#Attı

Yağmurlu Havada Drift Yaparken Takla Attılar 00:45

Yağmurlu Havada Drift Yaparken Takla Attılar

Özbekistan'da iki genç drift yaparken takla attı. Görüntülerde iki genç otomobille yağmurlu havada drift yaparak ilerliyor. Kaygan zeminde otomobil kontrolden çıkarak duvara çarpıyor ve takla atıyor. Kazada otomobildekil..

Magandadan 15 Temmuz Şehitler Köprüsü'nde Tehlikeli Makas 00:31

Magandadan 15 Temmuz Şehitler Köprüsü'nde Tehlikeli Makas

15 Temmuz Şehitler Köprüsü'nde makas atarak ilerleyen bir trafik magandası hem kendisinin hem de diğer sürücülerin hayatını tehlikeye attı. Trafikte terör estiren magandanın makas atarak ilerlediği o anlar ise kameraya s..

Sorduğu Soruyu Bilemeyince Öğrencisini Tokatladı 00:14

Sorduğu Soruyu Bilemeyince Öğrencisini Tokatladı

Bolu Cumhuriyet İlköğretim Okulu'nda görevli G. Y. isimli öğretmen, öğrencilerinden birisinin sorduğu soruyu bilememesi üzerine sınıf tahtası önünde kulağını çekerek kafasına tokat attı. Öğretmeninden şiddet gören çocuğu..

Kur'an-ı Kerim'i Yırtan Adama Sessiz Kalmadılar 02:09

Kur'an-ı Kerim'i Yırtan Adama Sessiz Kalmadılar

Finlandiya'nın aşırı sağcı lideri Marco De Wit, AP seçimlerine yönelik çalışmaları sırasında Kur'an-ı Kerim'i yırtıp yere attı. Son bir haftadır seçim çadırı kuran ve oy toplamaya çalışan Wit, konuşması esnasında defalar..

Beşiktaş 3 - 0 Partizan Maç Özeti İzle 04:04

Beşiktaş 3 - 0 Partizan Maç Özeti İzle

UEFA Avrupa Ligi play off turunda Beşiktaş, 1-1 sonuçlanan ilk maçın rövanşında Vodafone Park'ta Partizan'ı 3-0 mağlup ederek UEFA Avrupa Ligi gruplarına katılmaya hak kazandı. Beşiktaş'ta teknik direktör Şenol Güneş, d..

  • OFSAYT tarafından
  • 11.238 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Suriye Cerablus İli Sonet İnternet ile Fiber İnternetine Ulaştı 00:26

Suriye Cerablus İli Sonet İnternet ile Fiber İnternetine Ulaştı

Sonet internet Erişim Hizmetleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi Bir ilke Yine İmza Attı. Sonet internet ilk defa Suriyenin Zeytin Dalı Kapsamındaki Cerablus İline 2018'den beri başlamış olduğu güvenli internet Gpon Şebek..

Muhteşem 100. Yıla Özel 19 Mayıs 1919 Koreografisi 01:47

Muhteşem 100. Yıla Özel 19 Mayıs 1919 Koreografisi

MERSİN’de Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk'ün Samsun'a çıkışının 100’üncü yılı nedeni ile öğrenci ve öğretmenler bir koreografiye imza atarak, dev Türk bayrağı ve Atatürk posteri açıp, 100 şeklini alacak şekilde dizildile..

  • JET TV tarafından
  • 115 görüntüleme
  • 5 yıl önce
Aleyna Tilki Reynmen Elaya Eleştiri - Çomar Show 01:31

Aleyna Tilki Reynmen Elaya Eleştiri - Çomar Show

Reynmen'in Ela şarkısının ilk gün rakamı belli oldu (Aleyna Tilki'den gönderme) 14.07.2019 Ünlü fenomen Reynmen'in İlk gün 15 milyon izlenmezse Instagram'ı kapatırım” dediği yeni şarkısı Ela, YouTube'da 24 saatte 18 mil..

  • BETA tarafından
  • 143 görüntüleme
  • 5 yıl önce
Aleyna Tilki Çomar Show Reynmen  - Ne Güzel Şarkılar Yapmışım Açıp Laf Sokabiliyorum Ağla 01:30

Aleyna Tilki Çomar Show Reynmen - Ne Güzel Şarkılar Yapmışım Açıp Laf

Reynmen'in Ela şarkısının ilk gün rakamı belli oldu (Aleyna Tilki'den gönderme). Ünlü fenomen Reynmen'in İlk gün 15 milyon izlenmezse Instagram'ı kapatırım” dediği yeni şarkısı Ela, YouTube'da 24 saatte 18 milyon kez tı..

  • BETA tarafından
  • 71 görüntüleme
  • 5 yıl önce
Hande Yener - Ne Reynmen Ne De Ben Fero En İyisi Ezhel 04:27

Hande Yener - Ne Reynmen Ne De Ben Fero En İyisi Ezhel

Reynmen’in youtube’daki rekoru hakkında yorumu istenen sanatçı “Herkes barıştı. Popüler kültür böyle bir şey. Reynmen’in tıklanma olayı bence gerçek. Sosyal medyada çok tıklanan, merak edilen biri. Normal olabilir. Milyo..

