#Ateş kralı

Hristiyan Cinleri Mühürledim 17:32

Hristiyan Cinleri Mühürledim

O Ormanda tarihi bir kilise ve hemen yanında papazların kendilerine ait mezarları bulunmaktaydı.Daha henüz videoya başlamadan paranormal olaylar yaşamıştık.Videoya başladığımız anda birbirinden farklı olaylar başladı. Se..

  • ZULMA tarafından
  • 824 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Bodrum Masalı 33.Bölüm- Son Sahne 03:20

Bodrum Masalı 33.Bölüm- Son Sahne

Bodrum Masalı 33.bölüm son sahne Yıldız,Su,Gözde,Ateş,Kelebek..

  • ANKA tarafından
  • 855 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Kedili Masa  Siyahlardan 04:14

Kedili Masa Siyahlardan

Bakarlar, seni duyarlar, insanlar.. Sıkılırlar boşluktan.. Her gün, biraz daha geçer zaman Boğarlar, seni kırarlar... Bilmediğin o kadar çok şey var ki içimde kalan, Hayatlardan... Yeni insanlar doğar. Büyür gözümde her..

Arka Sokaklar 441. Bölüm Fragmanı 00:42

Arka Sokaklar 441. Bölüm Fragmanı

Arka Sokaklar 441. Bölüm Fragmanı yayında! Hakan'ın annesinin hayati tehlikesi sürüyor! Hakan ve Aylin'in düğününden sonra gelin arabasına ateş açan silaha ulaşılıyor! Hakan ve Aylin'in en mutlu gününe karanlık bir bulut..

Ömür Varol Kimdir? 01:43

Ömür Varol Kimdir?

İstanbul Üniversitesi İletişim Fakültesi Radyo-TV- Sinema bölümü mezunudur. 1992 yılında TRT İstanbul Haber merkezinde staj yaptı. 1993 yılında Kanal 6'da Bu Sabah adında sabah haberleri programında muhabirlik yaptı. Can..

Anne 22. Bölüm 2. Fragman 00:50

Anne 22. Bölüm 2. Fragman

Melek yaşadığı her anda mutluluk bulan, küçük dünyasında hayallerle yaşayan bir çocuktur. Zeynep geçici olarak Melek’in okulunda işe başlar ve yolları kesişir. Melek’in annesi Şule için kızı bir yüktür adeta. Erkek arka..

  • PengoTV tarafından
  • 878 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Buray - Sen Sevda Mısın ( Akustik ) 04:32

Buray - Sen Sevda Mısın ( Akustik )

Buray - Sen Sevda Mısın (Canlı Performans - Akustik) Şarkı : Umut yok bir ışık yok gözlerinde Ben hala bekleyenim olsun Ateş yok sıcaklık yok ellerinde Ben yanarım aşkın sağolsun Sen kapımı çal ansızın gir içeri Her za..

  • PITIRCIK tarafından
  • 1.688 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Barış Manço - Bal Sultan 06:06

Barış Manço - Bal Sultan

Daha onaltı yaşına basmamıştı bal sultan Bakmaya kıyamazdım öyle güzeldi bal sultan Bir sabah dediler ki gelin oldu gitti gurbete bal sultan Yüreğime düştü ateş inanmak bal sultan Her damla yağmurda sen varsın bal s..

FETÖ Lideri Gülen'den Yine Beddua Seansı! 00:38

FETÖ Lideri Gülen'den Yine Beddua Seansı!

Fetullahçı Terör Örgütü lideri Fetullah Gülen, örgüt üyelerine yaptığı son konuşmada itirafçı olan kişileri yerden yere vurarak yine beddua seansı düzenledi. Malikanesinde örgüt üyelerine konuşan Fetullah Gülen, FETÖ ope..

Hande Erçel Instagram'ı Karıştıran Paylaşım! 01:15

Hande Erçel Instagram'ı Karıştıran Paylaşım!

Son olarak Burak Deniz'le Aşk Laftan Anlamaz dizisinde rol alan Hande Erçel bir dergi röportajı için çektirdiği bir kareyi Instagram hesabından paylaştı. Büyük ilgi toplayan fotoğrafı yarım saat gibi kısa bir süre için..

