#Atıklar projesi

Çapkınlık Tespiti Gülme Garantili 03:29

Çapkınlık Tespiti Gülme Garantili

Babasına Bak Oğlunu Al başrollerinde Öztürk Serengil, Filiz Akın, Vahi Öz ve Hulusi Kentmen'in yer aldığı 1965 yapımı Türk filmidir. Yakup (Öztürk Serengil) arasıra babasına işlerinde yardımcı olan, onun verdiği harçlı..

Gazprom Neft, IKBY'deki  Badra Projesinden Vazgeçti 04:26

Gazprom Neft, IKBY'deki Badra Projesinden Vazgeçti

Gazprom'un iştiraki Gazprom Neft Middle East Genel Müdürü Sergey Petrov, Irak Kürt Bölgesel Yönetimi'ndeki (IKBY) Halepçe petrol kuyusunu açma projesinden vazgeçtiklerini söyledi. Rus basınına konuşan Petrov, petrol kuy..

Roket ile Dünya Seyahati Başladı 02:03

Roket ile Dünya Seyahati Başladı

SpaceX ile Dünyanın Her Yerine Bir Saatte Uçabilirsiniz SpaceX tarafından yürütülen Roketle Dünyayı her yerine 1saat içinde seyahat projesi sonuna gelindi. BFR yapılan açıklamada, herhangi bir şehirdeki insanları bir saa..

Anne Sütünü Artırmanın Formülü 03:33

Anne Sütünü Artırmanın Formülü

Anneler İle Geleceğe” projesi ile Erzurum’da anne ve anne adayları ile buluşan Beslenme Uzmanı Yeşim Özden Gün, anne sütüne dair önemli ipuçları paylaştı...

Yeşilırmak'ta Gondol Sefası Yapılacak 02:07

Yeşilırmak'ta Gondol Sefası Yapılacak

Tokat Belediyesi tarafından yürütülen Kanal Tokat Projesi kapsamında kentin ortasından geçen Yeşilırmak'ın turizme kazandırılması ve gondollarla seyahat edilmesi planlanıyor...

Can Bonomo Kimdir? 01:27

Can Bonomo Kimdir?

Sefarad Yahudisi[2] bir ailenin çocuğu olan Bonomo, müziğe sekiz yaşında gitar çalarak başladı. Ortaokul ve lise boyunca sürdürdüğü müzik çalışmalarına İstanbul'da devam etti. İstanbul Bilgi Üniversitesi'nde Sinema ve Te..

Rasim Acar Kimdir? 01:52

Rasim Acar Kimdir?

1976 yılında İzmir'de doğan Rasim ACAR, ilk ve orta öğrenimini İzmir'de tamamladı. Lisans öğrenimini İTÜ Mimarlık Fakültesi Şehir ve Bölge Planlaması Bölümünde tamamladıktan sonra İstanbul Büyükşehir Belediyesi Ulaşım Pl..

2 Dünya Savaşında Kullanılan 5 Fantastik Silah 07:23

2 Dünya Savaşında Kullanılan 5 Fantastik Silah

Bu videomuzda ise yukarıda bahsettiğimiz videonun ikincisinde ise şu silahları anlatıyoruz: 1- Enigma Öncelikle Enigma Makineleri rotor mekinazması sayesinde olaslılık üreten bir yapıya sahiptir ve 2. dünya savaşı sır..

TCG  Anadolu Uçak GemisiI 2020 De Bittiginde Böyle Olacak Inşallah 07:32

TCG Anadolu Uçak GemisiI 2020 De Bittiginde Böyle Olacak Inşallah

Savunma Sanayii Müsteşarlığı (SSM) ile SEDEF Gemi İnşaatı Sanayi AŞ, Havuzlu Çıkarma Gemisi (LPD) Projesi'ne ilişkin sözleşme imzalayacak. Tam yüklü deplasmanda 27 bin 436 ton ağırlıkta ve 231 metre boyunda inşa edilmesi..

Roman Çocuklar İlle De Spor Olsun Diyor 00:59

Roman Çocuklar İlle De Spor Olsun Diyor

Düzce'de İlle de Spor Olsun Projesi kapsamında judo eğitim alan 7-12 yaşlarındaki Roman çocukların sporla sosyalleşmelerinin yanı sıra kötü alışkanlıklar edinmelerinin önüne geçiliyo..

