#Av köpeği

Doğum için acil servise gitti! 01:36

Doğum için acil servise gitti!

Hatay'ın İskenderun ilçesinde doğum sancısı başlayan hamile sokak köpeği, hastanenin acil servisinin önüne gitti. Hemşireler tarafından veteriner çağrıldı ve doğum gerçekleştirildi...

Fotoğraf Çekiminde Köpek Tarafından Kovalanan Gelin ve Damat 00:41

Fotoğraf Çekiminde Köpek Tarafından Kovalanan Gelin ve Damat

Rize’de, doğada düğün fotoğrafı ve klip çektiren Beyza Şimşek ile Çağlar Paliç'i, havalanan drone yönelen çoban köpeği kovaladı. Bu anlar, kameraya yansıdı...

  • PengoTV tarafından
  • 54 görüntüleme
  • 3 yıl önce
Dikkat! Boji çıkabilir... 01:58

Dikkat! Boji çıkabilir...

İSTANBULLULAR SON GÜNLERDE, TOPLU TAŞIMA ARAÇLARINA BİNİP ŞEHRİN ALTINI ÜSTÜNE GETİREN VE DÜNYA MEDYASINA KONU OLAN BİR KÖPEĞİ KONUŞUYOR... SEVİMLİ GEZGİNİN ADI BOJİ... EKİBİMİZ BUGÜN ONUNLA BİRLİKTEYDİ... TRAMVAYDA BAŞL..

Ayı ile köpek karşı karşıya 01:36

Ayı ile köpek karşı karşıya

BURSA'DA BİR BOZAYI ONU İZLEYEN GENCE SALDIRMAYA KALKTI... AMA KAHRAMAN KÖPEĞİ HESABA KATMAMIŞTI...SAHİBİ KAÇIP CANINI ZOR KURTARIRKEN, ONA SİPER OLAN SADIK DOSTU DEVASA AYIYILA CESURCA SAVAŞTI...ARDAHAN'DA İSE TAM TERSİ..

Kastamonu'da oğlu selde can veren baba- Bütün mal gitseydi de oğlum gitmeseydi 02:00

Kastamonu'da oğlu selde can veren baba- Bütün mal gitseydi de oğlum gi

#Kastamonu'nun #Bozkurt ilçesinde meydana gelen sel felaketinde ölü sayısı, Çatalzeytin ilçesinde heyelanda ölen 1 kişi ile birlikte 25'e yükseldi. İlçede arama-kurtarma çalışmaları sürüyor. Kentte çarşamba günü etkili ..

Utk - Devamke 02:36

Utk - Devamke

Devamke şarkı sözleri ile Şah mat! olacakken geldi son hamle Sofradan eksilmedi,kuru soğan bamye Çabalarken hayatla kalmıştık kan-ter İlahi güçle çıktık yola olamazsınız engel Klas giy,elit takıl,sanacaklar şampiyon K..

Uçmayı seven köpek Sakarya semalarında işte böyle dolaştı 03:42

Uçmayı seven köpek Sakarya semalarında işte böyle dolaştı

Sakarya'da tandem uçuşları gerçekleştiren yamaç paraşütçüsü, kulübün köpeği ile beraber şehrin semalarında uçtu. Unutulmaz bir deneyime imza atan paraşütçü, “Kendisi uçmayı çok seviyor ve çok mutlu oluyor. Benim ilk defa..