#Ateş yakmak

Tekstilkent'te boşanma aşamasında olduğu eşini silahla rehin aldı. 00:58

Tekstilkent'te boşanma aşamasında olduğu eşini silahla rehin aldı.

Esenler tekstilkent'te boşanma aşamasında olduğu eşini işyerine gelen kişi eşiyle tartıştığı sırada aynı işyerinde çalışan kadına ateş açtı olayda kadın bacağından yaralandı eşini rehin alan koca daha sonra polis ekipler..

Söz | 26.Bölüm 2:30:06

Söz | 26.Bölüm

Yavuz, annesinin ölümü ile ilgili gerçekleri öğreniyor...nBir tarafta Büyükelçiliği korumaya çalışan Tim diğer tarafta daha büyük bir tehlikenin ortaya çıktığından habersizdir. Büyükelçinin getirdiği kötü haber ülke ve m..

  • Yerli Dizi tarafından
  • 79 görüntüleme
  • 5 yıl önce
Söz | 83.Bölüm 2:17:55

Söz | 83.Bölüm

Yavuz ve Tim, Erdem Komutan’ı kurtarmak için hayatlarını hiçe sayarlar.nnErdem’in üzerindeki patlayıcıyı etkisiz hale getirmek için Dragan’a ihtiyacı olan Tim, Dragan’ı vermemek için canla başla mücadele eder. Fakat yara..

  • Yerli Dizi tarafından
  • 121 görüntüleme
  • 5 yıl önce
Esenyurt'ta ortalık karıştı! 02:30

Esenyurt'ta ortalık karıştı!

ESENYURT'TA 13 YAŞINDAKİ KIZIN KAÇIRILDIĞINI DUYAN MAHALLELİ SOKAĞA DÖKÜLDÜ... ŞÜPHELİLERİN KAPISINI KIRIP EVE GİREN MAHALLELİYİ SAKİNLEŞTİRMEK İÇİN, POLİS HAVAYA BİR KAÇ EL ATEŞ AÇTI... İŞTE O ANLAR.....

Etiketleme Makinesi ile Trollenen Kadın 00:27

Etiketleme Makinesi ile Trollenen Kadın

Marketine gelen temiz kalpli kadın ile kafa bulan market sahibi , elindeki etiketleme makinesini ateş ölçer diye kadına yutturmuş...

  • PengoTV tarafından
  • 59 görüntüleme
  • 3 yıl önce
Gözlerinin önünde köpeğini vurdular 01:48

Gözlerinin önünde köpeğini vurdular

İstanbul Esenyurt’ta bir köpeğe havladığı için pompalı tüfekle ateş açıldı...

Tatlıses 'Ben daha ölmedim, buradayım' dedi! 02:20

Tatlıses 'Ben daha ölmedim, buradayım' dedi!

İbrahim Tatlıses küplere bindi! İmparator lakaplı ünlü türkücü İbrahim Tatlıses’in geçtiğimiz günlerde kalp krizi geçirdiği iddia edilmişti. İddialar hakkında Tatlıses cephesinden herhangi bir açıklama gelmezken bazı sos..

KINA GECESİNDE MAGANDA DEHŞETİ 01:02

KINA GECESİNDE MAGANDA DEHŞETİ

HAVAYA AÇILAN ATEŞ KEMANCIYA İSABET ETTİ..

Can Bonomo - Ruhum Bela (Official Video) 03:12

Can Bonomo - Ruhum Bela (Official Video)

Can Bonomo'nun, Avrupa Müzik etiketiyle yayımlanan Ruhum Bela isimli şarkısı, video klibiyle Pengotv kanalında! Söz - Müzik: Can Bonomo Düzenleme: Can Saban Kayıt: Ali Rıza Şahenk - The FatLab Yönetmen: Can Bonomo G..

  • PengoTV tarafından
  • 256 görüntüleme
  • 5 yıl önce
Saklanan askerleri polis çıkardı 03:22

Saklanan askerleri polis çıkardı

O KARANLIK GECEDE HAİNLERİN HEDEFİNDEKİ KRİTİK NOKTALARDAN BİRİ DE İSTANBUL BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ'YDİ... DARBECİLER GÖZLERİNİ KIRPMADAN MASUM SİVİLLERİN ÜZERİNE ATEŞ AÇTI... SHOW HABER GENEL YAYIN YÖNETMENİ RIDVAN BIYIK'..

Ciğerimiz söndü Muğla sönmedi! 02:42

Ciğerimiz söndü Muğla sönmedi!