  • BETA tarafından
  • 65 görüntüleme
  • 5 yıl önce
Nurgül Yeşilçaydan Olay Poz - 43 Yaşındaki Oyuncu Fiziği İle Büyüledi 09:30

Nurgül Yeşilçaydan Olay Poz - 43 Yaşındaki Oyuncu Fiziği İle Büyüledi

az tatilinin bir kısmını Ahmet Kural ve Murat Cemcir'le birlikte başrolünde oynayacağı bir filmin setinde geçiren Nurgül Yeşilçay, çekimler sonrasında tatile çıktı. Nurgül Yeşilçay yorgunluğunu da çimlere uzanarak attı. ..

  • BETA tarafından
  • 224 görüntüleme
  • 5 yıl önce
Fenerbahçe 1 - 1 Beşiktaş Maç Özeti 07:34

Fenerbahçe 1 - 1 Beşiktaş Maç Özeti

Spor Toto Süper Lig'de haftanın maçında Fenerbahçe ile Beşiktaş 1-1 berabere kaldı. Sezonun ilk derbisinde puanlar paylaşılırken, zirve adaylarının tamamı bu haftayı kayıpla kapatmış oldu. Fenerbahçe Teknik Direktörü P..

  • OFSAYT tarafından
  • 2.903 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Avustralyalı Emniyet Görevlisinin Basın Bildirisi Sırasında Kaçan Zanlıya Müdahale Etmesi 01:05

Avustralyalı Emniyet Görevlisinin Basın Bildirisi Sırasında Kaçan Zanl

Avustralya’da bir emniyet görevlisi, basın açıklaması yaptığı sırada konuşmasını yarıda keserek kaçmakta olan bir zanlıya müdahale etti. Başkomser Daren Edwards, ülkenin doğusunda bulunan Maroochydore kentindeki mahkeme..

  • JET TV tarafından
  • 125 görüntüleme
  • 5 yıl önce
GALERI KAPORTACILIGI 00:40

GALERI KAPORTACILIGI

alta macun attı ama o bir siprey boya fırınlı boya değil. Arabayı alirsin 3 defa Oto yıkamaya götürdüğünde 2 bar şu basıncı ile yıkanınca o baya kağıt gibi kabarir... alana yazık.....

  • PengoTV tarafından
  • 156 görüntüleme
  • 5 yıl önce
Türkiye’nin ilk yerli ve milli SİHA’sı Bayraktar 200 bin saat ile Türkiye rekoru kırdı 01:42

Türkiye’nin ilk yerli ve milli SİHA’sı Bayraktar 200 bin saat ile Türk

BAYKAR tarafından geliştirilerek envantere girdiği 2014’ten beri güvenlik güçlerimizin sevk ve idaresinde ülkemize hizmet eden Bayraktar TB2 SİHA ,200 bin uçuş saatini başarıyla tamamlayarak Türk havacılık tarihinde yeni..

1.7 Milyar Kişi Risk Altında 01:18

1.7 Milyar Kişi Risk Altında

108 adreste koronaya karşı bilim nöbeti sürerken, içlerinden biri çarpıcı bir araştırmaya imza attı. Dünya nüfusunun beşte birinin sağlık sorunlarını nedeniyle risk altında olduğunu öne sürdü. 350 milyon kişininse hastal..

Manisa'nın Saruhanlı ilçesinde kaza geçiren Alişan ve ailesi hastane önünde yaşadıklarını anlattı 06:23

Manisa'nın Saruhanlı ilçesinde kaza geçiren Alişan ve ailesi hastane ö

Manisa'nın Saruhanlı ilçesinde, 'Alişan' olarak bilinen şarkıcı Serkan Burak Tektaş'ın kullandığı cip, takla attı. Alişan ile yanında bulunan eşi Buse Varol ve 2 yaşındaki oğulları Burak Tektaş kazayı yara almadan atlatt..

Hale Soygaz'ın Hakkındaki Bu Gerçeği Öğrenenlerin Ağzı Açık Kaldı 20:57

Hale Soygaz'ın Hakkındaki Bu Gerçeği Öğrenenlerin Ağzı Açık Kaldı

Usta oyuncu Hale Soygazi son görüntüsüyle herkesi bir kez daha şaşırttı. Yıllara meydan okuyan Hale Soygazi'nin yaşını duyanlar adeta şoke oluyor. 1972'de Saklambaç Gazetesi'nin açtığı Türkiye Sinema Güzellik Yarışması'n..

  • BETA tarafından
  • 202 görüntüleme
  • 5 yıl önce
Alper Ayyıldız  -  Ağustos Sırılsıklam 03:26

Alper Ayyıldız - Ağustos Sırılsıklam

Alper Ayyıldız - Ağustos Sırılsıklam Müzik Dinle Şarkı Sözleri Bilmem hangi rüzgar attı. Nerden esti tuttum. Hangi dalga sayesinde kıyıma kadar vurdun? Dön nerden geldiysen eğer oraya. Söyleyeceklerini suya yaz. Okunab..

