#Atıklar projesi

Şırnak'ta Terörden Temizlenen Topraklar Tekrar Üretici ile Buluştu 03:36

Şırnak'ta Terörden Temizlenen Topraklar Tekrar Üretici ile Buluştu

Bursa’dan, pandemi sürecinde memleketi Şırnak’ın Uludere ilçesine gelen Yekta Ürün, kaymakamlık ile İlçe Tarım ve Orman Müdürlüğü'nün desteği ile sera kurdu. Yüzde 70 hibe desteği alan Ürün, kiraladığı 16 dönüm arazinin ..

Büyük Okyanus İçin Felaket Senaryosu 01:21

Büyük Okyanus İçin Felaket Senaryosu

Tehlike çanları Büyük Okyanus için çalıyor. İngiltere'de yapılan bir araştırma, 1970'li yıllara ait zehirli kimyasal maddelerin, Büyük Okyanus tabanında kaybolmadan kaldığını ortaya koydu. Araştırmaya göre, yeryüzünün en..

Denizdeki Atıkları ve Çöpleri Toplayan Akıllı Mucizevi Makine 01:05

Denizdeki Atıkları ve Çöpleri Toplayan Akıllı Mucizevi Makine

Deniz yüzeyinde biriken atıklar, daha önceki yıllarda gerektiğinde toplanırken, 2000 yılından itibaren çalışmalar düzenli hale getirilmiş, gerekli ekip ve ekipmanlar sağlanarak temizlik her gün düzenli olarak titizlikle ..

  • Cowboy tarafından
  • 763 görüntüleme
  • 7 yıl önce
3 Kişinin Öldüğü Su Kanalı Pislikten Geçilmiyor 04:56

3 Kişinin Öldüğü Su Kanalı Pislikten Geçilmiyor

Eskişehir’de Devlet Su İşleri’ne (DSİ) ait sulama kanalının kötü görüntüsü ve içinde biriken atıklar insan sağlığını tehlikeye atarken, ciddi bir çevre kirliliğine de sebep oluyor..

  • JET TV tarafından
  • 620 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Sakarya Nehri’ne akan kimyasal atık nehri siyaha bürüdü 04:57

Sakarya Nehri’ne akan kimyasal atık nehri siyaha bürüdü

Sakarya’nın Söğütlü ilçesinden geçen Sakarya Nehri’ne bırakılan kimyasal atıklar nedeniyle bir kısmı siyaha bürünen nehrin kokusu vatandaşları canından bezdirdi. Mahalle sakinlerinden Erdem Küksal, “Hemen hemen artık bu ..

Boğanın Midesinden Çıkanlar Şok Etti 00:54

Boğanın Midesinden Çıkanlar Şok Etti

Hindistan'da bir boğanın midesinden çıkarılan 187 ağırlığındaki metal ve plastik atıklar görenleri şaşkına çevirdi. Veterinerlerin cerrahi müdahalesi sonrası sağlığına kavuşan boğa hayatına kaldığı yerden devam etti...

  • JET TV tarafından
  • 654 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Sultangazi’de baraj suyu yeşile döndü 00:32

Sultangazi’de baraj suyu yeşile döndü

İstanbul Sultangazi’deki Alibeyköy Barajı, dökülen kimyasal atıklar nedeniyle yeşile döndü. Baraj kenarına pikniğe giden vatandaşlar kirlenen gölü cep telefonu kameralarıyla görüntüledi...

Kanepenin Altındaki Kedi Sürüsü 03:29

Kanepenin Altındaki Kedi Sürüsü

Bursa’da mahkeme kararıyla bir hemşirenin evini temizlemek için giden ekipler, çekyatı açtıklarında neye uğradıklarını şaşırdı. Birdenbire çekyatın içinden fırlayan onlarca kediyi gören belediye ekipleri şok oldu. Bazı..

  • JET TV tarafından
  • 865 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Başbakan Yıldırım İstanbul Haliç Kongre Merkezi'nde Düzenlenen Bilişim Zirvesi 2016'da Konuştu. 03:06

Başbakan Yıldırım İstanbul Haliç Kongre Merkezi'nde Düzenlenen Bilişim

Başbakan Yıldırım İstanbul Haliç Kongre Merkezi'nde Düzenlenen Bilişim Zirvesi 2016'da Konuştu. Başbakan Binali Yıldırım İstanbul Haliç Kongre Merkezi'nde düzenlenen Bilişim Zirvesi 2016'da konuştu. İnternet güvenliğini..

Yolların Türküsü 6.Bölüm 1:02:38

Yolların Türküsü 6.Bölüm

Türkiye’nin illerini sosyokültürel ve ekonomik açıdan tanıtan programın 6. bölümünde; Mehmetçik-Üniversite Gençliği El Ele Ağaçlandırma Projesi, Güneydoğu Anadolu Projesi, GAP Körler Derneği ve Adıyaman Halı Atölyesi kon..

