#Atatürk havalimanında

Cumhurbaşkanı Erdoğan Pakistan’ın Başkenti İslamabad’a Geldi 04:19

Cumhurbaşkanı Erdoğan Pakistan’ın Başkenti İslamabad’a Geldi

Cumhurbaşkanı Erdoğan Pakistan’ın Başkenti İslamabad’a Geldi Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, temaslarda bulunmak üzere Pakistan’ın başkenti İslamabad’a geldi. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, temaslarda bulunma..

Fetö'cü Adil Öksüz'ün Yeğeni Yurt Dışına Kaçarken İzmir'de Yakalandı 00:13

Fetö'cü Adil Öksüz'ün Yeğeni Yurt Dışına Kaçarken İzmir'de Yakalandı

FETÖ'nün Hava Kuvvetleri İmamı olduğu iddia edilen firari Adil Öksüz'ün yeğeni Zübeyir Öksüz, yurt dışına kaçmak isterken İzmir'de havalimanında yakalandı FETÖ'nün kritik isimlerinden olan ve gözaltına alındıktan sonra ..

Almanya Başbakanı Merkel'den Trump'a  Terörle Mücadele Müslümanları Zan Altında Bırakmayı Meşrulaştırmaz 01:22

Almanya Başbakanı Merkel'den Trump'a Terörle Mücadele Müslümanları Za

Amerikan Başkanı Donald Trump’ın 7 Müslüman ülke için vize yasağı getiren kararı, uluslararası kamuoyunun tepkisini çekti. Trump, havalimanlarında yaşanan kaos ve protesto gösterilerine rağmen kararı büyük bir başarı ol..

Valbuena, Marsilya'ya Döndü 01:28

Valbuena, Marsilya'ya Döndü

Fenerbahçe'nin yıldız transferi Mathieu Valbuena, tatilini geçirmek üzere Marsilya'ya gitti. Fransa'nın Olympique Lyon takımından transfer edilen Mathieu Valbuena, tatil için Marsilya'ya gitti. Sarı-lacivertli takımın ..

Başbakan Yıldırım Yunanistan’da 02:25

Başbakan Yıldırım Yunanistan’da

Başbakan Binali Yıldırım, temaslarda bulunmak üzere Yunanistan'ın başkenti Atina'ya geldi. Başbakan Binali Yıldırım, Yunanistan'ın başkenti Atina'ya günübirlik çalışma ziyareti gerçekleştiriyor. Başbakan Yıldırım, Atin..

Cumhurbaşkanı Erdoğan Bahreyn’de 00:48

Cumhurbaşkanı Erdoğan Bahreyn’de

Temaslarda bulunmak üzere Bahreyn’e gelen Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Bahreyn Kralı Hamad Bin İsa El Halife ile görüştü Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Körfez Ülkeleri ziyaretinin ilk durağı olan Bahreyn’e ..

Başbakan Binali Yıldırım Almanya'da 00:44

Başbakan Binali Yıldırım Almanya'da

Başbakan Binali Yıldırım, özel uçak TUR ile TSİ 22.50'de Almanya'nın Münih kentine geldi. Başbakan Binali Yıldırım'ı, Münih Franz Josef Strauss Havalimanı'nda, Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu ve eşi Hülya Çavuşoğlu, ..

Kimyasal Saldırıya Uğrayan Kim Jong-nam 20 Dakika İçinde Öldü 01:10

Kimyasal Saldırıya Uğrayan Kim Jong-nam 20 Dakika İçinde Öldü

Malezya Kuala Lumpur Havalimanı’nda uğradığı suikast sonucu yaşamını yitiren Kuzey Kore liderinin üvey kardeşi Kim Jong-nam’a ait güvenlik kamerası görüntüleri yayınlandı. Kayıtlarda bir kadının Kim Jong-nam’ın yüzüne b..

İnterpol, Kim Jong Nam'ın Katil Zanlıları İçin Kırmızı Bülten Çıkardı 00:58

İnterpol, Kim Jong Nam'ın Katil Zanlıları İçin Kırmızı Bülten Çıkardı

İnterpol, Kuzey Kore liderinin üvey kardeşinin ölümüyle ilgili devreye girdi. Malezya polisi, Kim Jong Nam'ın katil zanlısı olarak 7 Kuzey Korelinin arandığını belirtti. Güvenlik kaynakları aranan zanlılardan üçünün ha..

