#Attı

Real Madrid 80-84 Darüşşafaka Doğuş Maç Özeti 02:03

Real Madrid 80-84 Darüşşafaka Doğuş Maç Özeti

Daçka, Real Madrid'i evinde yıktı. Daçka, Madrid'de tarih yazdı... Deplasmanda Real Madrid'i 84-80 yenen Darüşşafaka Doğuş, seride durumu 1-1 yaptı ve saha avantajını eline geçirdi. THY Euroleague'de Fenerbahçe ve Anado..

Real Madrid 2-3 Barcelona Maç Özeti İzle 06:44

Real Madrid 2-3 Barcelona Maç Özeti İzle

Real Madrid 2-3 Barcelona (Maç Özeti - 23 Nisan 2017) 23.4.2017, Real Madrid 2 – 3 Barcelona İspanya La Liga’da El Clasico Rüzgarı esti. Kıran kırana geçen maçta top bir o kalede bir bu kaledeydi. Casemiro’nu golüyle Re..

Liverpool 1: 2 Crystal Palace  Maç Özeti İzle 04:54

Liverpool 1: 2 Crystal Palace Maç Özeti İzle

Crystal Palace, Anfield'de Premier League'in hayatta kalması yönünde dev bir adım atmak için Liverpool'u yenerken ve rakiplerinin en üstteki dört öne geçmesini engelleyince, Christian Benteke eski kulüpten ayrılmaya geld..

Kasımpaşa 3-2 Atiker Konyaspor - Maç Özeti İzle 03:27

Kasımpaşa 3-2 Atiker Konyaspor - Maç Özeti İzle

Kasımpaşa, Atiker Konyaspor karşısında muhteşem bir geri dönüşe imza attı. Ziraat Türkiye Kupası Yarı Final ilk mücadelesinde Kasımpaşa ile deplasmanda karşılaşan Atiker Konyaspor 17.dakikada Amir Hadziahmetovic ve 45.d..

Dünya Haber - Marine Le Pen Euro'dan Çıkma Fikrinden Vazgeçti 01:00

Dünya Haber - Marine Le Pen Euro'dan Çıkma Fikrinden Vazgeçti

Fransa'da cumhurbaşkanlığı seçimlerinin ikinci turuna hazırlanan aşırı sağcı Marine Le Pen, Euron ile ilgili vaadinde geri adım attı. Daha önce Euro yerine ulusal para birimi Fransız Frangı'nı geri getireceğini söyleyen..

Fransa'da Felipe Melo Vakası 01:49

Fransa'da Felipe Melo Vakası

Fransa'da bir Rugby maçında akıllara zarar bir olay yaşandı. Saint-Esteve'li bir oyuncu, hakem Benjamin Casty tarafındna oyundan atılınca kararı kabullenemeyip hakemin suratına sert bir yumruk attı. Yediği yumrukla yere ..

  • JET TV tarafından
  • 1.132 görüntüleme
  • 7 yıl önce
 Crystal Palace 0-1 Tottenham Hotspur Özeti İzle 05:32

Crystal Palace 0-1 Tottenham Hotspur Özeti İzle

Tottenham Premier Ligi liderleri Chelsea'ye baskı uyguladı ve Christian Eriksen'in muhteşem uzun menzilli grev Crystal Palace'da zorlu bir zafer elde etti. Spurs, oyunun çoğu için disiplinli bir saray tarafında yıkmak i..

Bu Robot Zeybek Oynuyor 04:46

Bu Robot Zeybek Oynuyor

Zeytinburnu Bilgi Evleri’nde üretilen Türk robot şınav, mekik çekiyor, takla atıyor, futbol oynuyor. Türkçe konuşup, dans eden robot oynadığı zeybek ile görenleri şaşırtıyor. Zeytinburnu Bilgi Evleri Türkiye’de bir ilke..

  • JET TV tarafından
  • 596 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Rangers 1-5 Celtic - Maç Özeti İzle 09:31

Rangers 1-5 Celtic - Maç Özeti İzle

İskoçya Premiership Şampiyonluk Grubu maçında Celtic, deplasmanda Rangers'ı 5-1 mağlup ederek bir rekora imza attı. Ligde şampiyonluğu daha önceden garantileyen Celtic, Old Firm derbisi tarihinde Rangers'ın evi Ibrox Pa..

Trump'ın Bilim Politikaları Protesto Edildi 01:15

Trump'ın Bilim Politikaları Protesto Edildi

Trump yönetiminin 2018 bütçe tasarısında, çevre koruma, bilim ve araştırma harcamalarını kesmek istemesi, başkent Washington başta olmak üzere dünyanın dört bir yanında protesto edildi. Dünya Günü'nde gerçekleşen göster..

