#Avcılar

Metrobüs Arıza Yaptı, Vatandaşlar Yola İndi 01:02

Metrobüs Arıza Yaptı, Vatandaşlar Yola İndi

Avcılar'da bir metrobüsün arızalanınca vatandaşlarda metrobüs yoluna indi...

İstanbul’da Helikopter Destekli Narkotik Operasyonu 02:08

İstanbul’da Helikopter Destekli Narkotik Operasyonu

İstanbul Emniyet Müdürlüğüne bağlı Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri tarafından Avcılar’da uyuşturucu satıcılarına yönelik önceden belirlenen adreslere eş zamanlı operasyon düzenlendi. Özel Harekat Şube ..

Avcılarda Patlayan Elektrik Kabloları Paniğe Neden Oldu 05:11

Avcılarda Patlayan Elektrik Kabloları Paniğe Neden Oldu

Avcılar’da henüz bilinmeyen nedenle yanan elektrik kabloları sokak ortasında havai fişek gibi patlayarak trafonun yanmasına sebep oldu. Yanan kablolardan dolayı mahallede panik yaşanırken, trafonun yanması vatandaşları m..

İspanya Kargosunda Zombi Hapı 02:50

İspanya Kargosunda Zombi Hapı

İspanya Kargosunda Zombi Hapı İspanya'dan Türkiye'ye gönderilen bir kargonun içinde, ülkeye ilk defa girdiği öğrenilen 'Alpha PVP Hydrochloride' adlı sentetik uyuşturucu bulundu. Maddenin kullanan kişiyi saldırganlaştırd..

Monster Hunter World Tokyo Game Show Trailer PS4 03:25

Monster Hunter World Tokyo Game Show Trailer PS4

Good news, hunters! Today Capcom confirmed that Monster Hunter: World will be available for PlayStation 4 globally on January 26, 2018. Capcom will also begin pre-orders today including bonus incentives for the standard ..

  • BETA tarafından
  • 1.024 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Warframe  Plains of Eidolon Launch Trailer  PS4 00:55

Warframe Plains of Eidolon Launch Trailer PS4

For the first time in Warframe -- explore, fight, and fly through the open Landscape of Planet Earth. Visit the bustling town of Cetus to craft weapons, shop for fishing equipment, take on quests and learn the ways of th..

  • BETA tarafından
  • 624 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Dağ Aslanı Maket Geyikle Böyle Trollendi 00:39

Dağ Aslanı Maket Geyikle Böyle Trollendi

ABD'nin Idaho eyaletinde bulunan bir ormanda dağ aslanının maket geyikle avcılar tarafından trollenmesi kameraya böyle yansıdı...

  • JET TV tarafından
  • 936 görüntüleme
  • 7 yıl önce
İş ortağını öldüren şüpheli: 'Bana tokat atmasına karşılık ateş ettim' 00:23

İş ortağını öldüren şüpheli: 'Bana tokat atmasına karşılık ateş ettim'

Avcılar'da iş ortağını silahla vurarak öldüren şüpheli adliyeye sevkedildi. Şüphelinin emniyetteki sorgusunda, “Yaşı küçük olduğu halde bana tokat atmasına karşılık ateş ettim” dediği öğrenildi...

Çılgına Dönen Tavşan Hırsını Bir Türlü Alamadı 00:35

Çılgına Dönen Tavşan Hırsını Bir Türlü Alamadı

Avcılar yüzünden bu kadar sinir olduğunu iddia eden kameraman dayı tavşandan sağlam dayak yiyor..

  • JET TV tarafından
  • 695 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Metrobüse kurşun isabet etti 00:51

Metrobüse kurşun isabet etti

Beylikdüzü-Avcılar seferini yapan metrobüse seyir halindeyken kurşun isabet etti. Durumu fark eden yolcular şoförü uyarırken, yolcular tahliye edildi...

Yaşlı kadına domuz saldırısı! 01:32

Yaşlı kadına domuz saldırısı!

