#Ateş kralı

Myanmar’da İktidardaki Parti Avukatına Suikast 00:39

Myanmar’da İktidardaki Parti Avukatına Suikast

Arakan olayları nedeniyle son derece zor günler yaşayan Myanmar’da meclisi devralmaya hazırlan Ulusal Demokrasi Partisi’nin avukatının öldürülmesi siyasi cinayet şüphesini uyandırdı. Myanmar’da iktidardaki Ulusal Demokr..

Moskova Kiev'i 'Barbarca' Davranmakla Suçladı 01:26

Moskova Kiev'i 'Barbarca' Davranmakla Suçladı

Ukrayna’nın doğusunda yeniden şiddetlenen çatışmalar Rusya ve Ukrayna’yı yine karşı karşıya getirdi. Rusya Dışişleri Bakanlığı, Ukrayna’yı sivillerin olduğu bölgelerde ateş açarak Cenevre Sözleşmesi’ni ihlal etmekle ve ..

Atiye - Güzelim 04:36

Atiye - Güzelim

Hep beraber coşmaya Eğlenceye koşmaya Sorunlardan kopmaya Dansedip oynaşmaya Çıra gibi tutuşmaya Ateş olup yayılmaya Olta atıp avlamaya Seve seve avlanmaya Güzelim, Gidelim güzelim Girelim, Havaya girelim Taşvan gibi kaç..

Rus Savaş Uçakları Türk Askerini Vurdu 3 Şehit 00:50

Rus Savaş Uçakları Türk Askerini Vurdu 3 Şehit

Türkiye’nin Suriye’de başlattığı Fırat Kalkanı Harekâtı’ndan acı haberler gelmeye devam ediyor. El Bab’ın IŞİD’den kurtarılması için başlatılan operasyon hızlanırken, Türk askerleri müttefik ateşiyle vuruldu. Rus hava k..

Tuna Kiremitçi & Sena Şener - Birden Geldin Aklıma 03:35

Tuna Kiremitçi & Sena Şener - Birden Geldin Aklıma

Sen yağmuru çok seven küçücük şey Ben kendine geç kalan bir kadın Beni sevmesen de görmesen de hayat sürerdi yine Ama kendimi sevmezdim şimdiki kadar Beni seçmesen de yok desen de ateş yanardı yine Ama gülmeyi bil..

Irak'ta Yolsuzluk Protestosu Şiddete Dönüştü 01:09

Irak'ta Yolsuzluk Protestosu Şiddete Dönüştü

Irak’ta Sadr Hareketi lideri Mukteda es-Sadr yanlıları Yüksek Seçim Komiserliği üyelerinin değiştirilmesi talebiyle başkent Bağdat’ta gösteri düzenledi. Göstericilerin korunaklı Yeşil Bölge’ye yürümek istemeleri üzerine..

Erdoğan'dan İslam Dünyası İçin Kritik Çağrı 01:17

Erdoğan'dan İslam Dünyası İçin Kritik Çağrı

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Bahreyn Başbakanı ile Bahreyn Veliaht Prensini kabulünün ardından basın toplantısında konuştu. Erdoğan, Bu coğrafyada kaderimiz de kederimiz de ortaktır. Bu topraklarda mazimiz de istikbalimiz de ..

Yedi Karanfil 4 - Gayri Dayanamam ( FON MÜZİĞİ ) 02:07

Yedi Karanfil 4 - Gayri Dayanamam ( FON MÜZİĞİ )

Gayri dayanamam ben bu hasrete Ya benide götür ya sende gitme Ateş-i aşkınla canım canım canım yakma çıramı Ya benide götür ya sende gitme Yâr bağrıma vurdu kızgın dağları Viran koydu mor sümbüllü bağları Sevdiğim geçiyo..

Aysun Kocatepe feat. Kubat - Çocuklar Gibi 04:57

Aysun Kocatepe feat. Kubat - Çocuklar Gibi

Bende hiç tükenmez bir hayat vardı Kırlara yayılan ilkbahar gibi Kalbim hiç durmadan hızla çarpardı Göğsümün içinde ateş var gibi [Nakarat] Başını göğsüme sakla sevgilim Güzel saçlarında dolaşsın elim Birgün ağla..