HEPİMİZİN İÇİNİ YAKAN MUĞLA'DAKİ YANGINDA 5 GÜN GERİDE KALDI... ATEŞ SADECE DÜŞTÜĞÜ YERİ DEĞİL TÜM ÜLKEYİ YAKTI... KAYIPLAR BÜYÜK,,, ACILAR DERİN, VATANDAŞ ÇARESİZ.....

Mezarlığa çıplak ayakla yürüdü... 01:37

Mezarlığa çıplak ayakla yürüdü...

AYKUT ALICI... SAÇINDA BOYA, GÖZÜNDE LENS OLDUĞU İÇİN 11 YIL ÖNCE ACIMASIZCA KATLEDİLMİŞTİ. DÜN ÖLÜM YILDÖNÜMÜYDÜ... ANNESİ YİNE OĞLUNUN MEZARINA GİTTİ. AMA BU SEFER YÜREĞİNİ KAVURAN BAŞKA BİR ATEŞ DAHA VARDI...

Sünnet aracına kurşun yağmuru! 01:17

Sünnet aracına kurşun yağmuru!

Afyonkarahisar'da sünnet düğünü için süslenen cipe seyir halindeyken pompalı tüfek ve tabancayla ateş açıldı. Sürücünün elinden yaralandığı olayın ardından kaçan 2 saldırgan polis tarafından yakalandı...

Gazapizm - Sağı Solu Kes 04:24

Gazapizm - Sağı Solu Kes

Söz: Gazapizm Müzik: Ateş Berker Öngören Vokal: Bahar Sönmez Trompet: Fırat Akcan Keman: İdil Han Bass Gitar & Perdesiz Bass: Erdal Eriş Mix: Okan Çam Mastering: Barış Büyük Kurumuş boğazım Bekliyorlar yol ağzında onlar ..

Oğuzhan Koç - Sükut-u Hayal (Akustik) 04:10

Oğuzhan Koç - Sükut-u Hayal (Akustik)

Sükut-u Hayal; Ne varsa içinde ya söyle ya da git Ne kaldıysa bak elde bil ki ben tek sebebi Ne sevdin ne de sövdün hiç bir şey kalmadı ki Ne yandın ne de söndün ateş hiç olmadı ki Yana yakıla sevdiğim ne varsa Hep s..

Husumetlilerini tarayan saldırganlar, yoldan geçen baba ve oğlunu da yaraladı 01:54

Husumetlilerini tarayan saldırganlar, yoldan geçen baba ve oğlunu da y

Diyarbakır'da seyyar manavdaki husumetlilerine ateş eden 2 kişi, manavda oturan iki kişi ile o sırada Lunapark 'tan çıkan baba ile 3.5 yaşındaki oğlunu da yaraladı. Polis ekipleri 4 kişinin yaralandığı olaydan sonra kaça..

Önce karısını sonra kendini öldürdü! 04:25

Önce karısını sonra kendini öldürdü!

İstanbul Kağıthane’de 33 yaşındaki bir koca, evde tartıştığı eşini banyoda tabancayla başından vurarak öldürdü. Daha sonra kendi başına da tek el ateş ederek ağır yaralanan koca ambulansla hastaneye kaldırıldı. Olay esna..

Ukrayna'yı Şoke Eden Suikast Girişimi! Gözler Rusya'ya Çevrildi, Açıklamalar Peş Peşe Geldi! 01:51

Ukrayna'yı Şoke Eden Suikast Girişimi! Gözler Rusya'ya Çevrildi, Açıkl

Ukrayna'da Cumhurbaşkanı Zelenskiy'nin yardımcısının aracına ateş açıldı...

İstanbul'da dehşet! Eski koca, pazara giden kadına silahlı pusu kurdu 01:26

İstanbul'da dehşet! Eski koca, pazara giden kadına silahlı pusu kurdu

İstanbul Kartal’da pazardan evine dönen kadına, eski kocası tarafından evinin önünde silahlı pusu kuruldu. Saldırgan koca, evinin önüne gelen kadına silahla 3-4 el ateş etti. Koluna kurşun isabet eden kadın pazara doğru ..

Avukat Dilara Yıldız'a veda... 03:15

Avukat Dilara Yıldız'a veda...

İstanbul Tuzla'da eski nişanlısı Oktay Dönmez tarafından vahşice katledilen Avukat Dilara Yıldız son yolculuğuna uğurlanıyor... Tuzla Cami Mahallesi Cumhuriyet Caddesinde bir restoranda 10 Ocak'ta akşam saatlerinde meyd..

