#Ateş kralı

Kuyumcu Aracını Durdurarak 10 Kilo Altın Çaldılar 02:17

Kuyumcu Aracını Durdurarak 10 Kilo Altın Çaldılar

Silivri'de, kar maskeli soyguncular bir kuyumcu aracını silahla ateş açarak durdurdu. Soyguncular, kuyumcu aracından 10 kilo altını alarak kayıplara karıştı...

Kuyumcu İle Şalvarlı Soyguncular Arasındaki Çatışma Kamerada 04:09

Kuyumcu İle Şalvarlı Soyguncular Arasındaki Çatışma Kamerada

Kağıthane'de bir kuyumcuya girmek isteyen şalvarlı ve kar maskeli 4 soyguncu kuyumcuyla çatıştı. Soyguncuların kuyumcuya pompalı tüfekle ateş açması ve kuyumcunun soygunculara karşılık verdiği film sahnesini aratmayan an..

Vadide Kıstırılan Teröristlere Helikopterden Bombardıman Anı! 00:50

Vadide Kıstırılan Teröristlere Helikopterden Bombardıman Anı!

Şırnak-Cizre karayolunda yapımı süren tünel inşaatının güvenliği sağlayan asker ve koruculara saldırı düzenleyerek 2 güvenlik görevlisini şehit, 4 güvenlik görevlisini yaraladıktan sonra kaçan teröristlere yönelik operas..

FETÖ ile DHKP/C 'nin Ortak 'Kaos Planı' İddanamesi 01:37

FETÖ ile DHKP/C 'nin Ortak 'Kaos Planı' İddanamesi

Fetullahçı Terör Örgütü (FETÖ) üyesi eski polislerin, silahlı terör örgütü DHKP/C'ye eleman yerleştirdiği ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın Üsküdar'daki konutunun krokisinin sızdırıldığı bu örgüt elemanları ara..

Acun'un Yeni Programı 'Box un Yıldızları' Ünlüler Dövüşüyor Fragman 01:30

Acun'un Yeni Programı 'Box un Yıldızları' Ünlüler Dövüşüyor Fragman

Box'un Yıldızları'nda Doğuş, Asena, Baki Mercimek, Şenol İpek, Çılgın Sedat, Ateş Fatih Uçan, Sahra Işık, Berna Canbeldek, Sami Levi, Bülent Çetinaslan, Ayşıl Özaslan, Aycan Demirci gibi isimler var...

  • ANKA tarafından
  • 932 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Onu Değil Anasını Öldürecektim 03:25

Onu Değil Anasını Öldürecektim

Balıkesir'in Edremit ilçesinde okula giden anne ve kızına pompalı tüfekle ateş ederek 7 yaşındaki kızı öldüren, anneyi de yaralayan zanlı Mehmet Salik Mumcu, yoğun güvenlik önlemleri altında adliyeye sevk edildi. Çelik y..

Irak Türkmen Cephesi Bürosuna Bombalı Saldırı Kamerada 00:27

Irak Türkmen Cephesi Bürosuna Bombalı Saldırı Kamerada

Irak Türkmen Cephesi'nin (ITC) Kerkük kent merkezindeki Bağdat Yolu semtinde bulunan bürosuna otomatik silah ve el bombasıyla saldırı düzenlendi.ITC Bağdat Yolu Büro Koruması Ahmet Şahin, AA muhabirine yaptığı açıklamada..

Diyarbakır'da Uzman Çavuşa  Saldırı!! 01:53

Diyarbakır'da Uzman Çavuşa Saldırı!!

Diyarbakır'ın Silvan ilçesinde bir uzman çavuş aracından indiği sırada uğradığı silahlı saldırı sonucu ağır yaralandı. Uzman çavuş kaldırıldığı Silvan Devlet Hastanesinde tedavi altına alındı. Diyarbakır'ın Silvan ilçesi..

Kaynanası Karısını Kaçırınca Pompalıyla Dehşet Saçtı! 01:35

Kaynanası Karısını Kaçırınca Pompalıyla Dehşet Saçtı!

Kocaeli'nin İzmit ilçesinde 30 yaşındaki bir kişi, iki gün önce evlendiği karısını kaynanası götürünce, pompalı tüfekle etrafa ateş etti. Korku dolu anların yaşanmasına sebep olan şahsı bir yakını güçlükle ikna etti...

Siirt Eruh'da Yapılan Operasyonda  Bir Asker Yaralandı 01:41

Siirt Eruh'da Yapılan Operasyonda Bir Asker Yaralandı

Siirt'in Eruh ilçesinde terör örgütü PKK'ya yönelik operasyonda bir asker yaralandı. Alınan bilgiye göre, güvenlik güçlerince PKK'lı teröristlerin etkisiz hale getirilmesi amacıyla Eruh ilçesinin Çırav Dağı bölgesinde ..

