#Avrasya ekonomik birliği

Fetö Clinton'a 2 Milyon Dolar Bağış Yapmış 01:38

Fetö Clinton'a 2 Milyon Dolar Bağış Yapmış

Fetö Clinton'a 2 Milyon Dolar Bağış Yapmış FETÖ'nün ABD'deki yapılanmasının, başkanlık seçimlerini kaybeden Demokrat Partinin adayı Hillary Clinton'ın seçim kampanyasına yaklaşık 2 milyon dolar bağış yaptığı iddia edild..

Erdoğan'dan Sonra Putin'de Yerden Yere Vurdu 01:37

Erdoğan'dan Sonra Putin'de Yerden Yere Vurdu

Erdoğan'dan Sonra Putin'de Yerden Yere Vurdu Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin, Avrupa Parlamentosu'nun Rus basınıyla ilgili aldığı kararı, Batı toplumunun demokrasi anlayışındaki bozukluk olarak nitelendirdi. Mosk..

Türkiye ve İngiltere İçin Yeni Bir Dönem 02:10

Türkiye ve İngiltere İçin Yeni Bir Dönem

Türkiye ve İngiltere arasında serbest ticaret anlaşmasının yürürlüğe konulması artık an meselesi. Brexit sürecinde olan Birleşik Krallık’ın, Avrupa Birliği’nden ayrılmasıyla Türkiye ile serbest ticaret anlaşmasının da ön..

Gıda Fiyatlarını Düşürmek İçin 5 Öneri 01:40

Gıda Fiyatlarını Düşürmek İçin 5 Öneri

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği, gıda fiyatlarının düşmesi için beş maddelik bir çözüm önerisi hazırladı. Öneride tarladan markete kadar süreçte ÖTV ve KDV oranlarının düşürülmesi ve çiftçiye destek maddeleri yer aldı..

''Herkese kapımızı açık tutmalıyız'' 02:03

''Herkese kapımızı açık tutmalıyız''

ASIL OLAN KOPMALARA, KÜSKÜNLÜKLERE SEBEBİYET VERMEMEKTİR DEDİ, DEĞİŞİM SÜREÇLERİNİN BAYRAK YARIŞI OLARAK GÖRÜLMESİNİ İSTEDİ. ULUSLARARASI DEMOKRATLAR BİRLİĞİ'Nİ KABUL EDEN ERDOĞAN, MESELESİ MİLLET VE MEMLEKET OLAN HE..

Rusya Dışişleri Bakanı Lavrov- Avrupa'dan Hiçbir Yere Gitmiyoruz 01:21

Rusya Dışişleri Bakanı Lavrov- Avrupa'dan Hiçbir Yere Gitmiyoruz

Rusya Dışişleri Bakanı Sergey Lavrov, Avrupa Birliği'nin yaptırım uygulaması karşısında ilişkileri koparmaya hazır olduklarını söylemişti. Lavrov’dan bir mesaj daha geldi. Avrupa'dan hiçbir yere gitmiyoruz” dedi...

Başbakan Yardımcısı Numan Kurtulmuş Türkiye’yi Terör Örgütlerinden temizleyeceğiz, 06:58

Başbakan Yardımcısı Numan Kurtulmuş Türkiye’yi Terör Örgütlerinden tem

Başbakan Yardımcısı Numan Kurtulmuş Türkiye’yi Terör Örgütlerinden temizleyeceğiz, Başbakan Yardımcısı Numan Kurtulmuş, “Her gün terör saldırılarıyla ülkenin önüne bir takım hendekler kazıyorlar bazı prangalar ayakları..

Los Angeles Emniyet Müdürü _ Göçle Mücadele İçin Trump'la İşbirliği Yapmayacağız 01:59

Los Angeles Emniyet Müdürü _ Göçle Mücadele İçin Trump'la İşbirliği Ya

Los Angeles Emniyet Müdürü _ Göçle Mücadele İçin Trump'la İşbirliği Yapmayacağız Los Angeles Emniyet Müdürü Charlie Beck yaptığı açıklamada, Los Angeles Polis Departmanı'nın göçle mücadele konusunda Trump'la iş birliği ..

Konuşan Çöp Tenekesi 'Geveze' Minikleri Çevreci Yapacak 02:20

Konuşan Çöp Tenekesi 'Geveze' Minikleri Çevreci Yapacak

Çocuklar ve yetişkinlerde çevre bilinci oluşturmak amacıyla Ataşehir Belediyesi tarafından geliştirilen Konuşan Çöp Kovası “Geveze” Akıllı Belediyecilik Zirvesi’nde yerini aldı. Güneşten aldığı enerjiyle çalışan çöp kova..

