#Atıklar projesi

Covid-19 Aşısıyla İlgili Son Gelişmeler Neler- - Ferhat Ünlü ile Kozmik Masa 1:39:11

Covid-19 Aşısıyla İlgili Son Gelişmeler Neler- - Ferhat Ünlü ile Kozmi

Konu başlıkları - Tıpta biyolojik ilaç devrimi nedir? - Medikal Ar-Ge çalışmalarında neler yapılıyor? - TÜBİTAK'ın desteklediği aşı projesi hangi aşamada? - Ar-Ge çalışmalarının medikal istihbarattaki yeri ne? - Türkiye..

Kısmet Sevgilim - İlk Şarkı Türkçe Altyazılı Fragman 01:22

Kısmet Sevgilim - İlk Şarkı Türkçe Altyazılı Fragman

Amin, Paris'e taşınan genç bir senaristtir. Yaz tatili için Akdeniz'deki memleketine gider. Zamanını plajlarda ve çocukluk arkadaşları ile barda geçirmektedir. Bir akşam ve şarkı söyleyişini büyüleyici bulduğu Jasmine il..

Kısmet Sevgilim İlk Şarkı Türkçe Altyazılı Fragman 01:10

Kısmet Sevgilim İlk Şarkı Türkçe Altyazılı Fragman

Amin, Paris'e taşınan genç bir senaristtir. Yaz tatili için Akdeniz'deki memleketine gider. Zamanını plajlarda ve çocukluk arkadaşları ile barda geçirmektedir. Bir akşam ve şarkı söyleyişini büyüleyici bulduğu Jasmine il..

Güzel Oyuncu Melisa Şenolsun'dan Muhteşem Performans 11:11

Güzel Oyuncu Melisa Şenolsun'dan Muhteşem Performans

Netflix yeni dizisi Atiye'nin oyuncuları arasında bulunan Melisa Şenolsun kameralar karşısına bu kez çok farklı çıktı. Güzel oyuncu Melisa Şenolsun doğal güzelliği ve düzgün fiziğiyle tüm dikkatleri üzerine çekmeyi başar..

  • BETA tarafından
  • 93 görüntüleme
  • 5 yıl önce
Kenan İmrizalioğlu Heyecanlıyım Güzel Şeyler Olacak 01:59

Kenan İmrizalioğlu Heyecanlıyım Güzel Şeyler Olacak

Kenan İmirazlıoğlu Yakın Arkadaşı Olan Emin Alper'in Yönetmenliğini Yaptığı ‘Kız Kardeşler’ Filminim Özel Gösteriminde Yalnız Bırakmadı. 13 Eylül'de Vizyona Giren Yönetmen Emin Alper'in Ulusal Ve Uluslararası Birçok Fes..

  • BETA tarafından
  • 88 görüntüleme
  • 5 yıl önce
Sevda Kuşun Kanadında 24.Bölüm 2:14:23

Sevda Kuşun Kanadında 24.Bölüm

Sinsi TuzaknTürkiye’nin yakın tarihine ışık tutan TRT1’in dönem dizisi Sevda Kuşun Kanadında heyecan dolu bir bölümler geliyor. nBu Cuma 24. bölümüyle izleyici karşısına çıkacak dizide, Kaşıyaralı’nın Ömer’den intikam a..

  • Yerli Dizi tarafından
  • 43 görüntüleme
  • 5 yıl önce
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Kıdem Tazminatı Açıklaması 03:27

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Kıdem Tazminatı Açıklaması

''Ergene Çevre Koruma Projesi, Derin Deşarj Hattı B Tüneli Işık Göründü Merasimi'' gerçekleşti. Cumhurbaşkanı Erdoğan da merasime video konferans yöntemiyle katıldı. “Türkiye'nin en önemli çevre projelerinden biri açıkl..

Umut çoban, Alzheimer'a umut oldu 04:52

Umut çoban, Alzheimer'a umut oldu

Eğitim öğretimin tatile girdiği dönemlerde Erzincan yaylalarında çobanlık yapan lise öğrencisi Umut Orhan (17), kızılcıktan yola çıkarak hazırladığı projeyle Alzheimer hastalığına umut oldu. Çoban Umut’un TÜBİTAK projesi..

Mor hasat başladı 00:54

Mor hasat başladı

Muğla Büyükşehir Belediyesi’nin Koku Vadisi projesi kapsamında Menteşe ilçesi Yerkesik Yeniköy Mahallesi’nde 27 dönümlük arazinin 5 dönümüne dikilen, güzelliğiyle göz kamaştırarak hem turistlerin hem de yerli halkın ilgi..

