#Avrasya ekonomik birliği

Fransız Askerleri Estonya'da 01:00

Fransız Askerleri Estonya'da

NATO, Rusya'ya komşu özellikle Baltık ülkelerinde askeri gücünü arttırırken, en son 50 askerden oluşan Fransız birliği Estonya'nın Amari askeri üssüne indi. Öncü birlik, 300 Fransız askerin yer alacağı 1200 kişilik yen..

Roma'da Avrupa ile Afrika Arasında Göçmen Toplantısı 01:08

Roma'da Avrupa ile Afrika Arasında Göçmen Toplantısı

İtalya, Akdeniz üzerinden gelen göç sorununu çözmek için Avrupa ve Afrika ülkelerin içişleri bakanlarının katıldığı temas grubu toplantısına ev sahipliği yaptı. Sekiz Avrupa Birliği ülkesiyle İsviçre, Cezayir, Tunus ve ..

Ayşegül Aldinç Kimdir? 03:38

Ayşegül Aldinç Kimdir?

1981 yılında İrlanda'nın başkenti Dublin'de Eurovision yarışmasında Türkiye'yi temsil etmiştir. İlk solo albümünü 1988'de çıkartan Aldinç, 1985 - 1998 yılları arasında Avrupa'nın birçok ülkesinde, Sovyetler Birliği'nde, ..

DÜNYA HABERLERİ: İngiltere Merkez Bankası Stres Testlerini Zorlaştırıyor 00:51

DÜNYA HABERLERİ: İngiltere Merkez Bankası Stres Testlerini Zorlaştırıy

İngiltere Merkez Bankası, bankaların finansal şoklara dayanıklılığını ölçen stres testlerini bu sene daha da zorlaştıracak. Uzmanlar özellikle küresel dayanıklılık kriterlerinin bir hayli yükseltildiğini belirtiyor. Avr..

Yeni Haçlı İttifakımı Kuruluyor! 06:38

Yeni Haçlı İttifakımı Kuruluyor!

Avrupa Birliği üyesi ülkelerinin Vatikana giderek Papaya biad ilan etmeleri yeni bir haçlı ittifakımı kuruluyor tezini destekler nitelikte...

  • ANKA tarafından
  • 1.052 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Dünya Haber: Brexit'e Hazırlanan İngilizler Çifte Vatandaşlık Yolunda 01:28

Dünya Haber: Brexit'e Hazırlanan İngilizler Çifte Vatandaşlık Yolunda

İngiltere Avrupa Birliği'nden ayrılma sürecini resmen başlatırken, AB'de yaşayan İngiliz vatandaşları çifte vatandaşlık için evrak hazırlıyor. Londra'daki Fransa Büyükelçiliği, Brexit referandumunun ardından vatandaşlık..

Dünya Haber: Brexit Resmen Başladı 01:37

Dünya Haber: Brexit Resmen Başladı

İngiltere Başbakanı Theresa May'in dün AB anlaşmasının birlikten ayrılmayı düzenleyen 50. maddesi uyarınca imzaladığı mektubu Brüksel'e ulaştı...

Dünya Haber: Brexit'in Başlamasıyla Euro, Sterlin Geriledi 01:06

Dünya Haber: Brexit'in Başlamasıyla Euro, Sterlin Geriledi

Britanya'nın Avrupa Birliği'nden ayrılma sürecinin resmi olarak başlamasının ardından İngiliz Sterlini ve Euro değer kaybetti. Avrupa borsalarının tepkisi ise sınırlı oldu. Londra, Frankfurt ve Paris borsaları yükselirk..

AB Orkestrası İngiltere’den Taşınıyor 01:07

AB Orkestrası İngiltere’den Taşınıyor

32 yıl önce kurulan AB Barok Orkestrası Brexit nedeniyle gelecek yıl İngiltere’den Belçika’ya taşınıyor...

  • Umut Tv tarafından
  • 811 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Bodrum Masalı 32. Bölüm Fragmanı 00:53

Bodrum Masalı 32. Bölüm Fragmanı

Gözde’nin tehditlerine boyun eğmek istemeyen Lal, yeni bir karar vermek zorundadır. Bora’ya olan sevgisini bastırabilmek için Ateş’i kullanmaya niyetlense de bu yaptığının yanlış olduğunu düşünür. Evren’in planlarına ale..

Fox Broadcastıng  Fragmanı 00:30

Fox Broadcastıng Fragmanı

Altı ay önce Yemen'de, Çavuş ERIC CARTER (Corey Hawkins, Düz Outta Compton ) liderliğindeki seçkin bir Amerikan Ordu Rangers birliği terörist lideri Şeyh İbrahim Bin Halid'i öldürdü. Bundan sonra, Bin-Halid'in takipçile..

