#Atın kuyruğu ve saçları muhteşem

 The Show 18 Under Armour Behind The Scenes PS4 01:00

The Show 18 Under Armour Behind The Scenes PS4

No one can do it alone, check out the team behind Aaron Judge’s MLB The Show cover shoot. Making his MLB debut with the New York Yankees in 2016, Aaron Judge hit a home run during his career's first at bat, but this wa..

  • BETA tarafından
  • 921 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Gravel Dev Diary  Disciplines To Be  PS4 05:32

Gravel Dev Diary Disciplines To Be PS4

Take a step into Milestone offices and meet the technical, audio and art team behind Gravel, the new arcade off-road racer built with Unreal Engine 4. This is the second of a series of behind the scenes contents that wil..

  • BETA tarafından
  • 836 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Uygun Fiyatlı Favori Rujlarım 14:31

Uygun Fiyatlı Favori Rujlarım

Kışın gelip çattığı ve soğuk havanın iyiden iyiye kendini hissettirmeye başladığı bu günlerde artık nispeten daha sıcak tonlardaki Sonbahar makyajlarımızı bırakıp daha soğuk tonlara yönelmeye başladık. Tam da bu makyajla..

Haşhaşlı Açma Tarifi 12:28

Haşhaşlı Açma Tarifi

Malzemeleri: 1 Tane yaş maya 3 Su bardağı ılık süt 1 Su bardağı sıvı yağ 2 Tane yumurta (beyazı hamura sarısını üzerine sürmek için ayırın) 5 Yemek kaşığı dolusu şeker 2 Tatlı kaşığı tuz (silme) 1 Kg. artı 2 su bardağı u..

Call Of Duty- WWII Insider Ps4 Tanıtım 02:51

Call Of Duty- WWII Insider Ps4 Tanıtım

İkinci Dünya Savaşının Ara Çok Oyunculu Xp En Üst Düzeye Çıkarmak İçin Mi Arıyorsunuz Call Of Duty Insider Video Son Çağrı Bizim İpuçlarına Bir Göz Atın..

  • BETA tarafından
  • 753 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Ekmek Brötchen Tarifi 07:54

Ekmek Brötchen Tarifi

Ekmek (Brötchen) Tarifi ve Malzemeler : Yarım kilo un 1 Paket kuru maya 1 Tatlı kaşığı tuz 1 Tatlı kaşığı seker 1 Buçuk su bardağı ılık su Hazırlanışı : Yoğurma kabına unu koyun ortasını açın. Maya şeker ve 1 bardak ıl..

Poğaça Tarifi 13:32

Poğaça Tarifi

Poğaça Tarifi ve Malzemeler : Not : Bu ölçüden 3 tepsi çıkıyor 1 Tane yaş maya 2 Su bardağı süt 1 Su bardağı su 1 Su bardağı yoğurt 1 Su bardağı sıvıyağ 4 Tane yumurta (2 tanesini tüm hamura kırın diğer iki tanesinin be..

Pudingli Islak Kek Tarifi 06:34

Pudingli Islak Kek Tarifi

Pudingli Islak Kek Tarifi ve Malzemeler : 4 Tane Yumurta 1 Buçuk su bardağı şeker 1 Su bardağı süt 1 Su bardağından iki parmak eksik sıvıyağ 3 Yemek kaşığı kakao 2 Buçuk su bardağı un 1 Paket vanilya 1 Paket kabartma t..

BMW Vs BMW  BMW X3 Vs X3 2nd Vs 3rd Deneration 03:37

BMW Vs BMW BMW X3 Vs X3 2nd Vs 3rd Deneration

BMW X3'ün gelişimine bir göz atın. Bu videoda X3, 2. nesil (F25) ile 3. nesil (G01) karşılaştırıyoruz. Ayrıntıları yan yana görebilirsiniz: dış tasarım, iç tasarım ve işlevsellik. En sevdiğiniz nesli hangisi..