Film Çekiminin Polis Tarafından Gerçek Sanılması 00:54

Film Çekiminin Polis Tarafından Gerçek Sanılması

Amerika'nın Indiana eyaletinde görev yapan bir polis, bir filmin hırsızlık sahnesini gerçek zannedip elinde oyuncak tabanca bulunan oyuncuya ateş açtı...

  • JET TV tarafından
  • 520 görüntüleme
  • 7 yıl önce
İstanbul’daki Korkunç Cinayet Kamerada 00:44

İstanbul’daki Korkunç Cinayet Kamerada

İstanbul Şişli'de bir fırında işlenen cinayet, saniye saniye kameraya yansıdı. Kurtuluş'ta bir simit fırınında çalışan şahıs, eski sevgilisiyle ilişkisi olduğundan şüphelendiği Türkmenistan uyruklu iş arkadaşını silahla ..

Düğünde Tüfekle 14 Yaşındaki Çocuğu Vurdu! 00:22

Düğünde Tüfekle 14 Yaşındaki Çocuğu Vurdu!

Mısır'da kaydedilen görüntülerde, tüfekli bir kişinin düğünde sahneye çıktığı görülüyor. Havaya ateş eden maganda, silahın kontrolünü kaybediyor ve sahnenin yanındaki bir çocuğu vuruyor. 14 yaşındaki çocuk hayatını kaybe..

Hakkari'deki Saldırı İle İlgili Ankara'da Şüphe  PKK  Peşmerge... 01:05

Hakkari'deki Saldırı İle İlgili Ankara'da Şüphe PKK Peşmerge...

Cuma günü Irak'ın kuzeyinden PKK'nın gerçekleştirdiği ve şehit haberinin geldiği saldırı ile ilgili Ankara'da korkunç bir şüphe oluştu. Barzani yönetimindeki Kuzey Irak'ta neler oluyor? Vatan gazetesi Ankara Temsilcisi M..

Klasik Türk Müziği Türk Sanat Müziği Klasik Müzik Sazlarla Meşk Enstrümental Türkei 1:31:29

Klasik Türk Müziği Türk Sanat Müziği Klasik Müzik Sazlarla Meşk Enstrü

Klasik Türk Müziği Türk Sanat Müziği Klasik Müzik Sazlarla Meşk Enstrümental turkish classical music instrumental TÜR : FASIL ( TÜRK SANAT MÜZİĞİ ENSTRUMANTAL ) YAPIM : NAZ MÜZİK YIL : 2014 SAZLARLA MESK Semailerin en ..

Az Kalsın Kendini Vuruyordu! 00:29

Az Kalsın Kendini Vuruyordu!

Smith Wesson'la atış yapan kadın yürekleri ağza getirdi. Güçlü silahı elinde tutmakta zorlanan kadının görüntüleri neredeyse kendini vuracaktı yorumlarına sebep oldu...

KKTC'de Yaralanan Türk Öğrenci Uçakla Getirildi 00:33

KKTC'de Yaralanan Türk Öğrenci Uçakla Getirildi

Trafik kazası geçiren üniversite öğrencisi Ateş, Sağlık Bakanlığına ait ambulans uçakla, Mersin'deki şehir hastanesine nakledildi...

BMW 2017 IAA Ve Diğer Arabalarının Vizyon Dinamik İçerikler Tanıtımı  01:23

BMW 2017 IAA Ve Diğer Arabalarının Vizyon Dinamik İçerikler Tanıtımı

2017 IAA tüm BMW olayları görmek için ilk arasında olacak. BMW Frankfurt IAA Otomobil 2017 show Ana'da yeni modelleri ve konsept araçlar olağanüstü bir gösteri ile markanın gelecek ürün saldırıya başlayan silah ateş. Çeş..

  • BETA tarafından
  • 1.142 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Türk Gazeteciler Kerkük'te Çatışmanın Ortasında Kaldı! 01:08

Türk Gazeteciler Kerkük'te Çatışmanın Ortasında Kaldı!

Irak güvenlik güçlerinin Kerkük'ün Altunköprü kasabasında kontrolü sağlamasının ardından Peşmergelerin konuşlandığı mevzilere yaklaşmasıyla çatışma başladı. Şiddetli çatışmadan çıkan şarapnel parçaları, askeri hareketlil..

Lamborghini Japonya Tokyo'da 50. Yıl Dönümü Etkinliği 01:04

Lamborghini Japonya Tokyo'da 50. Yıl Dönümü Etkinliği

Tokyo'daki 50 yıllık Lamborghini Japonya'nın kutlama etkinliği. Olayı işaretlemek için Lamborghini, Aventador S Roadster'ın özel bir sınırlı sayıda baskısını yarattı. Bu çarpıcı model, her biri Canlı Güneş'in Ülkesinin ..