Motor Seslerini Birebir Taklit Eden Adam 03:16

Motor Seslerini Birebir Taklit Eden Adam

Motosiklet, traktör, otomobil, havası inen lastik sesi, tekne.. aklınıza gelebilecek her türlü motor sesini muhteşem bir şekilde taklit eden adam Bekir Develi'nin programında böyle bir şova imza attı...

  • JET TV tarafından
  • 1.304 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Werder Bremen Hertha Berlin Özet İzle 02:09

Werder Bremen Hertha Berlin Özet İzle

Bundesliga'nın haftasında 31. Werder Bremen, Hertha Berlin'i 2-0 mağlup etti. Werder Bremen'in gollerini Fin Bartels Max Kruse ATTI ettik. Dokunulmaz Son iki yıldır, Bayern Münih yine kapalı Bundesliga'da bu sezon kazanm..

Bayern Münih  Mainz 05 Özet İzle 02:13

Bayern Münih Mainz 05 Özet İzle

Bundesliga'nın 30. haftasında Bayern Münih ile Mainz 05 2-2 berabere kaldı. Bayern Münih'in golleri Arjen Robben ve Thiago Alcantara'dan gelirken, Mainz'in gollerini Bojan Krkic ve Daniel Brosinski (p.) attı...

Zafere Kaçış Günün Özeti İzle 03:06

Zafere Kaçış Günün Özeti İzle

Sezonun ilk anıtsal yarışı Tour of Flanders'ın son 55 kilometresinde tek başına kaçan Belçikalı Phillippe Gilbert, uzun süre unutulmayacak bir zafere imza attı...

Talisca Derbiye Hazırlanıyor İzle 00:27

Talisca Derbiye Hazırlanıyor İzle

Spor Toto Süper Lig 30. haftasında Fenerbahçe ile karşı karşıya gelecek olan Beşiktaş hazırlıklarını sürdürdü. Antrenmanda Talisca takım arkadaşını çalımlayarak şık bir gol attı!..

Bahar Candan Çantasını Fırlattı Herkes Şaştı Kaldı! 23:44

Bahar Candan Çantasını Fırlattı Herkes Şaştı Kaldı!

İşte Benim Stilim 7. Sezon 03 Mayıs 2017 Çarşamba günü yayınlanan 135. bölümünde Tuğçe Ekim önce Bahar Candan'ın sosyal medyada çakma çanta reklamı yaptığını sonrada Emine Aydın'ın şarkısının diline dolandığını söyleyinc..

  • ANKA tarafından
  • 1.028 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Ümraniyespor 1 1 Denizlispor Maç Özeti Hd İzle 03:15

Ümraniyespor 1 1 Denizlispor Maç Özeti Hd İzle

02.05.2017 TFF 1. Lig 31. hafta mücadelesinde Ümraniyespor, sahasında Denizlispor'u ağırladı. 12. dakikada kakem Mustafa Öğretmenoğlu, kaleci Zeki Ayvaz'a kırmızı kartını gösterdi ve Denizlispor 10 kişi kaldı. 17. dak..

James Rodriguez'den Çılgın Gol İzle 00:18

James Rodriguez'den Çılgın Gol İzle

Real Madrid forması giyen Kolombiyalı oyuncu James Rodriguez antrenmanda harika bir gole imza attı...

Attığı Röveşata Golüyle Emre Can'a Meydan Okudu 00:50

Attığı Röveşata Golüyle Emre Can'a Meydan Okudu

Norveç Ligi'nde Sogndal ile Lilleström karşılaştı. Mücadeleyi konuk ekip 1-0 kazandı. Maçın 63. dakikasında köşe vuruşunda savunma oyuncusu Simen Kind Mikalsen, harika bir rövaşata golüne imza attı ve takımına 3 puanı ka..

Manyetik Sıvı Ve Sıvı Nitrojen İphone 7'nin Üzerine Dökülürse Ne Olur? 06:42

Manyetik Sıvı Ve Sıvı Nitrojen İphone 7'nin Üzerine Dökülürse Ne Olur?

TechRax kanalı, şimdiye kadarki en ilginç telefon testlerinden birine imza attı. Hiç kullanılmamış, yepyeni bir iPhone 7’nin manyetik sıvıya nasıl bir tepki vereceği test edildi. Manyetik sıvı, adından da anlaşılacağı üz..

