#Avrasya ekonomik birliği

Erdoğan_ Ey Kaymakam Sen Kendini Ne Sanıyorsun 03:46

Erdoğan_ Ey Kaymakam Sen Kendini Ne Sanıyorsun

Cumhurbaşkanı Erdoğan, muhtarlar toplantısında bir gaziyi oyalayan kaymakama sert tepki göstererek Ey kaymakam sen kendini ne sanıyorsun? Haddini bileceksin. Haddini bilmediğin zaman da sana haddini bildirirler. Bunu da..

Erdoğan_ Ülkeyi Ateşe ve Kana Boğmaya Çalıştılar Ama Tüm Bu Süreçte Milletimiz Duruma El Koydu 02:43

Erdoğan_ Ülkeyi Ateşe ve Kana Boğmaya Çalıştılar Ama Tüm Bu Süreçte Mi

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Türkiye Cumhuriyeti Devleti'nin kurulduğu günden bu yana vesayet odaklarıyla mücadele ettiğini belirterek, “Ülkeyi ateşe ve kana boğmaya çalıştılar. Ama tüm bu süreçte milletimiz durum..

Çırağan'da Hatıra Fotoğrafı 00:26

Çırağan'da Hatıra Fotoğrafı

Başbakan Binali Yıldırım, Özbekistan Cumhurbaşkanı Şavkat Mirziyoyev'le bir araya geldi. Görüşmenin ardından Yıldırım ve Mirziyoyev, Çırağan Sarayı'nın balkonuna geçti. Yıldırım ve Mirziyoyev, balkondan İstanbul Boğazı'n..

Suni Terör Devletçiği Kurulmaya Çalışılıyor 05:37

Suni Terör Devletçiği Kurulmaya Çalışılıyor

Altınbaş Üniversitesi Öğretim Üyesi ve Avrasya Stratejik Araştırmalar Merkezi (ASAM) Terör Uzmanı Dr. Eray Güçlüer, Türkiye’nin Rusya ve İran’la kurduğu çoklu asimetrik ilişkiler ve Ortadoğu'nun geleceği hakkında değerle..

Damar Sertliği Nedenleri ve Tedavi Yöntemleri Nelerdir 02:30

Damar Sertliği Nedenleri ve Tedavi Yöntemleri Nelerdir

Avrasya Hospital Kardiovasküler Cerrahi Uzmanı Doç. Dr. Ali Rıza Cenal, damar sertliği (Ateroskleroz) nedenleri ve tedavileri hakkında bilgi veriyor...

  • NABIZ tarafından
  • 1.031 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Dilşah Demir Kimdir? 01:26

Dilşah Demir Kimdir?

Güldür Güldür adlı televizyon şovunda oynamaktadır. Dilşah Demir, 1985 yılında İstanbul’da doğmuştur. Babası Gebze’nin tanınmış doktorlarından İsmail Demir’dir. 2003-2004 Yıllarında İzmit Halk Eğitim Merkezinde Oyunculuk..

Rasim Acar Kimdir? 01:52

Rasim Acar Kimdir?

1976 yılında İzmir'de doğan Rasim ACAR, ilk ve orta öğrenimini İzmir'de tamamladı. Lisans öğrenimini İTÜ Mimarlık Fakültesi Şehir ve Bölge Planlaması Bölümünde tamamladıktan sonra İstanbul Büyükşehir Belediyesi Ulaşım Pl..

Cumhurbaşkanı Sincar’a Müsaade Edemeyiz 03:25

Cumhurbaşkanı Sincar’a Müsaade Edemeyiz

Cumhurbaşkanı Sincar’a Müsaade Edemeyiz Erdoğan: 'Sincar yeni bir Kandil olma yolunda, buna müsaade edemeyiz' Cumhurbaşkanı Erdoğan, Dün akşam Sayın Obama ile uzun uzun görüşmemiz oldu. PYD - YPG gibi örgütlere ihtiyac..

Recep İvedik 5 Yerli Film Full Hd İzle 1:52:57

Recep İvedik 5 Yerli Film Full Hd İzle

Recep İvedik (Şahan Gökbakar) mahallesinde yaşayan bir şoför tanıdığının vefatı sonrası taziye evine gittiğinde, adamın aldığı, ancak ömrü yetmediği için tamamlayamadığı son işi yerine getirmek için gönüllü olur. Bu da A..

The Simpsons'dan Trump'a 10 Saniyelik Mesaj 00:10

The Simpsons'dan Trump'a 10 Saniyelik Mesaj

The Simpsons 16 yıl önce yayınladığı bir bölüm ile Donald Trump'ın başkan olacağı ve ekonomik kriz yaşanacağı anlatılmış ve bu görüntüler Donald Trump'ın başkan seçilmesinden sonra çokça paylaşılmıştı. Geleceği gördüğü s..