  • BETA tarafından
  • 1.043 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Ödem Atıcı İçecek Tarifi 02:44

Ödem Atıcı İçecek Tarifi

Malzemeler 2 avuç bebek ıspanak 1/2sy bardağı doğranmış mango 1/2 su bardağı su 1 adet orta boy muz 1 su bardağı doğranmış ananas Hazırlanışı Mango, muz ve ananası dilimleyin ve dondurucuya atın. Donan meyveleri Tefal ..

Yarış Atı Metrelerce Uçtu 00:43

Yarış Atı Metrelerce Uçtu

Nerede yapıldığı bilinmeyen bir at yarışında, yarış başlamadan hemen önce jokeyi üzerinden atan ve gözü kapalı olarak koşmaya başlayan atın feci kazası kameraya böyle yansıdı...

  • JET TV tarafından
  • 812 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Yarışta Atını Döve Döve Düşüren Jokey 00:55

Yarışta Atını Döve Döve Düşüren Jokey

Atını fazla döven jokeyin zavallı atın bu işkenceye dayanamayıp yarışı tamamlamıyor..

  • JET TV tarafından
  • 1.097 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Elmalı Çıtır Milföy Tarifi 03:56

Elmalı Çıtır Milföy Tarifi

20 adet milföy için; 2 adet elma 1 dolu çay kaşığı tarçın 2 yemek kaşığı toz şeker Üzeri için; 1 yumurta sarısı Piştikten sonra pudra şekeri Yapılışı: Elmaların kabuklarını soyup rendeleyin. Şeker ve tarçınla elmslar y..

Yılın Kelimesi Nedir 03:29

Yılın Kelimesi Nedir

Yılın Kelimesi, O Seneye Damgasını Vurmuş, Trend Olmuş, Çok Aranmış Bir Kelime. Her Sene Sonunda Oxford Tarafından Seçilip Açıklanıyor. Neden Tdk Seçmiyor? Çünkü O Meşgul. Zırt Pırt Kelime Çıkarıyorsunuz Onlara Karşılık ..

Çikolatalı Tiramisu Tarifi 07:27

Çikolatalı Tiramisu Tarifi

Çikolatalı Tiramisu Tarifi ve Malzemeler : 1 buçuk paket kedidili kullandım. Kreması için gerekenler : 700 gr. krema (schlagsahne) 1 paket mascarpone (250gr.) 2 yemek kaşığı labne peyniri (frischkäse) 3 yemek kaşığı pu..

İlk Buluşmada Onu Etkilemek Önemli Midir 02:14

İlk Buluşmada Onu Etkilemek Önemli Midir

İlk 30 saniye çok önemlidir, 30 saniyede oldu oldu, olmadıysa kestirip atın...

İlk Takım Juventus - Türkçe Altyazılı Fragmanı 01:06

İlk Takım Juventus - Türkçe Altyazılı Fragmanı

Juventus FC'nin perde arkasına göz atın. Alessandro Del Piero gibi efsaneler, Federico Bernardeschi, Giorgio Chiellini, Douglas Costa, Gonzalo Higuaín, Claudio Marchisio, Miralem Pjanic, Daniele Rugani, kaptan Gianluigi ..

Kurt Sürüsünü Takmayan Cesur At 00:58

Kurt Sürüsünü Takmayan Cesur At

6 tane kurdun arasına girip bu yetmemiş yere yatarak sırtını kaşıyan atın turist kamerasına yansıyan görüntülerini izliyoruz...

  • JET TV tarafından
  • 642 görüntüleme
  • 7 yıl önce
At Arabası Gibi Motosiklet 01:02

At Arabası Gibi Motosiklet

Motosikleti at arabası yapmış ama motosiklet hala motosiklet yani atın görevini ateistler bunu da açıklasın iyi seyirler...

  • JET TV tarafından
  • 596 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Makarna Tarifi 03:05

Makarna Tarifi

Makarna Tarifi ve Malzemeler : 1 paket makarna istediğiniz gibi makarna şekillerini kullanabilirsiniz (haşlayıp suyunu süzün) Yarım kilo doğranmış tavuk göğsü 1 tane kuru soğan Yeşil kırmızı sarı biber (paprika) tombul o..

