#Athena gülün dikeni müzik dinle

Erkan Oğur - Kerpiç Kerpiç Üstüne 05:21

Erkan Oğur - Kerpiç Kerpiç Üstüne

Albüm Adı : Gülün Kokusu Vardı Kerpiç kerpiç üstüne kurdum binayı Binayı kurar iken gördüm leylayı Leyla başıma açtı türlü belayı Ah leyla leyla leyla etme bu nazı Gel barışalım baban kıysın nikahı Kerpiç kerpiç ü..

Derya Uluğ - Hadi Çal 02:46

Derya Uluğ - Hadi Çal

Hadi Çal şarkı sözleri ile İkimiz için aynı bedende Bir ufak deli kalp diyecekler Kimi gün atacak, kimi gün batacak yapayalnız Sabah üstünü örtmediğimde Saçını sevip aşk dediğimde Geceler kopacak, yeniden doğacak gün ..

Mehmet Erdem - Bir Elmanın Yarısı 03:11

Mehmet Erdem - Bir Elmanın Yarısı

Bir elmanın yarısı Biri sensin biri ben İki ceylan yavrusu Biri sensin biri ben Gel bir dünya kuralım Başka kimse olmasın Biri kız, biri oğlan İki çocuk oynasın Açan her güzel gülün Biri sensin biri ben Kafes..

  • PITIRCIK tarafından
  • 2.618 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Hülya Avşar  Yürü Ya Kulum 02:48

Hülya Avşar Yürü Ya Kulum

Gölgem misali yanımdasın kimseler duymasın Aşık değil ki oyundasın gülün de sana kalsın Ah kendini yorma özlerim sanma Bana yar olamazsın zorla Yürü ya kulum bana dokunma İç çekişimden medet umma Hadi yürü ya kulu..

 ibrahim Sadri  Ben Seni Hiç Sevmedim Ki 06:22

ibrahim Sadri Ben Seni Hiç Sevmedim Ki

Ben seni hiç sevmedim ki Yorgun akşamlarda söylediğimiz şarkıları sevdim Bir çiçeğe gülmeni, bir güle benzemeni sevdim Bir de yıldızları sevdim, Eylül akşamlarında gelip gözlerinde durdular Ben seni hiç sevmedim ki; Ben..

  • Candy tarafından
  • 894 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Yeni Rakı Fasıl Şarkılar Mp3 1:14:26

Yeni Rakı Fasıl Şarkılar Mp3

Yeni Rakı Fasıl Şarkılar Yıllar sonra dönüp bakarız belki şu güzel şarkılara. Hatırlarız bu güzel günleri. Gidenlere kaldırdığımız kadehleri. Sonra içten bi Ah çekeriz bi yudumda rakıdan tabi. :) Gülün be. Hayat ne kad..

Dede - Bahçalarda Mor Meni, Verem Ettin Sen Beni 02:03

Dede - Bahçalarda Mor Meni, Verem Ettin Sen Beni

Bahçalarda Mor Meni-1 Gaziantep-Yöre Ekibi-Ahmet Yamacı Bahçalarda Mor Meni Verem Ettin Sen Beni Nasıl Verem Olmayım Eller Sarıyor Seni Ben Sana Yandım Gelin Yanağı Allı Gelin Gaziantep Yolunda Öldürdün Be..

  • PengoTV tarafından
  • 1.282 görüntüleme
  • 7 yıl önce
''Geliyorum'' Diyen Komik Kazalar 02:11

''Geliyorum'' Diyen Komik Kazalar

Utanç verici ve çok saçma kazaların yaşandığı komik kazalar derlemesini izliyoruz efenim. Biraz içiniz acıyarak gülün. Keyifli seyirler.....

  • JET TV tarafından
  • 1.160 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Kadile'den Rapunzel 01:04

Kadile'den Rapunzel

Bol bol gülün diye yine bomba bir masal daha... Kadile den muhteşem masal yorumu.. Bu masallar bizim köylerde böyle biter.. Bu masallarda mutlu son yok...

  • JET TV tarafından
  • 1.025 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Romanlara Konu Olan Manastır Yandı 00:41

Romanlara Konu Olan Manastır Yandı

İtalyan yazar Umberto Eco'nun ünlü romanı 'Gülün Adı'nın ilham kaynağı olan Sacra di San Michele manastırının çatı katında yangın çıktı. Torino şehrine yakın dağlık bir bölgede bulunan manastır 2017 yılında Unesco Dünya..