Özlem Çelik - Kirpiğin Kaşına Değdiği Zaman 03:49

Özlem Çelik - Kirpiğin Kaşına Değdiği Zaman

Özlem Çelik - Kirpiğin Kaşına Değdiği Zaman Şarkı Sözü Kirpiğin kaşına değdiği zaman Bekleme sevdiğim vur beni beni Sevdanın şafağı söktüğü zaman Diyardan diyara sal beni beni Saçların rüzgarı tel tel biçende Dudağın ..

Harun Kolçak - Haberin Bile Yok 04:23

Harun Kolçak - Haberin Bile Yok

Haberin Bile Yok şarkı sözleri ile Bitmedi seni özlediğim geceler Yetmedi aşkı anlattığım heceler Bilmedin hiç yar oldun gönlüme Bir ateş yaktın soğuk mabedime İnkâr edersem seni en büyük günahım olur İhanet onursuzlu..

Hüsnü Arkan - Boşluk 03:43

Hüsnü Arkan - Boşluk

Boşluk Şarkı Sözleri Deli gibi eserdi kavak yellerin Yıkanır derininde serin, mavi bir suyun Göğsünde o bahçe bin bir renkle ne güzel açar Bir sonsuz alem bir çiçeğin adına sığar Bunu kitaplar yazmaz, en zor cevapsız s..

Harun Kolçak - Haberin Bile Yok - (Official Lyric Video) 04:25

Harun Kolçak - Haberin Bile Yok - (Official Lyric Video)

Haberin bile yok Bitmedi seni özlediğim geceler Yetmedi aşkı anlattığım heceler Bilmedin hiç yar oldun gönlüme Bir ateş yaktın soğuk mabedime İnkâr edersem seni en büyük günahım olur İhanet onursuzluğa saplanan bir..

Serkan Aydın - Yanar Yüreğim (Official Video) 04:01

Serkan Aydın - Yanar Yüreğim (Official Video)

Söz: Hüseyin Ulusan Müzik: Kyriakos Papadopoulos Gitar: Emre Parlak Bass: Burak Demir Perküsyon: Barış Cem Songur Kemençe: Serkan Aydın Mix Mastering: Mert Ağırlar Yönetmen: Damla Demircioğlu Teşekkürler; Yunus Emre Tol..

TÜM AİLESİNİ KATLETTİ! 02:57

TÜM AİLESİNİ KATLETTİ!

İstanbul Beylikdüzü'nde Bülent Aktaş, evlerinde eşi ve iki çocuğunu tabancayla ateş edip öldürdükten sonra intihar etti. Savcı ve polislerin çalışmalarının ardından cenazeler otopsi yapılmak üzere Adli Tıp Kurumu'na kald..

ÇIPLAK AYAKLA ATEŞTE YÜRÜDÜLER! 01:43

ÇIPLAK AYAKLA ATEŞTE YÜRÜDÜLER!

Japonya'daki geleneksel ateş üzerinde yürüme festivali olarak bilinen Mt Takao-Hiwatari festivali yine ilginç anlara sahne oldu...

Beylikdüzü'nde Korku Dolu Anlar İş Yerini Silahla Taradı 01:31

Beylikdüzü'nde Korku Dolu Anlar İş Yerini Silahla Taradı

Beylikdüzü Cumhuriyet Mahallesi'nde motosikletli 2 saldırgan, sokaktan geçtikleri sırada silahla iş yerine ateş etti. Saldırganlar motosikletle hızla olay yerinden kaçarken yaşanan saldırı anı güvenlik kamerasına yansıdı..

Sagun - 7.Bölüm 12:15

Sagun - 7.Bölüm

Sagun, Ayaz ve Umay’ın yolları ayrılır. Ayaz Sagun’a gerçekten kızmıştır ve aklı başına gelene kadar yanında olmayacağını söyler. Sagun da yolun Ateş’le devam eder...

  • ÇocukTV tarafından
  • 130 görüntüleme
  • 2 yıl önce
Sezen Aksu - Ne Yapayım Şimdi Ben? (Official Video) 03:39

Sezen Aksu - Ne Yapayım Şimdi Ben? (Official Video)

Evveeet… “Demo 2” albümünün en demo şarkısıyla tekrar merhaba. 11 yıl önce henüz bestelenme aşamasında kaydedilmiş haliyle üstelik… Sözleri, kayıt esnasında prozodik çözümlemeler için uydurduğum “badidi bidudi” diye ..

  • TEK KANAL tarafından
  • 56 görüntüleme
  • 4 yıl önce