TARLAYA DALAN DOMUZ İŞÇİLERE DEHŞET DOLU ANLAR YAŞATTI. 77 YAŞINDAKİ BİR KADINI, DOMUZUN ELİNDEN AVCILAR KURTARDI. BACAĞINDAN YARALANAN MÜZEYYEN TEYZE KİRLETİRİM ENDİŞESİYLE AMBULANSA BİNMEK İSTEMEDİ...

Bakırköy'de Araçlar Çift Şeride Park Ediyor! 02:45

Bakırköy'de Araçlar Çift Şeride Park Ediyor!

İstanbul'un Avcılar ilçesinde saat 13.00'da meydana gelen kavga, baltalı saldırıya dönüştü...

Toplantı Sırasında Depreme Yakalandılar 01:10

Toplantı Sırasında Depreme Yakalandılar

Avcılar Belediye Başkanı Av. Turan Hançerli, müteahhitlerle kentsel yenilenme toplantısı yaptı. Toplantı sırasında depreme yakalandı. O anlar ekrana yansıdı..

  • GÜL tarafından
  • 12 görüntüleme
  • 4 yıl önce
Nesli Tükenmekte Olan Hayvanlar 2018 02:30

Nesli Tükenmekte Olan Hayvanlar 2018

Nesli Tükenmekte Olan Hayvanlar 2018 Bazı hayvanlar yıllar içerisinde nesilleri tükendi.Bazı hayvanlar ise nesli tükenmekte olan hayvanlar listesinde. Ve yetkililer tarafından korunma altında. İşte günümüzde Nesli Tükenm..

  • JET TV tarafından
  • 1.321 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Yaşlı kadına sokakta tuzak 01:24

Yaşlı kadına sokakta tuzak

İSTANBUL AVCILAR'DA MARKETE GİDEN BİR KADIN YOLDA CÜZDAN BULDU. DAHA DOĞRUSU ÖYLE SANDI. ÇÜNKÜ O CÜZDAN BAŞINA GELECEKLERİN İLK ADIMIYDI...

Kadın tetikçi hırsını alamadı 01:35

Kadın tetikçi hırsını alamadı

MOTOSİKLET KASKI TAKTILAR, EKMEK ALMAYA ÇIKAN OTO GALERİ SAHİBİNE KURŞUN YAĞDIRDILAR... İSTANBUL AVCILAR'DA BİRİ KADIN İKİ SALDIRGAN GÜNDÜZ VAKTİ 17 MERMİ SIKTIKTAN SONRA KAYIPLARA KARIŞTI...

Aracına binmeye fırsat vermediler 02:28

Aracına binmeye fırsat vermediler

AVCILAR'DA DÜN BİR GALERİCİ TAM DA ARACINA BİNMEK ÜZEREYKEN KURŞUN YAĞMURUNA TUTULDU. 17 MERMİDEN 12'Sİ UMUT VARAN'A İSABET ETTİ. ''DÜŞMANIMIZ YOK'' DİYEN AİLESİ SALDIRGANLARIN BİR AN ÖNCE BULUNMASINI İSTEDİ...

Küfürleşme iki arkadaşı birbirinden ayırdı! 02:14

Küfürleşme iki arkadaşı birbirinden ayırdı!

İSTANBUL AVCILAR'DA AYNI MAHALLEDE BÜYÜYEN İKİ ARKADAŞ İDDİAYA GÖRE SUDAN BİR SEBEPLE TARTIŞMAYA BAŞLADI. O TARTIŞMA ALEVLENDİ... EN SONUNDA DA BİRİ KARA TOPRAĞA,,, DİĞERİ DE CEZAEVİNE GİRDİ. OLAN BİTENE TANIKLIK EDEN MA..

Bilgisayar fareleri iş başında... 01:46

Bilgisayar fareleri iş başında...