Türkiye'nin ilk uydu yer istasyonu 02:15

Türkiye'nin ilk uydu yer istasyonu

Müdürümüz Prof. Dr. Elif Sertel NTV canlı yayınında UHUZAM hakkında bilgi verdi. İTÜ-UHUZAM, Devlet Planlama Teşkilatı’nın 1996 yılında İTÜ Uydu Yer Terminali-İTÜ-SAGRES (SAtellite Ground REceiving Station) adı altınd..

Bolu'da atıl tünellerin soğuk hava deposu yapılması isteği 04:04

Bolu'da atıl tünellerin soğuk hava deposu yapılması isteği

Bolu Dağı Geçişi otoyol projesi kapsamında yapımı devam ederken 12 Kasım 1999 depreminde hasar gören, 300 metresi betonlanmış 700 metrelik 2 tünel tüpü, 21 yıldır atıl duruyor. Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan, atıl dur..

Pazar Artıklarından Yıllık 120 Bin TL Tasarruf Sağlanacak 05:07

Pazar Artıklarından Yıllık 120 Bin TL Tasarruf Sağlanacak

Kocaeli’de Gebze Belediyesi tarafından kurulan tesiste Pazar alanından toplanan sebze-meyve atıklarından kompost gübre üretilecek ekonomiye kazandırılıyor. Sıfır atık projesi kapsamında gerçekleştirilen geri dönüşüm çalı..

Yüzlerce Konut ve Arsaya İstimlak Kararı 01:02

Yüzlerce Konut ve Arsaya İstimlak Kararı

İstanbul'da Kuzey Marmara Otoyolu projesi için 5 ilçedeki yüzlerce konut ve arsa kamulaştırılacak. Cumhurbaşkanı kararı Resmi Gazete’de yayınlandı...

YHT Edirne'nin Kültürel Dokusunu Bozmayacak 01:59

YHT Edirne'nin Kültürel Dokusunu Bozmayacak

Türkiye'nin Avrupa ülkeleriyle yüksek standartlı demir yolu bağlantısını sağlayacak Halkalı-Kapıkule demir yolu projesi Edirne kent merkezinden geçecek. Proje, tarihi eserlerin silüetini bozmayacak şekilde planlandı...

Mavi Vatan'da TSK'nın Yeni Gücü- ORKA 01:42

Mavi Vatan'da TSK'nın Yeni Gücü- ORKA

Savunma Sanayii Başkanlığı, yerli ve milli torpido geliştirilmesi projesi ORKA'yı başlattı. Roketsan'ın ana yükleniciliğinde geliştirilecek ORKA ile bu alandaki dışa bağımlılık sona erecek. İşte detaylar.....

'Dünyanın en saçma binası'nın yerine ne yapılacağı belli oldu! O ilde hareketlilik başladı 04:21

'Dünyanın en saçma binası'nın yerine ne yapılacağı belli oldu! O ilde

Google'da 'Dünyanın en saçma binası' olarak arama yapıldığında ilk sırada yer alan yapılardan olan Kahramanmaraş'taki 18 katlı Özel İdare İş Merkezi yıkılacak. Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkanı Hayrettin Güngör, ..

Kahramanmaraş’ta Fıstık Hasadı Başladı 02:35

Kahramanmaraş’ta Fıstık Hasadı Başladı

Kahramanmaraş’ta il genelinde 75 bin dekar alanda üretimi yapılan Antep fıstığının hasadına başlandı. Kahramanmaraş’ta kültür meyveciliği projesi kapsamında çiftçiye satılan 2/B arazilerinde yetiştirilen fıstıkta hasat b..

Kök Hücre İle Kısırlığa Çare- 03:21

Kök Hücre İle Kısırlığa Çare-

Samsun Ondokuz Mayıs Üniversitesi’nde (OMÜ) araştırmacılar kök hücre ile kısırlığa çare bulmak için çalışmalarına başladı. OMÜ Kök Hücre Uygulama ve Araştırma Merkezi’nde hastalıkların tedavisine yönelik çözümler üretmek..

Balon Balığı Etinin Fileto Gibi Satıldığı İddiası 06:00

Balon Balığı Etinin Fileto Gibi Satıldığı İddiası

Tüketilmesi halinde ölüme neden olan ve balıkçıların ağlarını parçalayan balon balığının Antalya’da tezgah ve sokak aralarında filetosunun satıldığı ileri sürüldü. Akdeniz Üniversitesi Su Ürünleri Fakültesi Öğretim Üyesi..