Tatlı Belanın Shloku Avinash Sachdev İstanbula Geldi 02:25

Tatlı Belanın Shloku Avinash Sachdev İstanbula Geldi

Tatlı Bela'nın Shlok'u Avinash Sachdev İstanbul'a geldi. Oyuncuyu havalimanında sevenleri karşıladı. Avinash Sachdev İstanbul'daki ilk gününde Kapalıçarşı'yı gezdi, Türk mutfağının eşsiz lezzetlerini tattı...

  • ANKA tarafından
  • 850 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Milli Takım Oyuncusu Umut Bozok'tan Piyano Resitali 00:15

Milli Takım Oyuncusu Umut Bozok'tan Piyano Resitali

Ümit milli takımı oyuncusu Umut Bozok Brüksel havalimanında piyano ile Ben Yoruldum Hayat şarkısının melodisini çaldı...

  • JET TV tarafından
  • 864 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Kral Selman Moskova'da Merdivene Takıldı 01:10

Kral Selman Moskova'da Merdivene Takıldı

Moskova'yı ziyaret eden Suudi Arabistan Kralı Selman, indiği havalimanında yürüyen merdivenin bozulması nedeniyle uçaktan inmekte zorlandı. Selman, merdivenin bozulması nedeniyle uçaktan yürüyerek inmek zorunda kaldı...

Ceyda Düvenci’ye Havalimanı Şoku 03:14

Ceyda Düvenci’ye Havalimanı Şoku

Küçük oğlu Ali ile yurtdışına çıkanilmesi için eşinden noter onaylı mukafatname alması gerektiğini öğrenen Ceyda Düvenci havalimanında zor anlar yaşadı...

  • ANKA tarafından
  • 812 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Apron Görevlisinin Drift Şovu 00:28

Apron Görevlisinin Drift Şovu

Havalimanında kar yağışından sonra kayganlaşan zeminde biraz eğlenmek isteyen apron görevlisinin drift şovu kameraya böyle yansımış...

  • JET TV tarafından
  • 1.163 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Kerimcan Durmaz Bu Halde Çekmeyin Çok Kötüyüm 00:34

Kerimcan Durmaz Bu Halde Çekmeyin Çok Kötüyüm

Sosyal medya fenomeni Kerimcan Durmaz Almanya dönüşü havalimanında görüntülendi. Flaşlar patlayınca elleriyle yüzünü gizleyen Kerimcan Durmaz 'Bu halde çekmeyin, çok kötüyüm' dedi. Durmaz, daha sonra gözlülklerini takıp ..

  • BETA tarafından
  • 1.014 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Barzani Zor Drumda! Erbil Havalimanı Bomboş 03:34

Barzani Zor Drumda! Erbil Havalimanı Bomboş

IKBY yönetimi tüm dünyanın karşı çıkmasına rağmen gerçekleştirilen referandumun ardından Bağdat yönetiminin yaptırımları karşısında köşeye sıkışmış durumda. Erbil ve Süleymaniye'de dün 18.00 itibariyle tüm uçuşlar durdur..

Adil Öksüz'ün Maklube Görüntüleri Ortaya Çıktı 02:12

Adil Öksüz'ün Maklube Görüntüleri Ortaya Çıktı

FETÖ'cü darbe girişiminin planlayıcıları arasındaki firari Adil Öksüz'ün, FETÖ'cülerin sıkça yediği maklube yemeğini yaparken çekilen görüntüleri ortaya çıktı. Sofrada Adil Öksüz'ün sağında oturan kişinin FETÖ'nün Rusya ..

New York JFK Havalimanı'nı Su Bastı 00:50

New York JFK Havalimanı'nı Su Bastı

Dünyanın en yoğun ulaşım noktası olan John F. Kennedy Uluslararası Havalimanı'nın ana su boruları patladı. Yolcuların bagajları sular altında kaldı. Havalimanında ardı ardına rötarlar yaşanıyor. Saatlerdir bekleyen yolcu..

Rüzgarla İnatlaşan Pilotun Zaferi 01:25

Rüzgarla İnatlaşan Pilotun Zaferi

Düsseldorf Havalimanında ölçümlere göre 110 km hızla iniş yapmaya çalışan uçak herhangi bir kaza olmadan bunu başarmış.+..

  • JET TV tarafından
  • 930 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Dünyada İyilik Yapan Güzel İnsanlar 03:17

Dünyada İyilik Yapan Güzel İnsanlar

Havalimanında birbirlerini karşılayan yaşlı çiften, ördeklere eşlik eden polislere dünyanın dört bir yanından insanlığa inancı tazeleyen görüntüleri izliyoruz. Ne olursa olsun insanlığa olan umudumuzu korumamız gerektiği..