Bakan Gül'ün Güldüren Sınav Anısı 01:06

Bakan Gül'ün Güldüren Sınav Anısı

AK Parti Gençlik Kolları'nın üniversiteye yeni başlayan gençlere yönelik başlattığı Kampüse Hoş Geldin projesi kapsamında Adalet Bakanı Abdülhamit Gül, öğrencilik yıllarından hatıralar anlattı. Bakan Gül'ünü üniversite..

Concrete Genie Interview Bringing Your Imagination Trailer To Life PS4 03:57

Concrete Genie Interview Bringing Your Imagination Trailer To Life PS4

Concrete Genie is a third person adventure game coming to PS4 where you play a boy named Ash who can bring his paintings to life. Learn how PixelOpus decided on Concrete Genie as their next project, and how they’ve desig..

  • BETA tarafından
  • 991 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Muhsin Yazıcıoğlu Türkiye Darbeler Yaşadı 02:56

Muhsin Yazıcıoğlu Türkiye Darbeler Yaşadı

Türkiye kavgalar gördü, Türkiye darbeler yaşadı. Türkiye'de mafyalar, çeteler, dönemleri oldu. Ve bütün bu süreç içinde en ağır bedelleri biz ödedik, en ağırlarını ödedik. Bende bir çok arkadaşım gibi 10 yıla yakın ceza ..

Kapalıçarşı’da Restorasyon Çalışması Sürüyor 00:41

Kapalıçarşı’da Restorasyon Çalışması Sürüyor

İstanbul’a Fatih Sultan Mehmet Han’ın yaptırdığı şaheserlerden biri olan tarihi Kapalıçarşı’daki restorasyon çalışmalarında gelinen son durum havadan görüntülendi. Dünyanın en eski alışveriş merkezlerinden birisi olan t..

Kral Arthur Kılıç Efsanesi (King Arthur Legend of the Sword) Yabancı Film Türkçe Dublaj İzle 2:06:13

Kral Arthur Kılıç Efsanesi (King Arthur Legend of the Sword) Yabancı F

Filmde genç Arthur’u Londinium’un arka geçitlerinde ekibi ile henüz kendi kaderini belirleyecek olan efsanevi kılıç Excalibur’u büyük taştan çıkartacağından habersiz bir halde gezinirken görüyoruz. Bir anda kılıcın etkis..

Batmanlı 2 Bin Öğrenciden Anlamlı Mesaj 01:07

Batmanlı 2 Bin Öğrenciden Anlamlı Mesaj

Batman'ın Kozluk ilçesinde Batman Her Yerde Okuyor Projesi kapsamında kitap okuma etkinliği düzenlendi. 2 Bin Öğrenci stadyumda kitap okudu...

Bajar'dan Kürtçe Michael Jackson Şarkısı They Don’t Care About Us 02:20

Bajar'dan Kürtçe Michael Jackson Şarkısı They Don’t Care About Us

Bajar, Boğaziçi Gösteri Sanatları Topluluğu'nun bir projesi olan[1] Kürtçe, Zazaca ve Türkçe folk rock müzik grubudur.[2] Vokalde Vedat Yıldırım ve Burak Korucu, elektro gitarda Cansun Küçüktürk, bas gitarda Ari Hergel, ..

  • JET TV tarafından
  • 888 görüntüleme
  • 7 yıl önce
3 Boyutlu Yaya Geçidi Türki̇ye'de 01:10

3 Boyutlu Yaya Geçidi Türki̇ye'de

Aydın'da araçların yaya geçidinde yavaşlaması için 3 boyutlu geçit projesi düşünüldü izliyoruz..

  • JET TV tarafından
  • 1.255 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın Korumaları Milli Tüfeği Kullanmaya Başladı 01:01

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın Korumaları Milli Tüfeği Kullanmaya Başladı

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın korumaları Milli Piyade Tüfeği projesi kapsamında üretilen MPT-55 piyade tüfeğini ilk kez bugün kullanmaya başladı...

İtalya Savaş Uçağı Denize Düştü 01:38

İtalya Savaş Uçağı Denize Düştü

İtalya gösteri uçuşu yapan savaş uçağı denize çakıldı .İtalya'nın batısındaki Terracina kentinde İtalya Hava Kuvvetlerine ait savaş uçağı gösteri sırasında düştü, pilot öldü. İtalya'nın batısındaki Terracina kentinde fa..

Kubuqi Modeli İle Çölde Yaşayan Ailelerin Hayatı Değişti 06:16

Kubuqi Modeli İle Çölde Yaşayan Ailelerin Hayatı Değişti

Moğolistan'ın Kubuqi Çölü'nde hayata geçirilen yeni projeler ve yatırımlar, çölde yaşayan ailelerin kaderini önemli ölçüde değiştirdi. Uluslararası çölleşme sorunu ile mücadelede örnek olan Kubuqi modeline dikkat çeken B..

