#Atom bombası

Şehidin Kanı Yerde Kalmadı 05:38

Şehidin Kanı Yerde Kalmadı

Diyarbakır Valiliği tarafından yapılan açıklamada jandarma komutanlığı ekipleri tarafından Hazro ilçesi Kırmataş köyü mülki sınırları içerisinde teşkil edilen Şok Yol Kontrol ve Arama Noktasında 16 Kasım 2017 Perşembe gü..

Diyarbakır'da Dedaş Şubesine Saldırı 00:54

Diyarbakır'da Dedaş Şubesine Saldırı

Olay, saat 21.00 sıralarında, merkez Yenişehir ilçesi Şehitlik Mahallesi’nde bulunan DEDAŞ Tahsilat Şubesi’nde meydana geldi. Edinilen bilgilere göre, henüz kimliği belirlenemeyen kişi ya da kişilerce, şube yerleşkesine ..

Ermenistan yine sivilleri vurdu! 01:39

Ermenistan yine sivilleri vurdu!

DAĞLIK KARABAĞ CEPHESİNDE 31. GÜN GERİDE KALDI. ERMENİSTAN ATEŞKESİ YİNE İHLAL ETTİ... 7 YAŞINDA BİR ÇOCUĞUN DA ARALARINDA OLDUĞU 4 SİVİLİ KATLETTİ. ÜSTELİK O SALDIRIDA MİSKET BOMBASI KULLANDI, YANİ ERİVAN'IN SAVAŞ SUÇL..

Yunanlılar Selanik'te polisle çatışmaya girdi 01:52

Yunanlılar Selanik'te polisle çatışmaya girdi

Göstericiler, Kovid karşıtı son tedbirleri protesto etmek için Yunanistan'ın Selanik kentinde yürüyüş yaptı. Göstericiler göz yaşartıcı gazla karşılık veren polise taş ve boya bombası attı...

Kafeye bomba attılar! 02:06

Kafeye bomba attılar!

İSTANBUL'DA, ŞEHRİN ORTA YERİNDEKİ BİR KAFEYE EL BOMBASI ATILDI... PATLAMA ÖYLE ŞİDDETLİYDİ Kİ, YÜZLERCE METRE ÖTEDEKİ KARAKOLDAN BİLE DUYULDU... OLAY, BAŞTA TERÖR SALDIRISI SANILDI AMA, ALTINDAN BAMBAŞKA BİR İŞ ÇIKTI...

Kuzey Kore Nedir 04:42

Kuzey Kore Nedir

Kore Demokratik Halk Cumhuriyeti, Doğu Asya’da Kore yarımadasında bir devlet. Bu ülkenin yüz ölçümünden, coğrafyasından, ikliminden daha ilginç bir durumu var. Kim Jong Un! Kuzey Kore, 1910-1945 yılları arasında Japon..

Sızma Girişimini Duyan Vatandaşlar Terörist Avına Çıktı 01:21

Sızma Girişimini Duyan Vatandaşlar Terörist Avına Çıktı

Hatay'ın Kırıkhan ilçesinde Amanos Dağları'ndan sızmaya çalışan bir terörist ölü ele geçirildi. Olayı duyan vatandaşlar terörist avına çıkınca, güvenlik kuvvetleri olaya müdahale etti. Suriye'den Hassa ilçesi Akbez Amano..

Tereyağlı Yumurta Kapama Tarifi 01:44

Tereyağlı Yumurta Kapama Tarifi

Malzemeler: 2 adet Yumurta, 1 yemek kaşığı tereyağı, 1 silme tatlı kaşığı toz biber, 1 çay kaşığı pul biber, 1 çay kaşığı nane, 1 çay kaşığı kekik, Tuz. ************************ Hani bazı tarifler vardır ya nasıl yapsak..

Karamelli Tart Kek Tarifi Kek Tarifleri 04:05

Karamelli Tart Kek Tarifi Kek Tarifleri

Kek tarifleri sevenler için nefis bir karamelli tart kek tarifi videosu hazırladık. Tadı gerçekten denemeye değer. Kakaolu keki, üzerinde karamel sosu ve en üstünde de çikolatası ile tam bir lezzet bombası. Üstelik yapım..