  • JET TV tarafından
  • 645 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Airbus Atlas Pilotunun İzleyiciler İçin Özel Gösterisi 01:12

Airbus Atlas Pilotunun İzleyiciler İçin Özel Gösterisi

İngiltere'nin Gloucestershire şehrinde bulunan RAF Fairford havalimanında, Airbus A400M Atlas pilotunun izleyicilere sunmuş olduğu muhteşem kalkışı izliyoruz...

  • JET TV tarafından
  • 901 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Amuda Kalkarak Uçak Bekleyen Kadın 01:16

Amuda Kalkarak Uçak Bekleyen Kadın

26 yaşındaki Rose DiNuccio ismindeki kadın Las Vegas havalimanında uçuş saatini beklerken sıkılmaya başlayınca Vakit geçirmek için amuda kalkarak uçağını beklemeye başlamış...

  • JET TV tarafından
  • 748 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Cumhurbaşkanı Erdoğan Kendisini Karşılayan Vatandaşları İftara Davet Etti 00:54

Cumhurbaşkanı Erdoğan Kendisini Karşılayan Vatandaşları İftara Davet

Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, bir dizi program için geldiği Balıkesir Havalimanında kendisini karşılayan vatandaşları iftara davet etti...

Başkan Erdoğan'ın KKTC'de Arabanın Üzerine Çıktığı Anlar 01:19

Başkan Erdoğan'ın KKTC'de Arabanın Üzerine Çıktığı Anlar

KKTC'yi ziyaret eden Recep Tayyip Erdoğan, havalimanında büyük bir çoşkuyla karşılandı. Dün özel uçak saat 19.15'te Lefkoşa'ya gelen Erdoğan, havalimanından ayrılışında makam aracından inerek kendisini bekleyen vatandaşl..

Başkan Erdoğan Güney Afrika'da Böyle Karşılandı 01:07

Başkan Erdoğan Güney Afrika'da Böyle Karşılandı

Başkan Erdoğan, 10'uncu Brezilya-Rusya-Hindistan-Çin-Güney Afrika (BRICS) Zirvesi'ne katılmak üzere Johannesburg'a geldi.Erdoğan, havalimanında Güney Afrika Cumhuriyeti Ticaret Bakanı Rob Davies, Türkiye'nin Pretorya Büy..

Ceketi Giyerken Malı Götüren Hırsız 00:46

Ceketi Giyerken Malı Götüren Hırsız

Havalimanında perona doğru ilerleyen bir kadın bagajlarından birinin eksik olduğunu farkedince soluğu güvenlik görevlilerinin yanında almış . Kamera kayıtlarına bakıldığında bir adamın ceketini giyerken çantalardan birin..

  • JET TV tarafından
  • 89 görüntüleme
  • 6 yıl önce
İçinden Star Çıkan Bagaj Taşıyıcısı 00:32

İçinden Star Çıkan Bagaj Taşıyıcısı

Havalimanında uçaklarının kalkmasını bekleyen kızlar piste bakarken dansı ile kendinden geçen bagaj taşıyıcısını görmüşler ve hemen kameraya sarılmışlar...

  • JET TV tarafından
  • 73 görüntüleme
  • 5 yıl önce
Midesinden 1 milyonluk uyuşturucu çıktı! 01:44

Midesinden 1 milyonluk uyuşturucu çıktı!

YABANCI UYRUKLU BİR ZEHİR TACİRİ YAKLAŞIK 1 MİLYON LİRA DEĞERİNDE UYUŞTURUCU YUTTU..AMA POLİSE YUTTURAMADI..YAKALANACAĞINI ANLAYAN ADAM HAVALİMANINDA BAYGINLIK GEÇİRİNCE YAKAYI ELE VERDİ..

İmamoğlu'na 7 bin 80 lira ceza 01:32

İmamoğlu'na 7 bin 80 lira ceza

EKREM İMAMOĞLU'NA CEZA..ORDU HAVALİMANINDA YAŞADIĞI VİP KRİZİ NEDENİYLE HAKKINDA AÇILAN DAVADA EKREM İMAMOĞLU 7 BİN 80 LİRA PARA CEZASINA ÇARPTIRILDI. İSTANBUL BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE BAŞKANI, DÖNEMİN ORDU VALİSİNE HAKARET G..

TİCARET BAKANI DUYURDU 00:45

TİCARET BAKANI DUYURDU

İSTANBUL HAVALİMANINDA UYUŞTURUCU YAPIMINDA KULLANILAN 4,3 TON MADDE ELE GEÇİRİLDİ..