#Ateşe veriyor

Nusret'in Telefonuyla Uğraşan Çalışanlarını Basması 00:42

Nusret'in Telefonuyla Uğraşan Çalışanlarını Basması

Nusret Gökçe, her şeyi popüler olmak için yaşayan adam,bu kez çalışanlarının boş anında telefonuyla uğraştıklarını görünce baskın veriyor..

  • JET TV tarafından
  • 1.105 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Fındıkpare Tarifi 04:07

Fındıkpare Tarifi

MALZEMELER 150 g oda sıcaklığında tereyağ, 1 yumurta, 2 yemek kaşığı pudra şekeri, 1/2 su bardağı irmik, 1 su bardağı ince çekilmiş fındık, 1 paket kabartma tozu, 2-2,5 su bardağı un, Üzerleri için fındık. Şerbeti için;..

Patatesli Karnıyarık Börek Tarifi Yufkadan Domatesli Biberli Çıtır Börek 05:23

Patatesli Karnıyarık Börek Tarifi Yufkadan Domatesli Biberli Çıtır Bör

Yine patatesli iç harcı aynı bizler ev yemeği tarifleri olarak her ne kadar sizlere tarifleri bir bütün halinde veriyor olsakta sizler eğer isterseniz farklı iç harçları ve farklı börek tariflerinde deneyebilirsiniz veya..

Hadi Be Oğlum Hd İzle 1:46:44

Hadi Be Oğlum Hd İzle

Bir balıkçı olan Ali, hayatını küçük oğlu Efe'ye adamıştır. Ali’nin bu hayatta tek tutunduğu dal oğlu Efe olsa da, Efe diğer çocuklardan farklıdır. İletişim sorunu olan Efe, gülüp oynayan, duyduklarına tepki verebilen bi..

Seçim İçin Kavram Karmaşası Yaşayan Gençler 02:05

Seçim İçin Kavram Karmaşası Yaşayan Gençler

Bir röportaj oluyor ve ülkemizin geleceği olan genç nesil de bu röportajın hakkını veriyor. Gümbür gümbür geliyorlar...

  • JET TV tarafından
  • 976 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Aşk Acısı İle Yürek Sızlatan Dede 00:41

Aşk Acısı İle Yürek Sızlatan Dede

Sokak röportajında mikrofon uzatılan dedeye hiç aşık oldunuz mu sorusu soruluyor. Dede soruya vefat eden eşine olan özlemi ile cevap veriyor...

  • JET TV tarafından
  • 840 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Salıncağa Sıkışan Kızın Gerizekalı Hallerine Devam Etmesi 02:17

Salıncağa Sıkışan Kızın Gerizekalı Hallerine Devam Etmesi

Kızın zaten davranışlardan belli ne kadar mal bir tip olduğu. Sıkışmış kalmış bir de tipik tipik instagram kızı pozları veriyor. Bok gibi bir dünyaya doğru gidiyoruz ama du bakalım...

  • JET TV tarafından
  • 370 görüntüleme
  • 5 yıl önce
Şans Yemeği - Gözlerin Bağlı Yemek Siparişi Ver - Yapyap 19:14

Şans Yemeği - Gözlerin Bağlı Yemek Siparişi Ver - Yapyap

Yeni bir şans yemeği ile beraberiz. Bu formatta arkadaşlarımız gözleri bağlı halde yemek siparişi veriyor, sonra da şanslarına ne gelirse onları yiyorlar...

  • JET TV tarafından
  • 113 görüntüleme
  • 5 yıl önce
Ekşiyi Tatlıya Çeviren Mucize Meyve Tepkisi - Tepkikolik 11:31

Ekşiyi Tatlıya Çeviren Mucize Meyve Tepkisi - Tepkikolik

Twitch Yayıncılarının Mucize Meyve Tepkisi bölümünden öncesinde çekilen bu videoda, gençlerimiz Ekşi tatları tatlıya çeviren Mucize Meyveye Tepki veriyor...

  • JET TV tarafından
  • 160 görüntüleme
  • 5 yıl önce
Sevimli Ayıcıklar Şarkı Söylüyorlar 07:46

Sevimli Ayıcıklar Şarkı Söylüyorlar

Sevimli ayıcıklar şarkı söyleyip konser veriyor. Sizce sahne kostümleri ne olmalı ? Bu eğlenceli çizgi film tadında oyunu gelin hep beraber oynayalım...

  • ÇocukTV tarafından
  • 140 görüntüleme
  • 5 yıl önce
Ayva Tatlısı Tarifi 03:39

Ayva Tatlısı Tarifi

MALZEMELER 2 adet orta boy ayva, 1 su bardağı şeker, 2 su bardağı ılık su, 6-7 adet karanfil, 1 çubuk tarçın, 1 yemek kaşığı hibiskus (opsiyonel), Servis için kaymak, ceviz ve çekilmiş antep fıstığı. ******************..

