#Ateş yakmak

Çukur Parodi 05:26

Çukur Parodi

Çukur’da bir dönem kapanmıştır. İdris Koçovalı’nın “Çukur’u İstanbul’da sanırlar ama bilmezler İstanbul Çukur’dadır” sözleri mahallenin darmaduman olmuş sokaklarında yankılansa da o günlerden eser yoktur. Beklenmedik bir..

  • JET TV tarafından
  • 239 görüntüleme
  • 5 yıl önce
Tuğçe Kazaz'dan Ekrem İmamoğlu'na Anıtkabir Göndermesi Geldi 01:10

Tuğçe Kazaz'dan Ekrem İmamoğlu'na Anıtkabir Göndermesi Geldi

Tuğçe kazaz, siyaset alanındaki konulara ilişkin yaptığı yorumlarla sık sık gündem olduğu artık bilinen bir gerçek. Şimdilerde tuğçe kazaz Ekrem İmamoğlu’na s-400 konusu üzerinden ateş püsküren bir yoorumda bulundu...

  • BETA tarafından
  • 113 görüntüleme
  • 5 yıl önce
Fırat Enül - Okyanus ve Bardak 03:30

Fırat Enül - Okyanus ve Bardak

Okyanus ve Bardak şarkı sözleri ile Önümde okyanus Elimde Bardak Dökmem sana yansan Olur mu kalbim Sana simit candan Değil ateş, suya karışsan Varsan, vursan yüreğimin kıyısına Dudaktan kapanan bu kapı açılmaz san..

Hadise - Aşk Dediğin 03:40

Hadise - Aşk Dediğin

Hadise - Aşk Dediğin Müzik Dinle Şarkı sözleri Anlatsam anlamaz ki Kendi bildiği en doğru Korkmadan sevmemiş Bu yüzden bulamıyor yolu Tek bir kalp yetmiyor Yetse de atmıyor Oysa ki aşk dediğin Sağına soluna bakmaz ..

Nokia 3310  Vs Silahla Sağlamlık Testi # 15 01:32

Nokia 3310 Vs Silahla Sağlamlık Testi # 15

Nokia 3310 Silahla Ateş Edilmesi Sonucu Sağlamlık Testini İzliyoruz.....

  • JET TV tarafından
  • 79 görüntüleme
  • 5 yıl önce
Erman Toroğlu - Burak Senin Babanın Oğlu Mu Lan 03:46

Erman Toroğlu - Burak Senin Babanın Oğlu Mu Lan

Dün sahada varlık gösteremeyen Burak Yılmaz a Erman Toroğlu nun tam tabiriyle ateş püskürmesi.....

  • JET TV tarafından
  • 87 görüntüleme
  • 5 yıl önce
Sevda Kuşun Kanadında 7.Bölüm 2:15:09

Sevda Kuşun Kanadında 7.Bölüm

Arif çatışmada yaralanan Zafer’e kan vererek hayatta kalmasını sağlıyor. Çatışmanın ardından Arif, yaşananların örtbas edildiğinin farkına vararak bu gizemin peşinden gitmeye karar veriyor. Bu sırada Arif’in yolu bir kez..

  • Yerli Dizi tarafından
  • 244 görüntüleme
  • 5 yıl önce
Ezgi Enes - Sükut-u Hayal 03:42

Ezgi Enes - Sükut-u Hayal

Ezgi Enes - Sükut-u Hayal Dinle Oğuzhan Koç - Sükut-u Hayal (Akor) D# m C# G# m Ne varsa içimde ya söyle ya da git C# G# m B C# A# m Ne kaldıysa bak elde..

Bol Ciyaklamalı Polis Kovalamacası 05:18

Bol Ciyaklamalı Polis Kovalamacası

Şehir merkezinde durumundan şüphelenilen araç yaklaşık 20 kilometre boyunca süren kovalamaca sonrası yakalandı. Havaya uyarı atışının yapıldığı kovalamacada sürücünün Alınan bilgiye göre, Mehmet Akif Ersoy Bulvarında uyg..

  • JET TV tarafından
  • 84 görüntüleme
  • 5 yıl önce
Aytaç Aslan feat. Mine Cin - Uçuruma 03:05

Aytaç Aslan feat. Mine Cin - Uçuruma

Sen yağmuru çok seven küçücük şey Ben kendine geç kalan bir kadın Beni sevmesen de görmesen de hayat sürerdi yine Ama kendimi sevmezdim şimdiki kadar Beni seçmesen de yok desen de ateş yanardı yine Ama gülmeyi bilmezdi..