  • JET TV tarafından
  • 645 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Emma Watson'dan İnsanlara 2 Dolara Tavsiye 04:47

Emma Watson'dan İnsanlara 2 Dolara Tavsiye

Boynuna astığı platformla insanlara tavsiye satan Derek Blasberg'ün tabletinde Emma Watson var. 2 dolar karşılığında insanlara tavsiyelerde bulunan ünlü oyuncu New York'ta güzel bir çalışmaya imza attı...

  • JET TV tarafından
  • 953 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Kafa Karıştıran Frikik Organizasyonu 00:27

Kafa Karıştıran Frikik Organizasyonu

ABD MLS takımlarında New York Red Bull 4-0 mağlup ettiği Dallas karşısında harika bir frikik organizasyonuna imza attı...

İnanılması Zor Ama Gol 00:33

İnanılması Zor Ama Gol

Ukrayna 2. Ligi’nde Obolon Brovar-Bukovyna mücadelesi inanılması zor bir gole sahne oldu. Golsüz giden maçın 87. dakikasında konuk ekipten Igor Boychuk kendi kalesine öyle bir gol attı ki... Maçı bu golle 1-0 kazanan Obo..

James Rodriguez'den Fantastik Gol 00:37

James Rodriguez'den Fantastik Gol

Real Madrid'de forma giyen Kolombiyalı yıldız oyuncu James Rodriguez antrenman sırasında yaptıkları maçta harika bir gole imza attı...

Futbolcu Olma Hayaliyle Köyden Yeşil Sahalara İndiler 04:50

Futbolcu Olma Hayaliyle Köyden Yeşil Sahalara İndiler

Erzurum'un Çat ilçesinde, köy çocuklarını müzik ve sporla okula kazandıran beden eğitimi öğretmeni Yasin Sepil, yetenekli köy çocuklarını profesyonel futbolcu yapmak için yeşil sahalarla buluşturarak farklı bir projeye i..

Şok Tuğçe Ekim Podyumdan Fena Düştü 05:43

Şok Tuğçe Ekim Podyumdan Fena Düştü

İşte Benim Stilim 7. Sezon 05 Mayıs 2017 Cuma günü yayınlanan 137. bölümünde Dilara Taşkın Hıdırellez konsepti için önce yarışmacılarla göbek attı sonra da getirdiği odunlarla ateşi temsil ederek üzerinden atladı. Tuğçe ..

  • ANKA tarafından
  • 650 görüntüleme
  • 7 yıl önce
15 Temmuz Darbe Teşebbüsünde FETÖ  : Unutmadık Unutturmayacağız 00:39

15 Temmuz Darbe Teşebbüsünde FETÖ : Unutmadık Unutturmayacağız

FETÖ’nün en kanlı saldırılarından biri 15 Temmuz 2016 darbe girişimi oldu. Darbeciler kendilerine Yurtta Sulh Konseyi, bu darbe girişimine ise Yurtta Sulh Harekatı adını verdiler. Milletin sokağa çıkması ile bastırılan b..

  • PengoTV tarafından
  • 1.698 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Seyirci Gelsin Diye Süper Mini Şort Giyen Bayan Voleybol Takımı 00:40

Seyirci Gelsin Diye Süper Mini Şort Giyen Bayan Voleybol Takımı

Arjantin voleybol ligi ilginç bir uygulamaya imza attı. Tribünleri boş gören federasyon tribünleri doldurmak için, seyircileri tribüne çekmek için mini şort uygulamaya başladı. Seyirci gelsin diye süper mini şort ile sah..

Genç Muavin Dünyaevine Otobüsüyle Girdi 04:41

Genç Muavin Dünyaevine Otobüsüyle Girdi

Manisa’da çocukluk yıllarından bu yana otobüs tutkunu olan genç, muavinliğini yaptığı yolcu otobüsünü süsleterek, gelin arabası yaptı. Davul ve zurna eşliğinde ‘gelin otobüsü’ ile hayat arkadaşını babaevinden alan genç m..

  • JET TV tarafından
  • 836 görüntüleme
  • 7 yıl önce
 Recep İvedik ile İlgili Şok İddia! 09:03

Recep İvedik ile İlgili Şok İddia!

Recep İvedik 5 filmi 1 - 4 Mayıs tarihleri arasındaki atak yapıp daha çok izlenmesiyle, tüm zamanların en çok izlenen filmi oldu.Bu hızlı yükseliş ise şişirlmiş izlenme sayısı iddialarını ortaya attı...

  • ANKA tarafından
  • 886 görüntüleme
  • 7 yıl önce