#Atilla kaya ne olursan müzik dinle

Sancak - Cesaretim Yok 03:01

Sancak - Cesaretim Yok

Bugün her günden daha soğuk. Titriyor her yanım, odam kalabalık. Başucumda günahlarım ve sen. Hiç ummadığım anda geldim buraya. Yarın doğum günün, benim şu hediyeme bak.. Kutusu paramparça , kefenime sarılı hazırım yarı..

Apple Nedir 05:18

Apple Nedir

Türkçe karşılığı; elma. Ama bu o bildiğin elmadan değil. 1976 yılında kurulmuş dünyanın en çok tanınan bilgisayar firmasının adı. Doğru zamanda doğru yerde olursan mucizeler gerçekleşir. Derler bu tam olarak Apple'ın d..

RRapid - Pembe Yok Desende (Mix&Mastering Kaan Boğa, Beat: RRapid) 02:43

RRapid - Pembe Yok Desende (Mix&Mastering Kaan Boğa, Beat: RRapid)

RRapid - Pembe Yok Desende (Mix&Mastering Kaan Boğa, Beat: RRapid) Sözler: Çıkarmıştık beraber üçüncü dünya savaşını Oldu dört sene velakin alıyosundur mesajımı Hala olsaydın eminim hiç sevmezdin sakalımı Hayat boyunca ..

  • Kaan Boğa tarafından
  • 72 görüntüleme
  • 5 yıl önce
Keloğlan 2018 Teaser 00:55

Keloğlan 2018 Teaser

Pratik zekası ve temiz kalpliliği ile bilinen Keloğlan, Cankız’ın yardım çağrısına kayıtsız kalamaz. Hayvanların hayatı tehlikedir. Keloğlan ve arkadaşları hayvanların soyunu tüketmeye çalışan zalimlere karşı savaşmak zo..

Giza - Serotonin 02:43

Giza - Serotonin

Söz: Giza Müzik: Devir Düzenleme: Devir Yönetmen: Furkan Karaaslan Senaryo: Giza Kurgu & Montaj: Furkan Karaaslan Color: Furkan Karaaslan Production: Duende Creative Workshop Asistan of Director: Devir Executive Producer..

Taksim Trio & Ecem Erkek - Nereden Bileceksiniz 06:19

Taksim Trio & Ecem Erkek - Nereden Bileceksiniz

Taksim Trio & Ecem Erkek - Nereden Bileceksiniz Üstüm başım toz içinde Önüm arkam pus içinde Sakallarım pas içinde Siz benim nasıl yandığımı Nereden bileceksiniz Bir fidandım derildim Fırtınaydım duruldum Yoruldum çok ..

Emir Can İğrek - Sapa (Live Session) 03:33

Emir Can İğrek - Sapa (Live Session)

Söz & Müzik: Emir Can İğrek Elektro Gitar: Raşit Pekmezci Bass Gitar: Orhan Akın Klavye: Alperen Gün Klavye: Yiğit Avcı Davul: Emre Kaya Kayıt: Hünkâr M. Çalışkan, Erdal Altun, Ferhat Güneş Mix-Mastering: Emre Kaya Rodi:..

Emir Can İğrek - Dargın (Live Session) 04:20

Emir Can İğrek - Dargın (Live Session)

Söz & Müzik: Emir Can İğrek Elektro Gitar: Raşit Pekmezci Bass Gitar: Orhan Akın Klavye: Alperen Gün Klavye: Yiğit Avcı Davul: Emre Kaya Kayıt: Hünkâr M. Çalışkan, Erdal Altun, Ferhat Güneş Mix-Mastering: Emre Kaya Rodi:..

Michael Jackson Tribute - 3 Yaşından 50 Yaşına Kadar Resimlerle Hayatı 04:25

Michael Jackson Tribute - 3 Yaşından 50 Yaşına Kadar Resimlerle Hayatı

Michael Joseph Jackson 29 Ağustos 1958 yılında Gary, Indiana'da doğdu. 25 Haziran 2009'da Los Angeles, Kaliforniya'da hayatını kaybetti., Pop'un Kralı olarak tanınan Afro-Amerikalı şarkıcı, müzisyen, besteci, söz yazar..