YaDa - Çok Güzelsin 04:45

YaDa - Çok Güzelsin

Çok Güzelsin şarkı sözleri ile Severler et kokusunu Karınları hep aç gezerler Ağızlarından akar salyalar İkiyüzlü hayasızlar Bir eliyle sırtını sıvazlar Öteki eli de boş durmaz Çok güzelsin Hislerin hiç kimsenin um..

Dance Monkey - Turkish Version by Tuğçe Haşimoğlu 03:27

Dance Monkey - Turkish Version by Tuğçe Haşimoğlu

Gözlerinde saklı bütün ışıklar Elimden bir tutsan ruhum parıldar Seni görünce kalbim bir hızla çarpar Bu ateş hep söyle böyle mi yanar Görsem görsem görsem yeniden O tatlı gülüşün ve yine sen Bir öpsem öpsem öpsem y..

Yerli Joker Hüseyin Aktepe ile Bilim ve Ruh Üzerine 00:56

Yerli Joker Hüseyin Aktepe ile Bilim ve Ruh Üzerine

Daha önceleri evin içinde silahla ateş eden ve torpil patlatan Yerli Joker Hüseyin Aktepe bu seferde bilim adamları, ruh ve benzer metafizik konularında engin derin düşüncelerini izleyenler ile paylaşmış...

  • PengoTV tarafından
  • 372 görüntüleme
  • 4 yıl önce
Ateşin Ortasında Kalan Kız 00:18

Ateşin Ortasında Kalan Kız

Akşam saatlerinde plajda eğlenen gençler bir ateş yakmış , bir kız o yanan ateşten atlamak isteyince ateşin ortasında kalmış...

  • PengoTV tarafından
  • 114 görüntüleme
  • 4 yıl önce
Cambaz - Bacardi 03:11

Cambaz - Bacardi

Bacardi şarkı sözleri ile Hadi vurmaya başla saldır bana saldır Beni yerden yere vurmaya başla Gücünüz yetecekmi'ki buna Bilemediler gelemediler Mermilerimi hesap edemediler Zifiri karanlık sokakların içinden Korkdu..

Canan Çal - Oğlanda Kolunu Sallama 04:35

Canan Çal - Oğlanda Kolunu Sallama

Oğlanda Kolunu Sallama Şarkı Sözleri İle Oğlanda kolunu sallama Gafile boş yere yalvarma Aman aman aman aman İlimonum kalburda Bu gece de kal burda Aman aman aman aman Bey babam beni sana vermiyor Nafile benim için ..

Flört - Rasta Baba II 03:53

Flört - Rasta Baba II

Rasta Baba II (2019) şarkı sözleri ile Baba herkes seni çok özlemiş Konu komşu yolunu gözlemiş Son mevzuyu ötelim istersen Haber alsın el alem senden! Baba iyiydi, artık tertemizdi Yaş yetmiş ama iş bitmemişti Kafayı b..

Hong Kong Kaza Sonucu yanan personele bir yakıt dolusu akaryakıt döken iş arkadaşı 00:44

Hong Kong Kaza Sonucu yanan personele bir yakıt dolusu akaryakıt döken

Hong Kong asfalt çalması yapan belediye personelleri kaza sonucu ateş çıkması sonucu personelin elin yanmaya başladı. arkadaşı dolu benzini su sanıp üstüne döktükten sonra iş işten geçmiş oldu. Mağdur insanı , Etraftaki ..

Korona Testinde Kriterler Değişti 01:21

Korona Testinde Kriterler Değişti

Sağlık Bakanlığı, koronavirüs vaka tanımında özellikle ateş, öksürük ve solunum güçlüğü belirtisi olan kişilere test uyguluyordu. Ancak bakanlık dünyada görülen farklı semptomlar nedeniyle test kriterlerini değiştirdi. İ..

Ateşe Odun Atmak İsteyen Sarhoşun Dramı 00:33

Ateşe Odun Atmak İsteyen Sarhoşun Dramı

Ateş yakıp alkol alan kafadarlardan birisi sarhoşluğun bedelini ağır ödedi. Ateşe odun atmak isteyen adam ayakta duramayıp alevlerin üzerine düşmüş...

