#Atlar

Günlük Bakımı Yapıldığı Sırada Huysuzlanan At 02:56

Günlük Bakımı Yapıldığı Sırada Huysuzlanan At

Çiftlikteki at bakıcısı atların günlük bakımını yaptığı sırada atlar biraz huysuzlaşınca serbest bırakmak istiyor ve sonrasında olanları izliyoruz..

  • JET TV tarafından
  • 801 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Neden Irkçılık Yaparız 04:32

Neden Irkçılık Yaparız

Uzman konuklarımız Chaby, Andrey ve Antonio'ya sorduk: Atlar zebraları dışlıyor mu? Aldığımız cevap bizi hayli şaşırttı...

Top Uğruna Minik Çocuğu Harcayan Köpek 00:08

Top Uğruna Minik Çocuğu Harcayan Köpek

Yağan kara aldırış etmeden bacak kadar boyuyla topu yerden alan çocuğa gevura atlar gibi atlayan oyuncu köpeği izliyoruz...

  • JET TV tarafından
  • 603 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Karın Üzerinde Yüzme Yarışı 00:24

Karın Üzerinde Yüzme Yarışı

Suya atlar gibi kara atlayarak yarışan çılgın arkadaşları hep birlikte donarak izliyoruz efendim. Keyifli seyirler.....

  • JET TV tarafından
  • 1.036 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Öğretmenlerin Sınıfa Giriş Stilleri 02:19

Öğretmenlerin Sınıfa Giriş Stilleri

Öğrencilik hayatınız boyunca bu tarz hocalara mutlaka rastlamışsınızdır. Kimisi gram enerjisi olmadan azarlayarak girer, kimisi anlamsız bir enerjiyle içeriye atlar. İzliyoruz efendim.....

  • JET TV tarafından
  • 1.112 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Alişan  Aşık Oldum 03:15

Alişan Aşık Oldum

Bazen daha fazladir hersey Bir esikten atlar İnsan yuzune bakmak istemez Yasam okadar azalmistir Anlar ozaman Hemen git radyoyu ac bir sarki tut Yada bir kitap oku Mutlaka iyi geliyor Yada balkona cik Bagir bag..

Recep İvedik 1 İzle 1:41:40

Recep İvedik 1 İzle

Herkese Merhaba Arkadaşlar Son Jenerik Kanalıma Hoş Geldiniz. Öncelikle Bu Tarz Dizi , Fragman Ve Filmlerin Devamının Ve Sürekliliğinin Sağlanması İçin Kanalıma Abone Olursanız Çok Sevinirim. İstediğiniz Dizi,Film, Çiz..

Hıçkırık 4. Bölüm Fragmanı 00:47

Hıçkırık 4. Bölüm Fragmanı

Hıçkırık 4. Bölüm Fragmanı yayında! Kalp krizi geçiren Azmi ölümle burun buruna geliyor! Hıçkırık 4. Bölüm, 4 Ocak Perşembe günü saat 15.00'da Kanal'de! Azmi’nin kalbi durma noktasına gelir. İlhami’nin müdahalesi ile ka..

Mezarına Tüküreceğim - 1 Türkçe Dublaj Hd İzle 1:48:15

Mezarına Tüküreceğim - 1 Türkçe Dublaj Hd İzle

Konusu : Sakin bir hayat yaşamayı tercih eden Jennifer Hills, toplumdan uzaklaşıp yalnız kaldığı bu dönem içerisinde roman yazmaya çalışan genç bir kadın olarak karşımıza çıkıyor. Fakat genç bir kadının küçük bir evde ya..

Prenses Sofia - Prensin Teki 21:31

Prenses Sofia - Prensin Teki

Sofia, uçan atlar ile yarışa katılmak ister, bunun için de James ona at sürmeyi öğretir. Ayrıca Sofia, amacına ulaşmak için Minimus'a binmeyi de öğrenmek zorundadır...

  • ÇocukTV tarafından
  • 379 görüntüleme
  • 5 yıl önce
Yumurcak Faka Basmaz 1962 Türk Filmi İzle 1:29:29

Yumurcak Faka Basmaz 1962 Türk Filmi İzle

Konusu : Filmde, istemediği bir kızla evlenmek zorunda bırakılan bir adamın başından geçenler konu edilir. Sevdiği kıza kavuşamayan Kemal, intihar etmeye karar verir. Köprüden atlar fakat Yumurcak ve arkadaşlarının oldu..

Dört X 4'Lü - 2. Bölüm İzle 12:50

Dört X 4'Lü - 2. Bölüm İzle

Dörtlümüz sokakta köşe kapmaca oynarken postacı Kaptan ve Poğaça’nın babalarının gönderdiği bir kutu ve bir zarf getirir. Kutu kilitlidir ve anahtar yoktur. Zarfta anahtarın kuşun yuvasında olduğu yazmaktadır. Dörtlümü..

  • ÇocukTV tarafından
  • 635 görüntüleme
  • 5 yıl önce
Hades - Alegori 02:23

Hades - Alegori

Alegori şarkı sözleri ile kolum sargı bezleriyle sarılı yolum karmaşık bir gün bozucam oyun senle aynı konuda anlaşıp asılda girdin öyle ortamlara güzel kaynaşıp birde sakin ol diyordun onla bunla oynaşıp işimiz baya ..

Sevda Özkaran - Gidemem 04:43

Sevda Özkaran - Gidemem

Sevda Özkaran - Gidemem Müzik Dinle Şarkı Sözleri Bazen daha fazladır her şey Bir eşikten atlar insan Yüzüne bakmak istemez yaşamın O kadar azalmıştır ki anlam O zaman hemen git radyoyu aç bir şarkı tut Ya da bir kita..

Kardiyak - Fybertest - (Official Video) 02:40

Kardiyak - Fybertest - (Official Video)

FYBERTEST (Ya ya) hıza mı takılır hayranlarım akorumu High side tarafa çekip o hayvan tenoral akışı sağlar Sesim o sürede çatlar dakikalarını harca Bu çocuk yeni mi? (hayır hayır...) 10 yıl oldu aslan, anca döndü devr..

Eymen Bakım & Sav & Beis - Sonum Bi' Gel 04:00

Eymen Bakım & Sav & Beis - Sonum Bi' Gel

Sonum Bi' Gel şarkı sözleri ile... Eymen Bakım; Dert, biter Sonum bi gel Mesele burada olmak 2x Seninle derinlere kaybolmak Sav; Bi gezgin misali Hayatım iyi yani Geçiyor günlerim biraz iyi biraz idari Kafamda bi..