75 yaşındaki Hidayet Temizel'e ne oldu 04:58

75 yaşındaki Hidayet Temizel'e ne oldu

İki gün önce İstanbul'da kaybolan küçük kız bulundu. Sokak sokak arandı, kameralar incelendi. 11 yaşındaki küçük kız bulundu, ailesine teslim edildi. Kadın cinayetlerinin son kurbanı Arzu Aygün'ün arkadaşları konuştu. Ci..

'Askıda yemek var' 02:40

'Askıda yemek var'

BİR YEMEK ŞİRKETİ İLE EVSİZLERE DESTEK VEREN BİR DERNEK GÜÇLERİNİ BİRLEŞTİRDİ... TAM DA BU SOĞUK KIŞ GÜNLERİNDE, İHTİYAÇ SAHİPLERİ İÇİN 'ASKIDA YEMEK' PROJESİ BAŞLATTI... ŞİMDİ GELİN ONLARA KONUK OLALIM... MUTFAK AŞAMASI..

26 Yaşındaki Muhammet nerede 07:45

26 Yaşındaki Muhammet nerede

Faili meçhul cinayetler ve kayıpların yanı sıra birçok sosyal sorumluluk projesi ile de adından sıkça söz ettiren, Hafta içi her gün seyirciyi ekran başına kilitleyen Müge Anlı ve ekibi, üzerinde çalıştığı kayıp dosyalar..

Adana’da Fatih Terim adına hatıra ormanı kuruldu 01:06

Adana’da Fatih Terim adına hatıra ormanı kuruldu

Galatasaray Spor Kulübü’nün başlattığı Hatıra Ormanı projesi kapsamında Adana’da, teknik direktör Fatih Terim adına bir orman kuruldu. Ormana dikilecek ağaçların ilk fidanları toprakla buluşturuldu...

14 Yaşındaki Mouaz Dakkouri 4 gündür kayıp 04:20

14 Yaşındaki Mouaz Dakkouri 4 gündür kayıp

Faili meçhul olaylar ve kayıpların yanı sıra birçok sosyal sorumluluk projesi ile de adından sıkça söz ettiren, Hafta içi her gün seyirciyi ekran başına kilitleyen Müge Anlı ve ekibi, üzerinde çalıştığı kayıp dosyalarını..

Antalya'da Öğrencileri Hayallerine Uçuran Lise 03:56

Antalya'da Öğrencileri Hayallerine Uçuran Lise

Antalya’nın Aksu ilçesindeki Türkiye'nin ilk tematik lisesi Uçak Bakım Teknolojileri Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi yerleşkesindeki Boeing 737-400 uçağının kokpitine Aksu İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü ve BAKA’nın desteği..

Yağmur suyuyla sulanan fıstık ağaçlarının verimi arttı 01:15

Yağmur suyuyla sulanan fıstık ağaçlarının verimi arttı

Şanlıurfa'da, yağmur suyu değerlendirilerek sulama projesi yürütüldü. En yüksek performansı sağlayan plastik örtü kullanılarak yapılan sulama yönteminin, verimi 3-4 kat artırdığı belirlendi...

Ağaoğlu Ve Tibuk'un Projesini Şehrin Belediye Başkanı Anlattı 18:15

Ağaoğlu Ve Tibuk'un Projesini Şehrin Belediye Başkanı Anlattı

AĞAOĞLU VE TİBUK'UN ŞEHİR PROJESİ..

HAARP VE DEPREM 1:41:45

HAARP VE DEPREM

- 2023 ile başlayan milad dünya sistemini nasıl değiştiriyor? - Türkiye'deki art arda gelen depremler neyin habercisi? - HAARP ile depreme müdahale edilir mi? Gölcük ve Maraş depreminde müdahale var mıydı? - Dijitalizm i..

  • STUDIO AS tarafından
  • 26 görüntüleme
  • 2 yıl önce
1:50:22

"HAARP VE DEPREM"

- 2023 ile başlayan milad dünya sistemini nasıl değiştiriyor? - Türkiye'deki art arda gelen depremler neyin habercisi? - HAARP ile depreme müdahale edilir mi? Gölcük ve Maraş depreminde müdahale var mıydı? - Dijitalizm i..

  • STUDIO AS tarafından
  • 8 görüntüleme
  • 2 yıl önce
Atıl Durumdaki Malzemelerden Öğrencilere Sırt Çantası 05:58

Atıl Durumdaki Malzemelerden Öğrencilere Sırt Çantası

Muş’taki Köy ve Köy Okullarını Geliştirme Güzelleştirme ve Yardımlaşma Derneği (Köy-Gel-Der) ve bir tekstil atölyesinin işbirliğiyle “Sıfır Atık” projesine ve eğitime destek olunması amacıyla atıl durumdaki valiz ve kuma..