Kadın Satılmaz 1970 Türk Filmi İzle 1:16:02

Kadın Satılmaz 1970 Türk Filmi İzle

Konusu : Osmanlının Devletinin son yıllarında birbirlerine düşman iki ailenin çocukları olan Nazif ile Gülün macera ve aşk öyküsü..M.Ali Akpınar ve Suphi Teknikerin başlıca kötü rolleri paylaştığı bu yapım ayrıca Şener ..

Bahçalarda Mor Meni - Cengiz Özkan 05:32

Bahçalarda Mor Meni - Cengiz Özkan

Bahçalarda Mor Meni Şarkı Sözleri: Gaziantep-Yöre Ekibi-Ahmet Yamacı Bahçalarda Mor Meni Verem Ettin Sen Beni Nasıl Verem Olmayım Eller Sarıyor Seni Ben Sana Yandım Gelin Yanağı Allı Gelin Gaziantep Yolunda Öldürdü..

RUM YANİ'NİN MEYHANESİ FULL ALBÜM 47 DAKİKA (Music Of Turkey) 46:59

RUM YANİ'NİN MEYHANESİ FULL ALBÜM 47 DAKİKA (Music Of Turkey)

RUM YANNİNİN MEYHANESİ Fasıl, keyif, hüzün, eğlence hepsi bu meyhanede sevenleriyle buluşuyor. Biribirinden güzel en sevilen fasıl gecelerinin vazgeçilmezi şarkılar, eskimeyen sanat müziği ezgileri keyfinize keyif katara..

Klasik Güllaç Tarifi 08:33

Klasik Güllaç Tarifi

3 litre süt 750 gr toz şeker- 3+3/4 bardak 5-6 çorba kaşığı gül suyu 7 çorba kaşığı toz boziç 12 yaprak güllaç Süsleme için; 2-3 gülün yaprakları 3 litre süte, 750 gr toz şeker ekleyin ve iyice karıştırın. Serçe parm..

Marc Anthony - Vivir Mi Vida 05:26

Marc Anthony - Vivir Mi Vida

Marc Anthony - Vivir Mi Vida Voy a reír, voy a bailar vivir mi vida, la, la, la, la Voy a reír, voy a gozar vivir mi vida, la, la, la, la A veces llega la lluvia para limpiar las heridas A veces sólo una gota pu..

  • Candy tarafından
  • 675 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Yılın Yıldızları Ödülleri Sahiplerini Buldu 16:29

Yılın Yıldızları Ödülleri Sahiplerini Buldu

Yıldız Teknik Üniversitesi İşletme Kulübü tarafından düzenlenen “Yılın Yıldızları Ödülleri” önceki akşam sahiplerini buldu. Geceye ünlü isimler akın etti. Bu yıl 16.`sı düzenlenen ödül töreninde sanat, spor, ekonomi ve s..

  • BETA tarafından
  • 1.005 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Koray Avcı Sokak Müzisyenliğine Geri Döndü! 01:33

Koray Avcı Sokak Müzisyenliğine Geri Döndü!

Athena Gökhan İle Yıldız Tilbe Kavga mı Etti! Koray Avcı Sokak Müzisyenliğine Geri Döndü! Anne Dizisine Özel Ödül..

  • ANKA tarafından
  • 1.166 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Gökhan'dan Stüdyoyu Kahkahaya Boğan Soru O Ses Türkiye (21 Ekim 2017) 01:55

Gökhan'dan Stüdyoyu Kahkahaya Boğan Soru O Ses Türkiye (21 Ekim 2017)

O Ses Türkiye Yarışmasında Gökhan Yine Formunda..

  • JET TV tarafından
  • 749 görüntüleme
  • 7 yıl önce
O Ses Türkiye Jürisinden Muhteşem Düet (O Ses Türkiye Yılbaşı Özel) 14:06

O Ses Türkiye Jürisinden Muhteşem Düet (O Ses Türkiye Yılbaşı Özel)

Şarkı Sözleri Bir eda bir çalım, aldın başını gittin Ne kadar masum, bir şeyi terk ettin Avunurken olur olmaz aşklarla Seni hem sevdim hem senden nefret ettim Ne sen unuttun ne ben unuttum Aldatma kendini gel Yanı..

  • PengoTV tarafından
  • 6.282 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Neden Recep İvedik 5 03:39

Neden Recep İvedik 5

Neden Recep İvedik 5 ? Sıradan bir karakteri aykırı ya da aykırı bir karakteri sıradan ortamlara sok. Oluşan kontrasttan şaka çıkar. Bunu da bir defa değil art arda yap. Hepsini bir araya getirince film olsun. Aa baya s..