  • ANKA tarafından
  • 623 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Dilaranın Üşüme Krizi Stüdyoyu Dondurdu! 04:45

Dilaranın Üşüme Krizi Stüdyoyu Dondurdu!

İşte Benim Stilim 7. Sezon 08 Mayıs 2017 Pazartesi günü yayınlanan 139. bölümünde Dilara Taşkın hasta hasta podyuma çıkarken jüri klimadan dolayı üşüyünce çareyi birbirlerine sarılarak ısınmakta buldular. Reji ise jürini..

  • ANKA tarafından
  • 640 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Paris Saldırganın Kimliği Belirlendi 01:27

Paris Saldırganın Kimliği Belirlendi

Fransa’nın başkenti Paris’te 1 polisi öldüren 2 polisi de yaralayan saldırganın kimliği belirlendi. Ülkede şoka neden olan saldırı, dün akşam saatlerinde Champs Elysees Caddesi’nde meydana geldi. Bir kişi caddede bekley..

Sibel Can - Bilmesin O Felek Orhan Gencebay İle Bir Ömür 04:25

Sibel Can - Bilmesin O Felek Orhan Gencebay İle Bir Ömür

Bilmesin o felek Seni çok sevdiğimi Duymasın kaderim Seni istediğimi Alırlar seni benden Vururlar yüreğimden Bilmezsin sensizliğin bana Neler neler çektirdiğini Söyleme kıskanırlar Ağlama dertli sanırlar Çalarlar kopar..

  • MÜZİKCİ tarafından
  • 1.948 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Uğur Arslan - Kavuşursak Biteriz Biz! 05:27

Uğur Arslan - Kavuşursak Biteriz Biz!

Kavuşursak biteriz biz, Biz mutlu sonlar katiliyiz. Kavuşursak biteriz biz. Sevgiyle bakan gözleri kör ederiz. Herkesin bildiği bir aşk, Herkesin attığı bir imza Herkes gibi değiliz biz. Belki biraz serseri, Belki biraz ..

  • Candy tarafından
  • 1.025 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Orkun Işıtmak Pokemon Benim ( Official Video ) İzle 02:42

Orkun Işıtmak Pokemon Benim ( Official Video ) İzle

Günah Benim ve Pokemon GO , son zamanların en popüler iki şeyini birleştirdim ve ortaya çok eğlenceli bir video çıktı Pokemon Benim Gym Benim Geldim bırak bu Pokestop benim Güçlendirdiğim Eeveelerim Dokunma elimde bir Va..

Güzelim Tablet Gitti 00:36

Güzelim Tablet Gitti

Seyredelim..

  • JET TV tarafından
  • 1.041 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Zirveye Ulaşanlar 9.Bölüm 52:35

Zirveye Ulaşanlar 9.Bölüm

Ümit Utku'nun sunuculuğunu yaptığı programın 9. bölümünde; Ateş Vuran, Selda Alkor, İbrahim Tez ve Hasan Mani konuk olarak yer almaktadır...

Zirveye Ulaşanlar 14.Bölüm 59:21

Zirveye Ulaşanlar 14.Bölüm

Ümit Utku'nun sunuculuğunu yaptığı programın 14. bölümünde; Fikri Sağlar, Seda Sayan, Ateş Vuran ve Hasan Subaşı konuk olarak yer almaktadır...

FETÖ Elebaşı NATO'dan Türkiye'ye Müdahale Etmesini İstedi 02:03

FETÖ Elebaşı NATO'dan Türkiye'ye Müdahale Etmesini İstedi

15 Temmuz'da hain girişiminde başarılı olamayan FETÖ elebaşı Fetullah Gülen, son çare olarak NATO'yu Türkiye'ye müdahale etmeye çağırdı. Erkan Tan canlı yayında FETÖ'ye ateş püskürdü. Tan, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın ABD'de..

  • En Yeniler tarafından
  • 967 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Bodrum Masalı 35. bölüm fragmanı 00:59

Bodrum Masalı 35. bölüm fragmanı

Evren Ergüven pek çok otel sahibi varlıklı ve hırslı bir adamdır. Karısı Yıldız çocukları Ateş ve Su ile birlikte İstanbul'da görkemli bir hayat sürmektedir, Otellerinin büyük kısmının olduğu Bodrum'da ise ikinci bir ka..