Gülse Birsel'den Yıldız Tilbe'ye Oyunculuk Teklifi 01:25

Gülse Birsel'den Yıldız Tilbe'ye Oyunculuk Teklifi

Gülse Birsel yeni dizi projesi için Yıldız Tilbe'ye de oyunculuk teklifinde bulundu..

  • BETA tarafından
  • 581 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Minikler Temiz Çevre İçin Klip Hazırladı 01:19

Minikler Temiz Çevre İçin Klip Hazırladı

Afyonkarahisar Nasreddin Hoca Anaokulunun minik öğrencileri, Değerler Hareketi projesi kapsamında temiz bir çevre için Yere Tükürme Dünyamı Kirletme isimli klip hazırladı...

  • JET TV tarafından
  • 689 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Mehmetçik'e Yılın Son Akşamında 'Anne Yemeği' 01:11

Mehmetçik'e Yılın Son Akşamında 'Anne Yemeği'

Jandarma Genel Komutanlığı ve Konya'nın Meram Belediyesi iş birliğiyle hazırlanan Ana Kucağından Peygamber Ocağına Projesi kapsamında, Konyalı anneler tarafından yapılan yaprak sarması, içli köfte, su böreği gibi yemek..

Meryem Uzerli Doğru İnsanı Bulursam Evlenmeyi Düşünüyorum 03:05

Meryem Uzerli Doğru İnsanı Bulursam Evlenmeyi Düşünüyorum

34 yaşındaki Meryem Uzerli, Evlenmek istiyorum ama doğru insanı beklemek gerekiyor dedi. 2009 yılında Çağdaş Eğitim Vakfı (ÇEV) öncülüğünde başlayan Forte 24 Genç Yetenek projesi yararına önceki akşam bir AVM'de konser..

  • BETA tarafından
  • 1.158 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Hazal Kaya Ali Atay'ın Yeni Filminde 01:58

Hazal Kaya Ali Atay'ın Yeni Filminde

Beyoğlunda Aman Doktor Filminin Partisinden çıkarken kameralara yansıyan Hazal Kaya Dizisi ve film projesi hakkında bilgi verdi. Dizi setinde yaşanan kazanın etkilerinden bahsetti..

  • BETA tarafından
  • 1.092 görüntüleme
  • 7 yıl önce
IKBY Generali Şirvan Barzani'nin Açıklamaları 08:49

IKBY Generali Şirvan Barzani'nin Açıklamaları

Irak Kürt Bölgesel Yönetimi’nden (IKBY) General Şirvan Barzani, “Hiçbir komşumuzun ya da Irak ordusunun Kuzey Irak'a saldırı gerçekleştireceğini sanmıyoruz. Kendimizi savunmaya hazırız fakat bu duruma gelmeye gerek yok” ..

Boyu Sırık Beyni Boş Tut Kulağından Arabaya Koş 01:40

Boyu Sırık Beyni Boş Tut Kulağından Arabaya Koş

Babasına Bak Oğlunu Al başrollerinde Öztürk Serengil, Filiz Akın, Vahi Öz ve Hulusi Kentmen'in yer aldığı 1965 yapımı Türk filmidir.Yakup (Öztürk Serengil) arasıra babasına işlerinde yardımcı olan, onun verdiği harçlıkl..

Trafolar Sosyal Mesajlarla Renkleniyor 02:19

Trafolar Sosyal Mesajlarla Renkleniyor

Uludağ Elektrik Dağıtım AŞ'nin düzenlediği sosyal sorumluluk projesi kapsamında, grafiti sanatçıları tarafından trafo binalarına kadına şiddet, trafik kuralları, madde bağımlılığı, kan bağışı gibi konularda sosyal mesajl..

  • JET TV tarafından
  • 925 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Furkan Palalı'dan Yeni Rolu İçin Yeni İmaj  Röportaj 02:06

Furkan Palalı'dan Yeni Rolu İçin Yeni İmaj Röportaj

Yeni dizi için sakal bıraktı. Atv'de ekrana gelecek 'Çukurdere' dizisinin başrol oyuncusu Furkan Palalı, yeni projesi için imaj tazeledi. Yakışıklı oyuncu, önceki gün soluğu yakın dostu Adem Terzi'de aldı. Yeni imajıyla ..

  • BETA tarafından
  • 1.091 görüntüleme
  • 7 yıl önce