç Kişi Mültecileri Eve Kapatıp İşkence Etti

Afyon'da üç kişi zorla bir eve kapattıkları mültecilere küfür edip işkence uyguladı. Yaptıkları işkenceyi kaydeden kişiler, mültecilere zorla 'Atatürk, altı ok, Kılıçdaroğlu' gibi sözler söyletti...

Kampüste Genç Kızın Fotoğrafını Çeken Adama Meydan Dayağı 00:48

Kampüste Genç Kızın Fotoğrafını Çeken Adama Meydan Dayağı

Erzurum Atatürk Üniversitesi'nin kampüsünde, H.A. (40), cep telefonu ile fotoğrafını çektiği genç kızın 'Neden fotoğrafımı çekiyorsun?' diye bağırmasıyla çevredekiler tarafından dövüldü. Polisin linçten kurtardığı H.A. g..

Arslan Kaya - Devletini Satanları Ali Kılıcı 02:55

Arslan Kaya - Devletini Satanları Ali Kılıcı

Devletini satanları Helal haram katanları İnsanları yakanları Ali kılıcından geçsin Bayrağını sevmeyenler Atatürk’ü bilmeyenler Muhammedi sevmeyenler Ali kılıcından geçsin Yetim hakkı yiyenlere Bu helaldir diyenlere..

10 Kasım 1881-193∞ Atamızı Saygı ile Anıyoruz 00:09

10 Kasım 1881-193∞ Atamızı Saygı ile Anıyoruz

Atam sen rahat uyu yolcusuyuz biz hürriyetin, Atam sen rahat uyu bekçisiyiz cumhuriyetin. Büyük Atatürk! Seni seven ve anlayan bir gençlik her zaman var olacaktır...

  • PengoTV tarafından
  • 237 görüntüleme
  • 5 yıl önce
İzmir'e girerken, Türk kadınları 02:52

İzmir'e girerken, Türk kadınları

Bilir misiniz; İzmir'e girerken, Türk kadınları, O'nu görünce dizlerine kapanıp, GÖZYAŞLARINI AYAKKABILARINA DÖKMÜŞ VE BAŞINDAKİ TÜLBENTLERİYLE AYAKKABILARINI SİLMİŞTİR. Milletimiz O'nu ne kadar çok seviyor, bili..

  • PengoTV tarafından
  • 92 görüntüleme
  • 5 yıl önce
Mağusa Limanı ( Kalimba ) 02:07

Mağusa Limanı ( Kalimba )

Batman'ın Kozluk ilçesinde PKK'lı teröristler tarafından şehit edilen müzik öğretmeni Şenay Aybüke Yalçın'ı ve diğer tüm şehit öğretmenlerimizi saygıyla anıyorum. Unutmadık, unutmayacağız... ---------------------------..

Çocuklar görür. Çocuklar yapar. 01:00

Çocuklar görür. Çocuklar yapar.

Çocuklar görür.Çocuklar yapar.Çünkü onlar neredeyse sizin aynanız.Onları değiştirmek sizin elinizde... “Vatanı korumak çocukları korumakla başlar.” Mustafa Kemal Atatürk children see, children do... Ulusal Çocuk Koruma H..

  • PengoTV tarafından
  • 3.753 görüntüleme
  • 5 yıl önce
Bir Hilal Uğruna Ya Râb, Ne Güneşler Batıyor 04:48

Bir Hilal Uğruna Ya Râb, Ne Güneşler Batıyor

En Başta, Baş Komutan, Gazi Mustafa Kemal ATATÜRK, Ve Silah Arkadaşları, Bu Cennet Vatan İçin, Conk Bayırı'nda Anafartalar'da, İdlib'te, Ay Yıldızlı Bayrağımızın Şerefiyle Dalgalandığı Her Yerde, Kanlarını Ve Canlarını..

Bazen sevgini herkes görsün istersin.. 00:22

Bazen sevgini herkes görsün istersin..

Atatürk..

15 Temmuz Şehitler Köprüsü'nde Ata'ya saygı duruşu 01:59

15 Temmuz Şehitler Köprüsü'nde Ata'ya saygı duruşu

Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün ölümünün 82'nci yıldönümünde, 15 Temmuz Şehitler Köprüsü'nde saatler 09.05'i gösterdiğinde sürücüler araçlarından inerek Ata'ya saygı duruşunda bulundu...