Peynirli Muffin Tarifi 02:36

Peynirli Muffin Tarifi

MALZEMELER 2 yumurta, 1 su bardağı bardağı süt, 1 çay bardağı sıvı yağ, 1 su bardağı Peynir, 2 su bardağı un, 1 paket kabartma tozu, 1 çay kaşığı tuz, Susam. ************************* Kahvaltı sofralarında hamur işi s..

Siyah Beyaz Aşk 32. Bölüm Fragmanı (Final) 01:08

Siyah Beyaz Aşk 32. Bölüm Fragmanı (Final)

Siyah Beyaz Aşk 32. Bölüm Final Fragmanı yayında! Aslı ölüm kalım savaşı veriyor; Ferhat için kritik bekleyiş başlıyor! Jülide, teyzesi Aslı'dan intikam almak için bir anda hayatına dahil olmuştu. Hasta yatağında komise..

Röya - Afaki 03:45

Röya - Afaki

Röya - Afaki Müzik Dinle Şarkı Sözleri Sen değil kim yanımdaki Gece olmuş yine on iki Sensiz bambaşka her şey , anlamsız Uzun oldu bu seferki Dönmez gibi geliyor sanki Bu kadar düşünmem afaki ve faydasız Bir yolunu b..

Sevda Kuşun Kanadında 7.Bölüm 2:15:09

Sevda Kuşun Kanadında 7.Bölüm

Arif çatışmada yaralanan Zafer’e kan vererek hayatta kalmasını sağlıyor. Çatışmanın ardından Arif, yaşananların örtbas edildiğinin farkına vararak bu gizemin peşinden gitmeye karar veriyor. Bu sırada Arif’in yolu bir kez..

  • Yerli Dizi tarafından
  • 244 görüntüleme
  • 5 yıl önce
Ispanaklı Rulo Pasta Tarifi  Meyveli Damla Çikolatalı Yaş Pasta 06:40

Ispanaklı Rulo Pasta Tarifi Meyveli Damla Çikolatalı Yaş Pasta

Bu harika görünüme sahip meyveli yaş pasta tarifi diğer tariflerimizden farklı olarak rulo şeklinde ve ıspanaklı. Sanki fıstıklıymış gibi görünen bu nefis pastayı kesinlikle denemelisiniz. İçinde püre halinde bulunan ısp..

Suriyeli Çocuklar- Umut Şarkısı 03:47

Suriyeli Çocuklar- Umut Şarkısı

Şam'daki şiddet yüzünden evini terk etmek zorunda kalan 10 yaşındaki doğuştan görme engelli Ansam, Suriyeli çocuklarla birlikte söylediği şarkısında umut dolu mesajlar veriyor. Ansam ve beraberindeki Suriyeli çocuklar um..

Sosyal Mesafeyi Ciddiye Alan Adam 00:35

Sosyal Mesafeyi Ciddiye Alan Adam

Corona virüsün bir taşıyıcıdan başka bir insana geçmesini engellemenin en etkili yollarından biri kişisel hijyenin yanı sıra sosyal teması en alt düzeye indirmek ve sosyal mesafe kuralına uymak olduğu belirtiliyor. Bu ad..

  • PengoTV tarafından
  • 117 görüntüleme
  • 4 yıl önce
Mizahlı Farkındalık : Evden Çalışma by Hülya Mutlu 01:48

Mizahlı Farkındalık : Evden Çalışma by Hülya Mutlu

Ben mizahla derdimi anlatmaya devam edeceğim. Mark Twain, en acı zamanları aşmanın panzehiri diyerek, sakın mizahı hiç bırakmayın diye öğüt veriyor. Zülfiye Abla evden çalışmayı kendince ele aldı. Muhtesemsiniz gercekte..

  • PengoTV tarafından
  • 144 görüntüleme
  • 4 yıl önce
Çevreden topladığı tarihi kalıntılarla köyde müze açtı 04:34

Çevreden topladığı tarihi kalıntılarla köyde müze açtı

UNESCO Dünya Mirası Listesi’nde yer alan ve En iyi korunan 20 kent arasında bulunan Karabük’ün Safranbolu ilçesinde, Recai Demirsöz'ün çevreden topladığı tarihi kalıntılarla açtığı müze, 21 yıldır hizmet veriyor...

Yumurta pişirten sıcaklık… Doğu Akdeniz sıcaklara teslim oldu- 26 yıllık rekor kırıldı 02:51

Yumurta pişirten sıcaklık… Doğu Akdeniz sıcaklara teslim oldu- 26 yıll

26 yıl sonra en sıcak Eylül ayının yaşandığı Adana'da kebap kebapçılar, zorlu şartlarda müşterilerine hizmet veriyor. Kebap ocağı başında sıcaklığın 70 dereceye kadar çıktığını anlatan işletmeci Yaşar Aydın, zor şartlard..