Tavuk Kapama Tarifi 06:05

Tavuk Kapama Tarifi

Tavuk Kapama Tarifi ve Malzemeler : 2 su bardağı pilavlık bulgur 5-6 tane tavuk incik ya da pirzola 1 tane kuru soğan 1 tane havuç 1 tane kırmızı biber 2-3 tane domates 1 su bardağı haşlanmış nohut (yoksa koymayın) 1 yem..

Belen Tavası Tarifi 12:04

Belen Tavası Tarifi

Malzemeler Yarım kilo kuzu eti 5-6 tane arpacık soğan 4 5 diş sarımsak 2 tane yeşil sivri biber 2-3 tane domates 2 tane kırmızı biber Tuz karabiber pul biber kekik 2 yemek kaşığı tereyağı Hazırlanışı : Bütün sebzele..

Neden Yılbaşı Kutlarız 03:47

Neden Yılbaşı Kutlarız

Neden yılbaşı kutlarız? Çünkü Kuzey Kore’de değiliz. Adam yenı yılı kutlayıp, isaya tapacağınıza babaneme tapın demiş. Kim mi? Kım. Kim jong un. Pasifik’in çekik gözlü tombik diktatörü.. bi’ dakka. Ben böyle giydiriyoru..

Çörek Tarifi 11:42

Çörek Tarifi

Malzemeler 2 su bardagi ilik su 1 su bardagi ilik süt 1 paket yas maya(istiyenler 2 yk kuru mayada kullanabilir) 1 yemek kasigi seker 2 tatli kasigi tuz 1 kilo un Hamuru acarken aralarina sürmek 125 gr tereyagini tavad..

Biskrem Kurabiye Tarifi 04:56

Biskrem Kurabiye Tarifi

Malzemeler 150 gr yumusak tereyagi yada margarin 1 cay bardagi seker Yarim cay bardagi siviyag 2 yemek kasigi nisasta 1 paket vanilya 1 tane yumurta 1 cay kasigi kabartmatozu Yaklasik 2 bucuk su bardagi un Hazirlanisi ..

Yoğurtlu Çorba Tarifi 03:56

Yoğurtlu Çorba Tarifi

Yesil mercimekli corba tarifi Malzemeler 1 su bardagi haslanmis yesil mercimek 1 su bardagi haslanmis nohut 1 su bardagi eriste 2 su bardagi yogurt 1 yemek kasigi tereyagi 1 yemek kasigi un 1 tane yumurta sarisi 2 tatli ..

Ev Yapımı Kemik  (Et) Suyu Tarifi 05:44

Ev Yapımı Kemik (Et) Suyu Tarifi

hazırlanışı.. Kasabinizdan yeteri kadar kemik alın.yıkayıp büyük bir tenceremiye koyun. içerisine bir tüm soğan iki tane büyük büyük doğradığımız havuç 10 tane kadar tane karabiber atin. ve evde varsa 2 tane Defne yapra..

Işık Hızında Adama Çarpan At 00:20

Işık Hızında Adama Çarpan At

İtalya'da düzenlenen atlı gösteride, dört nala koşan atın seyirciye çarpma anı amatör kameraya böyle yansımış efendim...

  • JET TV tarafından
  • 830 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Zayıflamak Ve Stres Atmak İçin Taebo 09:14

Zayıflamak Ve Stres Atmak İçin Taebo

Çok sinirliyim diyenler! Öfkenizi Taebo ile yenin hem zayıflayın hem stres atın...

  • NABIZ tarafından
  • 875 görüntüleme
  • 6 yıl önce
 Polis Gibi Giyilen Beş Küçük Bebek - Zool Bebekler Eğlenceli Şarkılar - Kreş Ritim Koleksiyonu 49:04

Polis Gibi Giyilen Beş Küçük Bebek - Zool Bebekler Eğlenceli Şarkılar

Çocuk tekerlemeleri ve çocuk şarkıları, çocukların kelime anlama, okuma ve yazma becerilerini geliştirerek fonetik farkındalığı hızlandırır. Çocuklar için bu tekerlemeler, temel becerileri öğretmeye ve yönleri anlama ve ..