Başkent'te hayat 1 dakikalığına durdu 01:16

Başkent'te hayat 1 dakikalığına durdu

Atatürk'ün vefatının 82. yıl dönümünde Ankaralılar, saat 09.05'te 1 dakikalık saygı duruşunda bekledi. Sirenlerin çaldığı Kızılay 15 Temmuz Milli İrade Meydanında vatandaşlar araçlarından inerek saygı duruşuna geçti...

Ahmet Kaya - Koçero 09:50

Ahmet Kaya - Koçero

(S.BAGCAN) Kocunmayın güzel beyler, hanımlar Alınıp ıncınmeyın Sılah sılah catmayın o guzel kaşlarınızı, İmdatlara saldırmayın Basmayın dugmelere, yureklerı hoplatmayın, guzel beyler hanınmlar.. Zor ve cetın bır agıttır ..

Ayasofya İbadete Açılacak Mı- Danıştay'ın Kararı Ne Olacak 16:33

Ayasofya İbadete Açılacak Mı- Danıştay'ın Kararı Ne Olacak

İstanbul’un fethinden sonra Fatih tarafından camiye çevrilen Ayasofya, 500 yıl cami olarak hizmet vermişti. Fethin sembolü olarak görülen Ayasofya, 24 Kasım 1934 tarihinde çıkarılan bir kararname ile müzeye çevrilmişti. ..

Adana'da termometreler 39 dereceyi gösterdi 01:06

Adana'da termometreler 39 dereceyi gösterdi

Adana'da hava sıcaklığının giderek arttığı son günlerde parklar, gölgede serinleyenlerle doldu. Kentte sıcaklık güneş altında 39 dereceyi buldu. Adana kent merkezindeki Atatürk Parkı'nda saat 14.00'da termometreler güne..

Sinan Aygün- Ayasofya için bu el öpülür 03:25

Sinan Aygün- Ayasofya için bu el öpülür

Ankara Ticaret Odası (ATO) eski başkanı ve CHP eski milletvekili Sinan Aygün, Ayasofya'daki ilk cuma namazı sırasında Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın elini öpüp sözünü yerine getirmek için davet beklediğini söyledi. Aygün, Aya..

İskenderun'da anıt meydanı ve caddeler sular altında kaldı 01:08

İskenderun'da anıt meydanı ve caddeler sular altında kaldı

Hatay’ın İskenderun ilçesinde etkili olan sağanak hayatı olumsuz etkilerken, Atatürk Anıt Meydanı da su altında kaldı...

Çanakkale Zaferi'nin 106. yılı 00:51

Çanakkale Zaferi'nin 106. yılı

ÖVÜN EY ÇANAKKALE CİHAN DURDUKÇA ÖVÜN! ÇANAKKALE GEÇİLMEZ..ÇÜNKÜ O SADECE BİR ZAFERİN DEĞİL, KAHRAMANLIĞIN, İMANIN, ONURUN, HAYSİYETİN BİR ULUSUN VAR OLUŞ MÜCADELESİNİN, ZAMANI VE MEKANI AŞAN, ADINA DESTANLAR YAZILACAK Ş..

İzmir'de Halk Ormanlara Koştu! 03:15

İzmir'de Halk Ormanlara Koştu!

İzmir'in Gaziemir ilçesi Sarnıç Semti Atatürk Mahallesi'nde çıkan orman yangınına 1 helikopter, 8 arazöz ile müdahale edildi. Orman içi, mezarlık yakını alandaki yangını söndürme çalışmalarına aralarında çocukların da bu..

30 AĞUSTOS ZAFERİNİN 99. YILI 01:19

30 AĞUSTOS ZAFERİNİN 99. YILI

ATATÜRK ANITINA ÇELENK SUNULDU, VALİ ÇELİK TEBRİKLERİ KABUL ETTİ...

TEKNOFEST kapsamında Türk Yıldızları'ndan gösteri uçuşu! 03:52

TEKNOFEST kapsamında Türk Yıldızları'ndan gösteri uçuşu!

Türk Yıldızları'ndan TEKNOFEST'te gösteri İstanbul'da Atatürk Havalimanı’nda düzenlenen TEKNOFEST kapsamında havalanan Türk Yıldızları, izleyicilere unutulmayacak anlar yaşattı...