Vatanım Sensin 24. Bölüm fragmanı 00:51

Vatanım Sensin 24. Bölüm fragmanı

öte yandan Sivas kongresinden alınan kararlar sonrası Anadoluda çok önemli birlikler oluşmaya başlar.gerçekleşen Sivas kongresi sonrası Anadoluda çok büyült ürk birliği ordusu kurulmaya başlar.bildiri gazetede yayınlanın..

AB Bakanı Ömer Çelik'ten AKPM'nin Kararına Tepki 06:00

AB Bakanı Ömer Çelik'ten AKPM'nin Kararına Tepki

Avrupa Birliği Bakanı Ömer Çelik, AKPM'nin Türkiye'yi siyasi denetime almasına ilişkin açıklamalarda bulundu. Türkiye ile hiçbir işbirliği, dayanışma mekanizması üretilmemiştir. Özgürlük-güvenlik dengesini koruyan bir ü..

Vatanım Sensin 25.Bölüm- Hoş Geldin Kara Fatma! 04:54

Vatanım Sensin 25.Bölüm- Hoş Geldin Kara Fatma!

Vatanım Sensin 25. Bölüm'de; Mustafa Kemal Paşa tarafından Rıza Bey'i korumakla görevlendirilen Kara Fatma, İzmir'e geliyor; Cevdet ile iş birliği yapıyor!..

  • ANKA tarafından
  • 747 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Çavuşoğlu- Türkiye ile AB Arasında Büyük Zirve Yapılacak 16:40

Çavuşoğlu- Türkiye ile AB Arasında Büyük Zirve Yapılacak

Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, NATO marjında 24-25 Mayıs'ta yapılacak zirvede Avrupa Birliği (AB) yetkilileriyle görüşmelerin ardından AB ile büyük zirvenin zamanlamasının belirlenerek yapılacağını söyledi....

Payitaht Abdülhamid 12. Bölüm Fragmanı 00:51

Payitaht Abdülhamid 12. Bölüm Fragmanı

Saray siyasetinde kara bulutlar dolaşıyor. İhanet şüphesinin fısıltıları dört bir yanda dolaşıyor. Plevne Gazisi Osman Paşa, düşmanla iş birliği yaptığı iddiasıyla karşı karşıya. Aksini gösterecek bir durum da yok. Gazi ..

Baybars Han Babanın Öyküsü TuranTürk Tv 03:18

Baybars Han Babanın Öyküsü TuranTürk Tv

TuranTürk TV Biligbitig Türk Hükümdarları Baybars han Kazakistan Kırgızistan Türkiye Moğolistan Moğollar Gökbörü Bürkit Bürgüt Kökbörü TuranTürk Türk Birliği..

  • MÜZİKLER tarafından
  • 1.133 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Bodrum Masalı 40.Bölüm - Gözdenin İhanetinin Sebebi Ne 05:53

Bodrum Masalı 40.Bölüm - Gözdenin İhanetinin Sebebi Ne

Gözde'nin ihaneti sonrası ilk defa yüzleşen Bora, geçmişteki defterlerin açılmasına sebep oluyor! Evren ile yaptığı iş birliği sonrası, Bora'nın hedefi haline gelen Gözde ile karşı karşıya gelirler. Bora, Gözde'den hiç b..

  • ANKA tarafından
  • 670 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Erasmus 30 Yaşında 00:45

Erasmus 30 Yaşında

Avrupa Birliği (AB) uluslararası öğrenci değişimi programı Erasmus'un 30’uncu yıl dönümünü kutluyor...

AB Euro'yu Korumak İçin Ek Önlemler Alıyor 01:20

AB Euro'yu Korumak İçin Ek Önlemler Alıyor

Avrupa Birliği Komisyonu Euro'nun korunması ve ekonomide istikrarı sağlamak için bazı mali tedbirler alıyor.Yeni yasalara göre Euro'yu baz almadan ticaret yapan şirketlere ek denetimler gelecek. Brexit sonrası İngiltere'..

AB'de Roaming Ücretleri Kalkıyor 01:17

AB'de Roaming Ücretleri Kalkıyor

15 Haz 2017 tarihinde yayınlandı Avrupa Birliği'nde seyahat edenler bundan böyle cep telefonları ile konuştuklarında, mesajlaştıklarında veya veri hizmetlerini kullandıklarında roaming ücreti ödemeyecek. Konu 10 yıl tart..