‘Tampon’ bölgede sıcak dakikalar! Yunanistan'dan mültecilere sert müdahale 02:06

‘Tampon’ bölgede sıcak dakikalar! Yunanistan'dan mültecilere sert müda

Yunanistan’a ve oradan da Avrupa'ya gitmek için Kastanies Sınır Kapısı’na gelen mültecilere, Yunan askerleri tarafından biber gazı ve ses bombaları ile müdahale edildi. Türkiye'nin çeşitli illerinden Yunanistan’a oradan ..

Nanoteknoloji Nedir 02:01

Nanoteknoloji Nedir

Nanoteknoloji Nedir Atomların tek tek kullanılarak iş gören aygıtların üretilmesini ve kullanılmasını sağlayan 'nanoteknoloji' anlatılıyor...

Tostçu Erol İle Kapışmak 11:52

Tostçu Erol İle Kapışmak

Tostçu Erol ile atom tost yapmak konusunda kapışmak için Gaziantep'e gidilmiş. Eğlenceli de bir video olmuş...

  • PITIRCIK tarafından
  • 970 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Tostçu Erol İstanbul'da Orkun Işıtmak İle Nusret'e Gittik 22:49

Tostçu Erol İstanbul'da Orkun Işıtmak İle Nusret'e Gittik

Tostçu Erol'un İstanbul'daki Nusret macerasını izliyoruz. Kendisi atom tostuyla meşhur bir tostçudur..

  • PITIRCIK tarafından
  • 1.300 görüntüleme
  • 8 yıl önce
İsmail YK Tostçu Erol'u İlk Kez İzlerse 01:44

İsmail YK Tostçu Erol'u İlk Kez İzlerse

Türkiye'nin ilk ve tek interaktif talkshow'u Hadi BE'ye konuk olan İsmail YK Tostçu Erolu ilk kez izledi ve şaşkınlığını gizleyemedi...

  • JokerS tarafından
  • 679 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Unutulmaz 44 Çizgi Film Yaşasın 90'lı Yıllar 14:14

Unutulmaz 44 Çizgi Film Yaşasın 90'lı Yıllar

Alvin ve Arkadaşları,Riche Rich,Dinazor Denver,Heidi,Ninja Kaplumbağalar,Atom Karınca.....

Eğitim Nasıl Olmalı Sorusunun Cevabını Veren Japon Öğrenciler 00:55

Eğitim Nasıl Olmalı Sorusunun Cevabını Veren Japon Öğrenciler

Örnek alınması gereken ülkelerin belki de en başında gelmesi gereken ülke Japonya'dır. Okyanusun ortasında adalardan oluşan bir ülke olan Japonya, yaşadığı doğal afetlerle de ayakta kalmasını en iyi bilen ülkelerden biri..

  • PITIRCIK tarafından
  • 1.962 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Tostçu Erol Aslında Kim? 01:58

Tostçu Erol Aslında Kim?

Son zamanların en ünlü youtube fenomenlerinden olan atom tostuyla öne çıkan bunun yanı sıra çikolatalı tost, fıstıkellalı tost, kavurmalı tost, ton balıklı tost gibi bir çok çeşidi olan Gaziantepli Tostçu Erol'un kim old..

  • JET TV tarafından
  • 922 görüntüleme
  • 7 yıl önce
İnsanlık Tarihinin En Aptalca Trafik Kazası 01:01

İnsanlık Tarihinin En Aptalca Trafik Kazası

Koskoca ve de bomboş bir otopark, son model bir mercedes ve de bir adet golf arabası. Bütün bunlar bir araya geldiğinde nasıl bir kaza olur, nedeni nedir anlamak güç. Sitemizin değerli bilim insanlarını (içerik beğenmeyi..

  • JET TV tarafından
  • 1.037 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Prostat Türküsü 02:15

Prostat Türküsü

Yıllar önce Yetenek Sizsiniz yarışmasında Atom Show şarkısıyla bizlere seslenen emekli öğretmen Hulusi Özbilgin şimdi de Prostat Türküsüyle önemli bir soruna parmak basmış dinliyoruz...