  • PengoTV tarafından
  • 157 görüntüleme
  • 4 yıl önce
Kalben - Aşk Çeşmesi 04:13

Kalben - Aşk Çeşmesi

Aşk Çeşmesi şarkı sözleri ile Vapurlarda görülecek en yalnız insanları, Dinliyorum şarkılarda… Çıldırır gibi yanarken kendimin en içlerinde, Ateş arar yirmilik genç kızlar ceplerimde. Afiyetle çay şeker Ah be can, canı..

İzam  - Dans Et 03:14

İzam - Dans Et

Dans et şarkı sözleri ile İçinde kasvet duramazsın bilirim bi Geri bakma bu gece ateş edelim bi Dik durun ortama ödenecek bedeli bu Kabusa dayanamam ölümüne giderim Sen biletimi kes say beni ortamın içinde pas geç hadi..

Meltem Erensoylu - Hey Ya 03:15

Meltem Erensoylu - Hey Ya

Hey Ya şarkı sözleri ile Korkma çekinme senın ılacın bende Baharım uyumustu senınle actım yıne Aşk bır fırtınadır yaşanır mı sessızce Öpüşürken meltemdir deprem olur sevişince Ille sen ılle Sahıp cık bu delıye Ille s..

Çağatay Yaman - Dönmeyecek Biliyorum 03:34

Çağatay Yaman - Dönmeyecek Biliyorum

Dönmeyecek Biliyorum şarkı sözleri ile Yıllar geçti atamadım içimden Gelecek biri yokmuş geçmişimden Herşeyden bak geçmişim ben offff Yanlış yolu seçtiğimden. Sessiz sessiz yürüdüğüm yolda Haberin var mı ? Ölüyorum anl..

Kıbrıslı Şarkıcı Karantina Altına Alınırsa 01:05

Kıbrıslı Şarkıcı Karantina Altına Alınırsa

Annesinde corona virüs tespit edilmesinin ardından karantinaya alınan Kıbrıslı sanatçı Kader Ateş iyi olduğunu söylemiş...

  • PengoTV tarafından
  • 156 görüntüleme
  • 4 yıl önce
Kadıköy’de sokak ortasında bıçaklı sopalı kavga kamerada 01:33

Kadıköy’de sokak ortasında bıçaklı sopalı kavga kamerada

Kadıköy'de kâğıt toplayıcıları ile mahalle sakini arasında çıkan yan bakma tartışması bıçak ve sopalı saldırıya dönüştü. Kağıt toplayıcılarının vatandaşa saldırdığı kavgayı polis havaya ateş ederek ayırdı. Kavga anları g..

Selçuk Balcı - Samistal Yaylası [ Vargit Zamanı © 2020 Kalan Müzik ] 04:16

Selçuk Balcı - Samistal Yaylası [ Vargit Zamanı © 2020 Kalan Müzik ]

Samistal Yaylası’nın neden erimez karı Sevdim de alamadım, böyledir dünya hali Yüksek dağların karı erimeden akar mı? Ben yürekten yanmışım, ateş beni yakar mı? Çamlıhemşin deresi gene öyle akar mı? Akşamdan doğan ay..

Katarakt ameliyatı olmaya hazırlanırken Covid-19 olduğunu öğrendi 04:54

Katarakt ameliyatı olmaya hazırlanırken Covid-19 olduğunu öğrendi

Mersin'de 39 yaşındaki bir kadın, hastanede katarakt ameliyatı olmaya hazırlanırken Covid-19 olduğunu öğrendi. Ne ateş ne de öksürük gibi hiçbir semptom ve belirti göstermemesine rağmen ameliyat öncesi yapılan testlerind..

Yunanistan Yine Sınırı Aştı 01:20

Yunanistan Yine Sınırı Aştı

Yunanistan yine sınırı aştı. Marmaris açıklarında seyreden ABD bayraklı özel bir tekneye yunan sahil güvenliği tarafından ateş açıldı...

Meydan Okuyup Su Kanalına Atlayan Adanalı Genç 00:12

Meydan Okuyup Su Kanalına Atlayan Adanalı Genç

Adana'da sıcaklar artınca bu sefer güneşe ateş etmek yerine , su kanalına girmeye karar verilmiş. Bu gençte önce meydan okumuş sonra kanala atlamış...

  • PengoTV tarafından
  • 434 görüntüleme
  • 4 yıl önce