#Attı

Washington’da Tarihi Gün 01:51

Washington’da Tarihi Gün

Donald Trump ve eşi Melania Trump, Beyaz Saray’a ilk adımını attı. ABD’de merakla beklenen tarihi gün başladı. ABD’de Kasım ayında yapılan seçimde ülkenin 45’inci başkanı seçilen Donald Trump bugün görevi Barack Obama’..

Başörtülü Kıza 'Provokatif' Saldırı 05:21

Başörtülü Kıza 'Provokatif' Saldırı

Minibüste bir kadın, başörtülü genç kıza ''Siz teröristsiniz, sizin yüzünüzden herkes ölüyor.'' sözleriyle saldırdı. Genç kızın başörtüsünü çıkaran saldırgan daha sonra tekme attı. Pendik-Kadıköy hattında sefer yapan bi..

Türkiye'nin Yükseliş Dönemi 03:13

Türkiye'nin Yükseliş Dönemi

Abdulhalik Çimen yönetimindeki A Haber bir habercilik başarısına imza attı. A Haber Türkiye ve dünyanın 66 noktasından birden canlı yayın yaparak görülmemiş bir rekora imza attı. Türkiye'nin en çok izlenen haber kanalı o..

Trabzonspor 2-3 Kayserispor Maç Özeti İzle 05:29

Trabzonspor 2-3 Kayserispor Maç Özeti İzle

Spor Toto Süper Lig'in 30. haftasında ligde kalma mücadelesi veren Kayserispor, Avrupa kupalarına katılma mücadelesi veren Trabzonspor'u deplasmanda 3-2 mağlup etti ve ligde kalma yolunda önemli bir adım attı. Kayserispo..

Türkiye 3-1 Moldova (Maç Özeti - 27 Mart 2017) 04:29

Türkiye 3-1 Moldova (Maç Özeti - 27 Mart 2017)

Türkiye-Moldova maç sonucu: 3-1 Finlandiya'yı Dünya Kupası Elemeleri'nde 2-0 yenen A Milli Takımımız bu kez hazırlık maçında Moldova ile karşılaştı. Fatih Terim'in genç futbolculara şans verdiği mücadeleyi Millilerimiz ..

Lüks Aracıyla Kaza Yaptı Diye 02:12

Lüks Aracıyla Kaza Yaptı Diye

Bursalı işadamı, 250 bin lira değerindeki lüks aracıyla tatile giderken kaza geçirdi. Defalarca takla attı, ölümden döndü. Çünkü aracın hava yastıkları açılmadı. O da ilginç bir protestoya imza attı. Artık geniş konfor v..

Futbolcular Kolbastı Şov 01:09

Futbolcular Kolbastı Şov

Atiker Konyaspor'da Teknik Direktör Mustafa Reşit Akçay ve oyuncular antrenman yorgunluğunu kolbastı oynayarak attı. Yeni sezon hazırlıklarını Erzurum Yüksek İrtifa Kamp Merkezinde sürdüren Konyaspor günü kuvvet çalışm..

  • OFSAYT tarafından
  • 920 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Alişan & Eda Erol  Reyting Uğruna mı Ayrıldılar 10:39

Alişan & Eda Erol Reyting Uğruna mı Ayrıldılar

Alişan ve Eda Erol Ayrılıgına Nur Yerlitaş ilginc bir Yorumda bulunda! BALDIZI PROGRAMINDA BARIŞTIRIR Nur Yerlitaş da Alişan'ın fotoğrafını paylaşıp altına, Alişan ayrılmış üzülmeyelim. Baldızı programında barıştırır. ..

  • ANKA tarafından
  • 1.062 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Tüdanya - Yaktı Gidiyor 04:43

Tüdanya - Yaktı Gidiyor

Döndürün dostlarım ne olur onu Gençliğimi aldı, aldı gidiyor Birgün bile mutlu etmeden beni Hayatımı yaktı yıktı gidiyor Gençliğimi aldı, aldı gidiyor Ne varsa içimde sevgiden yana Herşeyi gönülden vermiştim ona ..

Kavga Ettiği Kuzeni Tarafından Burnu Isırılarak Koparıldı 05:01

Kavga Ettiği Kuzeni Tarafından Burnu Isırılarak Koparıldı

Hastaneye kaldırılan gencin burnu bir saat süren operasyonla yerine dikildi. Yüzde 80’i tutmayan burnun yerine gencin vücudunun başka yerinden doku alınacak. Edinilen bilgiye göre olay, Eyyübiye ilçesi Yamaçaltı kırsal M..

Kırmızı Işıkta Birdirbir Oynamak 00:31

Kırmızı Işıkta Birdirbir Oynamak

Isparta'da bir grup genç araçlar kırmızı ışıkta beklerken yaya geçidinde birdirbir oynayıp, takla attı. Gençlerin tehlikeli oyunu bir vatandaşın cep telefonu kamerasıyla kaydedildi. Isparta'nın araç trafiğinde en işlek n..