Pixels İzle 1:45:49

Pixels İzle

1980'li yılların unutulmaz figürleri Sam Brenner, Will Cooper, Ludlow Lamansoff ve Eddie Ateş Püskürten Plant, atari salonlarında dünyayı binlerce kez kurtardılar ve şimdi dünyayı ilk kez gerçekten kurtarmak zorunda ka..

Bodrum Masalı 36. Bölüm Fragmanı 00:59

Bodrum Masalı 36. Bölüm Fragmanı

Evren, Gözde’nin karnındaki bebeğin düştüğünü öğrenen ve bunu Bora’ya söylemekle tehdit eden Lal’i kaçırmış, gizli bir yerde tutmaktadır. Bir yandan da Gözde’ye büyük bir sürpriz yapma hazırlığı içindedir. Savcılıktaki i..

Şanlıurfa'da Otomobile Silahlı Saldırı - 1 Yaralı 03:08

Şanlıurfa'da Otomobile Silahlı Saldırı - 1 Yaralı

Şanlıurfa'nın Siverek ilçesinde, otomobile yapılan silahlı saldırıda 1 kişi yaralandı.Alınan bilgiye göre, Kale Mahallesi Gerger Caddesi'nde seyir halindeki sürücüsünün ismi öğrenilemeyen 34 GU 1975 plakalı otomobile, pl..

Kızını Rehin Aldı - Devreye Özel Harekat Polisi Girdi 00:48

Kızını Rehin Aldı - Devreye Özel Harekat Polisi Girdi

Konya'da av tüfeğiyle kızını rehin alan ve peşinden giden polis ekiplerine ateş açan şahıs, arazi yolunda aracını durdurarak yaklaşık 1 saat süren ikna çabalarının ardından polise teslim oldu...

Stres Çarkının 1000 Kibrit Üzerinde Ateşe Bırakılması 02:54

Stres Çarkının 1000 Kibrit Üzerinde Ateşe Bırakılması

Yanyana dizilen 1000 tane kibrit üzerinde stres çarkı yakılırsa neler olur izliyoruz. Kameraya yansıyan görüntüler sizlerle...

  • JET TV tarafından
  • 1.161 görüntüleme
  • 7 yıl önce
 Shots Fıred Season 1 Ep 9 Fragmanı 01:27

Shots Fıred Season 1 Ep 9 Fragmanı

Küçük bir Güney kasabasında ırkçı yüklü atışların tehlikeli sonrasını inceleyen, ateş edildi ? neden yapmış bir üründür dramatik bir yeni etkinlik dizisidir Ve Gina Prince-Bythewood itibaren ( Işıklar Ötesinde kim? i..

Zirveye Ulaşanlar 52.Bölüm 47:37

Zirveye Ulaşanlar 52.Bölüm

Ümit Utku'nun sunuculuğunu yaptığı programın 52. bölümünde; Neşe Taraktaş, Ateş Vuran, Mesut Önen ve Kayıhan İçel konuk olarak yer almaktadır. Programda ayrıca Nilüfer'in seslendirdiği Sen Mühimsin şarkısına yer verilm..

Bodrum Masalı 39. Bölüm Fragmanı 00:53

Bodrum Masalı 39. Bölüm Fragmanı

Aslı, Bora'yı polislerdenkurtarırken; Ateş ve Uzay, Haydar Efe'ye kız kaçırma peşine düşer! Ayrılan aşıklar Su ve Kelebek aralarındaki sorunları çözdüler mi? Faryalı'nın planı ne? Kelebek, Faryalı'nın hangi planına ortak..

Oynarken Üstünü Çıkaran Hatun 01:40

Oynarken Üstünü Çıkaran Hatun

Katıldığı eğlencede kendini müziğin ritmine kaptıran hatunu oynarken ateş basmış olacak ki bir anda üstünü çıkarıyor. Ve oynamaya devam ediyor...

  • JET TV tarafından
  • 1.483 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Arka Sokaklar 444. Bölüm 2. Fragmanı 00:51

Arka Sokaklar 444. Bölüm 2. Fragmanı

Mesut tarafından yakalanan Gürcan'ın, hapishaneye transferi sırasında ekibimiz bir tuzağın ortasında kalır. Ali'nin şoförlüğünü üstlendiği araca Gürcan'ın adamları ateş ederler. Rıza Baba, yeraltı dünyasının büyük patro..