Üç Hür El&Kolbastı (1974) 02:06

Üç Hür El&Kolbastı (1974)

Üç Hür El Kolbastı (1974) Trabzon Türk Rock müzik tarihinin kardeş grubu Üç Hürel, 1970 yazında Onur, Haldun ve Feridun Hürel kardeşler tarafından kuruldu. Aslında söz konusu bu tarih, grubun Üç Hürel ismi altında ilk..

Tarkan Beni Çok Sev Videolu Yeni Klibi İzle (Orjinal) 04:18

Tarkan Beni Çok Sev Videolu Yeni Klibi İzle (Orjinal)

Tarkan 10 Yeni Albüm - Beni Çok Sev Tarkan Beni Çok Sev Şarkı Sözleri Bir kavga nasılda hoyrat Savaşırken savrulurken büyüttü hayat Ben sensiz yapayalnızdım Suyum oldu, aşım oldu ama aşksızdım Bir vurgundu geçtiğim y..

  • PengoTV tarafından
  • 28.724 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Tolga İnci Feat Ozan Vr Ozan Berat - Duyanlar Var 03:52

Tolga İnci Feat Ozan Vr Ozan Berat - Duyanlar Var

Duyanlar Var şarkı sözleri ile Yorulduğum bir yerdeyim ben, her bi saat yaşamak için sorunlarım neden üzerinde. Sorgulamak için doğrularım yolumu yarıda bırakmadı, bir sebeple geldim benim hep peşimden. Aklımdaki sorun..

Merve Özbey - Vicdanın Affetsin (Akustik) 03:50

Merve Özbey - Vicdanın Affetsin (Akustik)

Merve Özbey - Vicdanın Affetsin (Akustik) Müzik Dinle Şarkı Sözleri Gitme Beni, üzme Biraz olsun hatırım yokmu Bitme, Duyma, Beni Duyma Ama kalbimin sözü var dinle, dinle Yalvarıp aşkını direnmek Ağlamamak için direnme..

İmat Rekani - Kürtçe Halay 10:13

İmat Rekani - Kürtçe Halay

Rıdvan Adıyaman'ın Düğünü Daha fazlası için abone olmayı unutmayın.. yüksekova, yüksekova düğünleri, hakkari düğünleri, arif çoban, koma gel, süper kürtçe müzikler, med music, med müzik, kurdish music, kürtçe halaylar, ..

  • MÜZİKLER tarafından
  • 1.812 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Tarkan - Çok Ağladım  ( Video Klip ) 04:33

Tarkan - Çok Ağladım ( Video Klip )

Tarkan - Çok Ağladım Dinle Tarkan'ın, DMC etiketiyle yayınlanan, 10 albümünde yer alan Çok Ağladım isimli şarkısı, video klibiyle netd müzik'te. Söz: Ayça Z. Aydın (Miya) Müzik: Murat Matthew Erdem Düzenleme: Ozan ..

Ben Fero - Motivasyon 02:53

Ben Fero - Motivasyon

Ben Fero Motivasyon Müzik Dinle Şarkı Sözleri Uyuma kalk işine bak kanını canını dişine tak hadi Fişini tak hadi işini yap bi şınav atalım bi de pull up Tanıma duranı ve de kural yapamaz diyenler diyo kral Atalım havay..

Gamze - Anlamıyosun 03:28

Gamze - Anlamıyosun

Gamze - Anlamıyosun Dinle Söz ve Müzik: Gamze &Kerem Ökten Prodüktör & Düzenleme: Kerem Ökten Yapım: Beyaz Müzik Yapımcı: Kerem Ökten Yönetmen : Enes Bilal Taşçı Fotoğraflar: @ilkeruzunalan Montaj : Murat Aygör Menajer..

Ben Fero - Biladerim İçin ( Yeni Klip ) 03:02

Ben Fero - Biladerim İçin ( Yeni Klip )

Ben Fero - Biladerim İçin Müzik Dinle Şarkı Sözleri Katlanarak her an katlanarak From zero Fero hero bro şakgadanak Before trap vakit geçerdi hep sallanarak (TRAP) Geriye dön bak deme lan bakamam (LET'S GO) Rakama değ..

Eylem Aktaş - Yüreğimden Tut (Akustik) 04:40

Eylem Aktaş - Yüreğimden Tut (Akustik)

Eylem Aktaş - Yüreğimden Tut (Akustik) Müzik Dinle Şarkı Sözleri Sevdan kuşlar misali Gelip kalbime kondu Ömrüm kışlar gibiydi Sonsuz bir bahar oldu Esmer bir akşam vakti Senle yeniden doğdum Benden çaldıkları unut de..