  • JET TV tarafından
  • 704 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Babasının ailesini ve kendisini ölümle tehdit ettiğini belirten genç kızın yardım çığlığı 11:41

Babasının ailesini ve kendisini ölümle tehdit ettiğini belirten genç k

İstanbul'da 2 yıldır babasının kendisi ile ailesine şiddet uyguladığını öne sürerek sesini sosyal medyadan duyuran genç kız, yaşadıklarını anlattı. Elif Çelik, Bu insanın içeriden çıkmasını istemiyoruz çünkü 1 ay, 3 ay,..

80 Yaşındaki Hasan Dede'ye 'Poşet Delik' Diye Saldırdi 05:04

80 Yaşındaki Hasan Dede'ye 'Poşet Delik' Diye Saldırdi

Zonguldak'ta 80 yaşındaki Hasan Gider, evinin alt katındaki atölyesinde yapıp sattığı tahta mutfak eşyalarından satın almak isteyen B.K.'nin poşet delik iddiasıyla saldırısına uğradı. Yaşanan olaya üzülen Gider, çocukl..

Tık uğruna canını hiçe sayıp Galata Köprüsü'nden atladı! 00:51

Tık uğruna canını hiçe sayıp Galata Köprüsü'nden atladı!

Merter'de çıktığı metrobüsün üzerinde ve Sultangazi’de otobüsün üstünde yolculuk yaparak tanınan adrenalin tutkunu genç, bu kez de Galata Köprüsü’nün korkuluklarına çıkarak hareket halindeki geminin üstüne atladı. Yaptığ..

Elazığ'da yetişmez denileni üretti! 26 yıl önce hobi olarak diktiği fıstıklar ABD yolunda 07:27

Elazığ'da yetişmez denileni üretti! 26 yıl önce hobi olarak diktiği fı

Elazığ'da ‘Mehmetçik' lakabıyla tanınan 66 yaşındaki Mehmet Hanifi Türkay, kentte yetişmez denilen fıstığı üreterek bir ilke imza attı. 32 dönüm arazi üzerine 2 bin ağaçla fıstık üretimi gerçekleştiren Mehmet amca, ABD b..

Atatürk Havalimanı'nda Uçuş Rekoru 00:36

Atatürk Havalimanı'nda Uçuş Rekoru

Atatürk Havalimanı'nda Uçuş Rekoru İstanbul Atatürk Havalimanı’nda bombalı saldırı ve darbe girişimi ardından azalan yolcu trafiği normale döndü. Havalimanında dün bin 454 iniş-kalkışla, tüm zamanların uçun rekoru kırı..

Aziz Yıldırım'dan Ver Yansın,  Beni Sokaktaki Şerefsiz Gönderemez 07:20

Aziz Yıldırım'dan Ver Yansın, Beni Sokaktaki Şerefsiz Gönderemez

Aziz Yıldırım Beni Sokaktaki Şerefsiz Gönderemez Basında çıkan başkanlığı bıraksın söylemleri için sert açıklamalarda bulunan Yıldırım, 'Beni sokakta, 3 tane medyadaki şerefsiz ahlaksız gönderemez. Yargıtay kararının ..

Bakan Müezzinoğlu- 'Alabiliyorlarsa Birazcık Ders Alsınlar 04:45

Bakan Müezzinoğlu- 'Alabiliyorlarsa Birazcık Ders Alsınlar

Bakan Müezzinoğlu- 'Alabiliyorlarsa Birazcık Ders Alsınlar Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Mehmet Müezzinoğlu, BBC'de Türkiye aleyhine 'Suriyeli çocuk işçileri çalıştırıyor' haberine ilişkin, Kasıtlı bir haber, art n..

Ömer Çelik'ten AB'ye Yanıt  'Orantısız Güç' İfadesi Raporun Utanç Vesikasıdır 06:45

Ömer Çelik'ten AB'ye Yanıt 'Orantısız Güç' İfadesi Raporun Utanç Vesi

Ömer Çelik'ten AB'ye Yanıt- 'Orantısız Güç' İfadesi Raporun Utanç Vesikasıdır AB Bakanı Çelik, Avrupa Komisyonunun İlerleme Raporu için Türkiye-Avrupa Birliği ilişkilerine hizmet etmeyen katılım müzakereleri perspektif..

Öğretmenden Öğrenciye Dayak Kamerada 01:58

Öğretmenden Öğrenciye Dayak Kamerada

Öğretmenden Öğrenciye Dayak Kamerada Ümraniye'de bir ilkokulda öğrencilerinin tahtaya yazı yazamamasına sinirlenen öğretmen, öğrencilerine dayak attı. O anlar bir öğrencinin cep telefonu kameralarına saniye saniye kayd..

