#Avengers infinity war teaser

Çocuklar Sana Emanet Teaser 00:49

Çocuklar Sana Emanet Teaser

Bir trafik kazasının travmasını atlatmaya çalışan iç mimar Kerem’in şifacı bir kadın ve köylülerle geçirdiği arınma sürecinin anlatıldığı filmin yönetmenliğini Çağan Irmak üstleniyor. Engin Akyürek, Şerif Sezer, Hilal Al..

Luke Cage 2. Sezon Teaser 00:20

Luke Cage 2. Sezon Teaser

Adını temize çıkaran Luke Cage, artık Harlem sokaklarında tanınan biridir. Üstelik itibarı derisi kadar sağlamdır. Ancak bu kadar göz önünde olması, toplumu koruma ve kimi kurtarıp kimi kurtaramayacağının sınırlarını bul..

Bir Mucize Olsun 1. Teaser 00:51

Bir Mucize Olsun 1. Teaser

Bir Mucize Olsun yakında FOX'ta başlıyor!..

Bir Nefes Ötede Türkçe Altyazılı Teaser 00:58

Bir Nefes Ötede Türkçe Altyazılı Teaser

Garip ve ölümcül bir sis Paris’i etkisi altına alır. Ne yapacaklarını bilmeyen, hayatta kalmaya çalışan insanlar apartmanların üst katlarına sığınmaya başlarlar. Fakat ne elektrik, ne su ne de yiyecek bir şeyleri vardır...

Uğur Böceği Türkçe Altyazılı Teaser 00:30

Uğur Böceği Türkçe Altyazılı Teaser

Christine McPherson, namıdiğer “Uğur Böceği” her ne kadar annesi gibi olmamak için elinden geleni yapsa da başaramayan, tıpkı onun gibi olan bir gençtir. Uğur Böceği’nin hemşire olan annesi, eşinin işini kaybetmesinden s..

Mary Poppins Dönüyor Orijinal Teaser 01:35

Mary Poppins Dönüyor Orijinal Teaser

Film, 1930’larda Londra’nın Büyük Buhran döneminde geçiyor. İlk filmin sevimli minikleri Michael (Whishaw) ve Jane (Mortimer) artık büyümüşlerdir. İkili, Michael, üç çocuğu ve kâhyaları Ellen’la (Walters) birlikte Cherry..

Zamanın Sınırında Türkçe Altyazılı Teaser 00:53

Zamanın Sınırında Türkçe Altyazılı Teaser

Taş-maden işletmesinin sahibi Mikhail Shurov’un kusursuz bir hayatı vardır. Her şeye sahip olan adam, yine de oldukça umursamaz ve sığdır. Fakat maden ocaklarından birinde ortaya çıkan İkinci Dünya Savaşı dönemi Sovyet s..

Terminal Orijinal Teaser 00:47

Terminal Orijinal Teaser

Büyümekte olan isimsiz bir şehrin karanlık merkezinde geçen “Terminal”, şeytani bir görev yerine getiren iki suikastçıyı, ölümcül bir hastalıkla mücadele eden bir öğretmeni, gizemli bir hademeyi ve iki farklı hayat süren..

Fındık İşi 2 Türkçe Dublajlı Teaser 00:22

Fındık İşi 2 Türkçe Dublajlı Teaser

Surly ve takımı yeniden iş başında! Liberty Park'ının kış için yeterince yiyecek stoğu yoktur, bu durumda Surly yine kendini feda etmeli, yine devasa bir fındık hırsızlığı organize etmelidir. Elbette bu organizayonda yal..

Deniz Türkan - Üryan (Teaser) 03:02

Deniz Türkan - Üryan (Teaser)

Deniz Türkan - Üryan Dinle..

  • TOP MÜZİK tarafından
  • 1.252 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Kral Şakir - Teaser (11 Mayıs’ta Sinemalarda) 00:22

Kral Şakir - Teaser (11 Mayıs’ta Sinemalarda)

Kral Şakir 11 Mayıs’ta sinemalarda! 7’den 77’ye herkesin severek izlediği Kral Şakir sizi yepyeni bir maceraya sürükleyecek...

  • ÇocukTV tarafından
  • 1.420 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Buray - Deli Divane (Teaser) 00:29

Buray - Deli Divane (Teaser)

Buray Deli Divane dinle..

Azraille Dans Teaser 00:28

Azraille Dans Teaser

Niyazi hayatını hırsızlık yaparak sürdürmektedir. Kardeşi Hasan ve annesi Gülizar ile birlikte küçük bir Ege kasabasında yaşayan Niyazi bir yandan da klasik araba ile sünnet düğünlerinde çocuk gezdirmektedir. Kardeşi ise..

Bende Kal Teaser 01:01

Bende Kal Teaser

Babadan kalma berber dükkanını işleten Fikret, her tıraş sonrasında müşterilerine yaptığı masaj ile nam salmıştır. Fikret'in hayatı, Taner'in ona zorla masaj aleti satmasıyla kabusa döner. Fikret ve Taner dükkana gelen ü..

Kaptan Dandun Türkçe Dublajlı Teaser 00:59

Kaptan Dandun Türkçe Dublajlı Teaser

Kaptan Dandun, bir gemi kaptanı ve dostlarının onları alt etmeye çalışan düşmanlarına karşı verdikleri mücadeleyi anlatıyor. Sharky isimli gemilerini denize indirmeye hazırlanan Kaptan Dandun ve mürettebatı başlarına gel..