Veysel Mutlu & 6iant & Shikss - Yaralı 02:53

Veysel Mutlu & 6iant & Shikss - Yaralı

Lyrics: Veysel Mutlu, 6iant, Shikss Beat: Kalifor Mix & Mastering: Kalifor Director: Tsumi Edit: Tsumi VFX: Tsumi & Razxr Blade Creative Director: Tsumi Producer: Cihad ÖZBULUT Yaralı şarkı sözleri ile Belki ben çok ..

ibranice Ağladıkça Dinleyin Harika Yorum 03:52

ibranice Ağladıkça Dinleyin Harika Yorum

Ahmet Kaya dan dinlemeye alıştığımız Ağladıkça' yı birde ibranice Yoav itzhak dan dinleyin. Süper Yorumlamışlar... Her dilde dinde Müzik..

Ahmed Arif Şarkıları 44:45

Ahmed Arif Şarkıları

Bu klip; Ahmed Arif'in şiirlerinden bestelenen ve çeşitli sanatçılar tarafından yorumlanan şarkılardan oluşmaktadır. 1- Sevdan Beni - Funda Arar 2- Vurulmuşum - Fikret Kızılok 3- Maviye Çalar Gözlerin - Ahmet Kaya 4- Su..

Malul Sayılmayan Terörle Mücadele Gazileri İçin Düzenleme Yaptık 01:40

Malul Sayılmayan Terörle Mücadele Gazileri İçin Düzenleme Yaptık

Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Kaya: Malul sayılmayan terörle mücadeledeki gazilerimizden kalıcı hasar, organ kaybı ve kalıcı sekeli olanlar için yeniden bir değerlendirme yapılacak ve uygun görülenlere aylık bağlanm..

Karayip Korsanları: Ölü Adamların  Öyküsü(fragman) 01:50

Karayip Korsanları: Ölü Adamların Öyküsü(fragman)

Johnny Depp returns to the big screen as the iconic, swashbuckling anti-hero Jack Sparrow in the all-new “Pirates of the Caribbean: Dead Men Tell No Tales.” The rip-roaring adventure finds down-on-his-luck Captain Jack f..

Bütekaldım Kışın Ortasında Yine 01:57

Bütekaldım Kışın Ortasında Yine

Serkan Kaya'ya ait olan ve son zamanlarda oldukça popüler olan Kalakaldım şarkısının parodi versiyonunu çeken gençler sosyal medyada paylaşım rekoru kırıyor!..

  • PITIRCIK tarafından
  • 752 görüntüleme
  • 8 yıl önce
İşte Benim Stilim 72. Bölüm Haftanın Finali Tanıtımı 05:06

İşte Benim Stilim 72. Bölüm Haftanın Finali Tanıtımı

19 Şubat 2017 Pazar günü yayınlanacak olan 72. bölümünde haftanın finalinde neler yaşanacak? Program konukları Emre Kaya ve Kerimcan Durmaz.Bu haftanın final konsepti ise siyah ve beyaz...

  • ANKA tarafından
  • 990 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Etna Yanardağı'ndan Savrulan Kayanın Görüntülenmesi 01:08

Etna Yanardağı'ndan Savrulan Kayanın Görüntülenmesi

İtalya'nın güneyindeki Sicilya Adası'nda bulunan en yüksek aktif yanardağı Etna püskürmeye devam ediyor. Yanardağdan kopan bir kaya parçası kayakçılar tarafından böyle görüntülendi...

  • PITIRCIK tarafından
  • 1.142 görüntüleme
  • 8 yıl önce
'Çok Kaba ve Sert Bir Muameleye Maruz Kaldık 01:44

'Çok Kaba ve Sert Bir Muameleye Maruz Kaldık

Hollanda krizi sonrası Türkiye'ye dönen Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Fatma Betül Sayan Kaya, Atatürk Havalimanı'nda, Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Berat Albayrak ile birlikte basın toplantısı düzenledi...

Hollanda Temsilciliklerinde Son Durum 04:22

Hollanda Temsilciliklerinde Son Durum

Hollanda'nın Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Fatma Betül Sayan Kaya'nın Rotterdam'daki konsolosluk binasına girişinin engellenmesinin ardından, Hollanda'nın Türkiye temsilciliklerinde güvenlik önlemleri artırıldı...

'Ellerindeki Resimlerle Konvoyumda Beni Aramışlar 02:24

'Ellerindeki Resimlerle Konvoyumda Beni Aramışlar

Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Fatma Betül Sayan Kaya, Denizli Polisevi'nde kadın sivil toplum kuruluşu temsilcileriyle bir araya geldi...