Fenerbahçe Galatasaray Maçı Foto Özet 00:26

Fenerbahçe Galatasaray Maçı Foto Özet

Fenerbahçe Galatasaray Maçı Foto Özet Spor Toto Süper Lig’in 11. haftasında Fenerbahçe, Galatasaray’ı konuk etti. Karşılaşma sarı-lacivertli takımın 2-0’lık üstünlüğü ile sona erdi. Sarı-lacivertlilere galibiyeti getir..

Fetö Operasyonu- Dershaneler Bölge Sorumlusu Öğrenci Evinde Yakalandı 03:40

Fetö Operasyonu- Dershaneler Bölge Sorumlusu Öğrenci Evinde Yakalandı

Fetö Operasyonu- Dershaneler Bölge Sorumlusu Öğrenci Evinde Yakalandı Kahramanmaraş’ta FETÖ/PDY operasyonunda dershanelerin bölge sorumlusu olarak arananlar listesinde olan zanlı, gizlendiği öğrenci evinde yakalandı. 1..

İsviçre Alpleri'nden Adrenalin Dolu Bir Atlayışa Hazır mısınız? 02:08

İsviçre Alpleri'nden Adrenalin Dolu Bir Atlayışa Hazır mısınız?

Adrenalin dolu 2 dakikaya hazır mısınız! Jamie Lee, İsviçre Alpleri'nden çılgın bir atlayışa imza attı. İzlemesi dahi adrenalini tavan yaptıran Jamie'nin o anları.....

  • Cowboy tarafından
  • 715 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Kafasında Topla 103 Kilometre Giden Futbolcu 00:41

Kafasında Topla 103 Kilometre Giden Futbolcu

Nijeryalı futbolcu Harrison Chinedu sıra dışı bir rekora imza attı. Kafasında bir futbol topu taşıyan Chinedu, bisikletle 103 kilometre gitmeyi başardı...

  • Cowboy tarafından
  • 894 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Tuva Müziği ile Elektronik Müziği Enfes Bir Şekilde Harmanlayan Şaman 02:35

Tuva Müziği ile Elektronik Müziği Enfes Bir Şekilde Harmanlayan Şaman

Muhteşem bir performans sizleri bekliyor. Ukrayna Yetenek yarışmasına katılan Tyurgen Kam, Tuva müziği ile elektronik müziği harmanlayarak hayran olunası bir performansa imza attı...

  • Cowboy tarafından
  • 1.929 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Obradovic 3 Yıl Daha Fenerbahçe’de 01:49

Obradovic 3 Yıl Daha Fenerbahçe’de

Sarı lacivertliler, dünyaca ünlü başantrenör Zeljko Obradovic’in sözleşmesini uzattı. Taraflar, 3 yıllık yeni sözleşmeye, düzenlenen törenle imza attı. Törende bizzat yer alan Başkan Aziz Yıldırım, Obradoviç’e övgüler ya..

Kılıçdaroğlu’ndan ’El Nusra’ Gafı 02:35

Kılıçdaroğlu’ndan ’El Nusra’ Gafı

Kılıçdaroğlu’ndan ’El Nusra’ Gafı CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu, Cumhurbaşkanı’nın, ABD’nin YPG’ye desteğini eleştirdiği konuşmasında sarf ettiği, “Eğer DEAŞ’a karşı olanlar terör örgütü değilse o zaman El Nusra’ya niy..

Afyonkarahisar’da Kanlı İnfaz- 2 Ölü, 1 Ağır Yaralı 02:12

Afyonkarahisar’da Kanlı İnfaz- 2 Ölü, 1 Ağır Yaralı

Afyonkarahisar’da Kanlı İnfaz- 2 Ölü, 1 Ağır Yaralı Afyonkarahisar’da sokak ortasında yaşanan olayda bir şahıs pompalı tüfekle iki kişiyi vurarak intihar etti. Yaşanan olayda pompalı tüfekten çıkan saçmalarla vurulan e..

Erdoğan'dan Terör Himayecisi Batı’ya- İsteseniz De İstemeseniz de 02:56

Erdoğan'dan Terör Himayecisi Batı’ya- İsteseniz De İstemeseniz de

Erdoğan'dan Terör Himayecisi Batı’ya- İsteseniz De İstemeseniz de Cumhurbaşkanı Erdoğan, bazı güçlerin Türkiye’nin kalıcı istikrara kavuşmasını istediği için terör örgütlerini himaye ettiğini ifade ederek, İsteseniz de..

Nevşin Mengü'den 'Çoklu Orgazm' Gafı 00:15

Nevşin Mengü'den 'Çoklu Orgazm' Gafı

Cnn Türk Ana Haber spikeri Nevşin Mengü, İsmet Sezgin'in vefat haberini verirken izleyenleri şaşkına çeviren bir gafa imza attı. 88 yaşında hayata gözlerini yuman Sezgin'in vefat nedeninin çoklu organ yetmezliği olduğunu..

  • Cowboy tarafından
  • 1.316 görüntüleme
  • 8 yıl önce