Ildi ft Dora Angjeli ft Young Ev - Narco Teaser 00:22

Ildi ft Dora Angjeli ft Young Ev - Narco Teaser

Ildi ft Dora Angjeli ft Young Ev - Narco Listen..

GuGu - Nuk Ka Stop Teaser 00:18

GuGu - Nuk Ka Stop Teaser

GuGu - Nuk ka stop (Coming Soon 4K) Listen..

Örümcek Adam Evden Uzakta - Spider Man - Far From Home Türkçe Altyazılı Teaser 02:00

Örümcek Adam Evden Uzakta - Spider Man - Far From Home Türkçe Altyazıl

Örümcek Adam macerasının 2. devam halkası olan filmde Peter Parker’ı bir kez daha milyonlarca hayran kazanan yeni nesil Örümcek Adam Tom Holland canlandırıyor. Genç Peter Parker’ın maceralarının anlatılacağı filmin yönet..

SEM&BLU - HER ŞEY DEĞİŞİR (TEASER) 00:35

SEM&BLU - HER ŞEY DEĞİŞİR (TEASER)

16 MART CUMARTESİ SAAT 12:00 DA YENİ ŞARKI YAYINDA ! Edebim el vermez edepsizlik edene, susmak en güzel cevap edebi elden gidene...! (Yunus Emre????????????????)..

  • MÜZİKCİ tarafından
  • 742 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Single Parents Teaser 00:30

Single Parents Teaser

Yedi yaşındaki çocuklarını yetiştirmek ve ebeveynlik dışında bir tür kişisel yaşam sürdürmek için birbirlerine yaslandıkça bir grup bekar aile takip eden bir topluluk komedi. Seri, grubun Will'i karşıladığında başlar, 30..

Baby Season 3 - Teaser 00:38

Baby Season 3 - Teaser

No secret lasts forever...

BLACK ADAM Teaser Trailer (2021) 01:38

BLACK ADAM Teaser Trailer (2021)

Lucifer Morningstar talks a hell of a lot, so we gathered up some of his best lines, scenes, and make out sessions for this devilishly good Season 5 compilation...

Dalgona Web Drama Teaser 00:56

Dalgona Web Drama Teaser

'Dalgona', gerçek dostluk arayan lise öğrencilerini merkez alacak. Song Mi Na, zorbalığa uğradıktan sonra yurtdışında okuyor ve parlak ve iyimser bir kişiliğe sahip olmasına rağmen, Güney Kore'ye döndüğünde geçmişin hala..

Zeynep Bastık - Bana Sorma (Teaser) 00:36

Zeynep Bastık - Bana Sorma (Teaser)

'Zeynodisco' albümünün ilk şarkısı 'Bana Sorma' 2 Nisan'da klibiyle birlikte tüm dijital platformlarda yayında!..

BTS (방탄소년단) 'Butter' Official Teaser 00:23

BTS (방탄소년단) 'Butter' Official Teaser

Credits: Director: Yong Seok Choi (Lumpens) 1st AD: Jihye Yoon (Lumpens) 2nd AD: Ran Ro (Lumpens) PA: Soeyoung Park, Minsu Kim Director of Photography: Hyunwoo Nam (MOTHER) B Camera Operator: Eumko Focus Puller: Sangwo..

Stae Fly - Pillow Talk 02:00

Stae Fly - Pillow Talk

[Verse 1: ZAYN] Climb on board We'll go slow and high tempo Light and dark Hold me hard and mellow [Pre-Chorus: ZAYN] I'm seeing the pain, seeing the pleasure Nobody but you, 'body but me 'Body but us, bodies together I..

Feride Hilal Akın - Sie Liegt In Meinen Armen 02:47

Feride Hilal Akın - Sie Liegt In Meinen Armen

Sie liegt in meinen Armen, ich kann es nicht ertragen! Es war ihr allerletztes Wort, ich liebe dich dann ging sie fort. Sie liegt in meinen Armen, ich kann es nicht ertragen! Es war ihr allerletztes Wort, ich liebe dich ..

Yenilmezler 4 - Son Oyun Türkçe Dublajl Fragman 02:27

Yenilmezler 4 - Son Oyun Türkçe Dublajl Fragman

Avengers: Infinity War Part I filminin bir yıl sonrasında, 2019 yılında izleyiciyle buluşacak olan devam filmi. Vizyon tarihi: 26 Nisan 2019 Yönetmen :Joe Russo, Anthony Russo Oyuncular: Robert Downey Jr., Mark Ruffalo,..

2018'de Çıkacak En İyi 10 Film Fragmanları İle Birlikte 23:01

2018'de Çıkacak En İyi 10 Film Fragmanları İle Birlikte

2017'nin sonlarına yaklaştığımız şu günlerde, sinemaseverler gözlerini gelecek yıl çıkacak olan filmlere dikti. Gelecek yıl Amerika'da vizyona girecek olan filmlerin IMDb sayfalarının görüntüleme sayılarına göre oluşturu..

Indila - Ego 04:15

Indila - Ego

INDILA LYRICS Ego We are the war We are the war We are the war We are the war Plus j'avance et plus je sais Que t'es là, toi mon ego Faut que je m'en aile Je sens que je déraille Aujourd'hui je t'écris Je brûle tout ..