Türkiye 2'nci S-400 Paketini Alacak 01:19

Türkiye 2'nci S-400 Paketini Alacak

Rusya Askeri Teknik İş Birliği Federal Servisi 2'nci parti S-400 alımı için Türkiye'nin baskıya boyun eğmeyeceğine inandığını belirtti. Türkiye'nin anlaşmaya sadık kaldığını söyledi...

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Avrupa Parlamentosu'na Sert Tepki 06:20

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Avrupa Parlamentosu'na Sert Tepki

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Avrupa Parlamentosu'na Sert Tepki Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, İslam İşbirliği Teşkilatı toplantısında yaptığı konuşmada, Türkiye'nin AB'ye üyelik müzakereleri için Avrupa Parlamentosu'n..

KKTC'de 'hellimli' protesto 05:07

KKTC'de 'hellimli' protesto

KKTC'de hellim sektöründe faaliyet gösteren üretici, çiftçi, hayvan yetiştiricisi ve imalatçıları, hellimin coğrafi tescili ve Kuzey Kıbrıs’tan Avrupa Birliği ülkelerine ithalini mümkün kılacak önergenin yarın yapılacak ..

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Piyasalara Uyarı 02:51

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Piyasalara Uyarı

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Piyasalara Uyarı Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, faize dayalı bankacılık sistemini ve yüksek reel faizleri eleştirerek, Kişisel olarak piyasaya siyaseten ve kamu gücü ile müdahaleyi doğru ..

Borrell- Türkiye İle Çalışmamız Gerekiyor 01:25

Borrell- Türkiye İle Çalışmamız Gerekiyor

Avrupa Birliği Dış İlişkiler ve Güvenlik Politikası Yüksek Temsilcisi Josep Borrell, bir yazı kaleme aldı. Yazısında, Türkiye ile aktif çalışmanın gerekli olduğunu belirtti...

Tarladan markete fiyatlar uçtu! 02:34

Tarladan markete fiyatlar uçtu!

TARLADAN MARKET RAFINA MAKAS AÇILDIKÇA AÇILDI, HAZİRAN AYINDA FİYAT FARKLARI YİNE REKOR KIRDI. PEKİ ÇİFTÇİDEN HANGİ ÜRÜN NE KADARA ÇIKTI, MÜŞTERİ MARKETTEN O ÜRÜNÜ NE KADARA SATIN ALDI? RAKAMLARI TÜRKİYE ZİRAAT ODALARI B..

İstanbul Heybeli Ada'da Orman Yangını! İşte Görüntüler 02:08

İstanbul Heybeli Ada'da Orman Yangını! İşte Görüntüler

EL BİRLİĞİ İLE ORMANI KURTARDILAR..

Brüksel’in Afyonkarahisar’a Dönüştüğü Mahalle Belçika’nın Emirdağ’ında 02:57

Brüksel’in Afyonkarahisar’a Dönüştüğü Mahalle Belçika’nın Emirdağ’ında

Avrupa Birliği’nin başkenti Brüksel’deki “Küçük Afyon” ilgi odağı oluyor. Küçük Anadolu olarak adlandırılan ve Belçika’nın Emirdağ’ı olarak bilinen Schaerbeek’te yaşayan Afyonlular durumdan oldukça memnun. Hızlı, doğru, ..

Ahmet Ağaoğlu Birçok Sorun Varken MHK'nin Kararı Gündeme Oturdu 08:44

Ahmet Ağaoğlu Birçok Sorun Varken MHK'nin Kararı Gündeme Oturdu

Kulüpler Birliği Vakfı Başkanı Ahmet Ağaoğlu, bugün gerçekleşen toplantının ardından sporun birçok sorunu olduğunu ve bunların konuşulmadığını söyleyerek, “Anadolu kulüplerinin gelirleri yüzde 80-90 düştü. Birçok sorun v..

Bakan Işık'tan Avusturya'nın Silah Ambargosu Kararına Yanıt 06:09

Bakan Işık'tan Avusturya'nın Silah Ambargosu Kararına Yanıt

Bakan Işık'tan Avusturya'nın Silah Ambargosu Kararına Yanıt Milli Savunma Bakanı Fikri Işık Benim Avusturya'nın koyduğu bu silah satışından Türkiye'nin pratikte etkilenmeyeceğini size söylemem gerekiyor ama böyle bir k..

Ukrayna AB Üyeliği İçin Gerekli Olan Anketi Teslim Etti 03:24

Ukrayna AB Üyeliği İçin Gerekli Olan Anketi Teslim Etti

Ukrayna Devlet Başkanı Vladimir Zelenskiy, Ukrayna'nın Avrupa Birliği (AB) yolundaki ilk adımı olan ve sürece ilişkin soruları içeren anketi doldurarak, AB'nin Ukrayna Delegasyonu Başkanı Matti Maasikas'a teslim etti...