  • JET TV tarafından
  • 1.103 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Çernobilden Kurtuldu Türkiye'yi Uyardı 05:04

Çernobilden Kurtuldu Türkiye'yi Uyardı

Çernobil faciasında sağ kurtulduktan sonra bölgedeki sağlık çalışmalarıyla bilinen Prof. Dr. Vasiliy Nikolovayevic Melnicenko, İstanbul’da en az Çernobil kadar tehlike saçan iyot eksikliğini anlattı. Başta kanser, otiz..

Ajansların Hayalleri ve Gerçekler - Aslı İnandık 01:56

Ajansların Hayalleri ve Gerçekler - Aslı İnandık

Bir ürünü çıkartırken atom parçalıyormuş gibi tribe giren markaların hayallerini ve gerçeklerini izliyoruz efenim...Seyredelim..

  • JET TV tarafından
  • 676 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Astor Piazzolla - Libertango 04:16

Astor Piazzolla - Libertango

Şarkı Sözleri: My liberty loves me and I give it my entire being. My liberty unlocks the prison of my bones. My liberty becomes offended if I am content with being afraid. My liberty, when unclothed, loves me perfectly..

Amerika Katil ! Aşık Mahzuni Şerif 04:59

Amerika Katil ! Aşık Mahzuni Şerif

Amerika Katil ! Aşık Mahzuni Şerif dinle Katil Amerika Bütün insanlık adına Amerika katil katil Kanun yapar kendi teper Amerika katil katil Vietnam'ın suçu nedir Hür yaşamak ayıp mıdır Atom patlat ister kudur Amerika ka..

  • MÜZİKLER tarafından
  • 1.005 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Dr. Fuchs - Hayallerini Ertele 03:15

Dr. Fuchs - Hayallerini Ertele

Hep karanlık oyunlarla dolu savaşlar, Kimseye faydası olmayacak olan yarışlarda insan oğlu Kendini yok etmekle meşkul insan oğlu, 2017 de bile hala Savaş Dram ve Açlık var Dünya Esat Putin trup Şeytan üçgeninde hapis, ..

  • TOP MÜZİK tarafından
  • 1.154 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Bipolar Nedir 03:17

Bipolar Nedir

Bipolar Nedir? Kelime anlamı iki kutuplu. Negatif, pozitif. Siyah beyaz, çarşı karşı. Bir zamanlar dünya iki kutupluydu, şimdi drogo gitti rocky kaldı. Vuruyo kırbacı vuruyo kırbacı. İblis ya, tam arama motoru yapcaz...

Avrupa Sahte Şarap Üretimine Karşı Nasıl Mücadele Ediyor 04:00

Avrupa Sahte Şarap Üretimine Karşı Nasıl Mücadele Ediyor

Avrupa’da gıda dolandırıcılığı milyonlarca Euro’ya mal oluyor ve sahtelicekten en çok etkilenen tarımsal ürünlerin başında şarap geliyor. En son gelişmiş teknoloji ve teknikler sayesinde üzümlerin kalitesini ve kökenini..

AB'den Trump'a İran Çağrısı : Nükleer Anlaşmadan Çekilme 01:29

AB'den Trump'a İran Çağrısı : Nükleer Anlaşmadan Çekilme

Avrupa Birliği 3 büyük ülkesi Almanya , Fransa ve İngiltere'nin dış işleri bakanları ile AB dış politika Yüksek Temsilcisi Federica Mogherini Brüksel'de İran dış işleri bakanı Muhammed Cevad Zarif ile görüştü. Üç bakan v..

Doğru Tedaviyle Kurtarılan Yaşamlar 01:45

Doğru Tedaviyle Kurtarılan Yaşamlar

Bir insana kanser teşhisi konulduğunda tümör hücrelerini yok etmek için iyonlaştırılmış radyasyon tedavisi sıklıkla kullanılır. Ama hastaya doğru miktarda radyasyon tedavisi uygulandığında hastalığı tedavi edecek temel y..