İki Leoparı Rezil Eden Piton! 08:19

İki Leoparı Rezil Eden Piton!

Kruger Ulusal Parkında kaydedilen görüntüde iki leoparın bir kaya pitonu ile mücadelesi nefesleri kesti. Dev kaya pitonunun leoparları rezil ettiği anlar böyle kaydedildi...

  • PITIRCIK tarafından
  • 1.066 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Adı Efsane Özgü ve Baran - Kimse Bilmez Düeti 03:25

Adı Efsane Özgü ve Baran - Kimse Bilmez Düeti

Adı Efsane'nin Sibel ile Fiko karakterine can veren iki başarılı oyuncusu Özgü Kaya ile Baran Bölükbaşı'nın Kimse Bilmez düeti Oyunculuklarıyla olduğu kadar sesleri ile de izleyicinin gönlünde taht kuran Adı Efsane'nin..

  • ANKA tarafından
  • 1.842 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Hayat Şarkısı 56.Bölüm - Ey Maşallah Be 04:53

Hayat Şarkısı 56.Bölüm - Ey Maşallah Be

Hülya ile Mahir'in iş birliğine dahil olmak isteyen Zeynep, sınavı geçebilmek için bambaşka biri oluyor! Hülya ile Mahir, ortaklıklarına katılmak isteyen Zeynep'in kendisini kanıtlamasını isterler. Zeynep'in sınavı, kılı..

  • ANKA tarafından
  • 544 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Kayayı Sürükleyen Dört Tane Dozer 00:51

Kayayı Sürükleyen Dört Tane Dozer

Dört dozerin büyük kaya parçasını sürükleyerek götürmesini seyredelim...

  • JET TV tarafından
  • 701 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Alp Dağları Parçalanıyor 01:04

Alp Dağları Parçalanıyor

Alp Dağları sıcaklığın aniden artmasıyla, parçalanmaya başladı. İsviçre'de dağdan kopan kayalar nedeniyle meydana gelen kaya çığları yerleşim bölgelerini tehdit edecek boyuta ulaştı...

Ahmet Kayanın Sakal ve Eşcinseller Konusundaki Düşünceleri 03:08

Ahmet Kayanın Sakal ve Eşcinseller Konusundaki Düşünceleri

Ahmet Kaya Röportaj veriyor izliyoruz..

  • JET TV tarafından
  • 850 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Sen Kiminle Dans Ediyorsun Fragman 02:28

Sen Kiminle Dans Ediyorsun Fragman

Sen Kiminle Dans Ediyorsun 17 Kasım’da Sinemalarda! Küçük insanların samimi hikayelerini ve başarı mücadelesini anlatan Sen Kiminle Dans Ediyorsun’da aşk ile kahkaha, dans ile dostluk bir araya geliyor. Binnur Kaya, Dem..

Danla Bilic Beyaz Show'a Çıkan Kız Makyajı İle Geldim 02:10

Danla Bilic Beyaz Show'a Çıkan Kız Makyajı İle Geldim

Serdar Ortaç, Binnur Kaya, Uraz Kaygılaroğlu, Demet Özdemir ve Danla Bilic bu hafta Beyaz Show da ! Kanal D’nin sunuculuğunu Beyazıt Öztürk’ün yaptığı sevilen talk- show programı Beyaz Show a bu hafta; ünlü şarkıcı Se..

  • BETA tarafından
  • 662 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Son Dakika: AK Parti'nin İBB Adayı Belli Oldu 00:57

Son Dakika: AK Parti'nin İBB Adayı Belli Oldu

K Parti'nin İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan adayı, Başakşehir Belediye Başkanı Mevlüt Uysal oldu. Uysal'ın adaylığını Genel Başkan Yardımcısı Erol Kaya açıkladı. Uysal yaptığı ilk açıklamada AK Parti'nin İstanbul Bü..

İnşaat 2003 Türk Filmi İzle 1:48:22

İnşaat 2003 Türk Filmi İzle

Konusu: Hiç istemedikleri halde, kötü şans veya kader sonucu zoraki mezar kazıcılığı part time şeyhliğe soyunmak zorunda kalan ve bu yolla insanların ince sorunlarına çare bulan Ali (Emre Kınay) ve Sudi'nin (Şevket Çoruh..