  • Cowboy tarafından
  • 1.030 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Davos_ Rusya'nın Dünyadaki Rolü 41:08

Davos_ Rusya'nın Dünyadaki Rolü

lusal politikadan yeni bir ekonomik ve jeopolitik bağlama kadar, Rusya’nın dünyadaki rolü ne? Euronews’ten Isabelle Kumar’ın Davos’taki canlı yayın konukları: Igor Shuvalov – Rusya Federasyonu Başbakan Yardımcısı ..

Erdoğan Ortadoğu'ya Örnek Lider Olduğu İçin Hedef Alınıyor 05:01

Erdoğan Ortadoğu'ya Örnek Lider Olduğu İçin Hedef Alınıyor

NSA Ajanı Ekonomik Tetikçi John Perkins çok iddialı açıklamalarda bulundu. FETÖ'nün arkasında ABD ve diğer ülkeler olduğunu belirten Perkins, Kredi derecelendirme kuruluşlarının amacının Erdoğan'ı ve Türkiye'yi zayıflatm..

Geçmişten Günümüze Kurulan Koalisyonlar 02:25

Geçmişten Günümüze Kurulan Koalisyonlar

koalisyonlar ve hükümet krizleri ele alındı. Programın sunucusu Salih Nayman, Geçmişten günümüze kurulan koalisyon hükümetlerinin kaç yıl sürdüğü ve kimler tarafından kurulduğunu detaylı olarak anlattı. Ömrü 3 ay süren k..

Türkiye 1978 Krizi izle 06:52

Türkiye 1978 Krizi izle

1978'e kadar alınan ekonomik kararların ve 1978'de kurulan 42. Hükümet'in ardından yaşanan ekonomik kriz hakkında yapılan röportajlar. Kişiler:Altan ÖymenCafer Tayyar SadıklarBülent EcevitBesim ÜstünelKurtul Altuğ..

  • TRT ARŞİV tarafından
  • 1.074 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Kartallar Yüksek Uçar 6.Bölüm 45:26

Kartallar Yüksek Uçar 6.Bölüm

İki aile arasındaki ekonomik çatışma kültürel alana, ilişkiler düzeyine de yansır; bu çatışmalar çerçevesinde de Türkiye'nin ekonomik ve kültürel alanda bugünlere gelişi sergilenir...

  • TRT ARŞİV tarafından
  • 1.979 görüntüleme
  • 7 yıl önce
5 KW'tan TRT'ye 3.Bölüm İzle 33:17

5 KW'tan TRT'ye 3.Bölüm İzle

Programın 3. bölümünde; 1930'lu yıllarda ekonomik gelişmeler, Türkiye'de radyonun ilk yılları ve Türk müziğinin gelişimi konu edilmektedir. Programda ayrıca Atatürk'ün ekonomik gelişmeler ile ilgili konuşması yer almakta..

Ateş Hattı 25 Nisan 1994 1:02:12

Ateş Hattı 25 Nisan 1994

Reha Muhtar'ın sunuculuğunu yaptığı programda; Türkiye'nin ekonomik durumu, IMF ile olan ilişkiler, stand-by antlaşmaları ve hükümetlerin aldığı ekonomik önlemler konu edilmektedir...

Viewsonic VX2457 Ve AMD Freesync İncelemesi 21:42

Viewsonic VX2457 Ve AMD Freesync İncelemesi

Freesync AMD'nin G-SYNC'e cevabı. Özelliği ise AMD'nin monitör üreticilerinden lisans ücreti talep etmemesi nedeniyle ekonomik olarak uygulanabilmesi. Viewsonic de ekonomik modeli VX2457 ile Freesync kullanıyor...

  • BETA tarafından
  • 691 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Oft - Altyapının Güvenli Adresi 01:00

Oft - Altyapının Güvenli Adresi

İhtiyacınız doğrultusunda anahtar teslim projelendirme. Altyapı kurulumundan sistem entegrasyonuna kadar tüm hizmetler. GENİŞ ÜRÜN YELPAZESİ Kendi ürünlerimiz, ekonomik ve profesyonel çözümler. Fiber Optik Kablo, Patchc..

  • PengoTV tarafından
  • 913 görüntüleme
  • 7 yıl önce
6. Sınıf Sosyal Bilgiler 1.Bölüm İzle 17:27

6. Sınıf Sosyal Bilgiler 1.Bölüm İzle

Ülkemizin Kaynakları ve Ekonomik Faaliyetleri Bu dersimizde ülkemizde gerçekleştirilen ekonomik faaliyetler il kaynaklar arasındaki ilişkiyi öğreneceğiz..