Milli İstihbarat Teşkilatı BAE Ajanını Yakaladı 02:01

Milli İstihbarat Teşkilatı BAE Ajanını Yakaladı

Milli İstihbarat Teşkilatı nefes kesen bir operasyona imza attı. Birleşik Arap Emirlikleri adına casusluk yapan bir ajan Türkiye’de kıskıvrak yakalandı. İşte o operasyonun detayları…..

Konya'da bir otomobilin takla attığı kaza, güvenlik kamerasına yansıdı 00:39

Konya'da bir otomobilin takla attığı kaza, güvenlik kamerasına yansıdı

Konya’nın Karapınar ilçesinde kamyonetle çarpışan otomobilin takla atması sonucu meydana gelen trafik kazasında 2 kişi yaralandı. Otomobilin takla atması güvenlik kamerasına yansıdı. Edinilen bilgiye göre, Konya Adana K..

Bu yatın haftalık kirası 950 bin euro 02:03

Bu yatın haftalık kirası 950 bin euro

Dünyanın en pahalı ve en lüks yatlarından biri olan Marshall Adaları bayraklı Bold yatı Marmaris Gümrüklü Limanı'na demir attı...

Yunanlılar Selanik'te polisle çatışmaya girdi 01:52

Yunanlılar Selanik'te polisle çatışmaya girdi

Göstericiler, Kovid karşıtı son tedbirleri protesto etmek için Yunanistan'ın Selanik kentinde yürüyüş yaptı. Göstericiler göz yaşartıcı gazla karşılık veren polise taş ve boya bombası attı...

Film gibi operasyon! 01:16

Film gibi operasyon!

JANDARMA EKİPLERİ DENİZLİ'DE FİLM GİBİ BİR OPERASYONA İMZA ATTI... DİKKAT ÇEKMEMEK İÇİN FİLYASYON EKİBİ KILIĞINA GİREN EKİP BİRİ KADIN İKİ ŞÜPHELİYİ, KALDIKLARI EVDE, BAKIN NASIL YAKALADI?..

Türkiye'den Çin'e İlk Kez Kanatlı Et İhracatı Başladı 01:10

Türkiye'den Çin'e İlk Kez Kanatlı Et İhracatı Başladı

Kanatlı et üretiminde dünyanın sayılı ülkelerinden biri olan Türkiye bir ilke imza attı. Türkiye ilk kez Çin Halk Cumhuriyeti’ne tavuk ve benzeri ürünlerin ihracatını başlattı. İşte detaylar.....

Mahlas Muhlis - Hancı 03:31

Mahlas Muhlis - Hancı

Hancı şarkı sözleri ile... Akşamcı Bir sorun var hancı Doğru bildiğim Yanlışa yancı Herkes mi yalancı Çok içer diyorlar Akşamdan akşama Geceyi senmi Efkar ettin hancı Şişede durduğu gibi durmuyor Geceyi sabaha attı..

Mağarada saklanırken yok edildi - 01:06

Mağarada saklanırken yok edildi -

GÜVENLİK GÜÇLERİ ÖNEMLİ BİR OPERASYONA İMZA ATTI, KIRMIZI LİSTEDE YER ALAN ELİ KANLI TERÖRİSTLERDEN BİRİ DAHA ETKİSİZ HALE GETİRİLDİ. YILMAZ KOD ADLI O TERÖRİST, YURT İÇİNDEKİ PEKÇOK ALÇAK SALDIRININ BİR NUMARALI SORUMLU..

Ceg - Bu Gece 04:57

Ceg - Bu Gece

Ceg - Bu Gece Müzik Dinle Şarkı Sözleri Piyasanızın kıyametiyim, kafamda ki her fikir alamet Ve bi' senede gidip Adalet Sarayı içinde 2 hakaret duruşmasına girdim Avukat dedi ki; tiki var, affet Rahatlıyorum minik ha..

Deneme amacıyla havalandı, Türkiye’de bir ilki gerçekleştirdi 03:04

Deneme amacıyla havalandı, Türkiye’de bir ilki gerçekleştirdi

Milli yamaç paraşütçüsü Oğuzkan Sadeer, deneme amacıyla yaptığı uçuşla 8 saat 15 dakika havada kalarak Türkiye’de bir ilke imza attı...

5 ton zayıfladılar, farkındalık için 5 milyon adım attılar 11:15

5 ton zayıfladılar, farkındalık için 5 milyon adım attılar

Cerrahi operasyon olmadan toplam 5 ton kilo verme başarısını gösteren 100 kişi, obezite tehlikesine dikkat çekmek için 24 saatte toplam 5 milyon adım attı. Merkezde 9 ay geçirerek 100 kilo veren 24 yaşındaki Hakan Demire..