Çin İsrail Teknoloji İşbirliği Rekor Artıyor 02:50

Çin İsrail Teknoloji İşbirliği Rekor Artıyor

2016'da Çin'in İsrail'e olan yatırımları, 2015'ten on kat daha fazla olan rekor bir seviyeye ulaşan 16,5 milyar ABD dolarına ulaştı. En yeni teknoloji Alanları: Yapay Zeka (Artificial intelligence), dronlar, robotlar, ..

Türk Öğrenci, Bilim Ve Teknoloji Yarışmasında Dünya Birincisi Oldu 01:04

Türk Öğrenci, Bilim Ve Teknoloji Yarışmasında Dünya Birincisi Oldu

Türk Öğrenci, Bilim Ve Teknoloji Yarışmasında Dünya Birincisi Oldu 31. Mostratec Uluslararası Bilim ve Teknoloji Yarışması'nda dünya birincisi olan Naim Harun Çerkezi yurda döndü. Brezilya'nın Novo Hamburgo şehrinde 25-..

Drone Savar Silahları Dikkat Çekti! 00:42

Drone Savar Silahları Dikkat Çekti!

Başbakan Binali Yıldırım’ın katıldığı Fikirtepe Kentsel Dönüşüm Projesi temel atma töreninde güvenlik güçlerinin kullandığı drone savar silahlar dikkat çekti. Başbakan Binali Yıldırım, öğlen saatlerinde İstanbul Fikirt..

Cumhurbaşkanı'ndan AB'ye Tepki- Yıl Sonuna Kadar Sabredelim, Sonra Referanduma Gidelim 03:19

Cumhurbaşkanı'ndan AB'ye Tepki- Yıl Sonuna Kadar Sabredelim, Sonra Ref

Cumhurbaşkanı'ndan AB'ye Tepki- Yıl Sonuna Kadar Sabredelim, Sonra Referanduma Gidelim Milli Tarım Projesi toplantısında konuşan Cumhurbaşkanı Erdoğan, AB'ye tepki gösterdi, Yıl sonuna kadar sabredelim, ondan sonra mi..

Hintli Öğrenciler Türk Kültürünü Yaşayarak Öğreniyor 03:52

Hintli Öğrenciler Türk Kültürünü Yaşayarak Öğreniyor

Türk-Hindistan Dostluğu Projesi' kapsamında Kırklareli'nin Lüleburgaz ilçesinde bulunan tarihi mekanları gezen Hindistanlı 6 öğrenci, Türk kültürünü yaşayarak öğreniyor. Proje kapsamında, Eskitaşlı köyünden 6 öğrenci, Üs..

 Ebru Yaşar İle Görme Engelli Çocukların Geleceği Renkleniyor 03:35

Ebru Yaşar İle Görme Engelli Çocukların Geleceği Renkleniyor

Duyarlı sanatçı Ebru Yaşar ve cemiyet, sanat, iş ve spor dünyasının tanınmış isimleri, Parıltı Görmeyen Çocuklara Destek Derneği , Yağmur Çocuklar ve Liv Hospital işbirliği ile yapılan ''Gülümse Çünkü Hayat Güzeldir'' et..

  • ANKA tarafından
  • 700 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Kuştepeli Romanlar Artık Sertifikalı Çiçekçi 05:54

Kuştepeli Romanlar Artık Sertifikalı Çiçekçi

Şişli Belediyesi'nin Kuştepe'de yaşayan Roman vatandaşlara yönelik düzenlediği, ''Çiçek Bizim İşimiz'' projesi son buldu. Eğitimlerini tamamlayan Roman vatandaşlar, sertifikalarını göbek atarak kutladıŞişli Belediyesi'ni..

Siyonizm 03:47

Siyonizm

ve Büyük Orta Doğu projesi..

  • STUDIO AS tarafından
  • 32 görüntüleme
  • 11 ay önce
DÜNYANIN SON PROJELERİ! 1:41:04

DÜNYANIN SON PROJELERİ!

Nedir Bu ROMA & İSTANBUL Projesi..

  • STUDIO AS tarafından
  • 5 görüntüleme
  • 7 ay önce
Kanal İstanbul Nedeniyle Köyün Yüzde 80'i Satıldı 01:43

Kanal İstanbul Nedeniyle Köyün Yüzde 80'i Satıldı

Güzergâhı belli olan Kanal İstanbul projesi, iki köyün kıyısından geçecek. Başlangıçta köylerinin su altında kalacağını düşünen Dursunköy ve Baklalı sakinleri kanala ‘komşu’ olacaklarının açıklanmasıyla bir ‘Oh’ çekmiş. ..