  • EBA tarafından
  • 85 görüntüleme
  • 4 yıl önce
Parkta Kalan Yaşlı Adamın Hesabından Servet Çıktı 01:05

Parkta Kalan Yaşlı Adamın Hesabından Servet Çıktı

Parkta Kalan Yaşlı Adamın Hesabından Servet Çıktı Adana'da gidecek yeri olmadığı için parkta yaşam mücadelesi veren yaşlı adamın banka hesabında, 90 bin lira ve 3 bin 500 dolar para çıktı 90 yaşındaki Sabri Baran, Se..

Venezuela Bu Sefer De Tedbir Amacıyla Kolombiya Sınırını Kapattı 01:26

Venezuela Bu Sefer De Tedbir Amacıyla Kolombiya Sınırını Kapattı

Venezuela bu sefer Kolombiya sınırındaki uyuşturucu kaçakçılığını bitirmekte kararlı. Hükümet en yaygın kullanılan banknotu 100 Venezuela Bolivarını tedavülden kaldırılacağını açıklamasının ardından Venezuela-Kolombiya s..

Osmanlı Ocakları 'Vatanını Değil, Dövizini Bozdur' Kampanyası Başlattı 03:00

Osmanlı Ocakları 'Vatanını Değil, Dövizini Bozdur' Kampanyası Başlattı

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın ‘Dövizini bozdur’ çağrısı üzerine Osmanlı Ocaklarınca, “Vatanını değil, dövizini bozdur” kampanyası başlatıldı. Kampanya kapsamında Osmanlı Ocakları Genel Başkanı Kadir Canpolat, Er..

Van Yüzüncü Yıl Üniversitesi Kendi Elektrigini Kendi Üretiyor 01:50

Van Yüzüncü Yıl Üniversitesi Kendi Elektrigini Kendi Üretiyor

Türkiye’de en çok güneş alan iller arasında yer alan Van’da Yüzüncü Yıl Üniversitesi, ’Güneş Enerjisi Santrali Uygulaması’ projesi ile 2,5 yılda yaklaşık 640 bin TL değerinde enerji tasarrufu sağladı. Yüzüncü Yıl Ünivers..

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan 'Vatandaşlık' Açıklaması 01:35

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan 'Vatandaşlık' Açıklaması

Cumhurbaşkanı Erdoğan Şanlıurfa’da kanaat önderleriyle bir araya geldi. Erdoğan, Türkiye’deki bazı mültecilerin vatandaşlığa alınacağını açıkladı. İçişleri Bakanlığının kamplardaki Suriyeli ve Iraklılara ilişkin bir çal..

İGİAD, 2017 İnsani Geçim Ücreti Rakamlarını Açıkladı 07:28

İGİAD, 2017 İnsani Geçim Ücreti Rakamlarını Açıkladı

İGİAD, araştırmasına göre İstanbul’da ortalama büyüklükte bir ailenin, insani şartlarda aylık geçimini sağlayabilmesi için İnsani Geçim Ücreti (İGÜ), 2017 yılı için 2.154 TL oldu. Diğer 11 bölge için İGÜ, İstanbul'un alt..

Cumhurbaşkanı Erdoğan_ 'Bundan Sonraki Süreç Farklı Olacak' 01:42

Cumhurbaşkanı Erdoğan_ 'Bundan Sonraki Süreç Farklı Olacak'

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Bölgede Suriye, Irak bu konu Türkiye-İngiltere arasında büyük önem ifade ediyor. Koalisyon güçleriyle Türkiye’nin işbirliğini bundan sonraki süreçte çok daha farklı bir konsepte oturt..

İran - Türkiye Arası Milli Para Dönemi 01:29

İran - Türkiye Arası Milli Para Dönemi

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile İran Cumhurbaşkanı Ruhani arasındaki görüşmeye ekonomik konular damga vurdu ve çok önemli açıklamalar geldi. Buna göre önümüzdeki dönemde Türkiye ile İran arasındaki ticaret milli p..

Emperyalizm Nedir 02:38

Emperyalizm Nedir

Emperyalizm Nedir? Bir milletin, sömürü temeline dayanarak başka bir milleti kültürel, siyasi ve ekonomik egemenliği altına alıp yayılması veya yayılmayı istemesi, yayılmacılık. Emperyalizm, Latince “imperium” sözcüğüne..

Dünya'nın En Zengin %1'i Küresel Servetin % 82'sine Sahip 01:41

Dünya'nın En Zengin %1'i Küresel Servetin % 82'sine Sahip

İngiliz yardım kuruluşu Oxfam, küresel gelir adaletsizliğinin 2017'de arttığını ifade ederek yaratılan küresel servetin yüzde 82'lik bölümünün en zengin yüzde 1'lik kesimin cebine gittiğini söyledi. Kuruluşun raporuna g..