Rulo Elmalı Kurabiye Tarifi Ağızda Dağılan Tarçınlı Cevizli Kuru Pasta 05:20

Rulo Elmalı Kurabiye Tarifi Ağızda Dağılan Tarçınlı Cevizli Kuru Pasta

Bu kez farklı bir elmalı kurabiye şekli ile karşınızdayız. Videomuzu sayesinde bu rulo şeklindeki elmalı kurabiye nasıl yapılır kolayca öğreneceksiniz. Lezzeti de en az şekli kadar güzel olan bu kurabiyenin elmalı harcın..

Nişastalı Kakaolu Kolay Mantar Kurabiye Tarifi 02:50

Nişastalı Kakaolu Kolay Mantar Kurabiye Tarifi

Sizlere bu tarifimizde kakao ile yapılan çok kolay ve nefis bir mantar kurabiye tarifi vereceğiz aslında bu kurabiyelerde diğer tarifini verdiğimiz kurabiyeler gibi yapımı çok kolay bir tarif. Tek ihtiyacınız olan kurabi..

Araç Durdururken Düşen Trafik Polisi 00:28

Araç Durdururken Düşen Trafik Polisi

Trafik çevirmelerinde Polis memurunun sizi yönlendirip aracı durdurmanızı ister. Videodaki sürücüye de Trafik polisi gerekli talimatı veriyor. Fakat duracağı yer kısıtlı alana sahip. Memur, aracın durmasını isterken geri..

  • PengoTV tarafından
  • 124 görüntüleme
  • 4 yıl önce
Eğitim uçağı araziye çakıldı 02:01

Eğitim uçağı araziye çakıldı

İSTANBUL,,, GÜNE BİR UÇAK KAZASI HABERİYLE UYANDI... HEZARFEN'DEN HAVALANAN EĞİTİM UÇAĞI, TEM OTOYOLU'NUN HEMEN YAKININDAKİ ARAZİYE ÇAKILDI... UÇAĞIN KOKPİTİNDE ÖĞRENCİ BİR PİLOT VARDI... AĞIR YARALANAN GENÇ, ŞİMDİ HASTA..

Hem öğretmen hem iyilik meleği.. 02:07

Hem öğretmen hem iyilik meleği..

HEP KÖTÜ ŞEYLER DEĞİL, İYİ ŞEYLER DE OLUYOR BU HAYATTA... 25 YAŞINDAKİ BURCU ÖĞRETMEN, HEM ÖĞRENCİLERİNE UZAKTAN EĞİTİM VERİYOR... HEM DE VEFA DESTEK GRUBUNA KATILIP, İHTİYAÇ SAHİPLERİNİN YARDIMINA KOŞUYOR... İŞTE KIRKLA..

Kendine Has Özel Giysileri Olan Motosiklet 10:19

Kendine Has Özel Giysileri Olan Motosiklet

BMW Motorrad Concept 9cento projesinin makine bölümüyle ilgili herhangi bir bilgi bulunmuyor. Teknik detaylardan ziyade daha çok tasarımı üzerine inceleme yapabileceğimiz projede ilk dikkat çeken noktalardan bir tanesi d..

  • JET TV tarafından
  • 985 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Fırında Patlıcan Kebabı Tarifi Patlıcanlı Köfte 02:22

Fırında Patlıcan Kebabı Tarifi Patlıcanlı Köfte

Patlıcan kebabı nasıl yapılır öğrenmek için videomuzu izleyebilirsiniz. Yapımı gayet kolay olan bu kebap tarifini biz Ev Yemeği Tarifleri olarak fırında hazırladık. Çok leziz bir tada sahip ve fırında pişerken köftelerin..

Çocuklara Verilen En Kötü Yılbaşı Hediyeleri ve Çocukların Tepkileri 05:07

Çocuklara Verilen En Kötü Yılbaşı Hediyeleri ve Çocukların Tepkileri

Konu: İlk babamız küçük oğluna sıradan bir mısır patlağı, kızına ise bir bidon sıvı sabun hediye ediyor. Delikanlı bu anlamsız hediyeyi severek yerken, ilk etapta mutlu görünmeye çalışan ablası kendini tutamıyor ve ağla..

  • JET TV tarafından
  • 1.088 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Yanlış serum faciası! 02:10

Yanlış serum faciası!

MERYEM... 13 AYLIK BİR BEBEK... İDDİAYA GÖRE, BOĞAZ ENFEKSİYONU ŞİKAYETİYLE GİTTİĞİ ÖZEL HASTANEDE YANLIŞ SERUMUN KURBANI OLDU... TALİHSİZ BEBEK, GÜNLERDİR YOĞUN BAKIMDA YAŞAM SAVAŞI VERİYOR.....