Roman Vatandaşlar Kabe'de Zeytin Dalı Harekatı İçin Dua Etti 01:22

Roman Vatandaşlar Kabe'de Zeytin Dalı Harekatı İçin Dua Etti

Ağlayan Gözler Kutsal Topraklarda projesi kapsamında umre vazifelerini yerine getirmek üzere Suudi Arabistan'a gelen 50 kişilik Roman kafilesi, Kabe'de Zeytin Dalı Harekatı ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan için dua..

Baraj gölü altında kalacak Yusufeli yeniden inşa ediliyor 02:47

Baraj gölü altında kalacak Yusufeli yeniden inşa ediliyor

Artvin'de, Çoruh Nehri üzerinde yapımı süren ve tamamlandığında Türkiye'nin en yüksek barajı olacak Yusufeli Barajı nedeniyle ilçe merkezi su altında kalacak. 150 yıllık tarihinde 7'nci kez yerleşim yeri değiştirilecek o..

1915 Çanakkale Köprüsü yolu için 6 tabliye montajı kaldı 05:33

1915 Çanakkale Köprüsü yolu için 6 tabliye montajı kaldı

Çanakkale Boğazı'nda Avrupa ve Asya kıtalarını ilk kez birbirine bağlayacak 1915 Çanakkale Köprüsü'ne, her biri 45 metre genişliğinde, 48 metre uzunluğunda ve 700 ton ağırlığındaki 81 tabliye blokunun montajı tamamlandı...

Bakan Arslan, Ankara YHT Garı'nda İncelemelerde Bulundu 03:39

Bakan Arslan, Ankara YHT Garı'nda İncelemelerde Bulundu

Bakan Arslan, Ankara YHT Garı'nda İncelemelerde Bulundu Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Arslan, 29 Ekim'de açılacak Ankara YHT Garı Projesi'nin asıl mimarlarının Cumhurbaşkanı Erdoğan ve Başbakan Yıldırım, ol..

Bakan Müezzinoğlu- 'Alabiliyorlarsa Birazcık Ders Alsınlar 04:45

Bakan Müezzinoğlu- 'Alabiliyorlarsa Birazcık Ders Alsınlar

Bakan Müezzinoğlu- 'Alabiliyorlarsa Birazcık Ders Alsınlar Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Mehmet Müezzinoğlu, BBC'de Türkiye aleyhine 'Suriyeli çocuk işçileri çalıştırıyor' haberine ilişkin, Kasıtlı bir haber, art n..

Domatesi Topraksız Tarımda 25 Günde Yetişiyor 01:45

Domatesi Topraksız Tarımda 25 Günde Yetişiyor

Domatesi Topraksız Tarımda 25 Günde Yetişiyor Tarım arazilerinin kısıtlı olduğu Bolu'da başlatılan topraksız tarım projesi kapsamında tarlada yetişme süresi 45 günü bulan domatesler, cins arıların polenleme işlemini yap..

Johnnie Walker'dan 360 Derece Görüntülerle Alkollü Araç Kullanmanın Korkunç Sonuçlarını Anlatan Video 04:41

Johnnie Walker'dan 360 Derece Görüntülerle Alkollü Araç Kullanmanın Ko

Alkollü araç kullanılmaması konusunda birçok farkındalık projesi yapılıyor ve yapılmaya da devam edecektir. son etkileyici çalışmayı yapan ise alkol üreticisi şirket olan Johnnie Walker. 360 derece görüntü özelliği ile b..

Bir Sen Daha Var - Bir Arada Yaşamak İçin Sözünüzü Verin! 00:45

Bir Sen Daha Var - Bir Arada Yaşamak İçin Sözünüzü Verin!

Unicef ve Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı'nın beraber yürüttüğü Bir Sen Daha Var projesi engelli olan ve olmayan tüm çocukların birlikte yaşayabilmelerini amaçlayan bir sosyal sorumluluk projesidir. Kampanyaya bur..

  • Cowboy tarafından
  • 1.468 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Erdoğan'dan Terör Himayecisi Batı’ya- İsteseniz De İstemeseniz de 02:56

Erdoğan'dan Terör Himayecisi Batı’ya- İsteseniz De İstemeseniz de

Erdoğan'dan Terör Himayecisi Batı’ya- İsteseniz De İstemeseniz de Cumhurbaşkanı Erdoğan, bazı güçlerin Türkiye’nin kalıcı istikrara kavuşmasını istediği için terör örgütlerini himaye ettiğini ifade ederek, İsteseniz de..

Muhteşem Kuzayin illuminate Voyageurs Ulusal Parkta Işıkları 01:59

Muhteşem Kuzayin illuminate Voyageurs Ulusal Parkta Işıkları

Pattiz Kardeşler Minnesota Kuzeyin büyüleyici Işıklı manzaralarını sizler için yakaladı. Sadece Parks More'den film projesi Voyageurs National Park, kuzey Minnesota'da olağanüstü ışık ekranı yakalamayı başardı. Film Yapı..

  • Cowboy tarafından
  • 981 görüntüleme
  • 8 yıl önce