Erdoğan'dan AB'ye: 'Daha İleri Giderseniz Sınır Kapısı Açılır' 02:01

Erdoğan'dan AB'ye: 'Daha İleri Giderseniz Sınır Kapısı Açılır'

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Eğer daha ileri giderseniz bu sınır kapıları da açılır bunu da bilesiniz. Öyle kurusıkı tehditlerden ne ben anlarım ne bu millet anlar, bunu da bilesiniz. dedi. KADEM Adalet ve Kadın Kongresi'n..

Maymunların Yumurta ve Tavuk Keyfi 01:17

Maymunların Yumurta ve Tavuk Keyfi

Bursa Hayvanat Bahçesi'nin sevimli sakinlerinden maymunlar, kışın üşümemeleri için yumurta ve tavukla besleniyor. Büyük bir maharetle yumurtayı soyan maymunlar görenleri şaşırtıyor. Avrupa Hayvanat Bahçeleri ve Akvaryuml..

  • Cowboy tarafından
  • 1.109 görüntüleme
  • 8 yıl önce
AB: 01:35

AB: "Suriye'de Yeterince Etkili Olamadık"

Halep gündemiyle toplanan AB liderleri Suriye rejimi, Rusya ve İran’ı sivillere yönelik ayrım gözetmeyen saldırılarından dolayı kınadı. Zirvede doğu Halep halkının onurlu şekilde güvenli bölgelere gitmelerine izin veril..

Bakan Çavuşoğlu: Bir Sonuç Çıkmazsa... 04:49

Bakan Çavuşoğlu: Bir Sonuç Çıkmazsa...

Bakan Çavuşoğlu: 'Eğer Müzakerelerden Bir Sonuç Çıkmazsa... Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, Eğer müzakerelerden bir sonuç çıkmazsa o zaman B Planı’nı görüşürüz. Müzakere süreci devam ederken ya da umudu varken B pla..

Cumhurbaşkanı Erdoğan: Biztek Milletiz 02:49

Cumhurbaşkanı Erdoğan: Biztek Milletiz

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Şehitlere Saygı Maçı öncesi Vodafone Arena'da yaptığı açıklamada tek millet vurgusu yaptı. Son dönemde yaşanan terör olayları karşısında bir araya gelen futbol ailesi, bu akşam Spo..

Jirinovski: 'Erdoğan Gibi Bir Lidere Sahip Oldukları İçin Şanslılar' 07:55

Jirinovski: 'Erdoğan Gibi Bir Lidere Sahip Oldukları İçin Şanslılar'

Rusya Liberal Demokrat Partisi Genel Başkanı Vladimir Jirinovski, Türklerin Erdoğan gibi bir lidere sahip oldukları için çok şanslı olduğunu belirterek, Şuanda dünyada en etkin rol oynayabilecek 3 tane devlet başkanı va..

Kılıçdaroğlu'ndan AB'ye: ‘Bir Kişiye Kızıp 80 Milyonluk Ülkeye Yaptırımlar Uygulamayın 03:35

Kılıçdaroğlu'ndan AB'ye: ‘Bir Kişiye Kızıp 80 Milyonluk Ülkeye Yaptırı

Avrupa Parlamentosu'nun Türkiye ile müzakerelerin dondurulmasına ilişkin kararının ardından Avrupa Birliği üyesi ülkelerin liderlerine seslenen CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Türkiye Cumhuriyeti, kurulduğu tariht..

Deli Divane 157. Bölüm Fragmanı 00:50

Deli Divane 157. Bölüm Fragmanı

Deli Divane 157. bölüm fragmanı yayınlandı! ALEKH VE SADHANA’NIN MUTLULUĞU Vasundhara, Alekh ve Ranvir’in eve dönmesi için hastalık numarası yapar. Alekh annesinin yalanını ortaya çıkarır. Vasundhara ise iyice yalnız kal..

  • PengoTV tarafından
  • 1.018 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Garantör Devletler Kıbrıs Konferansından Umutlu Ayrıldı 01:57

Garantör Devletler Kıbrıs Konferansından Umutlu Ayrıldı

İsviçre’nin Cenevre kentinde düzenlenen Kıbrıs konferansı sona erdi. Birleşmiş Milletler’in ev sahipliği yaptığı toplantılara Kıbrıslı Türk ve Rum liderler Mustafa Akıncı ile Nikos Anastasiadis’in yanı sıra garantör devl..

Bakan Kılıç Diyarbakır’da 09:22

Bakan Kılıç Diyarbakır’da

Gençlik ve Spor Bakanı Akif Çağatay Kılıç, kentte spor alanında yapılan yatırımları incelemek amacıyla Diyarbakır’a geldi. Diyarbakır’a yapılan yatırımları incelemek ve bilgi almak amacıyla Diyarbakır’a gelen Gençlik ..