Preview- Agent Palmer Goes Missing - Season 1 Ep. 17 - LETHAL WEAPON 00:20

Preview- Agent Palmer Goes Missing - Season 1 Ep. 17 - LETHAL WEAPON

LETHAL SİLAH, aksiyon ve dramayı dostluk ve mizah ile birleştirerek, günümüz Los Angeles'ında suçla mücadele eden klasik polis ikilisi Riggs ve Murtaugh'u izleyerek hit film franchise'ı yeniden başlatıyor. Genç eşi ve do..

Bodrum Masalı - Seni Kaybetmekten Çok Korktum 04:42

Bodrum Masalı - Seni Kaybetmekten Çok Korktum

32. Bölüm - Ateş Aslı'ya evlilik teklifi ediyor...

Erdal Güney - Saklımdasın 04:25

Erdal Güney - Saklımdasın

Yürüyorum ey yar insanların arasında Kimi yorgun kimi dökük kanar sabır yarasında Ozlüyorum seni zamanla barışamadım Geçip gidiyor ömrüm günlere doyamadm Ucum yok bucağım yok Saklımdasın ey yar haberin yok Yıllar geçti ..

  • Candy tarafından
  • 1.183 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Volkan Konak-Gurbet 06:03

Volkan Konak-Gurbet

Gurbet elde hasta düştüm ağlarım Su gönül kahrını çekemez oldum Açılmış yarama ateş bağlarım Aşk sırını yare açamaz oldum Bir güzelin mecnunuyum efendim Sel bastı obamı yıkıldı bendim Derdimi bilmiyorum ben kendi kendim..

Ezo - Çocuklar Gibi 03:16

Ezo - Çocuklar Gibi

Bende hiç tükenmez bir hayat vardı Kırlara yayılan ilkbahar gibi Kalbim hiç durmadan hızla çarpardı Göğsümün içinde ateş var gibi Başını göğsüme sakla sevgilim Güzel saçlarında dolaşsın elim Bir gün ağlayalım, bir gün g..

Ajdar Anık Çikita Muz 03:08

Ajdar Anık Çikita Muz

Şurup gibiyim şurup turp gibiyim turp turp ben ateş sen barut Hmmmm öptüm seni şap şup şap şup şap şup şap şup ha şap Ha şup şaka değil işte şurup krizlere girme beni unutup grup olalım grup ben hudut sen haydu..

Mahsun Kırmızıgül - Daye 04:46

Mahsun Kırmızıgül - Daye

Bu başıma gelenleri sayamam Hiçbir kalbi kırmamışım kıramam Yokluğunda yandı gönlüm kavruldu Daye sana doymamışım doyamam Yaban elde neler geldi başıma Düşündükçe aklar düştü saçıma Hep zalimler çıktı benim karşıma..

Preview- Riggs Is On The Hunt For Answers - Season 1 Ep. 18 - Lethal Weapon 00:20

Preview- Riggs Is On The Hunt For Answers - Season 1 Ep. 18 - Lethal W

LETHAL SİLAH, aksiyon ve dramayı dostluk ve mizah ile birleştirerek, günümüz Los Angeles'ında suçla mücadele eden klasik polis ikilisi Riggs ve Murtaugh'u izleyerek hit film franchise'ı yeniden başlatıyor. Genç eşi ve do..

Kasap Satırını 1000 Derecede Kor Hale Getirip Baruta Sokmak 03:40

Kasap Satırını 1000 Derecede Kor Hale Getirip Baruta Sokmak

Çeşitli nesnelerin yakılarak ikiye kesildiği ve parçalandığı videoda, bir tabak içindeki barut tozuna kızdırılmış kasap satırını böyle soktu..

  • JET TV tarafından
  • 658 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Demet Özdemir Hangi Ünlü Sanatçının Klibinde Rol Almış - 3 Adam 03:46

Demet Özdemir Hangi Ünlü Sanatçının Klibinde Rol Almış - 3 Adam

Son dönenim en popüler genç oyuncularından Demet Özdemir'in kariyerinin hemen başlarında Mustafa Sandal'ın Ateş ve Unut klibinde rol aldığı öğrenildi...

  • ANKA tarafından
  • 864 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Samsung Galaxy S8'in 10.000 Kibrit Üzerinde Yakılması 02:50

Samsung Galaxy S8'in 10.000 Kibrit Üzerinde Yakılması

Dizdiği kibritler üzerine yerleştirdiği Galaxy S8'i ateşe dayanıklılık testi yapan ekip. Kameraya yansıyan görüntüleri sizlerle...