AB'de Roaming Ücretleri Kaldırıldı 01:08

AB'de Roaming Ücretleri Kaldırıldı

Avrupa Birliği ülkelerinde cep telefonu operatörlerinin abonelere uyguladığı dolaşım (roaming) ücretlerine bugünden itibaren son verildi. Üzerinde 10 yıldan uzun bir süre çalışılan, AB Komisyonunun hazırladığı ve Avrupa..

Başbakan Yıldırım'dan Birlik ve Kardeşlik Mesajı 02:17

Başbakan Yıldırım'dan Birlik ve Kardeşlik Mesajı

Başbakan Yıldırım, Türkiye'nin hepimizin arzu ettiği muasır medeniyetler seviyesine çıkmasını, daha çok çalışarak, birliği, kardeşliği daha da sağlamlaştırarak sağlayacağız. dedi...

15 Temmuz Karikatür Ödülleri Sahiplerini Buldu 01:53

15 Temmuz Karikatür Ödülleri Sahiplerini Buldu

Konya'da Düzenlenen 15 Temmuz Ulusal Karikatür Yarışması'nda Dereceye Girenler Belirlendi. Konya Büyükşehir Belediyesi İle Türkiye Yazarlar Birliği (TYB) Konya Şubesi Tarafından, FETÖ'nün 15 Temmuz'daki Hain Darbe Girişi..

Türkler Yunanistan da Tatilde, Yunan Turist Nerede! 01:59

Türkler Yunanistan da Tatilde, Yunan Turist Nerede!

Yunanistan her yıl 1 milyona yakın Türk turisti ağırlarken, Türkiye'de Yunan turist sayısı her geçen yıl azalıyor. Yunanistan her yıl 1 milyona yakın Türk turisti ağırlarken, Yunan turizmciler ülkeden Türkiye’ye gelen tu..

  • ANKA tarafından
  • 802 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Büyükçekmece’de Bengü Rüzgarı 05:03

Büyükçekmece’de Bengü Rüzgarı

Dünya Festivaller Birliği (CIOFF) tarafından dört kez dünyanın en iyi festivali seçilen ve bu yıl 18'incisi düzenlenen Uluslararası Büyükçekmece Kültür ve Sanat Festivali’nde Bengü rüzgarı esti. Sevilen şarkıcının söyled..

  • ANKA tarafından
  • 990 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Sevgilisini Şakalayacağını Sanan Adam Kendisi Şakaladı 03:08

Sevgilisini Şakalayacağını Sanan Adam Kendisi Şakaladı

Sevgilisine arkadaşıyla birlikte iş birliği yaparak şaka hazırladığını düşünen genç inanılmaz bir oyunla karşı karşıya kaldı. Sevgilisini yanına çağırarak başka bir kadınla aldattığını ve o kadının hamile kaldığını söyle..

  • JET TV tarafından
  • 870 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Avci Kis Savasi The Huntsman: Winter's War 2:00:10

Avci Kis Savasi The Huntsman: Winter's War

Özet ve Detay : Özel yeteneklere sahip bir kraliçe olan Freya, küçük kardeş Ravenna’nın öldüğünü haber alır. Hiç vakit kaybetmeden kardeşini yeniden canlandırmak için uğraşır. Bunun için büyücü kadının yardımına ihtiyaç ..

  • Film İzle tarafından
  • 13.471 görüntüleme
  • 8 yıl önce
 İnna'dan Çanakkale'de Muhteşem Konser 05:51

İnna'dan Çanakkale'de Muhteşem Konser

Çanakkale’nin Lapseki ilçesine bağlı Umurbey Belediyesi’nce ve Çanakkale Görsel Tanıtım Derneği iş birliği ile düzenlenen Uluslararası Havacılık Festivali, ‘Troy Air Fest’ kapsamında dünyaca ünlü Romen şarkıcı İnna sahne..

  • ANKA tarafından
  • 877 görüntüleme
  • 7 yıl önce
İlber Ortaylı: Azeri Diye Bir Millet Yok Stalin Hıyarı Uydurdu 00:50

İlber Ortaylı: Azeri Diye Bir Millet Yok Stalin Hıyarı Uydurdu

Lüleburgaz'da bir etkinliğe katılan tarihçi Prof. Dr. İlber Ortaylı, Sovyetler Birliği'nin liderlerinden Stalin'le ilgili tepki görecek sözler sarf etti. Ortaylı, Azerbaycan'lı başka, Azeri başka. Türkler arasında Azeri..

  • JET TV tarafından
  • 1.157 görüntüleme
  • 7 yıl önce