  • BETA tarafından
  • 1.027 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Tartıştığı TIR Şoförüne Kurşun Yağdırdı 00:20

Tartıştığı TIR Şoförüne Kurşun Yağdırdı

Amerika'da trafikte tartıştığı TIR'ı yolun ilerisinde bekleyen adam araç geçerken kurşun yağdırdı. Ateş ederken cep telefonuyla çekim yapan adam o anları sosyal medya hesabından yayınladı..

Terör Örgütü PKK Evlerine Dönmek İsteyen Rakkalılara Saldırdı 01:42

Terör Örgütü PKK Evlerine Dönmek İsteyen Rakkalılara Saldırdı

PKK/PYD, Suriye'nin Rakka kentinde evlerine dönmek isteyen sivillere ateş açtı. Terör örgütünün evlerini yağmalamak için dönmelerine izin vermediği sivillerden 12'si yaralandı..

Megalith VR Teaser Trailer PS4 01:21

Megalith VR Teaser Trailer PS4

Disruptive Games is thrilled to announce Megalith, coming to PSVR in 2018 as a timed exclusive! Megalith is an action-packed hero shooter that transforms you into a titan, letting you use your massive size and firepower ..

  • BETA tarafından
  • 750 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Abd, New York'ta Silahlı Saldırı! 08:30

Abd, New York'ta Silahlı Saldırı!

ABD'nin New York kentinde bir saldırganın aracını yayaların üzerine sürmesi ve çevreye ateş açması sonucu 6 kişi hayatını kaybetti, 15 kişi yaralandı...

Darbe Girişimi Öncesi Ve Sonrasında Harp Okulu'nda Yaşananlar 01:38

Darbe Girişimi Öncesi Ve Sonrasında Harp Okulu'nda Yaşananlar

15 Temmuz darbe girişiminde Hava Harp Okulu'nda darbeci askerler tarafından yapılan toplantı ve darbe girişimi anları ile darbeci askerlerin vatandaşlara ateş etme anlarının bulunduğu yeni görüntüler ortaya çıkt..

Türkiye Marşı  Bitti Demeden Bitmez Serdar Ortaç 03:40

Türkiye Marşı Bitti Demeden Bitmez Serdar Ortaç

Kırmızı beyaz sahalarda rengimiz Avrupa sahnesinde Türk’ün sesi var Taraftarın seninle eskisi gibi Sahada evlatların ayak sesi var Korkma azalmaz bu sevgin Gönlümüz herkesden zengin Elmanın yarısı gibiyiz Biz etle tırna..

  • PengoTV tarafından
  • 922 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Shooty Fruity PreviewTrailer  PS VR 01:53

Shooty Fruity PreviewTrailer PS VR

Shooty Fruity is a multi-tasking shooter only possible with PlayStation®VR & PlayStation®Move. Can you do your job as a sharpshooting shop clerk during the heat of combat? Take on new roles, unlock new weapons & blow up ..

  • BETA tarafından
  • 707 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Kutsal Mısır Böceğinin Dönüşümü 01:22

Kutsal Mısır Böceğinin Dönüşümü

Skarabe Eski Mısır'daki en yaygın sembollerden biridir. Mısır tradisyonunda farklı bağlamlarda üç değişik anlamda kullanılmış olan sembolün simgelediği anlamlar şöyle açıklanır: Ra'nın “khepre” şeklini temsil eden kulla..

  • JET TV tarafından
  • 1.256 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Harry Potter Ateşi Kadehi Film İzle 2:30:38

Harry Potter Ateşi Kadehi Film İzle

Harry bilinmeyecek bir şekilde, prestijli Üçbüyücü Turnuvası’na katılmak üzere seçilmesinden mutlu olmalıdır. Ancak bu heyecan verici uluslararası yarışma, Harry’yi Hogwarts’ın yanı sıra, Avrupa’daki 2 rakip büyücülük ok..

  • PengoTV tarafından
  • 25.305 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Şeyma Subaşı Bu Sefer Susmadı 'Allah Herkesi̇ Hasta İnsanlardan Korusun!..' 02:06

Şeyma Subaşı Bu Sefer Susmadı 'Allah Herkesi̇ Hasta İnsanlardan Korus

Acun Ilıcalı'nın eşi Şeyma Subaşı'na sosyal medyadan komplo kuran kişiler yakalandı. Şeyma da sosyal medya hesabında İçinizin pisliğini yaymaya çalıştınız. diyerek ateş püskürdü. Acun Ilıcalı'nın eşi Şeyma Subaşı'na s..

  • BETA tarafından
  • 825 görüntüleme
  • 7 yıl önce