  • JET TV tarafından
  • 1.096 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Ateşi Yükseltmek Varken Gaza Basan Kadın 00:49

Ateşi Yükseltmek Varken Gaza Basan Kadın

Mutlu olup aniden bulutlara uçacakken kadın veya erkek güzel anın içine eder.Görüntüde bu sefer kadın güzel anın içine ediyor..

  • JET TV tarafından
  • 1.061 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Berk Gürman & Öykü Gürman - Şaka Yaptım 04:13

Berk Gürman & Öykü Gürman - Şaka Yaptım

Ayrılmalıyız senle ikimiz Mutlu olamayız biz Hasret ikimizi kavursa bile Unutmalıyız bu sevgimizi Unutmalıyız biz Gözümüzde yaş kalmasa bile Söyleme söyleme Dayanmaz yüreğim söyleme Dur isteme dur Ayrılık ölüm gibi i..

Eko Fresh - Köln Kalk Ehrenmord 04:34

Eko Fresh - Köln Kalk Ehrenmord

Eko Fresh - Köln Kalk Ehrenmord Şarkı Sözleri Eko Fresh] Size Max adında bir adamın hikayesini anlatacam Südstadion'da afgan haşhaşı içen heriften bahsediyorum Anlaşılan okulunu mahvetmişti Çocukken kumar oynar şeker alı..

Lubbey Köyünde Bir Gece  Paranormal Olaylar 57:54

Lubbey Köyünde Bir Gece Paranormal Olaylar

Lübbey, bundan yaklaşık 30 yıl önce, göçle boşalıp, neredeyse tam bir hayalet yere dönüşmüş bir Ege köyü.Lübbey Köyü, alışılagelmiş köylerden değil. 130 haneli, Yörük Türkmen köyü olan Lübbey, “satılık köy”, “terk edilmi..

  • ZULMA tarafından
  • 887 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Sarıyer’de Lüks Otomobile Silahlı Saldırı- 2 Ölü 04:06

Sarıyer’de Lüks Otomobile Silahlı Saldırı- 2 Ölü

Sarıyer'de seyir halindeki otomobilin önün kesen başka bir araçtaki saldırganların açtığı ateş sonucu lüks araçtaki iki İran uyruklu kişi hayatını kaybetti. Olay Sarıyer Maslak Ayazağa Caddesi Levent istikametinde saat 2..

İstanbul'da 1 Mayıs Olaylı Geçti 01:16

İstanbul'da 1 Mayıs Olaylı Geçti

1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü dolayısıyla İstanbul'da düzenlenen gösteriler olaylı geçti. Bakırköy ve Şişli'deki gösterilerde gerginlik çıktı. Çıkan arbedede polis havaya ateş açtı...

Erzurum Meydan Muharebesi (Aşiret Kavgası) 04:37

Erzurum Meydan Muharebesi (Aşiret Kavgası)

Erzurum'da birbirleriyle akraba olan aynı aşiret mensupları arasında ev yüzünden çıkan ve yaklaşık 300 kişinin karıştığı kavga adeta meydan muharebesine döndü, mahalle savaş alanını andırdı. 3'ü polis çok sayıda yaralını..

  • JET TV tarafından
  • 1.068 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Deccal Aramız Da !  Deccal Kimdir 02:37

Deccal Aramız Da ! Deccal Kimdir

Deccal (Arapça: المسيح الدجّال), İslam mitolojisine göre ahir zamanda, Mesih'in ikinci kez yeryüzüne gelmesinden önce insanları dini inancından saptırarak kötülüğe ve sapkınlığa yönelteceğine inanılan ve şeytanı temsil e..

  • ZULMA tarafından
  • 969 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Erol Evgin & Candan Erçetin - Aldım Başımı Gidiyorum 03:50

Erol Evgin & Candan Erçetin - Aldım Başımı Gidiyorum

Her kelime yalan Her yürek vefasız Can üzgün, perişan Can suskun, kararsız Çek git diyor şeytan Git sessiz sedasız Ve… Gittiğin zaman Sanma ki ağlayıp sızlarlar ardından Ben bu dünyadan, Dosttan düşmandan Aldım payımı, ..

Tuğba Yurt - Destur 02:57

Tuğba Yurt - Destur

İnemezsin derine, Seni koydum yerine Sana benden fayda yok, Bundan böyle dirliğine Bize artık son buldu Geri gelme orda dur Dönecek aşk kalpte Tahtıma Destuur Yüreğimde saltanat olsan Uçöuyorken tek kanat olsan Ateş ol..