İSTANBUL AVCILAR'DA BİR SOKAĞA BİLGİSAYAR FARELERİ DADANDI. YAKLAŞIK BİR AYDA 5 AYRI DÜKKANI SOYAN, 160 BİN LİRALIK VURGUN YAPAN HIRSIZLAR YÜZÜNDEN ESNAF İSYANDA...

Karısını döverken komşularından dayak yedi! 01:02

Karısını döverken komşularından dayak yedi!

Avcılar’da dükkanda eşini dövmeye kalkan esnaf, komşu esnaftan dayak yedi. İddiaya göre, şiddete maruz kalan kadının kız kardeşinin ‘‘Ablamı dövüyor’’ diye bağırması üzerine pasajdakiler yardıma koştu. Taraflar arasında ..

Rampage - Büyük Yıkım Türkçe Altyazılı İzle 1:47:14

Rampage - Büyük Yıkım Türkçe Altyazılı İzle

Rampage Yeni Bir Dwayne Johnson Filmi Dwayne Johnson neredeyse hiç boş durmuyor ve her yıl yeni bir başarıya imza atıyor. 2018 yılındaki ses getirecek eseri ise ekranlardan full hd film izle ayrıcalığı ile izleyeceğiniz..

İndirim yapmadı diye yüzüne çay döktü! 01:50

İndirim yapmadı diye yüzüne çay döktü!

İstanbul Avcılar’da alışveriş yapmak için bir dükkana giren kadın müşteri, aldığı eşyalara indirim yaptıramayınca ortalığı birbirine kattı. Önce tezgahta duran kolonya şişesini tezgahtara atmaya çalışan kadın müşteri, ba..

Maske tak dedi gözü gör oldu! 02:21

Maske tak dedi gözü gör oldu!

İstanbul Avcılar'da metrobüste maske takması için uyarıda bulunduğu kişi tarafından darbedilen güvenlik görevlisi Şükrü Turan, kırılan gözlük camlarının batmasıyla tek gözünü kaybetti. Güvenlik kameraları tarafından anbe..

Rampage - Büyük Yıkım Türkçe Dublaj Hd İzle 1:47:16

Rampage - Büyük Yıkım Türkçe Dublaj Hd İzle

Rampage Yeni Bir Dwayne Johnson Filmi Dwayne Johnson neredeyse hiç boş durmuyor ve her yıl yeni bir başarıya imza atıyor. 2018 yılındaki ses getirecek eseri ise ekranlardan full hd film izle ayrıcalığı ile izleyeceğiniz..

Ahmet Kaya - Koçero 09:50

Ahmet Kaya - Koçero

(S.BAGCAN) Kocunmayın güzel beyler, hanımlar Alınıp ıncınmeyın Sılah sılah catmayın o guzel kaşlarınızı, İmdatlara saldırmayın Basmayın dugmelere, yureklerı hoplatmayın, guzel beyler hanınmlar.. Zor ve cetın bır agıttır ..

Türkiye’nin Tek Ayı Barınağına 5 Yeni Yavru Getirildi 03:55

Türkiye’nin Tek Ayı Barınağına 5 Yeni Yavru Getirildi

Türkiye’nin çeşitli yerlerinden 5 yavru ayı Karacabey Ovakorusu Ayı Barınağına getirildi. Yavru ayılar, taptaze meyve ve sebzeleri her gün bakıcılarının elinden yiyor. Türkiye’nin tek ayı barınağı olan Bursa Karacabey Ov..

Kuruyan “Kuru Göl” Su Tuttu, Giden Turnalar Geri Döndü 02:46

Kuruyan “Kuru Göl” Su Tuttu, Giden Turnalar Geri Döndü

Sivas’ın Hafik ilçesinde bulunan Kurugöl, geçtiğimiz yıl kuralık nedeni ile yok olma tehdidi yaşarken bu yıl yeniden su tutarak göçmen kuşlara ev sahipliği yaptı. Sivas’ın Hafik ilçesinde bulunan kuş gölü yaklaşık bir as..